#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/05/2008 04:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στην Αθήνα η Bilderberg;

Το orfni.blogspot, αποκαλύπτει ότι από χθες μέχρι και την Κυριακή έχουμε την σπάνια τιμή να φιλοξενούμε στην Βουλιαγμένη την μυστική «υπερ-κυβέρνηση» του κόσμου: την λέσχη Bilderberg. Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Είδατε κάτι στις ειδήσεις; Ακούσατε τίποτα σε ραδιόφωνο; Διαβάσατε μήπως; Άκρα του τάφου σιωπή. Τότε γιατί μαζεύτηκαν όλοι αυτοί οι σπουδαίοι τραπεζίτες, καθηγητάδες κλπ από όλο τον κόσμου; Περίεργα πράγματα. Μήπως για...σεμινάρια; Τέλος πάντων. Κάποια στιγμή θα βεβαιωθούμε.

Η περίφημη αυτή αποκλειστική λέσχη  συνεδριάζει για ένα τετραήμερο, κάθε χρόνο σε διαφορετικές χώρες. Στις εργασίες της συμμετέχουν 120 πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι κ.ά. από επιλεγμένες 30-35 χώρες. Οι συμμετέχοντες απαγορεύεται να μιλήσουν σε ΜΜΕ ή σε ιδιώτες και αποφεύγουν οποιαδήποτε αναφορά σε ότι έχει σχέση με τις συνεδριάσεις. Αρνούνται ακόμα και την συμμετοχή τους στη συνεδρίαση. Στις μυστικές συνεδριάσεις της διαμορφώνεται μια συναίνεση για το ποιες πρέπει να είναι οι προτεραιότητες που θα πρέπει να απασχολήσουν τον κόσμο, τα επόμενα χρόνια, σε οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο.

Ποια θα είναι η ατζέντα της φετινής συνεδρίασης υποδεικνύεται ίσως από τα θέματα που απασχόλησαν μια άλλη παρόμοια συνεδρίαση, την Annual Meeting of the Trilateral Commission , 25-28 Απριλίου, στην Ουάσιγκτον. Μεταξύ τους. η παγκόσμια οικονομική κρίση, η αύξηση των τιμών, η δημιουργία μιας νέας διεθνούς νομισματικής μονάδας (;;;), η φτώχεια και η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού (επιδιωκόμενος στόχος;), το πετρέλαιο, η Κίνα, η Ρωσία και ο «πόλεμος των πολιτισμών», η λήψη νέων «αντιτρομοκρατικών» μέτρων και περιορισμών της ελευθερίας, ιδίως στο Διαδίκτυο κλπ.

Την προηγούμενη φορά που η Λέσχη συνεδρίασε στην Ελλάδα, ήταν το 1993, στην Βουλιαγμένη, επί κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη. Oι ελληνικές συμμετοχές (πολιτικών) 1988-2005: Γιώργος Παπανδρέου 4, Θεόδωρος Πάγκαλος 3, 'Άννα Διαμαντοπούλου 2, Κώστας Καραμανλής 1. Ο μόνος Έλληνας δημοσιογράφος που έχει συμμετάσχει σε συνεδρίαση της Λέσχης (2002, Βιρτζίνια, ΗΠΑ) φυσικά ο κ. Αλέξης Παπαχελάς. Όχι παίζουμε. Σημειώνουμε επίσης ότι ο κ. Αλογοσκούφης ήταν πρώτος πέρυσι στη λίστα συμμετεχόντων και έχει συμμετάσχει δυο φορές. Διαβάστε εδώ τον κατάλογο των ελληνικών συμμετοχών: http://www.kalami.net/2005/ellada/bilderberg.html(στη φωτογραφία, η πρώτη συνεδρίαση της Bilderberg)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 09/05/2008 09:14:18

  Μήπως θα πρέπει να δούμε την ετήσια σύσκεψη στην Αθήνα με την ταυτόχρονη με την παράλληλη σκέψη του Διευθυντηρίου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας στην "Δυνατή Ελλάδα".
  Δεν αποτελεί η "Ε.Τ." μια μικρή
  ( περιφερειακή - ευρωπαϊκή )Γερμανό-Γαλλική
  "Λέσχη Μπίλντενμπεργκ" ; Εξάλλου απ΄ότι φαίνεται τα θέματα που απασχόλησαν και τα δύο "κλαμπ" είναι τα ίδια , δηλαδή στην ευρωπαϊκή τους διάσταση.

