#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/08/2010 10:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στην Πάρo χαράσσει ο Γιώργος την στρατηγική του μέλλοντος

Υπουργικό Συμβούλιο στην Πάρο

Τι άλλο θα ακούσουμε.....


O πρωθυπουργός σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας τα ΝΕΑ, πρόκειται μέσα στο Σαββατοκύριακο, να καλέσει κάποιους υπουργούς στην Πάρο, όπου "χαράσσει την στρατηγική της κυβέρνησης" (!!!)


Ηδη βρίσκεται κοντά του από το Σαββατοκύριακο ο υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χάρης Παμπούκης, ενώ τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να μεταβεί στο νησί και ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος.


Σε "αποκλειστικότητα" σας δείχνουμε το ακριβές σημείο, που θα λάβουν χώρα οι συναντήσεις-συζητήσεις...Διαβάστε το σχετικό άρθρο:


Υπουργικό Συμβούλιο στην Πάρο


Ο Γιώργος καλεί υπουργούς πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις


Υπουργούς καλεί στην Πάρο ο Γιώργος Παπανδρέου προτού λάβει τις οριστικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματά του. Ηδη βρίσκεται κοντά του από το Σαββατοκύριακο ο υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χάρης Παμπούκης, ενώ τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να μεταβεί στο νησί και ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος.

Η πρόσκληση προς τον κ. Γερουλάνο είχε γίνει πριν καν αρχίσουν οι διακοπές του Πρωθυπουργού και δεν αποκλείεται να υπάρξει υπενθύμιση για επίσκεψή του στο κυκλαδίτικο νησί πριν από τον Δεκαπενταύγουστο. Το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός θέλει τους δύο στενούς του συνεργάτες και προσωπικούς του φίλους κοντά του στη διάρκεια της παραμονής του στην Πάρο, επιβεβαιώνει εν μέρει τις πληροφορίες που επιμένουν ότι ο κ. Παπανδρέου αυτές τις ημέρες θα καταλήξει στις αλλαγές που σκέφτεται να υλοποιήσει είτε στην κυβέρνηση είτε στο Μαξίμου είτε στο ΠΑΣΟΚ το επόμενο διάστημα. «Θα καλέσω κάποιους υπουργούς στην Πάρο», είπε ο Πρωθυπουργός προσφάτως σε συνεργάτες του, δίνοντας την αίσθηση ότι σχεδιάζει τροποποιήσεις. Πάντως, οι πληροφορίες σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο ανασχηματισμού αναφέρουν ότι «ο κύβος ερρίφθη» και ότι μετά τις 20 Αυγούστου θα γίνουν ανακοινώσεις. Ο κ. Παπανδρέου δεν αποκλείεται πλην των κ.κ. Παμπούκη και Γερουλάνου να καλέσει στην Πάρο κι άλλους υπουργούς ή και στενούς του συνεργάτες.

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/08/o_11.html

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Factorx avatar
  Factorx 11/08/2010 11:02:27

  Το δημοσιευμα στα ΝΕΑ βγηκε για να καθησυχάσουν τον Γερουλάνο που δεν τον θελει ο Νίκος Παπανδρέου;

  • χελιδόνι avatar
   χελιδόνι @ Factorx 11/08/2010 11:30:59

   Πες τα φάκτορα, αυτό αναρωτήθηκα κι εγώ...

   Η παρουσία της συζύγου του γνωστού λαικού βάρδου στο νησί και στην παρέα, μήπως σηματοδοτεί και παράδοση υποργείου; ..η ταξιδεύτρα κόρη του ζωγράφου κι η ερωτική παπακαλιάτια ηθοποιός, δεν θα πάνε στην πάρο, να διεκδικήσουν δικαιώματα;

   Ο Τιραμόλα που βρίσκεται επιτέλους και χάνει τα καλύτερα;

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ χελιδόνι 11/08/2010 12:12:07

    Η ταξιδεύτρα δεν είναι χαζή να εμπλακεί σε υπουργιλίκια. Μια και δεν υπάρχει βουλευτικό ασυμβίβαστο, δεν είναι καλύτερο (και πιο "αθόρυβο") το ροκάνισμα των κονδυλίων για την παραγωγή των κρατικοτηλεοπτικών εκπομπών;

