Συγκλονιστική... παρέμβαση του Ευριπίδη Στυλιανίδη
15/08/2014 18:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συγκλονιστική... παρέμβαση του Ευριπίδη Στυλιανίδη

Επανεμφάνιση του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην πολιτική σκηνή με συνέντευξή του στη Δημοκρατία. Η… συγκλονιστική παρέμβασή του στα πολιτικά πράγματα θα συζητηθεί, όχι για το μεγαλείο του ανδρός αλλά γιατί επιχειρεί να βάλει ζιζάνια εκεί που δεν υπάρχουν και να υπονοήσει πράγματα που δεν ισχύουν.

Ο κ. Στυλιανίδης λοιπόν λέει ότι το μόνο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η έλλειψη εμπειρίας και προσθέτει με νόημα: «Υπό αυτή την έννοια από την ακυβερνησία ή τον ανέτοιμο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο ασφαλής για την πατρίδα η συζήτηση για μια οικουμενική μεταβατική κυβέρνηση συνεργασίας».

Δηλαδή δεν είναι επικίνδυνος ο Τσίπρας, απλά είναι ανέτοιμος σύμφωνα με τον κ. Στυλιανίδη. Και για να γλιτώσουμε απ’ αυτόν είναι καλύτερα να κάνουμε μεταβατική οικουμενική κυβέρνηση. Σας θυμίζει κάτι αυτό; Γιατί εμάς μας θυμίζει το πολιτικό και οικονομικό πάρτι που είχε στηθεί στην άλλη οικουμενική του 1989. Κι αντί ο κ. Στυλιανίδης να αγωνιστεί για να γίνει πιο ισχυρή η παράταξή του, της βάζει φωτιά ζητώντας οικουμενικές. Με ποιους δηλαδή θα κάνουν οικουμενική; Με τον Παναγούλη και τον Στρατούλη;

Και γιατί δηλαδή δεν είναι επικίνδυνος πρωθυπουργός ο Τσίπρας; Με τις μέχρι τώρα προτάσεις του για την οικονομία και την κοινωνία δεν έχει θέσει σε κίνδυνο την πατρίδα; Τι αποδείξεις ζητά περισσότερες ο κ. Στυλιανίδης; Μήπως να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, να καταστραφεί η χώρα και τότε να πειστεί για το τι είναι ο Τσίπρας; Είναι αυτές πολιτικές εκτιμήσεις;

Όταν ερωτάται αν η παρούσα Βουλή μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας απαντά: «Αν το λέει ο πρωθυπουργός είμαι σίγουρος ότι κάτι περισσότερο γνωρίζει». Κι ο ίδιος τι κάνει για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα της χώρας; Απλά περιμένει να αποτύχει η παρούσα κυβέρνηση για να… επιβεβαιωθεί χωρίς να κουνήσει το δαχτυλάκι του.

Σε άλλο σημείο ο κ. Στυλιανίδης ασκεί δριμεία κριτική για τον ΕΝΦΙΑ, ενώ αναφερόμενος στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για πανστρατιά στην Δεξιά Παράταξη είναι ακόμα πιο καυστικός λέγοντας ότι «οι διευρύνσεις επιτυγχάνονται όταν γίνονται στην βάση και όχι στην κορυφή». Παράλληλα τονίζει ότι «η ΝΔ πρέπει να επιστρέψει στις διαχρονικές αξίες που εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής». Ας μας τις εξηγήσει πάντως για να καταλάβουμε κι εμείς τι θέλει να πει. Διότι δεν μπορεί από τη μια να υποστηρίζεις μια οικουμενική κυβέρνηση κι από την άλλη να το παίζεις Καραμανλικότερος του Καραμανλή. Αυτό πάει πολύ…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Tassos avatar
  Tassos 16/08/2014 07:12:49

  Εχει γούστο να νομίζει ότι θα γίνει ...Ζολώτας.

 2. Χμμμμ avatar
  Χμμμμ 16/08/2014 13:50:29

  Mε λίγα λόγια προεξοφλεί 2 πράγματα. 1)Την ήττα της ΝΔ στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν. 2) Την δικιά του επανεκλογή. Θα έλεγα όμως πως αναγκαίος κανόνας για να συμβεί το δεύτερο είναι να μην συμβεί το πρώτο. Εκτός κι αν ετοιμάζεται κάτι άλλο, όπως παραδείγματος χάρη η δημιουργία νέου κόμματος υπό την αρχηγία του και η επανεκλογή του μέσω αυτού! Άραγε ο Καραμανλής το ξέρει?

 3. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 16/08/2014 16:59:16

  Δεν μας κ.....ας ρε συ Στυλιανίδη;

 4. Seagull avatar
  Seagull 18/08/2014 11:27:12

  Δεδομένου ότι η ΝΔ συγκυβερνά με το πασόκ ( το οποίο ως γνωστόν κατέστρεψε την χώρα, οικονομικά, πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά) ο καθένας θα σκεφτόταν ότι δεν βαριέσαι τι χειρότερο μπορεί να γίνει αν υπάρξει και μια συγκυβέρνηση με τον σύριζα. Η ΝΔ θα βάλει την τεχνογνωσία (που προφανώς κατά Στυλιανίδη δεν έχει ο σύριζα) και ο σύριζα θα σέρνει τον χορό των κρατικοδίαιτων αποφάσεων. Την εξουσία να κατέχουμε και όλα τα άλλα βρίσκονται.

 5. βαγγέλας avatar
  βαγγέλας 19/08/2014 10:11:31

  Δυστυχώς το πολιτικό προσωπικό είνια τέτοιο και χειρότερο. Αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει.

 6. Ποντομέδων avatar
  Ποντομέδων 19/08/2014 14:16:59

  Στυλιανίδη Στυλιανίδη, μήπως είσαι σπουδαρχίδη (ς)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.