#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/04/2011 15:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συγκρότημα Λαμπράκη εναντίον μπλόγκερςΤο συγκρότημα Λαμπράκη, αφού έλυσε ο εκλεκτός του, Γ. Παπανδρέου, τα προβλήματα όλης της χώρας και δεν υπάρχει με τίποτε άλλο να ασχοληθεί, αποφάσισε να τα βάλει και πάλι με τα blogs. Τι θα έκανε άλλωστε χωρίς βαρβάρους ο κ. Ψυχάρης, ο απηνής διώκτης του ψεύδους και της υπερβολής;

Το άρθρο του λοιπόν στο Βήμα της Κυριακής κάνει λόγο για μύθους, προπαγάνδα, ψέματα και υπερβολές που είτε από άγνοια είτε από στράτευση σε κάποιο ειδικό σκοπό, διαιωνίζονται στην ελληνική μπλογκόσφαιρα. Ανάφερει μάλιστα ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα, όπως το περίφημο e-mail της χρεοκοπίας που έστειλε ο τορναδόρος από την Κρήτη, μια επιστολή του Δ. Ρέππα στον δικτάτορα Παπαδόπουλο που δεν υπήρξε ποτέ και οι επικρίσεις κατά της Μ. Αποστολάκη ότι δήθεν πληρώνεται από τον Ολυμπιακή ενώ αυτή έχει φύγει εδώ και χρόνια.

Και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι στα διάφορα blogs, ειδικά τις ημέρες της απεργίας των άλλων μέσων, γράφονται απίστευτα πράγματα.

Κι έτσι, το συγκρότημα Λαμπράκη αποφάσισε να το παίξει τιμητής της δημοσιογραφίας και την μόνη γνήσια και αληθινή φωνή της ενημέρωσης.

Αν δηλαδή διαβάσεις τις εφημερίδες Βήμα και Νέα, αν μπεις στα site τους ή αν παρακολουθήσεις το Mega τότε έχεις σφαιρική ενημέρωση, και προπάντων αληθινή και καθόλου στρατευμένη. Ότι γράφεται στην οδό Μιχαλακοπούλου και ακούγεται στη Λ. Μεσογείων είναι… γκαραντί δημοσιογραφία, όχι αυτή η δήθεν της μπλογκόσφαιρας.

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε κ. Ψυχάρη. Έχουν γνώση οι φύλακες και φυσικά ο κόσμος που σας παρακολουθεί.

Δε λέμε. Υπάρχουν περιθωριακά blogs που γράφουν ότι θέλουν το ξέρουμε όλοι. Όπως κι ότι άγνωστοι «δημοσιογράφοι» γράφουν ότι τους καπνίσει στο διαδίκτυο χωρίς όνομα και πρόσωπο. Ανώνυμα ανθρωπάκια που στοχοποιούν ανθρώπους, κόμματα, πολιτικές. Έχουμε πήξει από τέτοια παραδείγματα...

Η συντριπτική πλειοψηφία όμως των blogs έχουν και όνομα και ταυτότητα. Είναι αυτά που γράφουν και καταθέτουν καθημερινά οι συντελεστές τους και οι σχολιαστές τους. Κι αυτήν την "ταυτότητα" φοβάται το σύστημα και το ΠΑΣΟΚ. Επειδή όλοι ξέρουμε ότι πριν από λίγους μήνες, όταν το ΠΑΣΟΚ κυριαρχούσε στο Διαδίκτυο, δεν νοιαζόταν για ταυτότητες και υπεύθυνες δηλώσεις

Υπάρχουν σοβαρές φωνές στο διαδίκτυο που και μεγάλες ειδήσεις έχουν βγάλει και απίστευτα ώριμες απόψεις έχουν καταθέσει. Φυσικά για τον ΔΟΛ-ιο αυτό αποκρύβεται, διότι έτσι τον συμφέρει. Δε θέλει τις φωνές της αντίστασης, θέλει υποταγμένους δημοσιογράφους στη γραμμή που επιβάλλει κάθε φορά η καθεστηκυία τάξη, ή τα αφεντικά που πληρώνουν.

