#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/10/2010 13:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στο «Βήμα» (και τον άλλο Τύπο) είναι χαμένοι απο χέρι

Διαβάστε το πόνημα Ο Τύπος στο μάτι του κυκλώνα για να δείτε πως το Βήμα επιχειρεί απο την μία να αναλύσει την κρίση του Τύπου και από την άλλη να προετοιμάσει το έδαφος για μεγάλες απολύσεις.

Εμείς θα επισημάνουμε μόνο μία διαπίστωσή του:  “Από την άλλη πλευρά, όμως, η απήχηση των Μέσων και μάλιστα των παραδοσιακών εφημερίδων έχει εκτοξευθεί. Κάθε μέρα «Το Βήμα», για παράδειγμα, πουλάει 6.000 φύλλα, το διαβάζουν όμως στο Ιnternet 70.000 διαφορετικοί αναγνώστες, ενώ τα άρθρα του αλλά και αυτούσιες σελίδες του αναπαράγονται (παράνομα) από δεκάδες ιστοσελίδες σε όλη την Ελλάδα!....”

Από αυτό και μόνο καταλαβαίνετε πόσο άσχετοι και ξεπερασμένοι είναι αναφορικά με το διαδίκτυο. Αν δεν ήταν τα λινκς των μπλογκς και άλλων σελίδων που θεωρούν …”παράνομα” (!!!)  ούτε κατά διάνοια δεν θα άγγιζε αυτόν τον αριθμό επισκέψεων το ηλεκτρονικό Βήμα.

Και φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία των μπλογκς αναπαράγει το ‘Βήμα” όχι για να το θαυμάσει, αλλά για να του τα χώσει.

Τώρα για τα νούμερα, τι να πούμε…Θεωρούν πράγματι “μεγάλο” τον αριθμό “70.000” σε σχέση με τα τεράστια μέσα που διαθέτουν; χα χα χαααα.

Και γιατί δεν μας λένε για τα page views, αυτά που μετράνε πραγματικά;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 03/10/2010 14:42:35

  "Μειώθηκε η διαφημιστική δαπάνη που απορρόφησαν τα ΜΜΕ σε σχέση με το 2008".
  Α, τώρα εξηγείται γιατί δεν εφαρμόσθηκε από 1.10.10 η επιβολή φόρου 20% επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων.....
  Μήπως θα έπρεπε να μας κόψουν ακόμα λίγο συντάξεις, μισθούς κλπ , προκειμένου να βοηθήσουν τα καϋμένα τα ΜΜε τα οποία καταντούν οι επαίτες της κοινωνίας;.....

  • anonymos avatar
   anonymos @ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 03/10/2010 21:21:35

   Οπως ίσως ξέρεις τους τη χάρησε σιωπηρά, σιγά μην τους φορολογήσει

 2. TASSOS avatar
  TASSOS 03/10/2010 14:50:04

  Όλοι μας σκεφτόμαστε τους μεροκαματιάρηδες που κατά χιλιάδες απασχολούνται στις φυλλάδες. Κατα τα άλλα οι " χωρις Θεό και πατρίδα" υπάλληλοι των διεθνών κέντρων που γυροφέρνουν την χώρα με την ιδιότητα του "επιχειρηματία", "του δημοσιογράφου" ή όποια άλλη νοσηρή ιδιότητα μπορούν να προσδώσουν στην μιζέρια του εαυτού τους μας είναι παντελώς αδιάφοροι. Όσο πιο γρήγορα απααλλαγεί η χώρα από δαύτους τόσο πιό εύκολα ο λαός θα μπορέσει να ορίσει την μοίρα του.

 3. Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας avatar
  Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας 03/10/2010 17:24:08

  Η μετάλλαξη του υπηκόου σε πολίτη, προϋποθέτει ελευθερία σκέψεως και παιδείας. Αυτό επιτυγχάνεται μόνον, εάν δεν ακούς ραδιόφωνα, δεν διαβάζεις εφημερίδες και περιοδικά, δεν βλέπεις τηλεόραση και δεν έχεις επαφές με πολιτικούς και δημοσιογράφους.
  Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας

 4. anonymos avatar
  anonymos 03/10/2010 21:22:35

  Αυτή η πρασινοφυλλάδα πότε θα πάψει επιτέλους να περνάει την φαια προπαγάνδα του ΔΝΤ στον κόσμο?

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ anonymos 04/10/2010 00:45:25

   Όταν πάψουμε να αγοράζουμε τις φυλλάδες και κλείσουν. Έτσι θα σταματήσουν να δηλητηριάζουν με ψέματα το λαό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.