  Ένα ερώτημα : Θα αφήσουμε ασχολίαστο ότι τις τελευταίες μέρες ο Γκαργκάνας άσκησε σκληρή κριτική στη Γερμανία για την "μεγάλη" αύξηση που προσέφερε στους μισθούς ( σε αντίθεση με την πρωτοποριακή Ελλάδα ) στους μισθούς των εργαζομένων ; . Άχ βρε Μέρκελ δεν γνώριζες ότι ο ελληνικός καπιταλισμός πολεμά για τα "συλλογικά συμφέροντα" της παγκόσμιας νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής τάξης και παραμερίζει τους "εθνικούς εγωισμούς" ; Θυμήθηκα μία αντίστοιχη "φιλελεύθερη" κριτική απέναντι στη "Σοσιαλμανία" του μεταπολιτευτικού Κ. Καραμανλή...

  Πάντως τώρα με αφορμή τη σύσκεψη αυτή έχουν οι
  " συνομοσιολόγοι" το λόγο που κάποιες φορές εντοπίζουν κρίσιμα προβλήματα και ερωτήματα...Ας τους ακούσουμε πως θα σχολιάσουν την νέα ¨αναβάθμιση" της Ελλάδας. Εγώ πάντως είμαι περήφανος και για ένα λόγο παραπάνω λόγο:
  Ο "εθνικός" στόχος για τον "συνεδριακό τουρισμό" ολοκληρώνεται με επιτυχία. Κρίμα που δεν διοργανώνει και "Mafia" , τουλάχιστον επίσημα , συνέδρια. Η Ελλάδα θα ήτανε ο ιδανικός τόπος και προορισμός ! Η πρωτεύουσα της Mafias , ή είναι ήδη (;) και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει.

 2. Nick avatar
  Nick 09/05/2008 11:01:10

  Λέτε να δούμε το Amero να παίρνει σάρκα και οστά;

  Όσο για τη μείωση του πληθυσμού, τελικά ίσως εκπληρώνονται οι προφητείες για επικείμενο Μεγάλο Πόλεμο. Άλλωστε τώρα βρισκόμαστε στο (πραγματικό;) τέλος του Ψυχρού Πολέμου...

 3. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 09/05/2008 12:00:03

  Nick,

  πιστεύεις πράγματι σε προφητείες, φίλε, ή κάνεις πλάκα ;

 4. Nick avatar
  Nick 09/05/2008 12:20:12

  Δεν ομιλώ για προφητείες κληρικών. Για "προφητείες" αναλυτών που μιλούσαν για περιφεριεακούς πολέμους, οικονομική και επισιτική κρίση κλπ. Και, αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει, για τον πόλεμο του νερού.

  Λες και ήταν προμελετημένες.

 5. imwrong avatar
  imwrong 09/05/2008 12:32:47

  Αμφιβάλλω για την ακρίβεια της "αποκάλυψης". Το κείμενο που δημοσιεύεται στο i-reporter προέρχεται από το φόρουμ του site www.bildeberg.org, το οποίο διατηρεί ένας ιδιώτης που δεν έχει σχέση με την Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και υποτίθεται ότι είναι στη λίστα των καλύτερων Conspiracy sites... Ο συγκεκριμένος διάλογος, που επιλεκτικά έχει μεταφέρει ο orfni βρίσκεται στο https://secure.gn.apc.org/members/www.bilderberg.org/phpBB2/viewtopic.php?t=2255
  Φυσικά δεν είναι διάλογος μελών της λέσχης, όπως θέλει ο orfni να το παρουσιάσει, αλλά διάλογος μελών του ανεξάρτητου φόρουμ που ασχολείται με τα έργα και τις ημέρες της λέσχης, με conspiracy, πάντως οπτική. Εκεί βρίσκονται πολλοί ακόμη τέτοιοι διάλογοι.