Ας πάμε λοιπόν και στο Βήμα που δήθεν πουλάει ποιοτική δημοσιογραφία.

Παράδειγμα πρώτο: Πριν μερικές ημέρες μόνο, ένα πρωτοσέλιδο του Βήματος έλεγε ότι μπορεί η Ελλάδα να κτίσει σε 7 χρόνια 700.000 εξοχικές κατοικίες στις παραλίες της χώρας και να τις πουλήσει ώστε να γλιτώσει τη χρεοκοπία. Το διάβασαν λοιπόν οι παράγοντες της αγοράς που ξέρουν τι συμβαίνει και μόνο που δεν κατουρήθηκαν από τα γέλια. Όχι μόνο αστείο αλλά και τραγικό συνάμα το δημοσίευμα μας έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα σωθούμε από τα εξοχικά σε 7 χρόνια και δεν χρειάζεται να κάνουμε περικοπές. Το ποια μεγάλα συμφέροντα εξυπηρετεί είναι φανερό, το πόσο γέλιο πέφτει στις τουριστικές περιοχές που πουλάνε εξοχικά δε λέγεται. Κι όμως, αυτό έγινε πρώτο θέμα στην… έγκριτη εφημερίδα.

Παράδειγμα δεύτερο: Όταν ο κ. Πρετεντέρης αλλά και παλαιότερα η Πανδώρα, από τις σελίδες του Βήματος έβαζαν στο στόχαστρο πολιτικούς κι όχι μόνο, και τους «εκτελούσαν» κανονικά, έκαναν δημοσιογραφία υψηλού επιπέδου; Όχι βέβαια, πληρωμένα συμβόλαια εκτελούσαν.

Παράδειγμα τρίτο: Το Mega είναι μνημείο αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας; Ας γελάσουμε. Εδώ και ένα χρόνο προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι το Μνημόνιο είναι μια καλή συμφωνία που θα σώσει την Ελλάδα και ο Γ. Παπανδρέου ο καλός «πατερούλης» της χώρας. Μόλις κατάλαβαν ότι πέσαμε στο γκρεμό αποφάσισαν να κάνουν κριτική στην κυβέρνηση διότι η… διαδικτυακή φάπα έπεσε σύννεφο στους «έγκριτους» δημοσιογράφους του Mega. Τώρα το Μνημόνιο είναι διαβολικό πράγμα και πρέπει να αλλάξει. Οι ίδιοι άνθρωποι τα λένε που δεν ντρέπονται καθόλου να είναι ταυτόχρονα δημοσιογράφοι και «γλίτσες» της εξουσίας.

Μπορούσαμε να πούμε τόσα πολλά για τη διαπλεκόμενη ενημέρωση που παρέχει το Συγκρότημα, κι όχι μόνον αυτό. Αλλά είναι για λύπηση αφού τα ψωμιά τους είναι λίγα, εκτός κι αν βρεθεί κανείς πρόθυμος υπουργός ή τραπεζίτης και τους σώσει τώρα που η κοινή γνώμη τους έχει «κατεδαφίσει». Ας κοιταχτούν στον καθρέπτη προτού κάνουν κριτική για τη σωστή δημοσιογραφία.

Αριστερός Ψάλτης

Υ. Γ. Όταν πριν από λίγες ημέρες γράφαμε για το κάλεσμα των ΝΕΩΝ στον Α. Σαμαρά να … κόψει το Διαδίκτυο !!! λίγοι κατάλαβαν ότι αυτό δεν αφορούσε μόνο το Antinews.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Decodex avatar
  Decodex 03/04/2011 16:08:00

  Να μην ξεχνάμε και τη περιβόητη μούφα συνέντευξη με τον Ερντογάν που δεν ήρθε ποτέ το 2009.
  Εχουν και μουτρα μετα...

