#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
27/09/2012 21:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στην δημοσιότητα η λίστα των "32" που έγιναν "36" και θα ... ξεπεράσουν τους "40"Τέλος στο σίριαλ της παραφιλολογίας και τις επιλεκτικές διαρροές, τη μονομερή στοχοποίηση που έχει ως απώτερο σκοπό την πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας, υποστηρίζει πως βάζει η zougla.gr.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα αποκαλύπτει ολόκληρη τη λίστα με τα πολιτικά πρόσωπα (βουλευτές, υπουργούς) που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ εδώ και δύο χρόνια.

Πρόκειται για τη λίστα η οποία βρίσκεται και στη διάθεση των εισαγγελικών Αρχών και δη των εισαγγελέων Οικονομικού Εγκλήματος οι οποίοι –κατ’ εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Νίκου Παντελή- εποπτεύουν την έρευνα.

Σε αυτή περιέχονται ονόματα πολιτικών αρχηγών, όπως εκείνο του Πάνου Καμμένου, πρώην πολιτικών αρχηγών όπως του Νίκου Κωνσταντόπουλου, του πρώην δημάρχου Αθηνών και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτα Κακλαμάνη. Φιλοξενούνται επίσης τα ονόματα της «παρέας» του Άκη Τσοχατζόπουλου αλλά και εκείνο του πρώην γενικού γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη.

Επίσης υπάρχει και εκείνο του αντιπροέδρου της Βουλής, Αθανάσιου Νάκου ο οποίος σήμερα αιτήθηκε από τον κ. Πεπόνη επίσπευση των ερευνών. Ο κ. Νάκος φέρεται να ελέγχεται από το ΣΔΟΕ Θεσσαλίας από τον Μάρτιο του 2012.

Η λίστα των πολιτικών ονομάτων αγγίζει τα 36. Οι έρευνες και οι έλεγχοι πραγματοποιούνται από τις περιφερειακές Διευθύνσεις του ΣΔΟΕ σε Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Βόρειο Αιγαίο, Θεσσαλία, από το ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης και από τις κεντρικές υπηρεσίες του Σώματος στην Αθήνα.

Παράλληλα φιλοξενούνται και τα ονόματα των κ.κ. Μεϊμαράκη, Λιάπη και Βουλγαράκη οι οποίοι ενεπλάκησαν προσφάτως στην υπόθεση Καρούζου. Μάλιστα για τον κ. Βουλγαράκη οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν διατάξει το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών τόσο εκείνου όσο και της συζύγου του από τις 18 Ιουλίου 2012.

Αξίζει να σημειωθεί και πρέπει να τονιστεί ότι κανείς από τους πολιτικούς που ελέγχονται δεν θεωρείται a priori ένοχος και φυσικά έως ότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος δεν μπορεί να κατηγορηθεί για έκνομη δραστηριότητα.

Σύμφωνα εξάλλου με έγγραφα που έχει στη διάθεσή του «Το Βήμα» στους 32 υπό έλεγχο πολιτικούς περιλαμβάνονται και οι πρώην υπουργοί Γ. ΖανιάςΜαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο πρώην υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης καθώς και ο νυν γραμματέας εξοπλισμών Σπύρος Τραυλός.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις το ΣΔΟΕ έχει ήδη προχωρήσει σε άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, ενώ άλλες υποθέσεις οι οποίες προέρχονται από καταγγελίες πολιτών για αδικαιολόγητο πλουτισμό πολιτικών έχουν συσχετισθεί με δικογραφίες που ήδη εκκρεμούσαν. Σε ορισμένες άλλες υποθέσεις το ΣΔΟΕ έχει παρέμβει κατόπιν εισαγγελικών παραγγελιών.

Η λίστα:

- Πάνος Καμμένος, πρόεδρος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες». Εξετάζεται από το Σ.Δ.Ο.Ε. Στερεάς Ελλάδας και ελέγχεται για την περίοδο που ήταν ακόμα βουλευτής. Η δίωξη θα προβεί στο άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών καθώς έχει σταλεί εισαγγελική παραγγελία. Ελέγχεται για ακίνητα στην Ιτέα και στο Γαλαξίδι.