  Για την ηγεμονία των ισχυρών καπιταλιστών αυτής της γης επί των εκλεγμένων κατά τ' άλλα κυβερνήσεων του κόσμου δεν τίθεται αμφιβολία. Για τον ειδικό ρόλο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, επίσης δεν πρέπει να υπάρχουν αμφιβολίες. Παρ' όλ' αυτά, πρέπει να προσέχουμε την αξιοπιστία των πηγών μας.

 6. imwrong avatar
  imwrong 09/05/2008 12:49:19

  Και συμπληρωματικά για να κλείσω: αν ο orfni είχε κάνει τον κόπο να δει μέχρι το τέλος το thread απ' όπου έκανε copy/paste, θα είχε δει ότι ΔΕΝ γίνεται εδώ η συνάντηση και πως τα μέλη του φόρουμ απορούν ακόμη.
  Από την άλλη, απορεί κανείς που υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την όρεξη (και τον χρόνο) να ψάχνουν τα προγράμματα των πιθανών μελών της λέσχης για να δουν πού ταξιδεύουν και πότε ενδέχεται να συμπέσουν στην ίδια χώρα ή πόλη...
  Να διορθώσω και το προηγούμενο λινκ και σκάω: http://www.bilderberg.org

 7. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 09/05/2008 13:28:38

  Καλώς τα παιδιά!

  Και του χρόνου στα Σκόπια ....

  ΠΕΛΙΑΣ

 8. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 09/05/2008 16:11:09

  @Nick: ΟΚ, φίλε!

  Κατά τα άλλα, άμα συγκρίνει κανείς τα τωρινά με τα παρελθόντα, πάντα, βρίσκει τα μελλούμενα. Γι' αυτό, η Ιστορία είναι προϋπόθεση της άσκησης Πολιτικής.

  Να, κι ένα πολύ φρέσκο από τα "τωρινά". Γιατί κι αυτά είναι η άλλη προϋπόθεση σωστής κρίσης. Καθόλου ...περιέργως, και η Ιστορία και τα "Τωρινά", τα νέα, οι ειδήσεις αποκρύπτονται. Από περιέργεια άνοιξα την τηλεόραση να δω τι θα πούνε στο "Μέγα": 14:35΄, κάποια δευτερόλεπτα, ούτε 30.

  "Η Δυτική Βηρυτός έπεσε στα χέρια της Χεζμπόλα την Παρασκευή .. «Η κυβέρνηση βρίσκεται πάνω σ’ ένα βαρέλι μπαρούτι. Ο λιβανέζικος στρατός είναι σε απόλυτη παραλυσία», είπε ο υποστηρικτής της κυβέρνησης Δρούζος ηγέτης Τζαμπλάντ. «Οι όροι παράδοσης αναμένονται από ώρα σε ώρα», σύμφωνα με τον ανταποκριτή του CNN, Brent Sadler.

  Τουλάχιστον 11 νεκροί και 44 τραυματίες ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών του Λιβάνου. Οι εξελίξεις ξεκίνησαν την Παρασκευή, όταν δυο τηλεοπτικοί σταθμοί - Future TV and al-Ekhbariya TV – που υποστηρίζουν την κυβέρνηση, έπαψαν την λειτουργία τους. «Νωρίς το πρωί, πολλοί οπλισμένοι άνδρες της Χεζμπόλα περικύκλωσαν το κτήριο και μας έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: ”Ή τα κλείνετε, ή καταστρέφουμε το κτίριο”, είπε ο επικεφαλής της Future TV, Ναντίμ Μουνλά.

