18/10/2008 15:32
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στηρίζει (πάλι) την κυβέρνηση ο Τατούλης

«Νέο κτύπημα Τατούλη» κατά του Μαξίμου, του Καραμανλή και του Ρουσόπουλου και του συστήματος εν γένει διαφημίζουν τα γνωστά μπλογκς. Ο βουλευτής έχει πιάσει καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι και κάθε τόσα σερβίρει στο φιλοθεάμον κοινό διάφορα ευκολοχώνευτα σποτάκια.

Σήμερα, από το συμπόσιο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας μας είπε ότι «ο χώρος της κεντροδεξιάς, ως παραδοσιακός εκφραστής των φιλελεύθερων απόψεων της πολιτικής σκηνής, έχει τρωθεί από τις σταλινικές, ανελεύθερες δομές της κομματικής οργάνωσης και τη διείσδυση ατόμων, με ιδιοτελείς και τυχοδιωκτικούς σκοπούς, στο ανώτατο κομματικό δυναμικό, έως τις άτολμες πολιτικές που στέκονται στο προσωπικό κόστος και όχι στο συλλογικό όφελος» και άλλα σχετικά.

Μας είπε όμως και κάτι πολύ πιο σημαντικό που δεν βλέπω να επισημαίνουν οι ηλεκτρονικοί οπαδοί του. Δήλωσε ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση στις επερχόμενες ψηφοφορίες.

Με άλλα λόγια, η αφόρητη πλήξη του να είσαι Τατούλης

ΣΧΟΛΙΑ

 1. aaaaa avatar
  aaaaa 18/10/2008 15:34:04

  ΣΙΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ

  Στην Καρδίτσα γίνετε η μεγάλη διαπλοκή και δεν γράφετε τίποτα

  Μόνο εκδότης της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ Αμβροσίου τους ξεμπρόστιασε όλοπυς και μάθαμε για τους εκδότες που διόρισε ο πρόεδρος της βουλής Δημήτρης Σιούφας.
  Ιδού πως έχει η κατάσταση!!!
  1ον Γιώργος Αλεξίου,(ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ) ήταν μέχρι πριν λίγους μήνες στο Δ.Σ. του ΤΑΙΣΥΤ, ως εκπρόσωπος του κράτους. Άραγε ξέρει τίποτα για τα δομημένα ομόλογα;
  2ον Ο Νίκος Αλεξίου, ,(ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ) παραμένει στο Δ.Σ. της ΕΚΟ. Γι' αυτό πάει κατα διαβόλου η εταιρεία!!! Αφού έχασε όλα τα λεφτά του πατέρα του στο χρηματιστήριο, τώρα τον έβαλαν να σώσει την Ελλάδα!!! Αφού δεν τον κρέμασε ο Φώτης τότε!!!
  3ον Χρήστος Τσάβαλος,(ΝΕΟΙ ΚΑΙΡΟΙ) Στο Δ.Σ. της ΕΠΑ - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Θεσσαλίας ως αντιπρόεδρος. Παραμένει μέχρι σήμερα.
  4ον Βαγγέλης Λέμμας, (ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ) ήταν στο Δ.Σ. του ΤΕΜΠΕΕ - ΤΑΜΕΙΟ ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑΣ) και τον έδιωξαν κακήν κακώς μετά από καταγγελίες ότι τους Καρδιστιώτες που έδινε δάνεια τους έγδερνε υπό την μορφή διαφημίσεων στην ανύπαρκτη εφημερίδα του.
  5ον Γιώργος Παπαντώνης (ΠΡΩΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ) Σϋμβουλος του Σιούφα μέχρι σήμερα. Μετακόμισε στην Αθήνα μόνιμα. Αφού βούλιαξε όλες τις επιχειρήσεις του πατέρα του πήγε να σώσει και το κράτος.

  Ρεντίκολο έγιναν σε όλη την Ελλάδα!!!

