#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/01/2011 18:32
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στo 40% θα φτάσει η μείωση των εισοδημάτωνΚάποιος που προγραμμάτισε τη ζωή του, πήρε δάνεια, έστειλε να σπουδάσει το παιδί του, έχει φροντιστήρια, σχολεία, έξοδα διαβίωσης υπέρογκα έκανε μέχρι σήμερα το… σ…το παξιμάδι που λένε και στο χωριό μου και τα έβγαζε πέρα.

Περίμενε το καλάθι από το χωριό, έκρυβε και κανένα ευρώ από την εφορία, είχε κάνα δύο δουλειές να συμπληρώσει το εισόδημα και ζούσε ικανοποιητικά, χωρίς χλιδές και αμερικανικά όνειρα. Με τα 100 ευρώ (το ποσό είναι ενδεικτικό).

Ηρθε λοιπόν η σοσιαλιστική κυβέρνηση που υποσχέθηκε τα 100 να τα κάνει 120, να βελτιώσει τη ζωή του πολίτη, να τον κάνει να αισθανθεί πιο ασφαλής, να ανοιχτεί να ζήσει καλύτερα χωρίς απαραίτητα να κάνει καμιά λοβιτούρα, ούτε να γίνει ξαφνικά… εφοπλιστής. Και μέσα σε 15 μήνες η ζωή πολλών άλλαξε άρδην. Για χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους που είδαν μειώσεις μισθών απίστευτες και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους που είδαν απολύσεις και επιχειρησιακές συμβάσεις κάτω από το τραπέζι.

Στο δημόσιο, σύμφωνα με έρευνα της ΓΣΕΕ, η μείωση του εισοδήματος μόνο το 2010 κυμαίνεται από 25% έως 30% και με την πρόβλεψη για το 2011 θα φτάσει το 40%. Με τη σοσιαλιστική αριθμητική δηλαδή ο υπάλληλος θα πρέπει να ζήσει το ίδιο, όχι με 100 αλλά με 60 ευρώ. Του περικόπηκε ο μισθός, του κόπηκαν τα επιδόματα, περιμένει το ενιαίο μισθολόγιο, αυξάνονται τα προϊόντα και το εισόδημά του εξανεμίστηκε. Η κυβέρνηση βρήκε την εύκολη λύση, του υπαλλήλους που έχουν σίγουρη δουλειά, τους στοχοποίησε, τους ανακήρυξε υπαίτιους της κατάντιας της χώρας, έβαλε τον Πάγκαλο να τους πει κοπρίτες, έπαιξε με το αίσθημα αηδίας και αδικίας που έχουν χιλιάδες Ελληνες που έρχονται σε επαφή με το δημόσιο τομέα.

Ξαφνικά λοιπόν ο υπάλληλος είδε να ανατρέπεται η ζωή του διότι ο κ. Παπακωνσταντίνου, που αμφιβάλλουμε να έχει δουλέψει κάπου, είπε ότι πρέπει να γίνουν περικοπές. Πήρε ψαλίδι το 2010 και για φέτος πήρε και τσεκούρι για να κόψει επιπλέον 400 εκατ. ευρώ. Δεν έφταναν όμως οι περικοπές ήρθαν και οι αυξήσεις, με σφραγίδα ΠΑΣΟΚ. Τα πάντα έχουν πάρει την ανηφόρα εκτός από κάτι… ζάχαρες και γάλατα ιδιωτικής ετικέτας και αμφίβολης ποιότητας. (που χάθηκε άραγε ο Κάλαχαν της αγοράς, κ. Χρυσοχοϊδης;)

Σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία τον περασμένο Αύγουστο σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2009 σημειώθηκαν οι εξής αυξήσεις:
Στην βενζίνη 32,9%, στα τέλη κυκλοφορίας 28,7%, στα τιμολόγια της ΔΕΗ 7,2% και στη, νοσοκομειακή περίθαλψη 6,9%. Και ακολούθησαν κι άλλες αυξήσεις αμέσως μετά τις περιφερειακές εκλογές. Η ΓΣΕΕ εκτιμά ότι οι απώλειες λόγο του πληθωρισμού θα φτάσουν το 5% του εισοδήματος
Τι να πει κανείς για τον ιδιωτικό τομέα. Εκεί, εκτός από τις μαζικές απολύσεις έχουμε και τις μαζικές ατομικές συμβάσεις που δεν ανακοινώνονται ποτέ. Αγνωστο, λοιπόν να πει κανείς πόσα χρήματα έχασαν, αλλά σίγουρα έχουν χάσει το 20%-30%.
Σε τραγική κατάσταση και οι συνταξιούχοι. Ολοι είδαν τις απολαβές τους να παραμένουν παγωμένες, σε άλλους να μειώνονται και σε άλλους να έρχεται νέο τσεκούρι.

Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση κι ενώ δεν έχει καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός των μέτρων που έπονται. Αλλωστε, το είπε ο Α. Λοβέρδος: Αν μέχρι τον Φεβρουάριο δεν αλλάξει η πορεία της οικονομίας τότε θα πάμε σε επώδυνα μέτρα. Κι ο νοών νοήτω.

Η σοσιαλιστική κυβέρνηση ήθελε να μας κάνει Δανία του Νότου, μας έκανε Σοβιέτ εκεί κάπου στην παγωμένη Σιβηρία. Αλλά μην ανησυχείτε: Δε θα μας αφήσουν να πλήξουμε, το σχέδιο έχει κι άλλα επεισόδια.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 09/01/2011 19:06:46

  ...Η κυβέρνηση βρήκε την εύκολη λύση, του υπαλλήλους που έχουν σίγουρη δουλειά, τους στοχοποίησε, τους ανακήρυξε υπαίτιους της κατάντιας της χώρας, έβαλε τον Πάγκαλο να τους πει κοπρίτες, έπαιξε με το αίσθημα αηδίας και αδικίας που έχουν χιλιάδες Ελληνες που έρχονται σε επαφή με το δημόσιο τομέα....

  Ακριβώς. Διαίρει και βασίλευε.

 2. kiki avatar
  kiki 09/01/2011 19:19:16

  Και τους συνταξιουχους εχει στο στοχαστρο.αλλωστε ο Λοβερδος, ο τεως διαλυτης των εργασιακων σχεσεων και του συνταξιοδοτικου,εχει πει οτι ζουμε πολυ παναθεμα μας, ετσι κοβουν κοβουν συνταξεις που θα παει θα τα τιναξουμε.
  θυμοσαστε το βιβλιο " Θα φτυσω στους ταφους σας" σαυτους ταιριαζει.

 3. george avatar
  george 09/01/2011 19:41:34

  http://karxarias.blogspot.com/2011/01/blog-post_9453.html#more

 4. WY avatar
  WY 09/01/2011 19:52:09

  Όσον αφορά τίς μειώσεις τών αποδοχών στούς δ.υ.,θά έλεγα ότι είναι ''φαινομενικές'' καί τούτο διότι :
  Καί δεύτερη εργασία ασκούν όπως :
  1. Oί εφοριακοί/λογιστές (ακόμη κι ώς ''άτυποι'' οικονομικοί σύμβουλοι Ιδ.επιχειρήσεων,μέ ''μαύρες αποδοχές'' φυσικά.
  2.Ώς ταξιτζήδες,οί οδηγοί (κι όχι μόνον) τών λεωφορείων καί πολλοί τής ΕΛ.ΑΣ,αλλά κι άλλοι δ.υ. (πηγαίνετε στίς ''πιάτσες'' νά βεβαιωθήτε)
  3.Έργάζονται οί εκπαιδευτικοί δ.υ. σέ φροντιστήρια ,ακόμη καί κατ΄ οίκον (μερικοί δέ εξ αυτών,εισπράττουν 50 ευρώ/ώρα παρακαλώ,μαύρα φυσικά).
  4.Ώς γκαρσόνια ή ταμίες σέ εστιατόρια καί μπάρ/πιτσαρίες κι άλλοι ώς διανομείς πίτσας.
  5.Ως σύμβουλοι σέ ιδιωτικές επιχειρήσεις,(οί πτυχιούχοι ΑΕΙ).
  6.Ώς ιδιωτικοί σεκιουριτάδες.
  7.Ή σύζυγός τους,είναι δυνατόν νά εγάζεται στόν ιδιωτικό ή είναι δ.υ (δύο μηνιαία εισοδήματα δλδ).
  8.Κατέχουν καταστήματα ,mini-market,φούρνους ή άλλες επιχειρήσεις, στό όνομα στενών συγγενών τους (σύζυγοι,παιδιά,πεθερές,γονείς).
  9.Ώς έσχατη λύση δέ διά πρόσθετο εισόδημα,οί πλείστοι εξ αυτών,''βαράνε'' καί καμμία ''χορηγία''- φακελλάκι, (πολεοδομίες,νοσοκομεία,εφορία κ.λ.π.)!!!!
  10.Νά μήν προσθέσουμε δέ καί τίς 40(!!!!!!!!!!!!!!!!!) ώρες, υπερωρίες/ημερησίως (Ο.Λ.Π) πού ''συμπλήρωναν'' από τόν καναπέ τους ή τά επιδόματα τύπου ''έγκαιρης προσέλευσης στήν υπηρεσία''!!!!!!