  • Orestios avatar
   Orestios @ Decodex 03/04/2011 16:34:30

   +1000
   Τολμούν να κάνουν υποδείξεις όταν θα έπρεπε να κρύβονται.

 2. spiros avatar
  spiros 03/04/2011 16:25:33

  Αν η έγκριτη δημοσιογραφία του Συγκροτήματος θα αρχίσει να μιλά για αναδιάρθρωση τις επόμενες ημέρες ως την πλέον ενδεδειγμένη λύση μην απορήσετε. Τα συμφέροντα ξανακτυπούν!

 3. nasos avatar
  nasos 03/04/2011 16:27:03

  βάλτε το περιβόητο άρθρο με την συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν,που δεν έγινε ποτέ,αλλά οι γίγαντες της δημοσιογραφίας της Μιχαλακοπούλου έγραφαν μέσα μέχρι και για τα καλαμπούρια που αντάλλαξαν οι δυο άνδρες
  έτσι για βλέπουν οι άθλιοι μπλόγκερς πως είναι η δημοσιογραφία υψηλού επιπέδου

  • Eagle avatar
   Eagle @ nasos 03/04/2011 21:06:25

   Ακριβώς. Και δεν ντρέπονται να μιλάνε για αντικειμενικότητα. Μπορεί και να πάρουν κανένα βραβείο από τον υπάλληλο-τους Πρόεδρο Σόμπολο.

 4. Orestios avatar
  Orestios 03/04/2011 16:35:08

  Πότε βαράνε κανόνι στην Μιχαλακοπούλου?

  • skeptomenos avatar
   skeptomenos @ Orestios 03/04/2011 18:10:01

   Ακριβώς μετά τις εκλογές.
   Όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι του συγκροτήματος θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.
   Πολλοί δε, για ασφάλεια, σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας.
   Το συγκρότημα παραμένει ανοιχτό την προεκλογική περίοδο για να στηρίζει.

   • kiki avatar
    kiki @ skeptomenos 03/04/2011 20:11:11

    @ σκεπτομενος,
    Θα υπαρχει ΠΑΣΟΚ ?
    Και αν ναι δυο ειναι που επιδιωκουν την καθοδο στις εκλογες, οσο πασοκοι και ναναι οι αλλοι τους κοβει, αυτοι οι δυο ο ενας στα Μανιατικα της Β Πειραιως, και ο αλλος πρεπει να φαει τον Αργυρη, να φαει και αλλους στην Ηπειρο, ας παραμεινουν οχι οτι θελω το καλο τους στην συνταξη, γιατι ειδικα στα μανιατικα θα καλοποεραση ο κακος ανθρωπος.

 5. antanistimi avatar
  antanistimi 03/04/2011 16:36:43

  μπραβο ρε παιδια να τα θυμηθουμε μπας και ξαναγελασουμε λιγο
  ''Σάλος: Οι εφημερίδες περιέγραφαν συνάντηση Ερντογάν - Καραμανλή που δε έγινε
  22/06/2009 (14:50) Greek Money


  Η Ελευθεροτυπία σήμερα, στη σελίδα 24, παρουσιάζει παραπολιτικό σχόλιο με τίτλο «φορτωμένη ατζέντα», στην οποία περιγράφει τα παρασκήνια της συνάντησης Καραμανλή ? Ερντογάν ...μιας συνάντησης που δεν έγινε ποτέ, καθώς ο τελευταίος δεν ήρθε ποτέ στην Αθήνα.. Το «Βήμα» έγραψε ότι ο έλληνας και ο τούρκος πρωθυπουργός συναντήθηκαν, μέσα σε «παγωμένο κλίμα» και «βεβαρημένη ατμόσφαιρα» και το «Έθνος», σε σχετικό ρεπορτάζ, μιλά για «υποδοχή του κ. Ερντογάν στο Μέγαρο Μαξίμου..». Ο Τράγκας επέστρεψε στο Real Συγκρότημα και η εφημερίδα απειλεί με απολύσεις άλλους, «ασήμαντους» εργαζομένους''