  Οι τηλεοπτικοί σταθμοί είναι ιδιοκτησίας της οικογένειας Χαρίρι. Επιπλέον, το κτίριο της εφημερίδας του Χαρίρι «al-Mustaqbal» δέχτηκε πυρά κατά την διάρκεια της νύχτας. Το ίδιο και η περιτοιχισμένη κατοικία του. Ρουκέτες έπληξαν τους τοίχους. Ο Χαρίρι και ο Τζαμπλάντ πολιορκήθηκαν στις κατοικίες τους στην μουσουλμανική Δ. Βηρυτό, σύμφωνα με το Associated Press, ενώ ο πρωθυπουργός Σινιόρα πιστεύεται πως είναι υπό προστασία στο γραφείο του. Οι μάχες της Παρασκευής ξεκίνησαν νωρίς.
  «Ξυπνήσαμε γύρω στις 7, από πυροβολισμούς και εκρήξεις», είπε ο εκδότης της Daily Star.

  Η ένταση ξεκίνησε την Δευτέρα, όταν η κυβέρνηση διέκοψε την λειτουργία του τηλεπικοινωνιακού συστήματος της Χεζμπόλα και μετά τα πυρά στον υπεύθυνο ασφαλείας του αεροδρομίου της Βηρυτού, ο οποίος είχε απομακρυνθεί κατά την διάρκεια έρευνας καταγγελιών ότ,ι η Χεζμπόλα είχε τοποθετήσει κάμερες και άλλες συσκευές εκεί μέσα.

  Ο Χασάν Νασράλλα δήλωσε ότι η απαγόρευση του συστήματος τηλεπικοινωνιών ισοδυναμεί με «ανοιχτή κήρυξη πολέμου". "Πιστεύουμε ότι ο πόλεμος ξεκίνησε και ότι, έχουμε το δικαίωμα υπεράσπισης του εαυτού μας. Θα κόψουμε το χέρι που θα πλησιάσει τα ΟΠΛΑ της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, (: "Τιμή και Δόξα στον Θανάση Κλάρα" - "Ντροπή κι Απαξίωση στο ΚΚΕ, c/o ΚΚΣΕ"), είτε είναι από το εσωτερικό είτε από το εξωτερικό».

  Οι υποστηρικτές της Χεζμπόλα έχουν στήσει οδοφράγματα στους δρόμους που οδηγούν στο στρατηγικής σημασίας αεροδρόμιο, (μόνη είσοδος και έξοδος από την χώρα), που οδήγησαν στην ματαίωση σχεδόν όλων των πτήσεων", (Πηγή: CNN).

 9. ΜΔΕ avatar
  ΜΔΕ 09/05/2008 17:02:27

  Τό 2003, στό Trianon, Versailles η Ν. Μπακογιάννη, καί ο Γ. Αλογοσκούφης 2 φορές, τελευταία (νομίζω στήν Πόλι) μαζί μέ τήν Διαμαντοπούλου. ΜΔΕ

 10. ANToNIO B avatar
  ANToNIO B 09/05/2008 18:07:35

  Δηλαδή αυτό που σας ενοχλεί είναι ότι η περίφημη Λέσχη Bilderberg συνεδρίασε στην χώρα μας, διότι δεν το αντέχετε στο προπύργιο της δημόκρατίας να συνεδριάζει το προπύργιο του καπιταλισμού , αγαπητοί μου φίλοι μήπως δεν έχετε καταλάβει ότι η χώρα μας κατοικείτε κατά το 95% από καπιταλίστες;?
  Αλλά όταν καθόσαστε και διαβάζετε ένα σχολιαστή που δεν ξέρει αν είναι νήπιο η γέρων τι να περιμένεις, από περιέργεια λέει άνοιξε την TV, δηλαδή είδα φως και μπήκα.
  Εάν δε είναι νήπιο, λόγω ηλικίας σίγουρα δεν καταλαβαίνει τι βλέπει και τι ακούει , εάν είναι γέρων πάλι , λόγω καταρράκτη και κώφωσης, ούτε βλέπει ούτε ακούει ΑΡΑ γιατί να τον ακούμε εμείς ;;;;???