  Τού δ.υ.λοιπόν '''νά μήν τούς κλαίς'''!!!!!!!

  Ό πραγματικός θρήνος καί τό δράμα είναι διά τούς Ι.Υ./συνταξιούχους τού Ιδιωτικού τομέα,πού δέν έχουν καμμία δυνατότητα/ευκαιρία,διά συμμετοχήν τους,σέ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚΕΙΟ-ΠΑΓΚΑΛΕΙΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ!!!!


  Υ.Γ.
  Εάν δέ ''''κατέβης'''' στά ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΥΤΟΥΚΙΑ ΤΩΝ ΑΕΙ,εκεί θά γνωρίσης ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΙ ΕΣΤΙ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕΝΟΥ/ΦΑΓΟΠΟΤΙ,αλλά θά είσαι φυσικά εσύ, ώς εκτός τού πράσινου συστήματος,........ ""φάτε μάτια ψάρια καί κοιλιά περίδρομο""!!!!!!!!
  Καί διά νά μήν μακρυγορώ,απασχολούνται χιλιάδες εξ αυτών (δ.υ.) στόν ιδιωτικό τομέα,στερώντας έτσι τήν δυνατότητα απασχόλησης σέ χιλιάδες νέους!!!
  Κυριώτερο δέ,ότι έχουν εξασφαλισμένη τήν εργασίαν/ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τους (χειμώνα καλοκαίρι πού λέμε κι εμείς οί απλοί καί μή προνομιούχοι πολίτες) καί εάν έχουν ανάγκη διά περισσότερα ''''πράσινα αποφάγια'''' από τό διαχρονικό ΠΑΣΟΚΕΙΟ ΠΑΓΚΑΛΕΙΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ,πού διαχρονικά ήσαν οί ''μόνιμοι'' συνδαιτημόνες............κατεβάζουν καί κανέναν διακόπτη!!!!!!!!!!!!!!


  Κι ό Ρακιντζής ,ώς θεσμικός Ε.Δ.Δ.,ευρίσκεται μονίμως στίς αγκάλες τού """""ΠΡΑΣΙΝΟΥ-ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΕΩΣ"""""!!!!!!
  Άλλωστε κι αυτός, στά ίδια κιλά τού Πάγκαλου είναι!!!!!!!!!

 5. zackii avatar
  zackii 09/01/2011 20:01:11

  Όταν εγώ λέω γιά τον πιό ηλίθιο λαό στον πλανήτη...

 6. χρηχα avatar
  χρηχα 09/01/2011 20:41:05

  όταν ο γιωργάκης μας μιλάει για παγκόσμια διακυβέρνηση ...τί νομίζετε ότι εννοεί;;;;;;;;

  παγκοσμιοποίηση και ομογενοποίηση των λαών......αυτός είναι ο στόχος......

  μπορεί ο κεφαλαιούχος που έχει τις εγκαταστάσεις του στην Ελλάδα να ανταγωνισθεί τον κινέζο;;;
  όχι...με τις υπάρχουσες συνθήκες όχι....και δεν μπορούν όλοι τους να πάρουν τους δρόμους και να καταλήξουν από Κίνα μεριά .....πολλοί το κάνανε ...αλλά πρέπει κι εδώ κάτι να γίνει...δεν θα ξενιτευτούνε όλοι...έχει κι εδώ κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν.....

  οπότε....κινεζοποίηση της αγοράς εργασίας....της μισθολογίας...των συνθηκών ζωής ,κατά συνέπεια...έτσι θα γίνουμε ανταγωνιστικοί σαν χώρα και θα μπορούν να έρθουν κάποτε τα ξένα (και εντόπια) κεφάλαια να επενδύσουν και να κερδίσουν...

  ΟΛΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.....

  απλώς το προσχεδιασμένο μας μέλλον που προωθεί ο γιωργάκης και η παρέα του δεν μας συμφέρει ...για τον λόγο αυτόν και μας δουλεύουν ψιλό γαζί πάντα , όποτε μιλάνε.....για τα μάτια του κόσμου είναι τα λογάκια τους τα συμπονετικά....