 6. nasos avatar
  nasos 03/04/2011 16:56:15

  το συγκρότημα Λαμπράκη θυμίζει κάτι ξεπεσμένους αριστοκράτες που δε λένε να το πάρουν απόφαση πως πέρασε η εποχή της παντοδυναμίας τους
  οι δε υποδείξεις τους προς τον Σαμαρά να κόψει το διαδίκτυο ξεχειλίζουν απο γεροντικό θράσος,κλούβιες απειλές και τίποτε άλλο
  θα γράψει κάτι ο Παραπολιτικός εναντίον του Σαμαρά,θα το διαβάσουν τα χούφταλα που αγοράζουν ΝΕΑ τις καθημερινές και κάτι τρέχει στα γύφτικα
  ομοίως και για το ΒΗΜΑ

 7. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 03/04/2011 17:38:01

  Παντως το οτι ο Λαμπρακης ηταν αναμιγμενος στην ανατροπη του Μακαριου δεν το εγραψαν τα blogs.
  Το κατεθεσε με αντιστοιχο εγγραφο Κυπριος βουλευτης στην κυπριακη Βουλη και εδω απλως το διεψευσαν χωρις να πουν τιποτα για το εγγραφο.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ @ ψυχραιμια 04/04/2011 01:28:39

   Θα βγουν πολλά στη φόρα σιγά σιγά. Κρίμα που δεν βγήκαν όσο ζούσε ώστε να προφυλακιστεί ως δοσίλογος μαζί με τον φίλο του τον GAP.

 8. Κρης avatar
  Κρης 03/04/2011 17:49:13

  ''όταν ψοφά ο γάιδαρος τσινά''

  η (διαχρονική ) «προπαγάνδα της υποταγής»
  http://www.antinews.gr/2010/10/28/68629/#comment-554725

 9. Misha avatar
  Misha 03/04/2011 18:43:35

  Από ανακοίνωση του ΚΚΕ στις περιφερειακές εκλογές του 2010:
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

  «Προβοκάτορες αντάξιοι του Γκέμπελς αποδείχθηκαν για άλλη μια φορά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και το συγκρότημα Λαμπράκη, όπως επιβεβαιώνεται και από το σημερινό πρώτο θέμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ.

  Το συγκρότημα, που τον βρώμικο ρόλο του διαπιστώνει κανείς όποια πέτρα της ελληνικής ιστορίας και αν σηκώσει....»

  Από τον Ριζοσπάστη:

  Συγκρότημα Λαμπράκη

  Η προβοκατόρικη αθλιότητα των «Νέων» περί των υποτιθέμενων «ανίερων συμμαχιών» του ΚΚΕ με τη ΝΔ επιχειρήθηκε προχτές να επενδυθεί και με βαρύγδουπες αναλύσεις.

  Χαρακτηριστικό το απόσπασμα που δημοσιεύτηκε προχτές στο κύριο άρθρο της εφημερίδας του συγκροτήματος Λαμπράκη:

  *

  «Η πολιτική ιστορία ενός τόπου γράφεται με τις επιλογές που κάνουν οι πολιτικές δυνάμεις του.
  Αυτές οι πολιτικές ορίζουν την έκβαση των πραγμάτων σε ό,τι αφορά τη συνολική πορεία του, τη διακυβέρνησή του και εν γένει τη μοίρα του λαού του.
  Η νεώτερη πολιτική ιστορία μας είναι γεμάτη με πολιτικές αποφάσεις οι οποίες πληρώθηκαν ακριβά γιατί υπήρξαν κατώτερες των περιστάσεων.
  Ολες οι παρατάξεις βαρύνονται με τέτοιες αποφάσεις τις τελευταίες δεκαετίες. Στην κομμουνιστική Αριστερά όμως - και κυρίως το ΚΚΕ - αναλογεί το πιο σημαντικό μερίδιο».