 11. Factorx avatar
  Factorx 09/05/2008 19:04:42

  Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα: Δημοσιεύσαμε την πληροφορία του orfni.blogspot, επειδή μας κίνησε το ενδιαφλερον. Φυσικά αν γινόταν ένα τέτοιο γεγονός στην Ελλάδα αποκλείεται να μην το πέρναμε χαμπάρι. Αποτελεί όμως είδηση το πως τσιμπήσανε ορισμένοι. Για να αποδειχθεί οτι στην εποχή του διαδικτύου ουτε οι μυστικές αδελφότητες δεν μπορουν να παραμείνουν μυστικές. Όλα στη φόρα

 12. Frixos13 avatar
  Frixos13 09/05/2008 20:19:23

  Θυμάστε τον Θόδωρο Πάγκαλο που εμέμφετο, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κάποιους γνωστούς και μη εξαιρετέους συναδέλφους του , επειδή ,όπως έλεγε, «δίνουν το κακό παράδειγμα» και κόβουν βόλτες με κότερα επιχειρηματιών που έχουν δοσοληψίες με το δημόσιο (βλ.Κόκκαλη); Μιλάμε βεβαίως για τον ίδιο Πάγκαλο που λίγο καιρό ύστερα από αυτή την …πολεμική εναντίον των διαπλεκομένων έδωσε Γη και Ύδωρ στον Κόκκαλη , η σύζυγος του οποίου Ελένη βάφτισε μάλιστα και το παιδί του.
  Οι σοσιαλιστές λοιπόν Γεώργιος Παπανδρέου και Θεόδωρος Πάγκαλος είναι οι Έλληνες πολιτικοί που έχουν συμμετάσχει τις περισσότερες φορές στην περιβόητη «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ». Από τρεις φορές ο καθένας. Ο «επαναστάτης» Πάγκαλος το 1988, το 1993 και το 1996.Και ο «yesman» Παπανδρέου το 1995,το 1998 και τον Ιούνιο του 2000.
  Μεταξύ των Ελλήνων πολιτικών που «παίζουν» με την Μπίλντερμπεργκ είναι και οι εξής:

  • Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (93,φυσικά)
  • Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος (88), ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ότι εγκρίνει πλήρως την εξωτερική πολιτική του Γιωργάκη και όπως διαδίδεται φλερτάρει με μια υποψηφιότητα από τις λίστες του ΠΑΣΟΚ
  • Ο Αντώνης Σαμαράς (92)
  • Ο Στέφανος Μάνος (93)
  • Ο Γεράσιμος Αρσένης (94)και ο
  • Κωνσταντίνος Καραμανλής (98)
  Από τους Έλληνες επιχειρηματίες που έχουν πάρει μέρος στις ετήσιες συγκεντρώσεις της Μπίλντερμπεργκ είναι και οι εξής:
  • Ο Γ. Α. Δαυίδ, της 3Ε (Coca Cola) που είναι και ο εκπρόσωπος της «Λέσχης» στην Ελλάδα.
  • Ο Κώστας Καράς της Πόρτο Καράς (τον έπιασαν πρόσφατα για αρχαία)
  • Ο Στέλιος Αργυρός, πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ.
  • Ο Γιάννης Σ. Κωστόπουλος, Πρόεδρος της Τράπεζας Πίστεως.
  • Ο Γεώργιος Π. Λιβανός, Εφοπλιστής
  • Ο επίσης εφοπλιστής Γιάννης Σ. Λύρας.
  • Ο γνωστός τραπεζίτης του Μητσοτάκη, Μίνως Ζομπανάκης (91)

  Όπως διαβάζουμε η «Λέσχη Το Μπίλντερμπεργκ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για δικτύωση σε διεθνές επίπεδο. Η μυστικότητα όμως που περιβάλλει τις δραστηριότητές της έχει προκαλέσει πληθώρα δημοσιευμάτων περί «διεθνούς συνωμοσίας» και μεταξύ των άλλων αποκαλείται «σκιώδης παγκόσμια κυβέρνηση» και «ιεραρχείο της παγκοσμιοποίησης».

 13. Le canard avatar
  Le canard 09/05/2008 22:39:13

  ANToNIO B Says: αγαπητοί μου φίλοι μήπως δεν έχετε καταλάβει ότι η χώρα μας κατοικείτε κατά το 95% από καπιταλίστες?