   • donaE avatar
    donaE @ χελιδόνι 11/08/2010 12:43:55

    "Μ'αρεσει να ταξιδευω,πειραζει;" παραπονεθηκε προσφατα σε συνεντευξη.Ποσοι ευνοημενοι απο την ζωη και αδικημενοι απο την φυση μαζευτηκαν εκει μεσα;

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ χελιδόνι 11/08/2010 13:01:45

    Αν ταξίδευε με τα λεφτά της, κανένα πρόβλημα. Όταν όμως ταξιδεύει ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ (των χαρατσωνόμενων από την ΕΡΤ Ελλήνων), βεβαίως και πειράζει.

 2. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 11/08/2010 11:05:53

  Πάντως πού το πάνε, πού το φέρνουν, όλο τα κυκλαδονήσια προτιμούν οι τελευταίοι πρωθυπουργοί. Σταθερός στη Σίφνο ο Σημίτης, σταθερός στην Ίο ο Κωστάκης, σταθερός τώρα στην Πάρο ο ΓΑΠ...

  • χελιδόνι avatar
   χελιδόνι @ Αυριανιστής 11/08/2010 11:33:52

   ...σταθεροί κι εμείς στη Σαντορίνη, που έχει κι υφαίστειο!

   • ανώνυμος avatar
    ανώνυμος @ χελιδόνι 12/08/2010 01:23:57

    Αμα τους ρίξουμε μέσα θα είναι ακόμα καλύτερα

 3. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 11/08/2010 11:08:31

  Ο Γερουλάνος, σε δημόσιες ομιλίες του ως ΥΠ.ΠΟ., έχει αφήσει κάποιες "πινελιές" πατριωτισμού. Οι γονείς του άλλωστε προέρχονται από τον παραδοσιακό δεξιό αστικό χώρο.
  Μήπως αυτές οι "πινελιές" ήταν το κόκκινο πανί για τον εθνομηδενιστή Νίκο, που μαζί με τον Βαλλιανάτο είναι οι πραγματικοί ιδεολογικοί κηδεμόνες του ΓΑΠ;

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΒΙΣ 11/08/2010 11:14:22

   Φερετζές είναι αυτές οι διαφοροποιήσεις, για να μας κάνουν να νομίσουμε ότι όντως υπάρχουν και "πατριωτικές" φωνές μέσα στο νέο ΠΑΣΟΚ των γυμναστηρίων, των ΜΚΟ και του ΔΝΤ. Ας μην "τσιμπάμε". Αμφιβάλλεις ότι ο Γερουλάνος είναι όσο κοσμοπολίτης θα τον ήθελε ο ΓΑΠ;

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ ΒΙΣ 11/08/2010 11:22:18

   Ναι, είναι κοσμοπολίτης, ίσως όμως όχι εθνομηδενιστής. Η οικογένειά του δεν είναι εθνομηδενιστές. Ο Παπανδρέου είναι ψευδο-κοσμοπολίτης. Στην πραγματικότητα, είναι ένας ημιμαθής μεταμοντέρνος εθνομηδενιστής.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΒΙΣ 11/08/2010 11:28:48

   Εκτός από τον Βαλλιανάτο, ξέχασες και τον Κλεάνθη Γρίβα. Προφανώς από αυτόν "μπολιάστηκε" ο ΓΑΠ με τις... "legalize it" ιδέες του.

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ ΒΙΣ 11/08/2010 11:38:34

   Μια παράκληση (προς όποιον μπορεί τυχόν να διευκρινήσει):
   Τι ακριβώς σημαίνει "εθνομηδενιστής"; Έχει καμμία σχέση με τη φιλοσοφική έννοια του μηδενισμού, όπως π.χ. την πραγματεύθηκε ο Νίτσε και άλλοι;
   Ποιός χρησιμοποίησε πρώτη φορά αυτόν τον πολιτικό (και φιλοσοφικό;) όρο; Βιβλιογραφία;

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΒΙΣ 11/08/2010 12:03:51

   Θείο, να σου το πούμε με ορισμένα παραδείγματα; Ρεπούση, Λιάκος, Δήμου, Τσούκας, Κουβέλης, Ψαριανός και σία...

