Στον αγγελικό κόσμο της διαπλοκής δεν υπάρχουν εχθροί και φίλοι
27/03/2014 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στον αγγελικό κόσμο της διαπλοκής δεν υπάρχουν εχθροί και φίλοι

ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ - αυτός έφαγε τα 400 δισ από τους Έλληνες μετανάστες της Ν.Αφρικής»

«200.000 $ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ»

«Απίστευτο το πλιάτσικο της INTERAMERICAN στη Ν.Αφρική: 17.000.000 ευρώ ΒΟΥΤΗΞΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΝΤΑΡΗ»

«Κατάθεση φωτιά από τον Γιώργο Κουρή την Τρίτη (στον εισαγγελέα): 288.050 $ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ από την οικογένεια του μετανάστη Ρέβελα»

«ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ»

«150 ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΥΝΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ για απάτη σε βαθμό κακουργήματος»,

«Ένα τσουβάλι ντοκουμέντα καταθέτει στον εισαγγελέα ο Γιώργος Κουρής: ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ»

«35 δις δρχ άρπαξε απ’ το Ίδρυμα Ωνάση ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ»

« Έρχεται το τέλος του απατεώνα, Να προσέξουν οι αρχές μη το σκάσει: ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΝ ALPHA ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ»

Αυτά είναι ορισμένα από τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα της εφημερίδας Αυριανή του Γιώργου Κουρή ο οποίος ξεκίνησε έναν αδυσώπητο πόλεμο κατά του Κοντομηνά.

Οι αγωγές έπεφταν στη συνέχεια σαν βροχή και από τις δύο πλευρές. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο η Interamerican είχε κάνει τρεις αγωγές κατά του Κουρή και του ζητούσε 30 εκατ. ευρώ

Ο κ. Κουρής είχε φτάσει να καταγγείλει στον εισαγγελέα κ. Παπαγγελόπουλο ότι έγινε «προσπάθεια αλλοίωσης των στοιχείων που υπάρχουν στην Εισαγγελία και τον αφορούν» υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι δικηγόροι του που κίνησαν τη διαδικασία συγχώνευσης εκκρεμών σε βάρος του ποινών διαπίστωσαν ότι στο πινακίδιο ποινών «αλλοιώθηκαν στοιχεία» με στόχο «την ύπαρξη εκτελεστής καταδικαστικής απόφασης με αμετάτρεπτη ποινή».

Εκτός από τις τρεις αγωγές της Interamerican κατά του Γ. Κουρή και ο ίδιος ο κ.Κοντομηνάς κατέθεσε τέσσερις αγωγές ζητώντας εκατοντάδες εκατ. ευρώ ενώ θα κατατεθεί και μήνυση για εκβιασμό.

Γιατί τα θυμηθήκαμε όλα αυτά; Μα γιατί σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα οι κ. Κοντομηνάς και Κουρής έφαγαν και ήπιαν στην Αίγλη που ανήκει στον ιδιοκτήτη του Alpha. Τα είπαν μια χαρά οι δύο τους οι οποίο παρεμπιπτόντως έχουν πολλές ανοικτές δικαστικές υποθέσεις. Για να αποδειχθεί για άλλη μια φορά ότι στον αγγελικό κόσμο των μέσων ενημέρωσης, της διαπλοκής και του νταβαντζηλικιού δεν υπάρχουν εχθροί και φίλοι παρά μόνο τα ευρουλάκια.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Hunter avatar
    Hunter 27/03/2014 14:29:28

    Τα ίδια έκανε η Interamerican και στη Γερμανία μαζί με την Aspis του Ψωμιάδη. Εμφανίστηκαν προ ετών κάτι "φρούτα" από Ελλάδα και άνοιγαν στη Γερμανία γραφειάκια "συμβούλων Interamerican" στην αρχή κλείνοντας ασφάλειες ζωής για Έλληνες μετανάστες. Κατόπιν έψηναν τους Έλληνες εστιάτορες κι επιχειρηματίες (οι εργαζόμενοι δεν τους ενδιέφεραν μιας και δεν είχαν "πακέτα") να αγοράσουνε "επενδυτικά πακέτα" στης εταιρείας για να "ασφαλίσουν" τα λεφτά τους, να τα "πολλαπλασιάσουν" και σε ορισμένες περιπτώσεις να τα "κρύψουν" από το γερμανικό κράτος (για όποιους εστιάτορες και επιχειρηματίες είχανε και "μαύρα"). Οι Έλληνες εμπιστεύτηκαν μεγάλα ποσά στην Interamerican και στην Aspis για να κάνουν οι γυναίκες και οι μετρέσες του Κοντομηνά και του Ψωμιάδη τις ωραίες στο Κολωνάκι... Ο Κοντομηνάς σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα που σέβεται τον εαυτό της και τους πολίτες της, θα είχε πάει φυλακή και θα είχε δημευτεί η περιουσία του και όλων των συγγενών του Α' βαθμού. Στην Ελλάδα, πλήρωσε εγγύηση με χρήματα που κανείς δεν ρώτησε για το "πόθεν έσχες" και βρίσκεται έξω για να σχεδιάσει τις επόμενες "επιχειρηματικές κινήσεις" του...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.