  όλα στο σχέδιο είναι....

  εξαθλίωση του ιθαγενούς πληθυσμού....."ενίσχυσή" του με εισαγόμενους ταλαίπωρους για περαιτέρω ομογενοποίηση...."λύση" των εκκρεμοτήτων με τον περιβάλλοντα χώρο έτσι ώστε να μην μείνει επενδυτική ευκαιρία στην περιοχή ανεκμετάλλευτη....

  (Όπως θα μπορούσαμε να πούμε: οι ιδιοκτήτες αυτής της χώρας , όπως κάθε καλός νοικοκύρης , προσπαθούν να μαζέψουν τα του οίκου τους , σε μια δύσκολη συγκυρία αδιαφορώντας για το κόστος αυτού του συμμαζέματος....τελικός στόχος είναι να γίνει το "ακίνητο" κερδοφόρο όσο γίνεται πιο γρήγορα)

  άιντε με τις υγείες μας....

 7. ierofantis avatar
  ierofantis 09/01/2011 21:26:36

  Και ΠΑΝΠακιστανικο Σοσιαλιστικό Κίνημα να βάλεις, πάλι ΠΑΣΟΚ βγαίνει...

  Και ταιριάξει με το multi culti εσχάτως...

 8. JOHN avatar
  JOHN 09/01/2011 21:56:53

  Εαν οπως λες,και σωστα κατα τη γνωμη μου, το ΠΑΣΟΚ δεν εχει καμια σχεση με τ ονομα του,τι εχεις να πεις για το προεδρο του που ειναι και προεδρος της Σοσιαλιστικης διεθνους?Τι εχεις να πεις για σοσιαλιστες τυπου Μπλερ,Στρος Καν και τοσων αλλων.Ο εκφυλισμος και η υποβαθμιση σε ολο τους το μεγαλειο!!!

 9. vaskor avatar
  vaskor 09/01/2011 23:55:04

  ΠΑΣΟΚ=πανελλήνιο σοσιαλιστικό κίνημα
  Βλέπετε πουθενά μήπως το "πανελλήνιο"?
  Είναι απλά ΣΟΚ. Σοσιαλιστικό κίνημα. Αν και το κίνημα κι'αυτό πήγε περίπατο..

 10. sarittarius avatar
  sarittarius 10/01/2011 00:03:04

  Αρκετά από τα μέτρα που παίρνονται για τους δημ. υπάλλήλους είναι σωστά. Μόνο που άργησαν καμμιά 30ριά...χρόνια. Η μεγαλύτερη ιστορική ''ειρωνία'' σήμερα είναι ότι η κλίκα του Γιώργου ''αναγκάζεται'' να στραφεί εναντίον εκείνων των- μέχρι πριν από καμμιά 15ρια μήνες -μεσοαστικών στρωμάτων που αποτέλεσαν την ''εκλογική συμπαγή βάση'' που δημιούργησε ο...μπαμπάς του. Παρόλο όμως που το ελληνικό έλλειμα είναι κυρίως δημόσιο χρέος, συγκριτικά μιλώντας πάντα, τη νύφη μέχρι στιγμής ο ιδιωτικός υπάλληλος κι ο εργάτης κυρίως την πληρώνει. Δεν θέλω να μπώ στο παιχνίδι της σύγκρουσης και της διαίρεσης βαζοντας τα με τους δημ. υπάλληλους σε εποχες που χρειάζεται ενότητα του Λαού περισσότερο από ποτέ. Αλλά για να ξέρουμε που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή(και με το μέλλον μαύρο και θεοσκότεινο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ) και για να μην παιζουμε με τις λέξεις ή μάλλον με τους αριθμούς και τα ποσοστά: αν ένας οικογενειάρχης δημ. υπάλληλος (Δημόσιο, ΔΕΚΟ κ.α) που μέχρι πριν λίγους μήνες έβαζε κατα μέσο όρο περι τα 2000 ευρω καθαρα στο σπίτι του χάνει το 30% των απόλαβων του θα πρέπει πλέον να ζήσει και με τα 1400. Πως θα το κάνει? Θα κόψει τα περισσότερα ή όλα τα ..extra και θα ρίξει το επίπεδο της ζωής του. Αν τώρα ο ιδιωτικός υπάλληλος ή εργάτης στην ίδια ακριβώς χρονική περίοδο ''καθάριζε" κατα μέσο όρο καμμιά 900ρια ευρώ και του κόβουν σήμερα το 20% του μισθού του πέφτει στα 720 ευρώ και απλώς ..δεν μπορεί να ζήσει πλέον (στην περίπτωση βέβαια που δεν είναι πλέον άνεργος) και η οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα του. Αυτά μπας και πάψουμε πλεον να ζούμε(γιατί μέχρι σήμερα οι περισσότεροι αυτό κάναμε) σε ...παράλληλες Ελλάδες.

