#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/05/2008 23:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στον δρόμο με τον Μάο και τις …ψηφιακές


Στη Χαριλάου Τρικούπη εκφράζουν δυσαρέσκεια για τον τρόπο που χειρίστηκαν τα ΜΜΕ το ατύχημα του Γ. Παπανδρέου με το ποδήλατο. Υποστηρίζουν συγκεκριμένα ότι δεν ήθελαν να πάρει τέτοιες διαστάσεις το θέμα, αλλά ότι ήταν το Συγκρότημα Λαμπράκη, που το έπαιξε πρώτο τόσο δυνατά. «Καλά, εσείς δεν λέγατε ότι ο Γιώργος τα είχε βρει με τον κ. Σταύρο και τον κ. Χρήστο» ρώτησα. Δεν μου απάντησε κανείς. Βρήκα όμως μια απάντηση σε χθεσινό σχόλιο στα ΝΕΑ με τίτλο «Στον δρόμο με τον Μάο». Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αν θεωρήσουμε ότι κινείται στο πλαίσιο της γραμμής του ΔΟΛ.«Το ατύχημα με το ποδήλατο προφύλαξε τον Γιώργο. Αν πήγαινε προχθές στην εργατική Πρωτομαγιά, μπορεί καμιά κροτίδα να έσκαγε στα πόδια του (σ.σ.!!!). Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν αρχίσει να συχνάζουν σε επικίνδυνα μέρη… Ενώ οι δρόμοι στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου ήταν γεμάτοι, στην Αθήνα σουλατσάριζαν οι κομματικοδίαιτες ηγεσίες των συνδικάτων, ανακατεμένες με κάτι παλιούς μαοϊκούς, που συμμετέχουν πλέον στην «κεντρική πολιτική σκηνή». Το μείγμα είναι φτωχό αλλά εκρηκτικό…Παρά το γεγονός ότι πλακώθηκαν μεταξύ τους, ΠΑΣΟΚ και Συνασπισμός εμφανίστηκαν εκεί με τις ίδιες προτεραιότητες. Και για τους δυο, «εθνικός πλούτος» δεν νοείται χωρίς δημόσιες επιχειρήσεις…

«Απλώς, η άποψη αυτή είναι πλέον μειοψηφική στην ελληνική κοινωνία. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός για να διώξει τους Γερμανούς από τη χώρα και να επιστρέψει τον ΟΤΕ στους Έλληνες. Μπορεί βεβαίως να γίνει πρωθυπουργός, παρά το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουν πως δεν πρόκειται να ανατρέψει την επικείμενη συμφωνία με την Ντόιτσε Τέλεκομ. Αλλά το ερώτημα είναι ακριβώς αυτό: πόσο μακριά μπορεί να πάει το ΠΑΣΟΚ με την αρχαία κινεζική γλώσσα της καθ΄ ημάς Αριστεράς; Τι θα καταλάβουν οι σύγχρονοι Έλληνες ψηφοφόροι; Αν στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι έχουν κάτι να μοιράσουν με τους οπαδούς του Μάο, η μοιρασιά θα γίνει με τον τρόπο που οι μαοϊκοί γνωρίζουν καλύτερα. Κι αν θεωρούν ότι δεν έχουν να μοιράσουν τίποτα με τη Ν.Δ., η μοιρασιά δεν θα γίνει καθόλου. Ο σημερινός μικρός πηδαλιούχος της Ελλάδας θ΄ αρχίσει να στέλνει λουλούδια στον τάφο του Μεγάλου Τιμονιέρη…»Δηλαδή, αν υποθέτω καλά, εκτός από την δυσαρέσκεια στις αμυντικές προμήθειες (βλ. Εκνευρισμός για τις αμυντικές προμήθειες) το ιστορικό συγκρότημα είναι επίσης δυσαρεστημένο που από – κρατικοποιείται και ο ΟΤΕ και θεωρεί ότι ο ΓΑΠ δεν ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του στο θέμα αυτό; Με ποιον είναι κουμπάρος ο κ. Σταύρος, επειδή μου διαφεύγει αυτήν την στιγμή;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. bill avatar
  bill 04/05/2008 07:22:22

  Τον Παπανδρέου μπορεί να τον κατηγορήσουμε για πολλά,αλλά έχει κάνει και το γνωστό συγκρότημα(Πρετεντέρη-Ψυχάρη) να βγάζει σπυράκια ,να του το προσθέσουμε στα θετικά.

