25/09/2007 23:04
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βολεύουν τον Π. Τσουπίδη;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι φίλοι του στο υπουργείο Οικονομικών, προσπαθούν να σπρώξουν αυτές τις ημέρες τον πρώην πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Πάνο Τσουπίδη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ως γνωστόν, ο κ. Τσουπίδης εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μαζί με τον πρώην Γ. Γ. του Λογιστηρίου του Κράτους, Γ. Κουρή, επειδή τα ονόματά τους ενεπλάκησαν στην υπόθεση των ομολόγων.
Η παραίτηση – αποπομπή από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο του κ. Τσουπίδη συνοδεύτηκε από φήμες που τον ήθελαν να εργάζεται σε ισχυρή διοικητική θέση στον ιδιωτικό τομέα, ενδεχομένως στην Marfin. Τις τελευταίως ώρες όμως δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για ένταξή του στην ηγετική ομάδα του «Ελ. Βενιζέλος» που βρίσκεται υπό ημι-δημόσιο έλεγχο. Κάποιες κακές γλώσσες, μάλιστα, έλεγαν  κι ένα ανέκδοτο με  την πληροφορία: «Ο κ. Τσουπίδης πάει στο αεροδρόμιο για να δουλέψει ή για να… φύγει από την Ελλάδα κυνηγημένος από τον Γ. Ζορμπά;»

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.