Στα «κάγκελα» με τη στάση του Φώτη Κουβέλη στο νομοσχέδιο οι Ψαριανός και Οικονόμου
31/03/2014 12:26
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στα «κάγκελα» με τη στάση του Φώτη Κουβέλη στο νομοσχέδιο οι Ψαριανός και Οικονόμου

Το μπάχαλο σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής ζωής είναι γεγονός σε σημείο που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

Τους πήρε το ποτάμι; Τους παρέσυρε το ρέμα; Ποιος ξέρει. Το μπάχαλο σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής ζωής είναι γεγονός πάντως σε σημείο που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

Ακόμα και η ΔΗΜΑΡ είχε διαρροές και ουσιαστικά αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει τον κύκλο εσωστρέφειας στον οποίο έχει μπει απ’ την εποχή της αποχώρησής της απ’ την κυβέρνηση Σαμαρά.

Γρηγόρης Ψαριανός και Βασίλης Οικονόμου αποστασιοποιήθηκαν απ’ την επιλογή του Φώτη Κουβέλη να καταψηφιστεί το νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Οι δύο βουλευτές απουσίαζαν εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκειά τους με τις επιλογές της Αγίου Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται οι δύο βουλευτές ήταν της άποψης ότι η ΔΗΜΑΡ θα έπρεπε να πει «παρών». Σε κάθε περίπτωση αυτό που προκύπτει είναι πως η ψηφοφορία στη βουλή ήταν η αφορμή για να εκφραστούν και στο εσωκομματικό πεδίο στη ΔΗΜΑΡ διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις για το μέλλον του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός είχε ταχθεί υπέρ του εγχειρήματος των 58, ενώ ο Βασίλης Οικονόμου τελικά δεν προκρίθηκε απ’ το Φώτη Κουβέλη ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αττικής. Αμφότεροι οι δύο βουλευτές στο παρελθόν είχαν αντιταχθεί και στην αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ απ’ το κυβερνητικό σχήμα.

Αν κανείς συνυπολογίσει και τα όσα γίνονται και στο ΠΑΣΟΚ, τότε είναι κατανοητό το ότι στο χώρο της λεγόμενης κεντροαριστεράς ισχύει το «κακό χωριό τα λίγα σπίτια».

Παρεμπιπτόντως, απών απ’ την ψηφοφορία ήταν και ο βουλευτής Γιάννης Πανούσης, ο οποίος έχει γνωστοποιήσει ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Είναι απ’ τους βουλευτές ο οποίος βλέπει με καλό μάτι έναν προσανατολισμό της ΔΗΜΑΡ προς το ΣΥΡΙΖΑ ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει υποψήφιος υπερνομάρχης Αττικής με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.