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 04/05/2008 07:27:50

  συμφωνώ bill, ο ΓΑΠ δεν προσκύνησε από την αρχή και αυτό πληρώνει. Τα περί ικανοτήτων είναι φούμαρα. Τουλάχιστον το συγκρότημα βλέπει τους Γερμανούς στην Ελλάδα.

 3. Ν.Δ.Σ. avatar
  Ν.Δ.Σ. 04/05/2008 13:58:16

  Από αυτές της στήλες αφιερώνω στον Αγαπημένο σύντροφο Σωκράτη που δεν είναι χρόνια τώρα δίπλα μας .
  http://www.avgi.gr/cgi-bin/hwebpressrem.exe?-A=488224&-w=&-V=hpress_int&-P

 4. Ν.Δ.Σ. avatar
  Ν.Δ.Σ. 04/05/2008 16:15:22

  Bill ούτε σπυράκια ούτε φούμαρα απλά έκοψε την καθημερινή εκδώσει και έγινε ΦΕΚ της Κυβέρνησης διαλύοντας ουσιαστικά την ελευθεροτυπία και ελεύθερο τύπο που πρώτο κυκλοφόρησε ως υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ και προώθησε τον εθνικ σοσιαλιστ Μπόμπολα .

 5. globek avatar
  globek 04/05/2008 16:30:09

  Τώρα όσων αφορά τον σιδερένιο ήταν ο πρώτος που εισήγαγε της επιδότησης στην αγροτιά (Μεσογειακά τα έλεγαν ) διαλύοντας την ,και όπως διαφήμιζε πως «συγκρούστηκε» με την σιδηρά κυρία ΘΑΤΣΕΡ για το τσιμέντο ,που είχε ως αποτέλεσμα να μας εισάγει στα σπιτάκια ραδόνιο .Απλά είναι.

 6. globek avatar
  globek 04/05/2008 17:32:09

  Και βέβαια ότι όταν το κατάλαβε το 1995 αποφάσισε την εισαγωγή Φ.Α. στην δυτ. μακ. πρόταση του Ν.Γ. και δίκια μας (Σ.Δ.Μ./ΔΕΗ,Τ.Ε.Ε.(πρόεδρος Κ.Λιασκας )βασισμένη στην θεωρητική του αείμνηστου καθ. Κ.Λεφα .Υπάρχει σχετική κυβερνητική εισήγηση 5.1995 και υπεύθυνος εκτέλεσης Κ. Σιμητης .Μετά από αυτό πάπαλα .Επί κυβέρνησης Κ.Σημιτη ερώτηση για το θέμα κάνει ο Φ. Κουβελης στην Βουλή αρ.Π41058/27.5.1998 απαντά 15.6.1998 Π5726 ,το θέμα Πάι στην Ε.Ε. δια του Μ. Παπαγιαννακη το 1998 υπάρχει απάντηση της κ.Bijebmerg .Σε συνέχεια μελέτης μου o “Ελεύθερος Τύπος «γράφει ερώτηση καταθέτει από λάθος ο Βουλγαράκης .Ύπατε τίποτα .Πάλι δεξιά θα πεις Theodora. Η καταδίκη καταδίκη και το ποσό ποσό .Ερώτηση το δημοσίευμα στην ΦΕΚ καθημερινή 4.4.2008 δικο σας Και δικό μας .
  Τι έγιναν η προδιαγραφές του ΠΑΣΟΚ Κουιμ (Τέως πρόεδρο ΤΕΕ/Τ.Δ.Μ.) ???

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.