  («Νέα», 11/11/2010)

  ***

  Παρακαλούμε την προσοχή σας:

  *

  1) «Εντός εικοσιτετραώρων η κατάληψις της χώρας μας θα έχει συμπληρωθή. Ετσι η Ελλάς βγαίνει από τον πόλεμο - και βγαίνει οριστικώς από τον πόλεμον, καθ' ον τρόπον εβγήκαν όλαι σχεδόν αι χώραι της ηπειρωτικής Ευρώπης. Δεν είνε μόνη η Ελλάς που ευρίσκεται εις αυτήν την θέσιν. Από της Νορβηγίας μέχρι του Ταινάρου και από των Πυρηναίων μέχρι των παρυφών της Ουκρανίας υπάρχει δι' όλους τους λαούς της Ευρώπης απόλυτος ταυτότης εις τας πολιτικάς και άλλας συνθήκας της υπάρξεώς των. Αυτό δεν το λέγομεν προς παρηγορίαν μας. Τα λέγομεν διά να τονίσωμεν την βασικήν κατά την γνώμην μας αλήθειαν που δεν πρέπει ποτέ να φεύγη από τα μάτια μας, ότι δηλαδή τα ελληνικά προβλήματα που εδημιουργήθησαν από της 27ης Απριλίου δεν ημπορούν να αντιμετωπισθούν παρά εις το πλαίσιο της Νέας Ευρωπαϊκής πραγματικότητος. Πρέπει να καταλάβουμε ότι εφεξής αποτελούμεν μέρος ενός εκτεταμένου ηπειρωτικού συνόλου του οποίου όλα τα τμήματα θα έχουν αναποφεύκτως κοινότητα κατευθύνσεων και προπαντός κοινότητα συμφερόντων, οικονομικών και άλλων. Αυτή η ηπειρωτική σύλληψις της υποστάσεώς μας πρέπει να αποτελέση το πλαίσιον μέσα εις το οποίον θα κινηθούμε. Η τύχη μας είναι εφεξής αρρήκτως συνδεδεμένη προς την τύχη της γηραιάς ηπείρου της οποίας αποτελούμεν την νοτιοανατολικήν εσχατιάν».

  («Ελεύθερο Βήμα», 29/4/1941)

  *

  Οπως βλέπετε, το συγκρότημα Λαμπράκη, σε εκείνη την «κρίσιμη για τη μοίρα του λαού» εποχή, όταν τα «SS» έμπαιναν στην Αθήνα, εμφάνιζε την είσοδο των ναζί στην Ελλάδα σαν ...«έξοδο» της χώρας μας από τον πόλεμο.

  Περιέγραφε την κατοχή του τόπου από τις ορδές του φασισμού σαν μια «αναπόφευκτη πραγματικότητα».

  Και προέτρεπε τους Ελληνες να συναισθανθούν ότι με το Ράιχ και τον Χίτλερ υπήρχε «κοινότητα κατευθύνσεων και προπαντός κοινότητα συμφερόντων»...

  ***

  2) Το ίδιο συγκρότημα, το συγκρότημα Λαμπράκη, ήταν αυτό που υμνούσε τη χούντα του Μεταξά.

  Ηταν το συγκρότημα Λαμπράκη, μάλιστα, που καλούσε τους πολίτες και τα κόμματα να «περιβάλουν την κυβέρνησιν ταύτην και διά της θετικής ψήφου εμπιστοσύνης των».