  Που τους είδες όλους αυτούς βρε φίλε; Εκανες τις 1000-2000 οικογένειες του λούμπεν ελληνικού καπιταλισμού, πλειοψηφία στον τόπο;

 14. Ανωνυμος avatar
  Ανωνυμος 09/05/2008 23:34:39

  Δεν είναι περίεργο ότι οι Κωνσταντίνος Καραμανλής Α’, Ανδρέας Παπανδρέου και Κ. Σημίτης δεν προσκαλέστηκαν ποτέ από αυτή τη Λέσχη -δεδομένου ότι υφίσταται από το 1954???
  http://en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg_Group#Meetings


  Και για να συμπληρώσουμε το «ρεπορτάζ» με τις ελληνικές συμμετοχές (για τις χρονιές που δεν καλύπτει το Καλάμι)

  2006 Αλογοσκούφης, Γ. Α. Δαυίδ, Λουκάς Τσούκαλης
  http://casinoaffiliateportal.com/articles/nwo/bilderberg/pg3.htm
  http://casinoaffiliateportal.com/articles/nwo/bilderberg/pg6.htm

  2007 Αλογοσκούφης, Γ. Α. Δαυίδ, Διαμαντοπούλου
  http://en.wikipedia.org/wiki/2007_Bilderberg_Meeting

  «Επίσης το 2004 συμμετείχε ο Πρέσβης Κύπρου στην Ελλάδα Λεωνίδας Παντελίδης (η συνάντηση έγινε 3-6 Ιουνίου στην Ιταλία, περίπου ένα μήνα μετά από το δημοψήφισμα του Σχεδίου Ανάν)»

  Οπότε έχουμε Αλογοσκούφη και Διαμαντοπούλου να ισοφαρίζουν σε αριθμό συμμετοχών (3) τον Πάγκαλο.
  Αλογοσκούφης: 2005, 2006, 2007
  Διαμαντοπούλου: 2004, 2005, 2007

  Να επισημάνω επίσης ότι εκτός από τις κατηγορίες των πολιτικών και επιχειρηματιών συμμετεχόντων, υπάρχει και η κατηγορία των ακαδημαϊκών οι οποίοι είναι:
  Λουκάς Τσούκαλης: 1992, 2003, 2006
  Θάνος Βερέμης: 1993
  Θεόδωρος Κουλουμπής: 1995

  Ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό αυτών των 3 ακαδημαϊκών, του Γ.Α. Δαυίδ (που είναι μόνιμο μέλος της Λέσχης από το 1996) και του Αλέξη Παπαχελά???
  Μα ότι είναι όλοι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΙΑΜΕΠ, ενός ιδρύματος που από τις κυβερνήσεις του Σημίτη ακόμη επηρεάζουν ιδιαίτερα την εξωτερική πολιτική της χώρας μας. Στη τωρινή σύνθεση του Δ.Σ. άλλωστε συμμετέχει ο Αλέξανδρος Φίλων, Πρέσβης / Διευθυντής ε.τ., Κέντρο Ανάλυσης και Σχεδιασμού (ΚΑΣ), Υπουργείο Εξωτερικών, ενώ η κυβέρνηση έχει τοποθετήσει τον Θ. Κουλουμπή (αμερικανός πολίτης σύμφωνα με το Παρόν) τόσο στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων όσο και στην ακαδημία που εκπαιδεύει τους διπλωμάτες.
  http://www.eliamep.gr/eliamep/content/home/about_eliamep/eliamep_team/el/#0

  Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα έχει ως χρηματοδότες μία πλειάδα ιδρυμάτων του Soros (επίσης τακτικό μέλος της Λέσχης) καθώς επίσης και διάφορα άλλα «περίεργα» ιδρύματα και ΜΚΟ.
  http://www.eliamep.gr/eliamep/content/home/about_eliamep/funding/el/
  http://www.eliamep.gr/eliamep/content/home/about_eliamep/funding/en/

