28/06/2011 11:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συγκέντρωση μελών του ΠΑΣΟΚ που διαφωνούν με το μνημόνιο απόψε στην Καλλιθέα

Ανοιχτή συγκέντρωση μελών του  ΠΑΣΟΚ  που διαφωνούν με το μνημόνιο και την κυβερνητική πολιτική γίνεται σήμερα το απόγευμα στις 6.30  σε αίθουσα του δημαρχείου Καλλιθέας. Δεν υπάρχει πρόγραμμα, ούτε προκαθορισμένοι ομιλητές, καθώς γίνεται στο πλαίσιο της αυτοοργάνωσης (που ήταν κάποτε της «μόδας» στο ΠΑΣΟΚ).

Το λόγο θα μπορούν να πάρουν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Κεντρικό ρόλο, ωστόσο, λέγεται ότι έχει ο καθηγητής Νίκος Κοτζιάς, άλλοτε στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου,  που επιχειρεί να δημιουργήσει στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ (και στα πέριξ)  ένα όσο δυνατόν πλατύτερο αντιμνημονιακό μέτωπο.

Αυτή είναι η πρώτη συγκέντρωση που γίνεται στην Αθήνα, αλλά πριν από μερικές μέρες είχε γίνει μία αντίστοιχη και στη Θεσσαλονίκη όπου είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από εκατό μέλη και στελέχη, αριθμός που αναμένεται να ξεπεραστεί κατά πολύ σήμερα στην πρωτεύουσα.

Αριστερόχειρ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 28/06/2011 11:58:34

  Τα μνημόνια 1 και 2,οι δανειακές συμβάσεις και ό,τι έπεται,έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα και τελεσίδικα από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.Μακάρι οι εναπομείναντες ψηφοφόροι της ενδοτικής πασοκικής παράταξης να πιέσουν σφοδρά,από την πλευρά τους,την καταρρέουσα κυβέρνησή τους,προς την αξιοπρεπή και πατριωτική κατεύθυνση της χώρας.

 2. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 28/06/2011 12:02:01

  Δεν υπάρχουν μέλη του Α ή του Β κόμματος όταν μιλάμε για το Μνημόνιο και το ...Βραχρυπρόθεσμο: υπάρχουν Έλληνες που λένε ΟΧΙ γιατί δεν θέλουν την χώρα τους υπό επικυριαρχία και την κοινωνία σε ανέχεια για 50 χρόνια και υπάρχουν τα ΝΑΙ που θέλουν να συνεχίσουν να τρώνε έστω και σαν ανθύπατοι.

 3. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 28/06/2011 12:15:55

  "...Ανοιχτή συγκέντρωση μελών του ΠΑΣΟΚ που διαφωνούν με το μνημόνιο και την κυβερνητική πολιτική ..."
  Θα πάνε και οι τρεις δηλαδή;
  Και γιατί ανοιχτή; Δεν βρήκαν διαθέσιμο ασανσέρ;

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Strange Attractor 28/06/2011 12:36:26

   χαχαχα μην τους πειράζεις φίλε τους έβλεπα χθες στο γραφείο, παραμιλούν και παραπατούν δεν ξέρουν πια τι να πουν. Μια ζωή με παρόλες και λουφέ τώρα φτυσμένοι χωρίς καφέ ....τραγωδία...

 4. δημης avatar
  δημης 28/06/2011 13:08:47

  -ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ...ΘΑ ΕΧΕΙ;;;;;;.....
  -ΜΟΝΟ;;; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)
  -ΦΥΛΑΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ...ΛΙΓΟ...ΧΑΛΒΑ....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.