- Νικήτας Κακλαμάνης, βουλευτής Ν.Δ. Ελέγχεται για την περίοδο που ήταν δήμαρχος Αθηνών. Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία που έφτασε στα γραφεία της Δίωξης τον Ιούνιο του 2012. Η καταγγελία παραπέμπει σε συσχετισμό με προκαταρκτική εξέταση της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών για την διερεύνηση αξιόποινων πράξεων σε δημοτική επιχείρηση ραδιοφωνίας (Αθήνα 9,84) και αφορά πόθεν έσχες και παράνομες καταθέσεις στο εξωτερικό. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο έλεγχος δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

- Αθανάσιος Νάκος, αντιπρόεδρος της Βουλής. Η έρευνα ξεκίνησε στις 15 Μαρτίου 2012 και ελέγχεται από το Σ.Δ.Ο.Ε. Θεσσαλίας. Ο έλεγχος βρίσκεται στο στάδιο συλλογής στοιχείων.

- Ευάγγελος Μεϊμαράκης, πρόεδρος της Βουλής. Ελέγχεται από το Σ.Δ.Ο.Ε μετά από καταγγελίες που έφτασαν στην υπηρεσία.

- Γιώργος Βουλγαράκης, πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, Πολιτισμού και Εμπορικής Ναυτιλίας. Διενεργείται έλεγχος κατόπιν παραγγελίας του οικονομικού εισαγγελέα που απεστάλη στις 18 Ιουλίου 2012. Πρόκειται να πραγματοποιηθεί άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών του ιδίου και της συζύγου του. Η υπόθεση βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.

- Μιχάλης Λιάπης, πρώην υπουργός Μεταφορών και Πολιτισμού. Ελέγχεται κατόπιν καταγγελίας για παράνομο πλουτισμό.

- Άρης Σπηλιωτόπουλος, βουλευτής Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία. Διεξάγεται έλεγχος κατόπιν ανώνυμης καταγγελίας ιδιώτη. Έχουν ζητηθεί στοιχεία για την πηγή των δηλωθέντων εισοδημάτων του από την αρμόδια ΔΟΥ καθώς και στοιχεία για τις κινήσεις των τραπεζικών του λογαριασμών από τα τραπεζικά ιδρύματα.

- Μιχάλης Καρχιμάκης, πρώην γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Έγινε ανώνυμη καταγγελία για παράνομο πλουτισμό, η οποία αναφέρει ότι κατέχει τρία ξενοδοχεία στην Ιεράπετρα τα οποία σύμφωνα με την καταγγελία, ίσως να μην είναι στο όνομά του.

- Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Ελέγχεται για την περίοδο που ήταν υπουργός Άμυνας.

 

- Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρώην αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

 

- Ελισάβετ Βόζενμπεργκ, πρώην βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

 

- Γιώργος Ορφανός, πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης με την Ν.Δ. Ελέγχεται για την περίοδο που ήταν υφυπουργός Αθλητισμού (2004-2007).

 

- Μαρίνα Χρυσοβελώνη, βουλευτής Μαγνησίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ελέγχεται από το Σ.Δ.Ο.Ε. Θεσσαλίας ενώ η έρευνα βρίσκεται στο στάδιο συλλογής στοιχείων.

 

- Γιάννος Παπαντωνίου, πρώην υπουργός Οικονομικών και Άμυνας με το ΠΑΣΟΚ. Διενεργείται έλεγχος τόσο στον ίδιο όσο και στη σύζυγό του. Η έρευνα ξεκίνησε στα πλαίσια εκτέλεσης εισαγγελικής παραγγελίας και βρίσκεται σε αναμονή των στοιχείων από τις τράπεζες.

 

- Αντώνης Μπέζας, βουλευτής Θεσπρωτίας. Ελέγχεται μετά από καταγγελία που έφτασε στα γραφεία της Δίωξης.

 

- Νίκος Ταγάρας, πρώην νομάρχης Κορινθίας και βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία. Ελέγχεται από το Σ.Δ.Ο.Ε. Πελλοπονήσου. Ο έλεγχος ξεκίνησε στις 14 Οκτωβρίου 2011 και βρίσκεται στο στάδιο συλλογής στοιχείων από τις τράπεζες.

 

- Παναγιώτης Φασούλας, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Πειραιά. Ελέγχεται κατόπιν καταγγελιών που έφτασαν στη Δίωξη.

 

- Ελπίδα Τσουρή, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας. Ελέγχεται από το Σ.Δ.Ο.Ε. Βορείου Αιγαίου για την περίοδο που ήταν βουλευτής.