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ ΒΙΣ 11/08/2010 12:28:58

   Αυριανιστής ευχαριστώ, αλλά για θεωρία ρώτησα, θεωρητική θεμελίωση: Ποιός το διατυπώνει (κοινωνιολογικά, ως αντικείμενο της πολιτικής επιστήμης κτλ) και ποιό είναι το πλαίσιο του ορισμού.
   Αυτοί που λές (ως παραδείγματα) είναι πολύ διαφορετικοί: Άν εννοείς τον καθηγητή Α. Λιάκο, απ' ότι ξέρω είναι μαρξίζων, τροστσκιστής κάποτε, ο επίσης μαρξιστής Κουβέλης ήταν ευρωκομμουνιστής, ο Ν. Δήμου είναι μάλλον φιλελεύθερος, οι Τσούκας, Ρεπούση, Ψαριανός δεν ξέρω. Ο Γρίβας που γράφεις παραπάνω, άν εννοείς το γιατρό, που είναι παλιός αριστερός, των Λαμπράκηδων, έχει τώρα ίσως κάποιες "αντιεξουσιαστικές" τάσεις, είναι γενικά μάλλον ιδιόμορφος και ασχολείται με ειδικά αντικείμενα, πιό πολύ της επιστήμης του.
   Οι κοινωνιολογικές, θεωρητικές έννοιες θέλουν ακριβολογία και αυστηρότητα, αλλοιώς λέμε αοριστίες, και μπερδευόμαστε πιό πολύ.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΒΙΣ 11/08/2010 12:52:54

   Θείο, ποιος σου είπε ότι ο εθνομηδενισμός είναι προνόμιο μόνο των νεοφιλελεύθερων, ή μόνο των "μαρξιζόντων", ή μόνο των "ευρωκομμουνιστών"; Λαούς-χυλό ορέγονται όλοι αυτοί, κι αυτός είναι ο συνεκτικός τους ιστός ανεξάρτητα από ιδεολογίες πολιτικής πρακτικής!

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ ΒΙΣ 11/08/2010 12:57:14

   Δύσκολα θα το ξεφλουδίσουμε το καλαμπόκι, όπως πάμε...

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ ΒΙΣ 11/08/2010 13:14:31

   Δεν υπάρχει κανένα καλαμπόκι να ξεφλουδίσουμε.
   Εθνομηδενισμός-εθνομηδενιστής: μηδενίζει το έθνος, την έννοια του έθνους.

   Τα υπόλοιπα είναι για να σιτίζονται από πανεπιστημιακές έδρες διάφοροι.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΒΙΣ 11/08/2010 13:19:45

   @ αλλενάκι

   Μην ξεχνάς μάλιστα ότι τέτοιες έδρες ειδικά (ιστορία, κοινωνιολογία, πολιτική επιστήμη κ.λπ) προσφέρονται κατ' εξοχήν για σίτιση εθνομηδενιστών.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ ΒΙΣ 11/08/2010 13:37:03

   Toν όρο "εθνομηδενισμός" τον χρησιμοποιεί αρκετά συχνά και ο Χρήστος Γιανναράς, του οποίου την φιλοσοφική και γλωσσική κατάρτιση δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει, πέρα από την αποδοχή ή μη των ιδεών του.
   Ενας όρος για να είναι έγκυρος δεν είναι απαραίτητο να πρέπει να αναχθεί σε βάθος αιώνων. Οι νέες συνθήκες γεννούν νέες ανάγκες και αυτές παράγουν νέες λέξεις.
   Θα μπορούσε κανείς να πει πρόχειρα ότι "εθνομηδενιστής είναι αυτός που προσπαθεί συστηματικά να αποδομήσει και να υποβιβάσει, μέχρι σημείου εξαφάνισης, τη σημασία και το ρόλο του έθνους στη θέσμιση μιας κοινωνίας στο παρελθόν ή το παρόν".