 2. Le canard avatar
  Le canard 18/10/2008 16:19:00

  Γράφουν σήμερα τα Νέα:

  «Με άφησαν ξεκρέμαστο!...». Κυβερνητικά στελέχη που βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον κ. Σωτήρη Χατζηγάκη μεταφέρουν την οργή του και επιμένουν ότι- υπό την απειλή παραίτησης- ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε από το Μαξίμου να αλλάξει πλεύση και να αποδεχθεί τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο Βατοπεδίου.Κορυφαίοι υπουργοί υποστηρίζουν ότι την περασμένη Τρίτη, την ώρα που ο κ. Χατζηγάκης βρισκόταν σε τροχιά σύγκρουσης με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδά, με αφορμή την παραίτηση των δύο εισαγγελέων που ερευνούσαν το μεγάλο σκάνδαλο είχε μπει σε τροχιά ρήξης και με το πρωθυπουργικό επιτελείο. Τις κινήσεις του κ. Σανιδά μάλιστα «τις μάθαινε από το ραδιόφωνο», όπως εκμυστηρεύεται σε συνομιλητές του. Και είναι φανερό ότι οι βολές του κατευθύνονται στην καρδιά του Μαξίμου".

  Προ διημέρου, ο κ.Χατζηγάκης επισκέφθηκε την κ.Γιάννα Αγγελοπούλου, την οποία ενημέρωσε για την κατάσταση.

  Εκεί, παρουσία και δημοσιογράφων, φέρεται να είπε ότι ο Σανιδάς έπαιρνε εντολές από το Μαξίμου και ότι δεν του έδινε καμμία αναφορά. Αφησε να εννοηθεί ότι η επαφές με το Μαξίμου ήταν με τον κ.Αγγέλου. Ο κ.Χατζηγάκης επισκέφθηκε τον Ελ.Τύπου όπου ξεναγήθηκε στα πολύ χαϊκλασάτα λαϊφτσυλαδικα γραφεία του. Και κατόπιν έριξε τα βέλη του στο Μαξίμου. Το γεγονός ότι ακόμα και ο υπουργός Δικαιοσύνης, μιλάει τόσο ανοικτά, ενώπιον μάλιστα μιας πολιτικά φιλόδοξης γυναίκας, μέλους μεγαλοεπιχειρηματικής οικογένειας, δείχνει το χάος και την αναρχία που βασιλεύει εντός της κυβέρνησης. Και βέβαια, ο σώζων ευατόν σωθήτω.

 3. Χ avatar
  Χ 18/10/2008 16:19:15

  στὸ φιλοθεάμον κοινό, ὄχι στὸ φιλοθεάμων

 4. Χ avatar
  Χ 18/10/2008 16:28:38

  καὶ μιὰ τελευταία εἴδηση:

  IMF investigates Strauss-Kahn over affair
  Sat 18 Oct 2008, 8:20 GMT

  PARIS (Reuters) - The International Monetary Fund is investigating its boss, Dominique Strauss-Kahn, to see whether he abused his position in connection with a sexual relationship with a subordinate, the Wall Street Journal said on Saturday.

  ὁποιαδήποτε σχέση μὲ τὸν Ζαχόπουλο καὶ τὴν συμβασιοῦχο εἶναι συμπτωματική...

 5. άνω σχώμεν avatar
  άνω σχώμεν 18/10/2008 16:35:14

  Α ρε Ελλάδα πως κατάντησες να ορίζουνε τις τύχες σου κάτι απίθανοι τύποι επιπέδου ''Τατούλης''...

 6. Β. ΚΟΝ. avatar
  Β. ΚΟΝ. 18/10/2008 17:28:53

  ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΑΤΟΥΛΗΣ.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ.ΝΤΡΟΠΗΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΣΑΜΑΡΑΣ.

 7. Simakos avatar
  Simakos 18/10/2008 18:06:44

  Δηλαδή τι περιμένατε; Να ρίξει την κυβέρνηση; Αφενός πέφτει και μόνη της, αφετέρου... το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ ασθενής. Μπορεί να θέλει, δεν ξέρω, πάντως δεν τολμάει. Ούτε και κανένας από τους άλλους "αντάρτες".