- Φίλιππος Φουντής, υποψήφιος βουλευτής με τους Οικολόγους Πράσινους. Ελέγχεται από το Σ.Δ.Ο.Ε. Θεσσαλίας. Η έρευνα ξεκίνησε στις 23 Απριλίου 2012 και βρίσκεται στο στάδιο σύνταξης της έκθεσης ελέγχου.

- Αλέξανδρος Βούλγαρης, πρώην βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ. Ελέγχεται από το Σ.Δ.Ο.Ε. Θεσσαλίας ενώ η έρευνα βρίσκεται στο στάδιο συλλογής στοιχείων.

- Λεωνίδας Τζάνης, πρώην υφυπουργός εσωτερικών με το ΠΑΣΟΚ. Ελέγχεται από το Σ.Δ.Ο.Ε. Θεσσαλονίκης. Η έρευνα ξεκίνησε στις 31 Μαΐου 2012 και βρίσκεται στο στάδιο ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών και ανάλυσης του «πόθεν έσχες».

- Ιωάννης Ανθόπουλος, πρώην υφυπουργός Παιδείας με το ΠΑΣΟΚ. Η έρευνα ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2012 και προέκυψε εξ’ αιτίας της εμπλοκής του, ως δικηγόρος, σε διάφορες εταιρίες, για τις οποίες η υπηρεσία διενεργεί ελέγχους στα πλαίσια συγκεκριμένης έρευνας που διεξάγει. Έχει ζητηθεί ο έλεγχος των τραπεζικών λογαριασμών και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο συλλογής στοιχείων.

- Αναστάσιος Μαντέλης, πρώην υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών με το ΠΑΣΟΚ. Διενεργήθηκε φορολογικός έλεγχος και έλεγχος των τραπεζικών του λογαριασμών στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης Siemens.

 

- Ιωάννης Σμπώκος, πρώην γενικός γραμματέας ΥΕΘΑ. Ξεκίνησε έλεγχος κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

- Απόστολος Φωτιάδης, πρώην υφυπουργός Οικονομικών με το ΠΑΣΟΚ. Έχει γίνει καταγγελία για παράνομο πλουτισμό. Κατόπιν αυτής εκδόθηκε εντολή έρευνας. Ελέγχονται τα εισοδήματα και οι δαπάνες που έχει πραγματοποιήσει κατά τα έτη 2000-12 καθώς και η περιουσιακή του κατάσταση βάσει των δηλώσεων Ε9 που έχει υποβάλλει. Έχουν ζητηθεί στοιχεία και για τις μετακινήσεις των τραπεζικών του λογαριασμών και τα αποτελέσματα αναμένονται.

 

- Φεβρωνία Πατριανάκου, βουλευτής Λακωνίας με τη Ν.Δ. Ελέγχεται κατόπιν καταγγελίας προς το Σώμα Επιθεωρητών ΣΕΕΔ. Έχει ζητηθεί άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών από τα τραπεζικά ιδρύματα και τα αποτελέσματα αναμένονται.

- Νικόλαος Ανδριανόπουλος, πρώην γενικός γραμματέας υπουργείου Οικονομικών.

- Άκης Τσοχατζόπουλος, πρώην υπουργός Άμυνας.

- Φώτης Αρβανίτης, πρώην βουλευτής Φωκίδας με το ΠΑΣΟΚ.

- Δημήτρης Αποστολάκης, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας επί κυβερνήσεως Κώστα Σημίτη.

- Χρήστος Βερελής, πρώην υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών. Ελέγχεται κατόπιν καταγγελιών.

- Κωνσταντίνος Λιάσκας, πρώην υπουργός

- Χρήστος Ζαχόπουλος, πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού επί Νέας Δημοκρατίας.

- Πέτρος Μαντούβαλος, δικηγόρος και πρώην βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Ελέγχεται κατόπιν καταγγελίας για παράνομο πλουτισμό.

- Μιχάλης Χαλκίδης, πρώην βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην δήμαρχος Μελίκης. Ελέγχεται μετά από καταγγελία για παράνομο πλουτισμό.

- Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου. Ελέγχεται κατόπιν καταγγελιών για παράνομο πλουτισμό.