  («Ελεύθερο Βήμα», 26/4/1936)

  ***

  3) «Μετά την εκτέλεσιν της Δικαστικής αποφάσεως διά τους κατασκόπους κομμουνιστάς (...) μικρός σάλος φαίνεται να επικρατή (...). Η εκτέλεσις όμως της αποφάσεως ήτο ένα πολύ σκληρόν και ανεπιθύμητον καθήκον και διά την Κυβέρνησιν (...). Ουδείς εις την Ελλάδα επιθυμεί την χύσιν και νέου αίματος εξ' αιτίας των Κομμουνιστικών επιθέσεων και μηχανορραφιών (...). Αλλά εφόσον αι επιθέσεις και αι μηχανορραφίαι και η κατασκοπεία συνεχίζονται, πώς είναι δυνατόν το Κράτος να παραιτηθή της υποχρεώσεώς του όπως προασπίση και προστατεύση τον Ελληνικόν λαόν;».

  («Ελεύθερο Βήμα», 1/4/1952)

  *

  Με νωπό ακόμα το αίμα του Μπελογιάννη και των συντρόφων του, δύο μέρες μετά την εκτέλεση, όπως διαβάζουμε, ο Μπελογιάννης - κατά το συγκρότημα Λαμπράκη - ήταν «κατάσκοπος». Η εκτέλεσή του δεν ήταν έγκλημα, αλλά «καθήκον» (!) της κυβέρνησης του Πλαστήρα. Η εκτέλεση του Μπελογιάννη δεν ήταν δολοφονία, αλλά «υποχρέωση» (!) του κράτους...

  ***

  Πιστεύουμε ότι τα παραπάνω προσδιορίζουν επαρκώς την ιστορία του συγκροτήματος Λαμπράκη.


  h--p://www1.rizospastis.gr/story.do?id=5947385&publDate=13/11/2010

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Misha 04/04/2011 00:48:35

   Όπως φαίνεται, μάλλον είναι "μοιραίο" να μας συμβαίνουν άνοιξη όλα όσα υμνεί διαχρονικά το συγκρότημα του Λαμπράκη/Ψυχάρη.

   Άνοιξη μπήκαν οι ναζί στην Αθήνα.
   Άνοιξη εκτελέστηκε ο Μπελογιάννης.
   Άνοιξη έγινε η χούντα του '67 (και τα έντυπά του τη υπηρέτησαν, είτε ευθέως, είτε συγκαλυμμένα).
   Άνοιξη συνήφθη το κατοχικό μνημόνιο.
   Άνοιξη μάς πάνε για τη χρεωκοπία...

 10. drider avatar
  drider 03/04/2011 19:26:26

  Ξέρετε κάτι; Και πολύ σημασία τους δίνουμε τελικά. Άρα και αξία. Που δεν την αξίζουν. Τελεία.

 11. Γιος της καλογριάς avatar
  Γιος της καλογριάς 03/04/2011 19:30:15

  Την κονόμα με το νερό του Καματερού την ξάχασατε;

  • kiki avatar
   kiki @ Γιος της καλογριάς 03/04/2011 20:13:09

   Οχι, ο πατηρ ηταν και ο δασκαλος των παιδιων, και αλλων.
   Καταλαβες τι δημοσιογραφια διακονουν.

 12. netakias.wordpress.com avatar
  netakias.wordpress.com 03/04/2011 19:58:20

  Υπάρχουν περιθωριακά blogs που γράφουν ότι θέλουν το ξέρουμε όλοι.

  Σωστά είπες υπάρχουν "περιθωριακά"

  Ενώ "σοβαρές" εφημερίδες βάζουν πρωτοσέλιδο ανυπαρκτη επίσκεψη Ερτογάν, ενώ μεταδίδουν οτι πέθανε ο Ι.Καμπανέλης όταν αυτός ήταν στο νοσοκομείο!

  Υπάρχουν περιθωριακά blogs που γράφουν ότι θέλουν το ξέρουμε όλοι.