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ ΒΙΣ 11/08/2010 13:57:58

   Ευχαριστώ, είμαι πλέον πανέτοιμος και επαρκώς εφοδιασμένος δια την παρασκευήν του ποπ-κόρν. Τα ανήψια μου περιμένουν.

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ ΒΙΣ 11/08/2010 14:01:48

   Και ο Μάξ Βέμπερ βρέ αλλενάκι; Που έπεσε σε όλα μέσα;
   Ο κατεξοχήν καθηγητής κοινωνιολόγος του εθνικού κράτους ήταν ο δυστυχής Μάξ! Σχεδόν Ευρωπαίος Μανδαρίνος.
   Άχ να αμολούσε ο Κύριος λίγη Προτεσταντική ηθική που περίσσεψε, και εδώ κάτω στα Μπαλκάνια!

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ ΒΙΣ 11/08/2010 14:06:44

   Τι εθνική αστική τάξη και τι καπιταλισμό που θα σφύριζε, θα είχαμε τώρα! Σουηδία της Μεσογείου! Μέχρι και βασίλισσα Χριστίνα θα προσκυνούσαμε (αντί Τζούλιες and other chicken που μας φόρτωσε η "εθνική μας μοίρα").

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ ΒΙΣ 11/08/2010 14:08:09

   H δημιουργια πολιτικων ορων για να περιγραψουν ενα φαινομενο εστω και ερημην των βαλλομενων ειναι συνηθης ενεργεια και κατ εξοχην στους χωρους της αριστερας.
   Η υποβολη ενστασεων γραμματολογικου τυπου οτι η λεξη "εθνομηδενισμος" δεν υπηρχε παλαιοτερα δεν μπορει να γινεται απο κατ εξοχην λεξιπλαστες.Αλλωστε και αυτοι εχουν εφευρει τον ορο "εθνολαικισμος" για τους αντιπαλους τους.
   Οσο εγκυρος γραμματικα ειναι ο εθνολαικισμος τοσο ειναι και ο εθνομηδενισμος.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ ΒΙΣ 11/08/2010 14:16:54

   Για τον Μαξ Βέμπερ δεν θα διαφωνούσα.

  • GRAEKUS avatar
   GRAEKUS @ ΒΙΣ 11/08/2010 14:49:43

   ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ,
   ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ - ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ,
   ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΙΑ - ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ,
   ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ,
   ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΣ,
   ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΣΟΣΙΑΛ(Η)ΣΜΟΣ.

   Έννοιες φαινομενικά ασύνδετες και άσχετες μεταξύ τους, πλην όμως αλληλοσυμπληρούμενες στη χώρα του ΠΑΣΟΚ/ΔΝΤ.

   Τη στιγμή που το GAP χαριεντίζεται με το Σουλτάνο και εκποιεί το Αιγαίο και τη Θράκη, είναι τουλάχιστον ... άστοχο ... να αναζητάτε ορισμούς & αναλύσεις ακαδημαϊκού περιεχομένου.

 4. Aphroditeschild avatar
  Aphroditeschild 11/08/2010 11:25:41

  Πάντως στο παππού του οφείλουμε ότι δεν γίναμε αλβανία στα Δεκεμβριανά (του 1944 εννοείται). Γαι το ΓΑΠ θα πω μόνο ότι από θέμα καταγωγής λογικό είναι με την έννοια του ελληνικού έθνους να μην έχει πολλές συγγένειες

  • anonymos avatar
   anonymos @ Aphroditeschild 12/08/2010 13:13:23

   Καλά περαστικά το 1244 τι έγινε?

 5. Orestios avatar
  Orestios 11/08/2010 12:32:44

  Ότι επικοινωνιακό κόλπο και να χρησιμοποιήσουν δεν μπορούν να σώσουν με τίποτα την κατρακύλα τους.
  Ήδη στις διακοπές ο κόσμος διαβουλεύεται και το αποτέλεσμα είναι ζοφερό για την κυβέρνηση του τουρίστα GAP.
  Άκου εκεί υπουργικό συμβούλιο στην Πάρο! Τόσο τεμπέλης είναι το GAP, που ούτε τον κόλο του δεν μπορεί να πάρει και να έρθει στην Αθήνα, αφού πρόκειται για κάτι σημαντικό?
  Τουριστικό Υπουργικό συμβούλιο θα κάνει. Να βγάλετε τον χοντρό με μαγιό να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
  Τέτοια άχρηστη κυβέρνηση είναι ζήτημα αν έχει ξαναδεί ο τόπος.