- Ίδρυμα «Καραμανλής Γ. Κωνσταντίνος», κοινωφελές ίδρυμα το οποίο ελέγχεται για κακοδιαχείριση.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΕΡΒΕΡΟΣ avatar
  ΚΕΡΒΕΡΟΣ 27/09/2012 21:59:56

  Η εκδίκηση των δικαστών...

 2. CHRIS avatar
  CHRIS 27/09/2012 22:05:09

  Μπα μπα, το σύστημα αποφάσισε να φάει τα παιδιά του; Για να δούμε θα κελαηδήσουν τίποτε "κουμπάροι" ύστερα από τις δημοσιεύσεις για να σώσουν τον εαυτό τους;

 3. Jim Bim avatar
  Jim Bim 27/09/2012 22:11:24

  Καλά πλάκα μας κάνουν ?????
  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ??????????????

  • alexei avatar
   alexei @ Jim Bim 27/09/2012 22:35:14

   ρε φιλε ο Βενιζελος ειναι πρωθυπουργος εντος Ελλαδος, δεν προκειται να δωσει στεγνα τους δικους του

   ερχεται ο ΣΥΡΙΖΑ παιδες, βλεπω τον Τσιπρα πρωθυπουργο οπως τοτε που ηρθε ο Καραμανλης μετα την πτωση της δικτακτοριας των εθνοσωτηρων

   • Enzo avatar
    Enzo @ alexei 27/09/2012 23:19:48

    φυσικα και ερχεται ετσι σκατα που τα εκαναν οι αλλοι.

    Σουλτς σε Τσίπρα: ''Σε υποδέχομαι σαν πρωθυπουργό''

 4. kotstak avatar
  kotstak 27/09/2012 22:13:11

  Κανένας πρώην Υπουργός Δημοσίων Έργων;

  Το ΣΔΟΕ, προφανώς, θα θεωρεί ότι τα δημόσια έργα μας κοστίζουν λίγο.
  Θα γνωρίζει, προφανώς, τι ποσοστό επί του κατασκευαστικού κόστους (μετά τις υπερβάσεις) καταλήγει, ως εισφορά, στα Ασφαλιστικά Ταμεία.
  Το ΣΔΟΕ, προφανώς, το ποσοστό αυτό θα το θεωρεί λογικό και δίκαιο, συγκρινόμενο με το αντίστοιχο ποσοστό άλλων χωρών (διορθωμένο ανάλογα με τη νομοθεσία της κάθε χώρας).

  Με τον τρόπο που προανέφερα, μπορεί να γίνει “νεκροψία” κόστους και μετά από πολλά χρόνια.

  • anideos avatar
   anideos @ kotstak 27/09/2012 22:25:07

   Aν Εννοεις τον Λαλιωτη δεεεεεεν
   Ο ανθρωπος ειναι καθαρος σαν καθρεφτης.
   Αν παλι λες για τον ¨διι σ΄ ακσα¨
   εκει να δεις τιμιωτης.
   Βρε δε γαργαλιωμαστε.
   Αυτο το πραμα ειναι η λιστα.

  • Jim Bim avatar
   Jim Bim @ kotstak 27/09/2012 22:35:09

   εγώ αλλους περίμενα να δω .... πρωτοκλασατους πρωην Υπουργούς Υγειας, Ανάπτυξης, ΥΠΕΧΟΔΕ, Πολιτισμού ....... ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

 5. Λεωνίδας avatar
  Λεωνίδας 27/09/2012 22:31:58

  Για να καταλάβω δηλαδή: Ο ΓΑΠ και η υπόλοιπη οικογένειά του δεν ελέγχονται;

  Άλλους σκοπούς νομίζω εξυπηρετεί η λίστα...

  Από σήμερα δεν υπάρχουν μέτρα... μόνο η λίστα...

 6. anideos avatar
  anideos 27/09/2012 22:52:26

  Τελικα το κορακας κορακου ματι... ειναι αληθεια.
  Απορω πως περημενουμε οι βολεμενοι του ΠΑΣΟΚ να ΄βλαψουν΄ αυτους που τους βολεψαν...

