#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/02/2013 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στους πόλους ανομίας ποντάρει ο ΣΥΡΙΖΑΜεγάλη Αναταραχή...υπέροχη κατάσταση που έλεγε και ο Σύντροφος Μάο.

Κάπως έτσι φαίνεται πως βαδίζουν πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ, χαράσσοντας μία στρατηγική που πατάει πάνω σε πόλους κοινωνικών αναταραχών και βίας.

Έχουμε και λέμε:

1. Αγρότες

Από τον Ορχομενό ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δήλωσε πως το αγροτικό κίνημα «θα είναι το τελειωτικό χτύπημα σ' αυτήν την άδικη πολιτική που καταστρέφει τη χώρα». Μίλησε για "αποικία χρέους', προτείνοντας πάγωμα στην φορολογία.

Δε πρέπει να λησμονούμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα οξύνει τους τόνους λαϊκισμού προς τους Αγρότες, μιας και ξέρει πως υστερεί σημαντικά σε επιρροή στην περιφέρεια.

2.  Φοιτητές

Είναι δεδομένο πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκμεταλλευτεί την αναδιοργάνωση του εκπαιδευτικού χάρτη της χώρας και θα ποντάρει και πάλι στον λαϊκισμό. Είναι προφανές πως θα επιμείνει στην ανέξοδη πολιτική των Πανεπιστημίων που παράγουν ανέργους, υποθάλποντας ένα φοιτητικό κίνημα ανακατεμένο με εξωκοινοβουλευτική αριστερά, μπαχαλάκηδες και αντι-εξουσιαστές. Δε πρέπει να ξεχνάμε πως και το καθηγητικό κατεστημένο των ΑΕΙ-ΤΕΙ συνιστά προνομιακό πεδίο του. «Το σχέδιο ‘Αθηνά’ συγγράφει το τέλος του μαζικού πανεπιστημίου με τη μείωση του αριθμού των εισακτέων" αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

3. Ναυτεργάτες

Στο πλαίσιο της συνολικότερης στρατηγικής που έχει χαράξει ο Σύριζα δε θα μπορούσε παρά να στηρίξει και έμπρακτα την απεργία. Οι πρόσφατες συναντήσεις του Αλ. Τσίπρα με Έλληνες Εφοπλιστές τον κάνουν βέβαια και πιο προσεκτικό αφού στην ανακοίνωση δίνουν βάση "στην διαδικασία της διαβούλευσης" (sic).

4. Συγκοινωνίες

Συντεταγμένα αλλά διακριτικά στέκεται ο ΣΥΡΙΖΑ στις απεργίες των εργαζομένων στις συγκοινωνίες. Ίσως παίζει ρόλο πως όντως κούρασαν και ταλαιπώρησαν τον κόσμο, αλλά και το γεγονός πως το Σωματείο (metro) ελέγχεται από την Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά. Σε κάθε περίπτωση ποντάρει και σε αυτό το κίνημα.

5. Θύλακες Τρομοκρατίας

Στην τρομοκρατία...δεν υπάρχουν αδιέξοδα για να παραφράσω μία γνωστή φράση. Με άλλα λόγια δεν νοείται κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου να δίνει περισσότερη βαρύτητα στα ανθρώπινα "δημοκρατικά" δικαιώματα των νέων που πήγαν να δημιουργήσουν νέους θύλακες τρομοκρατίας.

Σε αυτούς τους πέντε πόλους ανομίας ποντάρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και ξέρουν καλά οι διαλεκτικοί του χώρου πως την ιστορία την γράφουν οι δυναμικές μειοψηφίες.

Αυτό που δεν ξέρουν όμως είναι πως ...όσοι ψήφισαν τον Σύριζα, αποτελούν τους βολεμένους, ή αλλιώς αυτούς που καναπεδάτοι έφτιαχναν τη μεγάλη συναινετική σούπα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.

Θ.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αριστείδης Δ. avatar
  Αριστείδης Δ. 05/02/2013 10:32:53

  "Αυτό που δεν ξέρουν όμως είναι πως …όσοι ψήφισαν τον Σύριζα, αποτελούν τους βολεμένους, ή αλλιώς αυτούς που καναπεδάτοι έφτιαχναν τη μεγάλη συναινετική σούπα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ."
  Αν και όλοι αυτοί είναι στον ΣΥΡΙΖΑ ,τότε την έχει βάψει ο Σαμαράς, εκτός αν περιμένει να τον ψηφίσουν πλέον οι προλετάριοι, συναισθανόμενοι οτι η λιτότητα και η φτώχια τελικά είναι υπέρ τους, για να μην κακομαθαίνουν στην καλοπέραση...

 2. WY avatar
  WY 05/02/2013 10:44:24

  Δέν ποντάρει!!
  Είναι(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ή ΑΝΟΜΙΑ καί ό ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  ##Βία διά τό σώμα,ψεύδη διά τό πνεύμα##.

 3. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 05/02/2013 11:33:33

  Είναι δυνατόν να ελέγχει σωματεία η εξωκοινοβουλευτική αριστερά;Με τι κριτήριο ψηφίζουν ποια οι εργαζόμενοι σε αυτόν τον τόπο;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.