 6. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 11/08/2010 13:21:56

  Γιάννης Π Α Ρ Ι Ο Σ

  - Στο κάτω κάτω της γραφής- αξίζει να καταστραφείς !

  http://www.youtube.com/watch?v=mlFTFPd2Ne4

  - Το Πουλάω το Σπίτι !

  http://www.youtube.com/watch?v=L-Kl3kjXi40&feature=related

  Από την "Carmina Burana" του Carl Orff (http://www.youtube.com/watch?v=QEllLECo4OM ) ΣΤΑ ..." ΠΑΡΙΑΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ¨ ...

  ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ;

 7. Κικη avatar
  Κικη 11/08/2010 13:41:20

  Ο παπποθς του που λες γνωστος και ως κολωτουμπας της εποχης επαιξε εναν απο τους πιο βρωμικους ρολους στην ιστορια της χωρας μας.Δεν θα γινομασταν Αλβανια,αλλα αν δεν ηταν αυτος ο οποιος χρησιμοποιηθηκε απο τους Εγγλεζους,και δεν δουλευε προβοκατορικα σε σχεση με την αριστερα,θα ειχαμε γλυτωσει τον εμφυλιο.Χασαμε τοτε ανθρωπους και απο τις δυο μεριες ,χασαμε τα καλυτερα μυαλα της χωρας,και με την αδεια της κεντρωας κυβερνησης ανοιξαν τα ξερονησια,οι εκτοπισμοι,οι φυλακες.Κριμα δεν ηταν.Χασαμε πολυτιμο χρονο να ανασυνταχθουμε,να δημιουργησουμε μια δημοκρατια,χωρις δεξιους και αριστερους που μας πληγωνουν ακομα.Ο Αντρεας σε μια απο τις συνηθεις παπαρες του ειχε πει για Αλβανια ,αλλα ευτυχως ηταν τοσο πρακτορας των Αμερικανων αυτος ,που το ξεχασε αμεσως.σιγα Αλβανια.Τωρα τι γινεται ,μην συνεχιζουμε αυτο το πραγμα μετα απο 60 χρονια,το θεμα ειναι να φυγουν αυτοι οι χουντικοι πασοκοι,δοσιλογοι και πουλημενα.

 8. http://neotera.wordpress.com avatar
  http://neotera.wordpress.com 11/08/2010 14:18:22

  Εκτός από τον εθνομηδενισμό, υπάρχει και η εθνοεκμηδένιση λεξούλα που νομίζω έφτιαξα και λανσάρησα ο ίδιος, εμπνεόμενος τόσο από την παρούσα επίθεση του ιππικού της περιούσιας ΑΛΗΤ, όσο και από τον πρότερο 15ετή και βάλε ξενικό βομβαρδισμό της πατρίδας μας.

 9. Dimi avatar
  Dimi 11/08/2010 16:24:20

  Aποδεδειγμένα, Δύο φαίνεται να είναι οι κύριοι και πιό επικίνδυνοι από την πλειάδα των Εθνομηδενιστών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, σήμερα:

  Eθνομηδενιστής #1: Mineiko-Bilderberg:

  Αδιάφθορος: Oύτε φοντανάκι δεν έλαβε από τα μαύρα Δις Δολλάρια Bonus γιά τον εγκλωβισμό της Ελλάδας στα φονικά πλοκάμια του ΔΝΤ.

  Αναποτελεσματικός

  Ανθέλληνας

  Αυτόκλητος Mεγαλοτσιφλικάς Ελληνικής Γης

  Ερασιτέχνης διαχειριστής του απόλυτου ΤΙΠΟΤΑ!