 7. δημης avatar
  δημης 27/09/2012 23:11:45

  ΕπείγονΕπειδή έχουμε μείνει πίσω από τα ..πολλά σήριαλ μπορεί κάποιος...να μας κρατήσει:
  -Τα 7 επεισόδια του δεύτερου κύκλου του σήριαλ Άκη....
  - Όλο τον πρώτο κύκλο της μονομαχίας Μεϊμαράκη -Χατζηνικολάου....
  -Την εισαγωγή και τα πρώτα επεισόδια Ρουμελιώτη -GAP-GAP...
  -Τις παλιές ταινίες "έφαγα ,κατά λάθος για ..πρωϊνο ,την δισκέττα με τους καταθέτες της Ελβετίας" με τον κορυφαίο ...........και αξεπέραστο ......κύριο Πάγκαλο.....
  -Και την άλλη ταινία "μία δισκέττα χαμένη στην τσέπη με καταθέτες της UPS....
  -Τέλος εκτός της εισαγωγής ,αν κανένας ...έχει κατεβάσει τον ακριβή αριθμό των Βουλευτών που ΔΕΝ θα ελεγχθούν από τον ...ΣΔΟΕ..
  -ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ..

 8. Karenin avatar
  Karenin 27/09/2012 23:25:25

  Σε μια περιοδο που όλοι έχουν αναδουλειές, στα'' γραφεία διευθετησεων'' γίνεται το έλα να δεις. Οι άνθρωποι απλώς δεν προλαβαίνουν. Καί όποιος έχει υπόθεση με μπάτζετ κάτω του ενος εκτ. ούτε να ενοχλήσει, δεν ασχολείται κανένας. Προς το παρών καίνε το ΣΔΟΕ. Οταν είναι να φθάσει σε χοντρά ψάρια, θα εχει μπλέξει στην ΖΟΥΓΚΛΑ της ανυποληψίας. Θα στοχοποιηθούν υπουργοί για μη αρεστές αποφάσεις, θα πιέσουν τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Προειδοποιητικές βολές έπεσαν για ένα δισ. καρτέλ στα καύσιμα, και σειρά έχουν οι φαρμακευτικές.
  Στην ουσία όλοι έχουν παραγγείλει όλους σε επίπεδο προειδοποίησης, και προσφέρουν προσανάματα για μικρές φωτιές, και ελπίζουν στην κάλυψη του καπνού. Αλλα οι ρωγμές άρχισαν.
  ΥΓ Τι κρίμα για την χώρα, η αποκαλυπτική δημοσιογραφία σε τέτοιες κρισιμες στιγμές να διευθετεί ζητήματα....

 9. chrispag avatar
  chrispag 27/09/2012 23:34:51

  Βγήκε ο Καρχιμάκης στο Αποκαλυπτικό δελτίο του Extra3 και διερρήγνυε τα ιμάτιά του για την τιμιότητα και την άμεμπτη σταδιοδρομία του στα κοινά του τόπου. Δεν μας είπε όμως αν τελικά ήταν αληθινό ένα ΦΕΚ που κυκλοφόρησε πέρυσι το Μάρτιο, με βάση το οποίο διοριζόταν στο υπουργείο Υποδομών στην περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγω έχανε τη βουλευτική ιδιότητα! Με τι ζει ο φτωχός πλην τίμιος πολιτευτής τώρα που δεν είναι βουλευτής; Με τη σύνταξη της Ολυμπιακής; Με τι σύνταξη του Βολευτή; ή με το μισθό του συνεργάτη του υπουργείου Υποδομών; Δείτε σχετικά http://www.antinews.gr/2011/03/21/92301/

 10. elli avatar
  elli 27/09/2012 23:45:42

  Η "αγία οικογένεια" που είναι?

 11. Γιώργος1 avatar
  Γιώργος1 27/09/2012 23:57:24

  Έβαλαν και για ξεκάρφωμα μερικούς του ΠΑΣΟΚ, πάλι καλά... Σαν πολλοί δεν λείπουν;

 12. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 28/09/2012 00:23:30

  Καλά, αὐτὰ εἶναι μόνο τὰ «μικρὰ ψάρια». Ἐνίοτε, τὰ πολὺ πολὺ μικρά. Ἀλλὰ ἀκόμα καὶ μὲ τὰ μικρά, γιὰαααα νὰ δοῦμε τὴν ἑτοιμότητα τοῦ πολιτικοῦ συστήματος νὰ τοὺς ἐξωπετάξει...