 8. t avatar
  t 18/10/2008 18:22:51

  Κατά τον κ. Πέτρο Τατούλη
  Το Δημόσιο χρέος εκτιμάται ότι θα υπερβεί τον αρχικό στόχο κατά €6,8 δις και θα ξεπεράσει στο τέλος του έτους τα €257,1 δις έναντι €239,6 δις στο τέλος του 2007 (αύξηση 7,3% !!).
  Σε περιόδους μεγάλης αβεβαιότητας, όπως αυτή που βιώνουμε, θεωρώ ότι οι αισιόδοξες εκτιμήσεις πρέπει να αποφεύγονται, αφού τυχόν η διάψευσή τους πλήττει το κύρος και την αξιοπιστία των δημοσιονομικών αρχών της χώρας.
  Ωστόσο, ακόμη και αν επαληθευτούν οι παραπάνω αισιόδοξες εκτιμήσεις, η κατάσταση των οικονομικών του κράτους εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.

 9. t avatar
  t 18/10/2008 18:23:09

  http://tatoulis.blogspot.com/

 10. antartis avatar
  antartis 18/10/2008 18:32:26

  δεν ειναι και τοσο ηλιθιος ο ταταουλης.
  μπορει οι εκδοτες ,τα παπαγαλακια τους στα μπλογκς,και οι απελπισμενοι πασοκοι να τον φωναζουν "τιμητικα" ανταρτη,ΑΛΛΑ..αυτος γνωριζει οτι θα καταγραφει στην ιστορια ως ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ,γιουσουφακι της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
  αυτος ειναι ο λογος που δεν τολμαει ακομα να ριξει την κυβερνηση.

 11. Στέργιος avatar
  Στέργιος 18/10/2008 19:18:26

  Ο κ.Τατούλης μπορεί να τη στηρίζει όσο θέλει.Ο λαός όμως της γυρίζει κάθε μέρα και πιο πολύ την πλάτη και της ετοιμάζει μεγάλο χουνέρι όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου που απ' ότι φαίνεται δεν θ'αργήσει.

 12. Θεοτόκης avatar
  Θεοτόκης 18/10/2008 19:39:58

  Τελικά όπως φαίνεται το μεγαλύτερο χουνέρι ο Τατούλης το κάνει σε όλους εκείνους του πασόκους, κρυφοπασόκους και λοιπούς που ήλπιζαν και ελπίζουν ότι θα έκανε το μεγάλο βήμα και θα έριχνε την κυβέρνηση... Το μαρτύριο της σταγόνες.. Πότε κρύο πότε ζέστη.. Τη μια αντάρτης, μάγκας, μέγας πολιτικός, την άλλη κότα, φαφλατάς, μόνο λόγια και τίποτα πιο πέρα.. Έχει πολύ γέλιο.. Άρε Πετράν γίγαντα..χαχαχα..

 13. aforitos avatar
  aforitos 18/10/2008 19:47:05

  Όταν ασχολείσαι με την "αφόρητη πλήξη του να είσαι Τατούλης" φαντάζομαι σε τι βαθμό απελπισίας πρέπει να έχεις περιέλθει εσύ και πολλοί άλλοι που πρειμένετε να πέσει η κυβέρνηση από έναν δικό της βουλευτή... Περαστικά σας..

 14. αγανάκτηση avatar
  αγανάκτηση 18/10/2008 19:47:05

  Μα αν ο Τατούλης καταψήφιζε κάτι στο παρελθόν θα έχανε το ρόλο που έχει σήμερα και θα ενίσχυε στην πραγματικότητα την κυβέρνηση. Φυσικά η τωρινή δήλωσή του αποβλέπει στο να γίνει της κακομοίρας αν υπάρξουν νεοδημοκρατικές ψήφοι υπέρ προανακριτικής. Βγάζει την ουρά του απέξω.

