#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/04/2008 20:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στην πυρά ο Θέμος και σενάρια για ...εκτέλεση της Τσέκου

Το νέο στοιχείο που προκύπτει από την κατάθεσή του Χρήστου Ζαχόπουλου, που ολοκληρώθηκε σήμερα ύστερα από τέσσερις ημέρες,  είναι ότι εκτός από την κα Τσέκου και τους δικηγόρους Μπαλέρμπα, Κουτελίδα και Νικολουτσόπουλο στον εκβιασμό συμπεριλαμβάνει τώρα και τον Θέμο Αναστασιάδη. Μιλάει επίσης για πρόταση …εκτέλεσης της Τσέκου, που του έκαναν οι δικηγόροι της, γεγονός που σε συνδυασμό με το ρίξιμο στην πυρά του Θέμου δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Ειδικά για την κα Τσέκου, ο Χρ. Ζαχόπουλος είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικός και την χαρακτηρίζει κεντρικό πρόσωπο της εκβίασης. Του ζητούσε 200.000 ευρώ και τη μονιμοποίησή της προκειμένου να μην δημοσιοποιήσει το ροζ υλικό. Το οποίο όμως περιείχε μόνο προσωπικές στιγμές τους και καμία αναφορά σε πολιτικά πρόσωπα. Για τον Χρ. Νικολουτσόπουλο υποστήριξε ότι είχε προσπαθήσει από τον Οκτώβριο να δώσει το υλικό στα ΜΜΕ. Ενώ για τους άλλους δύο δικηγόρους είπε ότι από την μια του μετέφεραν τις εκβιαστικές απαιτήσεις της Τσέκου και από την άλλη παρίσταναν τον φίλο του. Υποστηρίζει μάλιστα ότι του πρότειναν «να αναλάβουν κάποια άτομα την Τσέκου και να μην την ξαναδεί κανείς».

Κατά τα άλλα στην διαρκείας 20 σελίδων και …τεσσάρων ημερών κατάθεσή του επαναλαμβάνει ουσιαστικά όσα έχουν υποστηρίξει κατά καιρούς ο φίλος του σκηνοθέτης Μυλωνάς και ο συνήγορός του, σε μια επιμελή μπορεί κανείς να πει προσπάθεια να αφήσει το Μαξίμου στο απυρόβλητο. Για την κρίσιμη συνάντησή του με τον Γιάννη Αγγέλου στις 17 Δεκεμβρίου, όπου και του ζητήθηκε να παραιτηθεί είπε πως ήταν μια «πολιτισμένη συζήτηση» και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση έδειξε άριστη στάση και συμπεριφορά απέναντί μου και χειρίστηκε το θέμα πολύ σωστά και δίκαια. Η πράξη μου ήταν αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και δεν υπαγορεύθηκε έμμεσα ή άμεσα από κανέναν κυβερνητικό παράγοντα». Συμφωνεί επίσης σε όλα με την κατάθεση του Γ. Ανδριανού για τον κομιστή του επίμαχου DVD, γεγονός που επίσης καίει τον Θέμο.
Είναι προφανές ότι ο Χ. Ζαχόπουλος για δικούς τους λόγους αποφάσισε να μην πει όλη την αλήθεια, υποστήριξε με δήλωση της η Εύη Τσέκου. Η 35χρονη προφυλακισμένη αναφέρει ότι η κατάθεση του έχει κενά και αντιφάσεις σε κρίσιμες πτυχές της υπόθεσης στην προσπάθεια του να αποδώσει επιλεκτικά ευθύνες.

Αν ο ανακριτής αξιολογήσει ως αξιόπιστα όσα υποστήριξε ο κ. Ζαχόπουλος, τότε οι δύο δικηγόροι θα προφυλακισθούν και ο Θέμος Αναστασιάδης θα αντιμετωπίσει την  άσκηση ποινικής δίωξης για κακούργημα. Οι ανακρίσεις πάντως θα συνεχιστούν μετά το Πάσχα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. "χωσιά" avatar
  "χωσιά" 15/04/2008 23:03:08

  ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΚΙ ΥΠΕΓΡΑΦΕ Ο "ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ", ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ

  «Η ηθική κοινωνία, η κοινωνία των αγγέλων εκμεταλλεύτηκε ένα ηθικό μου παράπτωμα, βρίσκοντας την κατάλληλη ΠΟΛΙΤΙΚΗ αποδοχή. Έπεσα βορά στο στόμα των λεόντων, (: α-πο-κλεί-ε-ται η Τσέκου, ο Κουτελίδας, ο Μαλέρμπας κι ο Νικολουτσόπουλος να είναι ...«οι λέοντες». Όμως, τα ΜΜΕ, ο Τύπος, τα Κόμματα, το Κεφάλαιο, - μεμονομένα, συνδιασμένα ή συνολικά- , ταιριάζουν «ταμάμ»)..