 13. Τί να λέμε; avatar
  Τί να λέμε; 28/09/2012 00:26:26

  Εγώ, ως Ηπειρώτης, θα σταθώ στο όνομα του κυρίου Μπέζα. Ο οποίος θα ξαναθυμίσω πως ήταν ένας από τους βουλευτές οι οποίοι είχαν ζητήσει με αγωγή στο δημόσιο (δηλαδή από εμάς τους φορολογούμενους-ψηφοφόρους) αποζημίωση δεκάδων χιλιάδων ευρώ..είναι από τα βαρίδια που σέρνει ο κύριος Σαμαράς από την εποχή του Καραμανλή....ο οποίος κύριος Μπέζας κατά καιρούς, μέχρι και πρόσφατα, τολμά και αρθρογραφεί...ένας άλλος Ηπειρώτης βουλευτής που είχε ζητήηει αποζημίωση από εμάς τους φορολογούμενους-ψηφοφόρους ήταν ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων κύριος Φούσας. Ο οποίος και αυτός ακόμη αρθρογραφεί...δείτε εδώ πρωτοσέλιδο άρθρο του:
  http://issuu.com/proinos_logos/docs/27_09_2012?mode=window&viewMode=doublePage
  Και για να σας σπάσω τα νεύρα (ΧΕ!ΧΕ!ΧΕ!) γυρίστε στη σελίδα 9 της εφημερίδας για να δείτε πως καλοπερνά η φεουδαρχική οικογένεια Καλογιάννη...εν μέσω κρίσης...και το διαφημίζουν εν μέσω κρίσης...όταν άλλοι αυτοκτονούν, όταν άλλοι δεν έχουν να φάνε, ότνα άλλοι δεν έχουν λεφτά για ένα τετράδιο του παιδιού τους, οι Καλογιάννηδες δείχνουν ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ τους αμπελώνες τους και τα γλέντια τους....
  Για να σας θυμήσω και πάλι:
  Μπαμπάς: πρώην βουλευτής Λευτέρης Καλογιάννης
  Υιός: Σταύρος Καλογιάννης, νυν βουλευτής και πρώην υόυργός (Καραμανλικός)
  Κόρη: Τατιάνα Καλογιάννη, νυν αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων (την επέλεξε ο Σαμαράς)

  Ντροπή τους.

 14. ΑΡΚΑΣ avatar
  ΑΡΚΑΣ 28/09/2012 02:05:47

  Για άλλη μιά φορά η διαπλοκή "καθάρισε" τη ΝΔ!
  Τζάμπα Μάκες! Καλά να πάθουν γιατί ήθελαν να το παίξουν υπεράνω το 2004.

 15. Τί να λέμε; avatar
  Τί να λέμε; 28/09/2012 08:03:12

  Κατ'αρχήν ευχαριστώ για την παράθεση του παρόντος σχολίου.
  Και για να προλάβω κάθε "καλόπιστο" φίλο-ψηφοφόρο των Καλογιάννηδων, δεν θα αφήσω στο απυρόβλητο και τον έτερο βουλευτή της ΝΔ στα Γιάννενα: τον κύριο Τασούλα.
  Ο οποίος θα ήθελα να ξέρω πότε δούλεψε (και σε τί δουλειά) στη ζωή του; Τον προκαλώ να μας πει.
  Οι άνθρωποι έχουν βαλθεί να μετατρέψουν την Ελλάδα σε κομμουνιστική χώρα.
  Γι' αυτό τα έχουν πάρει στο κρανίο ΕΕ και ΗΠΑ με το υπάρχον, καταρρέον σάπιο πολιτικό καθεστώς: γιατί όλοι αυτοί οι παλαιοκομματικοί φεουδαρχικοί πολιτικάντηδες θα γίνουν, πιθανώς, η γενεσιουργός αιτία αλλαγής της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδας.
  Και μετά; Το έλα να δεις στην ευρύτερη περιοχή...

 16. Φανη avatar
  Φανη 28/09/2012 10:32:23

  Θα βγαινουν τοσα πολλα σκανδαλα για τους πολιτικους που θα τους παρουν με τις πετρες...[γεροντας Παισιος] που ειναι και επικαιρος.

 17. xzetta avatar
  xzetta 28/09/2012 14:30:55

  τα τελευταία 15-20 χρόνια ολο το πολιτικό σύστημα πλένει τα ρούχα του στο ίδιο πλυντήριο. με αποτέλεσμα όλα να είναι πλέον γκρί. άντε βρές ποιος φοράει τι....

  • xzetta avatar
   xzetta @ xzetta 28/09/2012 14:35:06

   μαλλον για την ακρίβεια όλο το πολιτικο-μιντιακό-νομικό-επιχειρηματικό σύστημα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.