  Ζούμε “μεγάλες” στιγμές…ελευθεροτυπίας!
  http://netakias.wordpress.com/2011/03/29/freedom/

 13. Eagle avatar
  Eagle 03/04/2011 21:09:34

  Με τα blogs τα έβαλε και ο Λιάρος με άρθρο στο aixmi.gr. Αλήθεια δεν μας θυμόιζει πως πήρε τη θέση του Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων ??

  • Tassos avatar
   Tassos @ Eagle 03/04/2011 21:16:15

   Του έστειλα σχόλιο που του έλεγα τότε που ούρλιαζε!!! σε μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων κατά του Σαμαρά και είχε γίνει κόκκινος και φυσικά το κανε γαργάρα ο τιποτένιος.

  • Orestios avatar
   Orestios @ Eagle 04/04/2011 00:07:53

   Λιάρος? Ποιός είναι αυτός?

 14. βασίλης avatar
  βασίλης 03/04/2011 22:23:44

  Γιατί μας φαίνεται παράξενο αφου το συγκεκριμένο συγκρότημα ολα τα χρόνια
  εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία, πόσο δε μάλλον τώρα που η κατάσταση τείνει
  να βγεί εκτός ελέγχου προσπαθούν με νύχια και με δόντια να δίξουν το μαύρο
  ασπρο , οσο για την ταμπακιέρα ουδείς λόγος.

 15. Aeroporos avatar
  Aeroporos 03/04/2011 22:31:54

  Μιλάνε και αυτοί που το μόνο που προσφέρουν είναι πλύση εγκεφάλων στους απλούς ανθρώπους !!!! έχω κλείσει απο καιρό την τηλεόραση να μην τους βλέπω και φυσικά δεν διαθέτω ούτε 1 Ευρ για να διαβάσω τις φυλάδες τους.....

 16. adanaklasi avatar
  adanaklasi 03/04/2011 22:42:46

  Να υποθέσουμε πως όταν το συγκρότημα κάνει λόγο για μύθους, προπαγάνδα και ψέματα μιλάει απευθυνόμενο στο καθρέφτη του έτσι;
  Θυμόμαστε όλοι την ...επίσκεψη Ερντογάν στα εγκαίνια του μουσείου της ακρόπολης και το "σκυθρωπό πρόσωπο του Καραμανλή" μετά την συνάντησή τους και τη συνομιλία τους για τη λαθρομετανάστευση...
  φανταστικό ρεπορτάζ
  φανταστική επίσκεψις
  φανταστικοί διάλογοι
  φανταστική δημοσιογραφία...
  οκ... τα μπλογκς φταίνε!!!

 17. thanos avatar
  thanos 04/04/2011 00:09:26

  Εγώ λυπάμαι τον Ψυχάρη.
  Πραγματικά, δεν κοροϊδεύω.
  Παρέλαβε ένα συγκρότημα που ΑΝΕΒΑΖΕ κ ΚΑΤΕΒΑΖΕ κυβερνήσεις με τη δύναμη κ τη ΔΙΑΠΛΟΚΗ του κ θα υπογράψει τη καταδίκη του σε λίγα χρόνια "(2-3 το πολύ) λόγω χρεωκοπίας.

 18. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 04/04/2011 01:26:40

  Ο ΔΟΛ το 2010 κατέγραφε ζημιές 4.900 ευρώ κάθε ώρα!!! Σύνολο έτους 43 εκατομ ευρώ!! Καλά σαράντα. Τα κόλυβα μοιράζονται ήδη στη Μιχαλακοπούλου. Ξεβρωμίζει ο τόπος.

 19. Αργοναύτης avatar
  Αργοναύτης 04/04/2011 09:32:42

  Έχουν μάθει στο μονοπώλιο της μαύρης προπαγάνδας. Αφου υπάρχουν ακόμα τσεμπέρια και τους διαβάζουν, αυτοί θα αλωνίζουν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.