22/04/2008 13:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συγνώμη, αλλά…

Είπαμε να μην δίνουμε σημασία στις περιαυτολογίες ορισμένων για τις «αποκλειστικότητες»,  αλλά άνθρωπος είμαι κι εγώ και με πιάνουν τα δημοσιογραφικά ….διαόλια μου μερικές φορές. Τα γράφω αυτά για το ομόλογο του ΤΣΠΕΑΘ και την υπόθεση Κλαδά που όλοι παριστάνουν τώρα τον τιμητή, αλλά πρώτοι εμείς τα γράφαμε, ειδικά για το πρώτο, όταν όλοι έκαναν το κορόιδο ή έπαιζαν τα παιχνιδάκια τους. Διαβάσαμε επίσης σε «δημοφιλές» μπλογκ ότι «η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και η πάντα καλά πληροφορημένη δικαστική συντάκτρια Γιάννα Παπαδάκου» έγραψαν πρώτοι για μια νέα πιθανολογούμενη δίωξη εναντίον του κ. Κοντομηνά. Πριν πόσους…μήνες το γράψαμε; Διαβάστε εδώ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. crazy bicycle avatar
  crazy bicycle 22/04/2008 13:42:17

  Μπήκα στο site του Αντί και πάνω από το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους με τίτλο "Αντι, Αντίο", που, ως γνωστόν δημοσιοποιείται ότι κλείνει το περιοδικό, έχει μπεί η βινιέτα "σύντομα κοντά σας". Διάβασα σε προηγούμενο κομμάτι (σε σχόλιο) μια απάντηση του ΦακτορΧ που λέγει ότι πρόκειται να το πάρει ο Συν. Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Μήπως γι'αυτό γράφει στο σαϊτ "σύντομα κοντά σας"; Το Αντί, μπορεί να είχε ταχθεί με την αριστερά και την κεντροαριστερά, αλλά πάντα ήταν ένα ανεξάρτητο περιοδικό, πόλος έλξης απόψεων και αποκαλύψεων, ανεξάρτητα αν αυτές έθιγαν και την Αριστερά. Το να περάσει ένα περιοδικό στα χέρια κόμματος (οποιουδήποτε) δεν δείχνει ανεξαρτησία. Πόσο μάλλον, τη στιγμή που, εξ όσων έγιναν γνωστά, ο ιδιοκτήτης του, κ.Παπουτσάκης, δεν είναι καλά στην υγεία του (περαστικά). Ποιός θα διασφαλίσει την ανεξαρτησία του λοιπόν; Πάλι καλά που υπάρχει η συνέχεια του Αντί από την ομάδα ΦακτορΧ, μέσω του διαδικτύου και των μπλογκς. Τουλάχιστον να γράφονται πέντε απόψεις ακι θέματα, πραγματικά ελεύθερα.

 2. Factorx avatar
  Factorx 22/04/2008 20:14:07

  Όλα τα καλά πράγματα τελειώνουν. Και το θέμα δεν ήταν ποτέ το όνομα. Είναι αυτά που γράφει κανείς.

 3. Σπύρος avatar
  Σπύρος 22/04/2008 22:27:07

  Ισχύει αληθινά οτι θα πάρει τον τίτλο τού Αντι ο ΣΥΝ???
  Παρακαλώ πολύ να μάς ενημερώσετε μήν μάς έρθει απότομα ...
  Δεν θα αντέξω αλλο Θοδωρο Μαργαρίτη...
  Δόσαμε ,δόσαμε...
  Και φυσικά για να μήν δώσω ούτε φράγκο σε ΑΥΤΟΥΣ.

 4. Factorx avatar
  Factorx 22/04/2008 22:41:00

  Δεν κάνω δηλώσεις

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.