 11. Έρεβος avatar
  Έρεβος 10/01/2011 02:46:43

  Εαν υποθέσουμε ότι μετατρέπουμε το σκατό μας σε παξιμάδι με έναν συντελεστή απόδοσης 90% και εαν υποθέσουμε ότι μπορούμε να ζήσουμε τρώγοντας περίπου ένα παξιμάδι την ημέρα δυστυχώς κάνωντας πράξεις συμπεραίνουμε ότι και πάλι τη βγάζουμε για μερικούς μήνες...

 12. asterixos avatar
  asterixos 10/01/2011 13:19:47

  ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ (ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΟ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ


  ΟΙ ΠΙΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΠΑΧΥΛΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

 13. WY avatar
  WY 10/01/2011 14:43:50

  Επαναλαμβάνω τόν ισχυρισμόν μου περί ""φαινομενικής μειώσεως αποδοχών τών δ.υ'''' έστω κι εάν αυτό είναι τής τάξεως τού ''δήθεν!!!'' 30% καί τήν συγκεκριμένη υπ.απόφαση/ρύθμιση,τήν θεωρώ όχι μόνον ημίμετρο/άδικη αλλά καί προκλητική,έν σχέσει μέ τίς αποφάσεις περί μειώσεως αποδοχών τών ιδ.υπ./συνταξιούχων.
  Καί παραθέτω ακόμη μία φορά,συγκεκριμένα καί γνωστά ακόμη καί στά νήπια,παραδείγματα:
  Στίς αφετηρίες τής ΕΘΕΛ,τά αυτοκίνητα τών οδηγών πού παρκάρουν είναι 4κίνητα πολυμορφικά/τζίπ τής τάξεως τών 25.000 ευρώ + άνω!!!!!
  Κι όχι μόνον οί οδηγοί!!!!
  Ο.Λ.Π. ,160.00 ευρώ νόμιμα(!!!)/υπερωρίες 40 ώρες/ημέρα,εκτός τά ''δωράκια'' τών επιχειρηματιών,πού επειδή σκοπίμως τούς καθυστερούν τίς παραλαβές τών κοντέινερ τά τρωκτικά,αναγκάζονται σέ '' εθελουσία προσφορά μαύρου- φόρου αίματος'' ήτοι ''καφεδάκια''!!
  Πηγαίνετε στό Πέραμα ή στά Μανιάτικα ή στά Δ.Προάστεια,διά νά διαπιστώσετε σέ τί ''οίκους μετ΄ εξοχικών στήν Σαλαμίνα (κι όχι μόνον) διαμένουν!!!!!
  Δικαστικοί,εφοριακοί,εκπαιδευτικοί,υπάλληλοι πολεοδομιών,υπουργείων,εξωτερικών-εσωτερικών-πρεσβείες (βίζες-ιθαγένειες),συνοριοφύλακες (ντόπες),τελωνειακοί,ασφαλίτες (προιστάμενος αστ.ασφάλειας Ηγουμενίτσας,πρίν λίγα χρόνια,εντεταλμένος διά έλεγχο διαβατηρίων,πουλούσε εώς καί 5.000 δολ. ΗΠΑ,τό διαβατήριο),λιμενικοί (αξιωματικοί καί μή,εμπλεκόμενοι στήν λαθρομετανάστευση),επιθεωρητές δημ.διοίκησης κι επιθ.,εργασίας (ΙΚΑ κ.λ.π), κι άλλοι ούκ εστιν αριθμός,είναι καί παραμένουν οί διαχρονικοί πράσινοι συνδαιτημόνες-ΚΟΠΡΙΤΕΣ τού Πάγκαλου.

