#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/07/2009 13:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στο επίπεδο πανδημίας τα κρούσματα της νέας γρίπης

Με τον αριθμό των κρουσμάτων να φτάνουν πλέον τα 201 η Ελλάδα έχει περάσει στο επίπεδο της πανδημίας και οι εμβολιασμοί θα αρχίσουν το φθινόπωρο.

Όπως δήλωσε σήμερα σε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο υπουργός Υγείας Δ. Αβραμόπουλος, στην Ελλάδα έχουν επιβεβαιωθεί 201 κρούσματα της νέας γρίπης Α, εκ των οποίων το 78% αφορούσε ταξιδιώτες, ενώ τον τελευταίο καιρό σημειώνεται αύξηση των κρουσμάτων από δευτερογενή μετάδοση. Από τα αναφερθέντα κρούσματα τα 86 έχουν ιαθεί πλήρως. Οι υπόλοιποι ασθενείς ακολουθούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες νοσηλείας.

«Η αντιμετώπιση της πανδημίας είναι ευθύνη της κυβέρνησης, αλλά και όλων των πολιτών ξεχωριστά» πρόσθεσε  ο υπουργός.

 Χθες τα Εργαστήρια Αναφοράς Βορείου και Νοτίου Ελλάδος επιβεβαίωσαν συνολικά 31 νέα κρούσματα,

 Σήμερα αναφέρθηκαν πέντε επιπλέον κρούσματα από τα Εργαστήρια Αναφοράς Νοτίου Ελλάδος. Για τρεις περιπτώσεις Ελλήνων (μια 18χρονη, ένα 33χρονο άνδρα και έναν 53χρονο άνδρα) οι επαφές του διερευνώνται, ενώ για ένα 14χρονο κορίτσι και έναν νεαρό Βρετανό είναι γνωστό ότι ήρθαν από τη Βρετανία.

 Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεγαλώνει και ο αριθμός των κρουσμάτων που δεν έχουν επιδημιολογική σύνδεση, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι έχει ξεκινήσει η διασπορά του ιού στην κοινότητα. Αυτό σημαίνει ότι ο Η1Ν1 προσβάλλει Έλληνες οι οποίοι δεν έχουν επιστρέψει από άλλη χώρα ή δεν έχουν έρθει σε επαφή με ταξιδιώτες.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. pic avatar
  pic 09/07/2009 14:23:42

  ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΣΤΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.
  Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΓΡΙΠΠΗ ΘΑ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ,Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ SUPER MARKET.

 2. ataktos avatar
  ataktos 09/07/2009 15:01:45

  Καλά αυτός ο Κύριος όλο διαψεύδει τον εαυτό του άκρη δεν βρίσκει κάνεις με το τι λέει και ξελέει είναι γενικά γελοίος τύπος …

 3. sirxar avatar
  sirxar 10/07/2009 00:50:21

  ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ.
  ΕΓΩ ΤΥΧΑΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΟΛΑΩ ΓΡΙΠΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΣΚΕΥΤΗΚΑ ΟΤΑΝ ΠΛΕΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΠΟΥΝΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ


  Αποτελέσματα έρευνας αποφυγή της γρίπης
  ( δια όλες της ηλικίες παιδιά, γυναίκες, άνδρες)
  Πλένουμε τα χεριά μας με σαπούνι και με άφθονη σαπουνάδα τρίβουμε το πρόσωπο μας .Με άφθονο νερό ξεπλένουμε το προσωπο μας.
  Το ανωτέρω το επαναλαμβάνουμε δύο με τρείς φορές την ήμερα και έτσι αποφεύγουμε να κολλήσουμε τον ιόν της γρίπης.
  Δεν μας νοιάζει εάν έχει ο συγγενής η ο διπλανός η ακόμη και εάν βρισκόμαστε σε κλειστούς χώρους εφαρμόζουμε το πλύσιμο του πρόσωπου δεν έχουμε πρόβλημα
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Η ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΤΡΕΝΟ ΛΕΩΦΟΡΙΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟΝ ΧΕΡΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΥΣΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΘΑΣΟΥΜΑΙ

