#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
02/11/2010 17:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στηρίζουμε Τζιλάβη και Νίκο Καραχάλιο

Φωνές από τους δημάρχους για το μνημόνιο και τις συνέπειές του

Η σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε, λόγω του μνημονίου, δεν φαίνεται να σηματοδοτεί ευοίωνο μέλλον του Καλλικράτη.

Οι πόροι που ετησίως θα αποκόπτονται από την Αυτοδιοίκηση, λόγω του μνημονίου, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές που καλούνται να διαχειριστούν την παρούσα δυσχερή πραγματικότητα, διαμορφώνοντας όρους ανάπτυξης και προοπτικής για τις περιοχές τους. Η δυνατότητα-ικανότητα των νέων δημάρχων και περιφερειαρχών να παρουσιάσουν ένα ξεκάθαρο πρόγραμμα άντλησης πόρων και υλοποίησης βασικών προτεραιοτήτων είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία και επιτακτική.Σ’ αυτή την κατεύθυνση, είναι πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγιση του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα κ. Βασίλη Τζιλάβη. Έμπειρος στα κοινά, όντας για πολλά χρόνια δήμαρχος και μάλιστα καταξιωμένος της Νέας Μάκρης, ο Τζιλάβης χαρακτηριστικό του οποίου είναι ότι για τους συνδημότες του έχει ταυτιστεί ως δήμαρχος των έργων, στο προεκλογικό του πρόγραμμα θέτει ξεκάθαρους στόχους και προτεραιότητες.

Αυτό το όραμα, ως διάσταση διεξόδου και ελπίδας στις δύσκολες συνθήκες του μνημονίου, ο Τζιλάβης παρουσίασε σε πρόσφατη ομιλία και συγκέντρωσή του στο Μαραθώνα. Μπροστά σε ένα πλήθος συμπολιτών του, στράφηκε κατά του μνημονίου και του κλίματος που έχει δημιουργήσει.

Με τοποθετήσεις, όπως αυτές του κ. Τζιλάβη, οι φωνές κατά του μνημονίου εντείνονται, τονίζοντας ότι υπάρχει λύση και το μνημόνιο δεν αποτελεί μονόδρομο. Δίπλα του, ως απλός στρατιώτης σ’ αυτή τη σύγχρονη μάχη του Μαραθώνα βρίσκεται και ο Νίκος Καραχάλιος.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. η Dimi avatar
  η Dimi 02/11/2010 17:55:24

  «Παρόμοιο δάνειο δεν έχει ξαναπάρει ποτέ στην ιστορία άλλη χώρα!»
  ~Μineiko-Chant-Bilderberg: 9/11 2010 – ΔΕΘ

  Αυτά τα αλγεινά, μάς τόνισε με υπερηφάνεια ο υπεράνω, ο αδιάφθορος, ο μασκαρεμένος, χωρίς πυξίδα τιμονιέρης του νεοταξικού σαπιο-μπαταρισμένου Τιτανικού Του, αναφορικά με το ατέρμονα ανεξόφλητο δάνειο των € 110 Δις! από την Τρόϊκα.

  Οντως, ποτέ άλλοτε στην ιστορία, ΔΕΝ εγκλωβίστηκαν «άνευ όρων» τουλάχιστον δύο αγέννητες γενεές Ελλήνων. Ποτέ άλλοτε στην ιστορία, ΔΕΝ υποθηκεύθηκε με τόσο δόλιο τρόπο, η ζηλευτή Γεωστρατηγικά και βαθύπλουτη Ιστορικά και σε Φυσικούς Πόρους, 5000Xρονη Ελλάδα, η Πατρίδα του Δυτικού Πολιτισμού.

  Επί ημερών νεοταξίτη Mineiko-Chant-Bilderberg, η πιό ποθητή απ’όλες, η νεοναζί Angela Merkel-Bilderberg και το κατάπτυστο περιοδικό Focus, «ξέχασαν» εντελώς το γεγονός ότι, η αγνώμων και άνανδρη ιστορικά Γερμανία, αποδεδειγμένα, μάς χρωστάει 70-100 Δισεκατομμύρια Ευρώ. Δηλαδή, 2.5 φορές το έλλειμα της Ελλάδας σήμερα, σε νόμιμες αποζημιώσεις επανορθώσεων γιά την ολοσχερή «κατοχική σταύρωση» της Ελλάδας, από τον Hitler http://bit.ly/4sqg2V

  Με τα οποία 70-100 Δισεκατομμύρια Ευρώ και με τη χρηστή διαχείρηση του πακτωλού χρημάτων, η Ελλάδα όχι μόνο θα κάλυπτε το έλλειμα, αλλά, θα της προέκυπτε και περίσσευμα.

  Αντί λοιπόν η Ελλάδα, δικαιωματικά να εισπράξει τα χρέη που της οφείλουν, ο υπεράνω, ο αδιάφθορος δυνάστης Mineiko-Chant-Bilderberg, φρόντισε ώστε η Ελλάδα να δανειστεί από τους Οφειλέτες της (Ε.Ε. € 80 Δις!) και να εγκλωβιστεί στη μέγγενη του χολερικού κοινωνικού φονιά ανά την υφήλιο, ΔΝΤ.

  Γι’ αυτούς και όχι μόνο κρίσιμους λόγους:

  Aπό τον Α’ Γύρο των Εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010:

  Eθελοτύφλωση = Διακύβευση όλων όσων οι Ελληνες έχουμε αποκτήσει μέχρι σήμερα.

  Με τη ψήφο μας, οι Ελληνες, Θυμόμαστε. Δεν Ξεχνούμε. Διεκδικούμε.

  Mε τη ψήφο μας, οι Ελληνες, Δηλώνουμε: ΔΝΤ στην Ελλάδα = NADA!

  Mε τη ψήφο μας, στους νεοναζί νεοταξίτες οφειλέτες και μεγαλοκαρχαρίες
  τοκογλύφους δανειστές, οι Ελληνες ανταπαντάμε:

  «Betrüger in der Euro-Familie»

  Mε τη ψήφο μας, τους νεοταξίτες εξουσιαστές υφάρπαγες Bilderbergs, οι Ελληνες
  ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ, με «Tο Μεσαίο Δάκτυλο Focus».

  Το οποίο και τους ανήκει. Aναφαίρετα. Δικαιωματικά. Και κατ’αποκλειστικότητα.

 2. theod avatar
  theod 02/11/2010 23:02:02

  Φτάνει πια ένας δήμαρχος πριν 23 χρόνια να ξαναβάζει πάλι. Αναζητάμε νέο Δήμαρχο όχι παλαιολιθικό κι όχι τον Bloomberg της Ν. Μάκρης, ό,τι ήταν να κάνει το έδειξε επί 23 χρόνια (και επί χούντας κατά πληροφορίες). Αλήθεια ποιος ευθύνεται για την ανέγερση επί χούντας του μεγαθηρίου - ξενοδχείου στην παραλία της πόλης, το οποίο αγόρασε και θέλει να το κάνει εμπορικό κέντρο? Οσο για τον Καραχάλιο έδειξε τις ικανότητέςτου στη ΝΔ - <>. καλή σύνταξη και στους δύο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.