  «Ελληνοποίησε» ψηφοθηρικά 2,000,000+ Σαλαμαλέκουμ

  «Εκχώρησε» Ελληνικά Κυρίαρχα Δικαιώματα στα Μόγγολα

  «Νομιμοποίησε» την ΛΑΘΡΟ-Μετανάστευση

  «Ξήλωσε» απο το Μέγαρο Μαξίμου τον Πίνακα «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα»

  Πολυέξοδος Δημοσιοσχεσίτης

  Πολυθεσίτης κι Ερημοσπίτης

  Μαριονέτα Νεοταξίτης

  Πρωθυπουργός των 22 Εθνικών Μνημοσύνων

  «Yποθήκευσε» το μέλλον αγέννητων γενεών Ελλήνων

  Κατηγορούμενος γιά Εσχάτη Προδοσία


  Σημείωση: Αγνωστες οι Πολλαπλές Αμοιβές του πολυσχιδούς πολυθεσίτη: Πρωθυπουργού, Υπουργού Εξωτερικών, Αρχηγού Κόμματος, Βουλευτή, Προέδρου Σοσιαλιστικής Διεθνούς, και.. και.. καθώς ΟΛΕΣ! οι Αμοιβές και Πηγές, υπάγονται στην κατηγορία των «προσωπικών δεδομένων»!..

  *

  Eθνομηδενιστής #2: Κάρολος (Κάουτσκι) Παπούλιας

  Αμοιβόμενος € 18,000 μηνιαίως, Πρόεδρος της (Ελληνικής) Δημοκρατίας

  Θλιβερός Αλβανο-Τουρκο-Λάτρης

  Ενθερμος Υποστηρικτής του Εθνοκτόνου ΛΑΘΡΟ-Νόμου

  Ο μόνος Πρόεδρος στην Ελληνική Ιστορία, που ΔΕΝ μάς θεωρεί και ΔΕΝ μάς προσφωνεί ούτε ως Ελληνικό Εθνος, ούτε ως Ελληνικό Λαό!

  Την 1/1/2010, αντί να προσφωνήσει τον Ελληνικό Λαό, «Ελληνίδες, Ελληνες», μάς χαιρέτησε: «γειά σας, φίλες και φίλοι», προφανώς, γιά να μη δυσαρεστήσει τις “ελληνοποιημένες” τριτοκοσμικές μαϊμούδες/ψηφοφόρους ΤΟΥΣ.

  Ο μόνος Πρόεδρος στην Ιστορία, που μάς θεωρεί τους Ελληνες, που του πληρώνουμε 16 παχυλότατους ετήσιους μισθούς, μιά μεγάλη φιλική παρέα Αφγανών, Πακιστανών, Αλ Σαλέχ, λαπά Βενιζέλου, Δραγώνα, Αννας-Bildeerberg/διά βίου αμάθειας, Μπαγκλαντέζων, Νιγηριανών, Σουδανών, Σομαλών, Ουγκαντανέζων και πλείστων άλλων τριτοκοσμικών ΛΑΘΡΟ-εποίκων ΤΟΥΣ.

  Ομως, η Ελλάδα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μιά μεγάλη παρέα ΛΑΘΡΟ-αλλόθρησκων ΛΑΘΡΟ-αλλοδαπών. Η Ελλάδα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ είναι ταβέρνα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κουτούκι. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ουζερί. Δεν είναι κρασοκατάνυξη. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πάρτυ γιά τις νεοταξικές παρτούζες ΤΟΥΣ.

  Είναι ο μόνος Πρόεδρος στην Ιστορία, που μάς αποκάλεσε «φίλες και φίλοι», όπως ακριβώς ο συγχωρεμένος (κι ασυγκρίτως φθηνότερος) κονφερασίε Γιώργος Οικονομίδης, ένα πράγμα δηλαδή..

  Σε καμία των περιπτώσεων Ο Κάρολος (Κάουτσκι) Παπούλιας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Φίλος ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Πρόεδρός ΜΟΥ. Εγώ είμαι Ελληνίδα. Και με καταβολές Τζαβέλλαινας, γιά όσους γνωρίζουν Ελληνική Ιστορία.

  Τον Κάρολο (Κάουτσκι) Παπούλια τον χαρίζω στους λοιπούς Εθνομηδενιστές και τις νεοταξικές παρέες των.. «γειά σας φίλοι μου αγαπημένοι».