 15. γάιδαρος avatar
  γάιδαρος 18/10/2008 20:19:43

  Γιατί ρε παιδιά τα βάλατε με τον Τατούλη;

  Ο άνθρωπος εργάζεται με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (μέχρι τέσερα κατ΄ ανώτατο όριο έτη), σε μία σεμνή Α.Ε. με άλλους 151 συναδέλφους του.
  Παρουσιάζεται τακτικά στην εργασία του αλλά και στις γενικές συνελεύσεις της Α.Ε. που συνήθως γίνονται αραιά και πού, σε κεντρικά Ξενοδοχεία των Αθηνών.
  Το αντικείμενο της δουλειάς του είναι λίγο αόριστο, αλλά η πιό σοβαρή περίπτωση είναι όταν κάποιος συνάδελφος στην Α.Ε. ρωτάει κάτι, και αυτός πρέπει να σηκώσει το χέρι του και να πεί Ναί. Αλλά και αυτή η σοβαρή δουλειά γίνεται μιά δυό φορές τον χρόνο, τίποτε το κουραστικό μεταξύ μας δηλαδή.
  Επειδή βέβαια δεν περνάει η ημέρα εύκολα, έκανε και ένα blog που γράφει μέσα πολλά και περίεργα για την Α.Ε. που εργάζεται και κυρίως για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, το κ. Θεόδωρο.
  Πάντως από ότι φαίνεται ο Πρόεδρος της Α.Ε. ο κ. Κώστας δεν δίνει και μεγάλη σημασία, γιατί η μισθοδοσία του τρέχει κανονικά κάθε μήνα.
  Εδώ που τα λέμε και αυτός δεν φεύγει από την δουλειά γιατί ο μισθός είναι πάρα πολύ καλός μόνο και μόνο για σηκώνεις το ένα χέρι αραιά και πού.
  Μακάρι να είχα και εγώ μία τέτοια δουλειά και ας λέγανε οι άλλοι, ότι θέλουνε.

 16. rs avatar
  rs 18/10/2008 20:56:24

  Τελικά αυτοί που πέρασαν στα νιάτα τους απο αριστερές οργανώσεις και τώρα βρίσκονται σε δεξιά κόμματα, είναι πολύ πιό ...γάτες στο πολιτικό αλισβερίσι.
  Ειδικά σ΄ότι αφορά στον χειρισμό μπούληδων του Εκάλη Club......

 17. Factorx avatar
  Factorx 18/10/2008 21:03:11

  o aforitos μηπως είναι και ανίκητος;

 18. Mysterious Man avatar
  Mysterious Man 18/10/2008 22:23:15

  Για την περίπτωση να διαγράψατε το σχόλιό μου κατά λάθος, σας διευκολύνω:

  Αν πραγματικά ο κ. Τατούλης είναι φιλελεύθερος όπως ισχυρίζεται, τότε ΔΕΝ μπορεί να υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό, διότι είναι αδιανόητο για έναν φιλελεύθερο πολιτικό να εγκρίνει αυξημένες κρατικές δαπάνες και αυξημένη φορολογία. [Το ίδιο ισχύει φυσικά και για όποιον άλλον βουλευτή της ΝΔ δηλώνει φιλελεύθερος.] Αν όμως παρόλα ταύτα υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό, τότε θα είναι και αυτός απλά ένας υποκριτής. Δεν μπορεί από τη μια να παραπονιέται και να ασκεί κριτική στους άλλους βουλευτές του κόμματός του ότι δεν κάνουν τίποτα και ότι είναι μόνο λόγια, όταν και αυτός κάνει ακριβώς το ίδιο.

  Mysterious Man

 19. Xase avatar
  Xase 19/10/2008 11:16:32

  @ γαιδαρε

  Πες μου σε παρακαλω, οι αλλοι 149 που εργαζονται; Και τι κανουν; Νομιζεις πως εχουμε σωστη αντιπολιτευση; Και τι περιμενες απο τον Τατουλη; Να ριξει την κυβερνηση και να χασει και τον μπεζαχτα; Και αν πεσει η κυβερνηση τι θα γινει; Θα περναμε καλυτερα με τον (ισως λεω) Γιωργακη; Αυτος που ηταν τοσα χρονια; Και τι εκανε;;
  Φιλε μου δεν εχουμε μελλον δυστυχως και το αστειο ειναι οτι εμεις τους εχουμε εκλεξει ολους αυτους τους αχρηστους.

 20. δημοσθενης avatar
  δημοσθενης 19/10/2008 14:08:26

  factorx- εσει φανταζομε περιμενης ακομα απαντηση στην αναρτησει σου απο το κυριο. Αφου το επαγγελμα του ειναι γλυφτης με να γλωσσα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.