11/07/2009 14:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στο πειθαρχικό οι τηλεδικηγόροιΣτο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο παρέπεμψε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών τους ελάχιστους τηλεδικηγόρους οι όποιοι με αφορμή υποθέσεις, που προκαλούν το πανελλήνιο ενδιαφέρον, «εκθέτουν με την αναξιοπρεπή συμπεριφορά τους το δικηγορικό σώμα».

 Σε σχετική ανακοίνωσή του o ΔΣΑ αναφέρει ότι «τα Πρωτοβάθμια Πειθαρχικά Συμβούλια, που λειτουργούν στα πλαίσια των Δικηγορικών Συλλόγων, εκτελούν το χρέος τους κατά συνείδηση, παρά τη γενικότερη χαλαρότητα που επικρατεί και αντανακλά και στον τρόπο λειτουργίας των Δευτεροβάθμιων Πειθαρχικών Συμβουλίων και του Ακυρωτικού, που αναιρεί σε μεγάλο βαθμό τον σκοπό ύπαρξης και λειτουργίας των».

Ακόμη, ο ΔΣΑ αναφέρει ότι «είναι απαίτηση των 40.000 Ελλήνων δικηγόρων, οι αποφάσεις της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων και του ΔΣΑ, να τυγχάνουν σεβασμού απ' όλους τους θεσμικούς παράγοντες που επιλαμβάνονται των πειθαρχικών παραβάσεων των ασχημονούντων δικηγόρων, οι οποίοι, στις περιπτώσεις που τα παραπάνω θεσμικά όργανα αδρανούν, αποθρασύνονται και υποτροπιάζουν».

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανώνυμος avatar
    Ανώνυμος 11/07/2009 16:12:05

    Μάλιστα. Για κάθε 250 κατοίκους έχουμε ένα δικηγόρο. Ήδη με βάση τα διεθνή στανταρντς ένας δικηγόρος για κάθε 400 κατοίκους είναι πολύ. Κανονικά πρέπει να αντιστοιχεί ένας ανά 1.000 κατοίκους. Άρα δεν μπορούν να ζήσουν οι δικοί μας γιατί η πίτα μοιράζεται στα 4 άρα θα γίνονται όλο και πιο καραγκιόζηδες όλο και πιο διεφθαρμένοι όπως αυτή που μιλούσε με το Βλαστό και τώρα θα πάει κατηγορούμενη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.