  Δίνω το λινκ αυτής της σελίδας και στην αγγλική της έκδοση για να προσέξετε μία ενδιαφέρουσα διαφορά στην παρουσίαση ενός από τα ευαγή ιδρύματα του Soros
  Open Society Institute - FYROM, Skopje (ελληνική ιστοσελίδα)
  Open Society Institute - Macedonia, Skopje (αγγλική ιστοσελίδα)

  Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα σχετικά με ΕΛΙΑΜΕΠ, Soros κλπ. δίνω το λινκ του σχετικού αφιερώματος του περιοδικού ΑΡΔΗΝ
  http://www.ardin.gr/page/issue.php?id=ARDIN_I_47
  καθώς και την ανάλυση του ακαδημαϊκού Π. Ήφαιστου για το φαινόμενο Soros
  http://www.ifestos.edu.gr/46.htm

  και για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν και άλλα περί των συναντήσεων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και τι θέματα συζητούν (όχι απαραίτητα όμως έγκυρα –επιχείρησα να διασταυρώσω κάποια στοιχεία… μερικές φορές με επιτυχία και άλλες όχι)
  http://www.noitikiantistasis.com/bilderberg2005.html
  http://www.noitikiantistasis.com/bilderberg2005-part02.html
  http://www.noitikiantistasis.com/bilderberg2003.html
  http://www.noitikiantistasis.com/bilderberg2004.html
  http://www.noitikiantistasis.com/wordpress/?p=177

 15. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 10/05/2008 00:57:59

  Al-Qaeda 'declares war on Hezbollah'
  Fri, 09 May 2008 19:19:35


  Al-Qaeda has reportedly called on its operatives to go to Lebanon and defend what it called the Sunni community of the country.

  The report came while some Arab media outlets described the current clashes in Lebanon as a fight between Sunni and Shia communities.

  In an interviews with Sunni clerics with links to Saad Hariri's pro-government bloc, Al-Arabiya TV network described the ongoing clashes as a sectarian strife.

  Sheikh Ali al-Jozo, Mufti of the Jebel region, who is well known for his harsh stance against Hezbollah told the TV network that the clashes are a battle between Lebanon's Shia and Sunni communities and called on Arab leaders to prevent "Iran's influence in the country."

  The TV network reported that al-Qaeda on all of its websites urged its operatives to defend the Sunni community of Lebanon.

  The reports came while in interviews with NBN and al-Manar TV stations on Thursday, a number of Sunni clerics said that the clashes are not a sectarian strife and many Sunni Muslims in Lebanon support Hezbollah.

  RE/RE (Πηγή: IRAN TV)

 16. Ρήγας Κούππας avatar
  Ρήγας Κούππας 11/06/2008 12:51:31

  Η παραπληροφόρηση και η εξάρτηση μας από το κουτσομπολιό μας καθιστά έρμαιους των ορέξεων κάποιων λίγων. Η Μπίλντεμπέργκ δεν έγινε στην Αθήνα. Έγινε στις ΗΠΑ και τελείωσε μόλις προχθές. Στην ΑΘήνα μπορεί να γίνει στο άμεσο μέλλον. Εφόσον μπορούμε να εγγυηθύμε την ασφάλεια των υψηλών προσκεκλημένων τότε γιατί όχι. Σάμπως είναι καλύτερα να μη συμμετέχουν Έλληνες, δηλαδή να είμαστε, πάλι έξω από τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και να φνωάζουμε για αυτό?

 17. Δημοσθενης Μαρκος avatar
  Δημοσθενης Μαρκος 07/11/2008 15:23:40

  Γεια χαρα σε ολους
  Ετοιμαζω ενα ντοκιμαντερ με θεμα την Λεσχη των Bilderberg, μαζι με μια ομαδα ανθρωπων.
  Θα ηθελα να σας παρακαλεσω, εαν και εφοσον γνωριζετε κατι που πιστευετε πως θα βοηθησει σε αυτο το 'εγχειρημα', επικοινωνηστε μαζι μου στο
  tim_markos@yahoo.com

  Ευχαριστω εκ προοιμιου,
  Δημοσθενης Μαρκος,δημοσιογραφος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.