  Επειδή λοιπόν, o Επίορκος Πρόεδρος της (Ελληνικής) Δημοκρατίας είπε τα επαίσχυντα που του επέβαλε ο Εθνομηδενιστής #1 Μineiko-Bilderberg.

  Επειδή, προσέβαλε τον Ελληνικό Λαό.

  Κι επειδή ο Ελληνικός Λαός είναι μεγαλόψυχος, περιμένουμε από τον ακριβοπληρωμένο και μονίμως ψελίζοντα Πρόεδρο της (Ελληνικής) Δημοκρατίας, το «αυτονόητο».

  Να ζητήσει από τον Ελληνικό Λαό, ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!

  Αυτούς τους δυό, και τους λοιπούς αμετανόητους «ψευτο-προοδευτικούς» νεοταξίτες Εθνομηδενιστές,

  Εγώ, ΔΕΝ τους αναγνωρίζω. ΔΕΝ τους τιμώ. ΔΕΝ τους σέβομαι.
  η Dimi

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Dimi 12/08/2010 00:00:34

   Αγαπητή Dimi, για τον δυστυχή Κάρλ Κάουτσκι (εκτός που τον αποκαλούσαν οι Μπολσεβίκοι "αποστάτη") τί άλλο ξέρεις και του έχεις τόσο άχτι;
   Έχω κατα-μπερδευτεί, τι αριστερά, τι δεξιά και τί ανάμεσά τους!
   Μια ωραία φαρσοτραγωδία είμαστε αναμφιβόλως, αλλά τουλάχιστον, ακόμη και το μεικτό αυτό είδος έχει "αρχή, μέση καί τέλος"!

 10. deldio avatar
  deldio 11/08/2010 17:00:12

  Αληθεύει ότι χθες βράδυ ο Σιούφας δέχθηκε λεκτική επίθεση από πελάτες ταβέρνας στις Αλυκές της Πάρου και τον φυγάδευσαν κακήν-κακώς; Ώπα, τί έχουμε εδώ; Άρχισε το λυντσάρισμα; Πω πω και συχνάζει όλη η κυβέρνηση εκεί!

  • GRAEKUS avatar
   GRAEKUS @ deldio 11/08/2010 17:03:02

   Όλος ο καλός ο κόσμος φέτος πάει Πάρο.
   Το GAP, ο Αλ-Ραγκούσης, ο Αλογομούρης, ο Σιούφας, Υπουργικό Συμβούλιο το Σ/Κ …
   Τι διάολο, μέλι έχει ? Τύφλα να έχει η Μύκονος !
   Κάτι μαγειρεύουν αυτοί …

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ GRAEKUS 12/08/2010 00:14:35

    Κι ο Αλογομούρης με το Σιούφα; Ανησυχητικό αυτό: Η λατρεία των βρυκολάκων ανθούσε κάποτε στις Κυκλάδες.

 11. ανωνυμ avatar
  ανωνυμ 11/08/2010 19:06:38

  Ολοι καταλαβαίνετε αλλά κανείς, ουτε καν ψελλίζει την αιτία συναθροίσεων εκτός Αττικής. μήπως πήρε κανενός τ΄αυτάκι τίποτα ?

  • anonymous avatar
   anonymous @ ανωνυμ 12/08/2010 00:19:08

   ου φοβους φυλαει τα ιερ'μα...

  • anonymos avatar
   anonymos @ ανωνυμ 12/08/2010 13:14:36

   Οταν έχει κατι να ξεπουλήσει ή να μας πουλήσει κρύβεται στα νησάκια ώστε να το σκάσει ευκολότερα

 12. ανώνυμος avatar
  ανώνυμος 12/08/2010 01:34:49

  Και τα έξοδα του ΥΣ /Διακοπές στην Παρο ποιος τα πληρώνει?. Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να τους τα ζητήσει να τα καταβάλουν από την τσέπη τους. Ο ελληνικός λαός δεν πάει διακοπές γιατι του βάλατε βαθια το χέρι στην τσέπη

 13. anonymos avatar
  anonymos 12/08/2010 13:43:41

  Γιαυτό ξύπνησα ανήσυχος το πρωι. Τρέχω να κρυφτώ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.