  Το υλικό αυτό βρήκε ευήκοα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ώτα προκειμένου να γίνει πιο εύπεπτος ο ηθικός εκβιασμός. (: Προσοχή! Τα «ευήκοα πολιτικά ώτα» (= Μαξίμου/Πρωθυπουργός/Κυβέρνηση;) συνεργάστηκαν με τους ποινικούς εκβιαστές και, ΑΡΑ, ήταν συναυτουργοί και συνένοχοι, αφού: φρόντισαν και συνέβαλαν «να γίνει πιο εύπεπτος ο ηθικός εκβιασμός»!).

  Θέλω να καταγγείλω τη στημένη εντιμότητα (: οι περί ηθικής ρητορικές κορώνες του Πρωθυπουργού και, κατ’ επέκτασιν, της ΝΔ, του Πολιτικού Συστήματος και της καρα-βολεμενο-πουτσο-μουνο-δονητο-χαρμπουργκερο-χορτασμενο-μαλακισμένης Κοινωνίας, των εν τηλεοπτική αφασία διατελούντων Νοικοκυραίων,) και να βάλω τέρμα σε ασύδοτα φαινόμενα ΝΕΟ-ΦΑΣΙΣΜΟΥ".

  ΥΓ. "Ξέρετε ποιος ήταν ο ανακριτής που έστειλε (πέρυσι) στο αρχείο την πολύκροτη δικαστική δίωξη Ζορμπά – Παπαγγελόπουλου κατά Κόκκαλη, για την οποία τόση μελάνη χύθηκε τότε και τόσες δηλώσεις έγιναν από τη ΝΔ και τον ίδιο τον κ. Καραμανλή; Είναι ο κ. Δ. Ο ι κ ο ν ό μ ο υ, ο οποίος έχει αναλάβει και την κύρια ανάκριση για την υπόθεση Ζαχόπουλου", (από το "Η ιστορία εκδικείται πάντα").

 2. Ίντυ Αμίν Νταντά avatar
  Ίντυ Αμίν Νταντά 16/04/2008 00:27:47

  ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Πλεύρης - μιλώντας σας επαγγελματίας δικηγόρος- είπε απόψε στον ΑΛΤΕΡ και συγκεκριμένα στον Χατζηνικολάου αρκετά ενδιαφέροντα.

  Αν τον δείχνουν δίνουν 5 λεπτά την ημέρα, στην τιβί, αυτός θα ρίξει την κυβέρνηση μόνος του.

  Ας το λάβει υπόΨη του αυτό και το σαποκ και ο δολ ΚΙ Ας ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟΎΝ ΚΑΤΆΛΛΗΛΑ.

  Κατά τα άλλα.. κρίμα στον άνδρα (τον χονδρό άνδρα)

 3. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 16/04/2008 07:59:27

  Μετά από τόσους μήνες αρχίζω να καταλαβαίνω. Ο λόγος που οι αρχές βάλαν μέσα την Τσέκου τότε, ήταν γιατί ήξεραν τι θα έλεγε ο Ζαχόπουλος τώρα.
  Πανέξυπνος λαός.

 4. Θέμος avatar
  Θέμος 16/04/2008 09:45:20

  είναι πολλά τα λεφτά

  ο Θέμος δεν πηγαίνει μέσα σε καμια περίπτωση

  πολλά τα λεφτά ... και πολλά τα σκάνδαλα που θα βγάλει στην φορα ο θέμος

 5. wert01gf avatar
  wert01gf 16/04/2008 13:12:02

  Και ο Ζαχόπουλος θα μείνει δηλαδή έξω; Ο πρώτος που έπρεπε να μπει μέσα είναι αυτός και βάζει όλους τους άλλους; Ήμαρτον θεέ μου! Που ζω;!

 6. Swell avatar
  Swell 16/04/2008 15:30:25

  Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ζαχόπουλος "έδωσε" τα ονόματα του ντουέτου, που κατά τους δύο δικηγόρους, θα αναλάμβαναν να εξαφανίσουν την Τσέκου. Πρόκειται για ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.