  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
  SIRXAR

 4. lampros avatar
  lampros 10/07/2009 01:15:23

  Οι πολιτικοί λόγοι για μια πανδημία είναι προφανoί. Ο φόβος, το χάος, και την απόγνωση του πληθυσμού που επιτρέπει την επέκταση των υποδομών του αστυνομικου κράτος και τακτικές για την προστασία της δημόσιας υγείας. Αυτό σημαίνει "γκαραντίνες", αναγκαστικοί εμβολιασμοί (με ποιος ξέρει τι), και μείωση του πληθυσμού. Αυτό το ολοκληρωτικό σύστημα και η μείωση των ελευθεριών μπορεί να συνεχίσει, ακόμη και μετά αφού η λύση έκτακτης ανάγκης έχει επιβληθεί.

  Ήδη στην πολιτεία της Μασσαχουσέτης to level 6, τους έχει δώσει το δικαίωμα να εφαρμόσουν μια μικρή δικτακτορία.

  Να μην ξεχάσουμε πως ο ιός της γρίππης είναι τεχνητός, ναι τεχνητός
  Δεν είναι δυνατόν η Baxter να στέλνει "κατα λάθος" ιούς μαζί με άλλα εμβόλια στην Αυστρία.

  Διαβάστε αυτό το άρθρο:
  http://www.naturalnews.com/025760.html
  "Deerfield, Illinois-based pharmaceutical company Baxter International Inc. has just been caught shipping live avian flu viruses mixed with vaccine material to medical distributors in 18 countries. "

  Μην τους αφήσετε να σας εμβολιάζουν με αμφιβόλου ποιότητας αντιβιοτικά. Έχετε το δικαίωμα να αρνηθήτε. Επίσης σε αυτά τα αντιβιωτικά υπάρχει το λεγόμενο "squalene adjuvant". Το ίδιο ακριβώς που υπήρχε στα αντιβιωτικά
  κατά του anthrax στον πόλεμο του κόλπου. Πολλοί αμερικανοί πέθαναν ή βιολογικά καταστράφηκαν απο αυτά τα εμβόλια.

  Τα μέσα ενημέρωσης όχι μόνο δεν κάνουν την δικής τους έρευνα αλλά παπαγαλίζουν τον WHO (World Health Organization), εγώ θα έλεγα του Criminal World Health Organization.

  Έχετε το δικαίωμα να αρνηθήτε. (http://www.infowars.com/right-to-self-shield-in-the-event-of-a-pandemic/)

  Ο Αβραμόπουλος είναι μια μαριονέτα της παγκόσμιας τάξης. Αν δεν κάνω λάθος, πείτε μου πως είμαι τρελός αλλά υπάρχουν αποδείξεις για αυτό που θα πώ τώρα, στην τελευταία συνάντηση των Bilderberg στην Αθήνα, είχαν μιλήσει και για μείωση του πληθυσμού.

  Factor, σε ευχαριστώ που με αφήνεις να εκφράσω την γνώμη μου, μόνο που αυτά που λέω δεν τα λέω εγώ αλλά άλλοι που έχουν κάνει την έρευνά τους και πιστεύω είναι αξιόπιστοι

  Έχει υπάρξει ήδη μήνυση προς το UN και WHO. Γιατί δεν λένe για αυτό κάτι τα κανάλια?? Αυτό ειναι παρα πάρα πάρα πολύ σοβαρό:

  Journalist Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder
  http://www.infowars.com/journalist-files-charges-against-who-and-un-for-bioterrorism-and-intent-to-commit-mass-murder/

 5. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 10/07/2009 15:17:01

  Δέν μπορεί κανείς νά μας υποχρεώσει νά εμβολιασθούμε.
  Στίς επιδημίες,εκτός από καλό πλύσιμο,νά τρώτε σκόρδο(τήν μυρωδιά τήν εξουδετερώνει τό μάσημα γαρυφάλου)καί μέλι πού είναι τά αντιβιωτικά τής φύσεως καί αφήστε τόν Αβραμό νά λέει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.