  Μεγάλο ΦΑΓΟΠΟΤΙ καί στίς σχολές εμπορικού ναυτικού (ακαδημίες Ε.Ν.),όπως καί στά Κέντρα Επιμόρφωσης Ε.Ν.όπου εκεί, από τό 1983 τό ΜΕΝΟΥ είναι ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΟ .
  Καθηγητές πρώην πλοίαρχοι/συνταξιούχοι,διορισμένοι από τίς κατά τόπους ΠΑΣΚΕΝ,πού αυτό είναι καί τό μόνον ''εκπαιδευτικό'' τους προσόν,αφού τούλαχιστον σέ θεωρητικά θέματα (Ναυτιλία-Φορτώσεις-Μετεωρολογία-Δίκαιο θάλασσας κ.λ.π),έχουν ''μαύρα'' μεσάνυκτα.
  Έχουν κατορθώσει όμως,νά έχουν αλώσει κυριολεκτικά τίς συγκεκριμένες σχολές/κέντρα επιμορφώσεως κι εχουν επινοήσει μάλιστα από τό 1983 καί τήν ""συνδιδασκαλία"",δλδ στήν τάξη δύο από αυτά τά ''τρωκτικά-εκπαιδευτικούς,συγχρόνως διδάσκουν''' στούς μαθητές τό ίδιο .........μάθημα(!!!!!),ό ένας όμως, τίς ώρες αυτές τής ""συνδιδασκαλίας"" τίς εισπράττει ώς υπερωρία καί τανάπαλιν,άσχετα ότι ή μόνη του ''εκπαιδευτική ενασχόληση'' τήν συγκεκριμένην ώρα/μάθημα,είναι ή απόλαυση τού βαρύ-γλυκού στό γραφείο ή ακόμη καί στό σπίτι του!!!!!!!!!!!!!
  Καί νά θεωρείτε,ότι τό σύνολον τών μηνιαίων αποδοχών είναι,2πλάσιο από τήν σύνταξη πού εισπράττουν συγχρόνως (μόνο σύνταξη διά πλοιάρχους/μηχανικούς 2650 ευρώ καθαρά)!!!!!!!
  Όσον αφορά δέ τήν ποιότητα τής διδασκαλίας τους,είναι εύκολο νά ελεχθή,από τό επίπεδο ναυτικής παιδείας,τών δύστυχων μαθητών.
  Τούβλα εισέρχονται,τσιμεντόλιθοι αποφοιτούν!!!
  Ενδιάμεσα δέ,οί κ.κ. εκπαιδευτές-τρωκτικά,εισπράττουν καί ''μαύρα'' από κανένα ιδιαίτερο μαθηματάκι ή ''μαύρα δωράκια'' διά νά βαθμολογήσουν πάνω από τήν ''βάση''!!!!!.
  Καί τό ΥΕΝ (τέως) προμοτάρει όλους αυτούς τούς αεριτζήδες-νταβατζήδες,διότι είναι ''κυριολεκτικά δικά τους παιδιά!!!!!!!

  Δι΄ αυτό ισχυρίζομαι,ότι όλοι αυτοί (δ.υ.),θεωρούν τό ''νόμιμο'' δημόσιο εισόδημά τους,κυριολεκτικά ''χαρτζηλίκι''!!!!!.
  Ή μόνη τους αγωνία είναι νά μήν απωλέσουν τήν θέση εξουσίας-κλειδί πού κατέχουν,πληρώνοντας τό όποιο τίμημα (ακόμη κι αξιοπρέπειας/ηθικό)!!!!
  Είναι πολλά τά ''αργυρά μπιμπικίνια'''!!!!!!!!!!!.
  Υπάρχουν περιπτώσεις,πού ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ,ακόμη καί στό πρόσφατο παρελθόν,επλήρωναν ''αέρα'' ανάλογα μέ τήν θέση-κλειδί στό διεφθαρμένο δημόσιο,σέ ''νταβατζήδες'' !!!!!!!!!

  Θέλει πολύ χρόνο,διά νά αποτυπώσης,τήν κατάσταση/επίπεδο διαφθοράς,στίς υπηρεσίες/υπαλλήλους τού δημοσίου,όπως διεμορφώθη από τό 1981 κι εντεύθεν!!!!
  Καί τό χειρότερο δέν καθαρίζεται όλη αυτή ή ''κόπρος μέ παραδοσιακούς τρόπους/μεθόδους'' καί μέ....ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ!!!!!!

  Δια τούτο λοιπόν,τούς δ.υ. ......""μήν τούς κλαίτε''!!!!

  • Ηράκλειτος avatar
   Ηράκλειτος @ WY 10/01/2011 23:34:02

   Μήπως είσαι ο Πάγκαλος και γράφεις με ψευδώνυμο ;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.