06/09/2008 23:44
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στην παράταση και όποιος κερδίσει

 

Χλιαρό ήταν το χειροκρότημα μετά το τέλος της σημερινής ομιλίας Καραμανλή στη ΔΕΘ. Και η απογοήτευση στα πρόσωπα όσων περίμεναν την ανάληψη κάποιας πολιτικής πρωτοβουλίας φανερή. Καμία προοπτική, κανένα όραμα. Εκτός τόπου και χρόνοι, δεδομένης της κοινωνικής και πολιτικής αναταραχής. Καμία κοινωνική ευαισθησία. Όσο για τις «μεταρρυθμίσεις» ισχύει αυτό που μας είπε κάποιος παρών στην ομιλία: «Περίμενε πέντε χρόνια για να αναγγείλει τα μέτρα για τον ΟΣΕ»;

Όλοι τώρα περιμένουν τις μπαλιές που θα παιχτούν στην αυριανή συνέντευξη Τύπου, που θα είναι επικεντρωμένη στα πολιτικά ζητήματα. Θα περιμένουμε λοιπόν μέχρι τότε πριν κάνουμε συνολική πολιτική εκτίμηση.

Αν όμως το πολιτικό μήνυμα που θα θελήσει να περάσει αύριο θα είναι το ίδιο με το σημερινό («αδιαφορώ για το πολιτικό κόστος»), τότε πολύ φοβούμεθα ότι ο Κ. Καραμανλής επιλέγει, φανατικός ποδοσφαιρόφιλος, την τακτική «στην παράταση και όποιος κερδίσει».

Θα κάνει δηλαδή τον πολυθρύλητο ανασχηματισμό και πιστός στη γραμμή που προανάγγειλε προ καιρού το ΒΗΜΑ («ή θα σωθεί η παρτίδα ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί) θα περιμένει ή να τον …ρίξουν, η συν το χρόνο και της βοήθειας της διαπλοκής στην υπονόμευση της αντιπολίτευσης να βελτιώσει κάπως το κλίμα και να πάει σε εκλογές.

Κατά τα άλλα η σημερινή «γραμμή» ήταν προαποφασισμένη: Βλέπε Ένα ηρωικό και πένθιμο άσμα από το Μαξίμου

Μόνο που το γκόλ το έφαγε απο τότε

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.