#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/06/2008 08:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σσσς, η Ελλάδα κοιμάται

Οι φιλοσκοπιανοί στην Ελλάδα κινούνται με σχέδιο κι οργανωμένα. Καταφέρνουν να ελέγχουν τη διοίκηση πολιτιστικών συλλόγων προκειμένου να προσεγγίσουν τα μικρά παιδιά στα οποία καλλιεργούν μία πλαστή διαφορετικότητα αλλά κι ένα δήθεν προαιώνιο μίσος κατά των Ελλήνων που κατέκτησαν την Μακεδονία …τους! Από την Καστοριά, την Φλώρινα, την Πέλλα, έως τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και ποιος ξέρει που αλλού...λαμβάνουν χώρα "Μακεδονικές" συναθροίσεις, ενίοτε παρουσία και Ελλήνων βουλευτών που δεν χάνουν την ευκαιρία να αλιεύσουν και μερικούς ψήφους από τους αυτονομιστές, προσδίδοντας ταυτόχρονα κύρος και αναγνώριση στην ανθελληνική τους δράση.

Εκτός από την προπαγάνδα ο έλεγχος πολιτιστικών συλλόγων δίνει την πρόσβαση σε χρήματα από κρατικές επιχορηγήσεις αλλά και στο έλεγχο των εσόδων από διάφορες εκδηλώσεις. Ταυτόχρονα δημιουργούν και Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρίες μέσω των οποίων λαμβάνουν απευθείας αναθέσεις "εικονικών" έργων και προμηθειών από πολιτικούς της τοπικής αυτοδιοίκησης που χρειάζονται τις ψήφους όσων πρόσκεινται στους συγκεκριμένους φιλοσκοπιανούς συλλόγους. Αυτά τα ΚΡΑΤΙΚΗΣ προέλευσης χρήματα προωθούνται σε καθαρά ανθελληνικές δράσεις όπως εκτύπωση προπαγανδιστικών βιβλίων γεμάτα ανθελληνικές ρατσιστικές αναφορές καθώς και στην πληρωμή Σκοπιανών συγκροτημάτων που αλωνίζουν στην Βόρεια Ελλάδα παίζοντας ανθελληνικά τραγούδια με παραδοσιακό ήχο. Συμμετέχουν επίσης σε "Μακεδονικά" φεστιβάλ των Σκοπίων και εισάγουν παραδοσιακές στολές από τα Σκόπια έτσι ώστε από τη μουσική μέχρι και την εμφάνιση ... τίποτα να μην σχετίζεται με την Ελλάδα και την Ελληνική Μακεδονία.  Οι ενασχολούμενοι με τα πολιτιστικά δέχονται μία καταιγίδα ανθελληνικής προπαγάνδας υπό τον μανδύα της Μακεδονικής παράδοσης κι αποκτούν με τον καιρό την πεποίθηση ότι οι Μακεδόνες , όχι μόνο δεν είναι Έλληνες αλλά ότι είναι και θύματα γενοκτονίας του Ελληνικού Ιμπεριαλισμού! 

Έτσι η Σκοπιανή προπαγάνδα ταυτόχρονα με τη "διόρθωση" των σχολικών βιβλίων μας "έπεισε" ότι ... η ψωροκώσταινα πατρίδα του Θανάση Βέγγου και της Βασιλειάδου είναι κατά βάθος μία σατανική ιμπεριαλιστική υπερδύναμη Αρβανιτόβλαχων που εξελλήνισε βίαια τους γαλαζοαίματους και καθαρόαιμους απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου και που συνεχίζει να παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα σε αντίθεση με τις "πολιτισμένες" γειτονικές μας χώρες που είναι ουσιαστικά τα θύματα των Ελλήνων σφαγέων και εισβολέων!  Διαβάστε σχετικά εδώ. από το macedonia-greece.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΑ

 1. νικος avatar
  νικος 04/06/2008 09:10:11

  τον Νικο Τσαρτσονη τον ξεχασες Φακτορχ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ τον Αντονάκη ,Βασίλου απο Μαυροπυγη ,Κομανο κλπ τους εχει δωσει ολοι την ΔΕΗ /Λ.Κ.Δ.Μ. αι αι αι που βρεισκεσαι !!!!

 2. evlatis avatar
  evlatis 04/06/2008 09:20:15

  Κύριε Factorx ηρεμήστε λίγο και μην υπερβάλετε.
  Δεν ξέρετε ότι ο αποκλεισμός δημιουργεί την υπερβολή. Δεν χρειάζεται να μας φοβίζετε με τους "Καρατζαφέρηδες" της γείτονος χώρας. Κανένας ιστορικός δεν μπορεί να διαψεύσει ότι δεν υπήρχαν σλαβομακεδόνες στη ελληνική μακεδονία και το 1912 το ελληνικό στοιχείο στη μακεδονία ήταν μειοψηφία. Τα πράγματα βεβαίως αλλάξουν άρδην μετά το 1922 όταν 1.000.000 έλληνες από τη Τουρκία εγκαθίστανται στη μακεδονία. Τώρα άν ορισμένοι εθνικιστές σκοπιανοί ονειρεύονται τη Θεσσαλονίκη πρόβλημα τους όπως των ελλήνων εθνικιστών που ονειρεύονται την Αγια Σοφιά. Δυστυχώς γι'αυτούς καιευτυχώς για μας η πληθυσμιακή πραγματικότητα είναι αδίστακτη.Αν αφαιρέσουμε τους αλβανούς του κράτους της ΠΔΓΔ οι υπόλοιποι κάτοικοι είναι λιγότεροι από τους έλληνες κατοίκους της Θεσσαλονίκης. Τώρα αν κάποιοι γράφουν σε κάποια blogs ανιστόρητα πράγματα ή συμμετέχουν σε συζητήσεις των 100 ανθρώπων για να υποστηρίξουν τις απόψεις τους αυτό δεν κάνει κακό ίσα ίσα βοηθάει στην εκτόνωση τους. Η γεωπολιτική των βαλκανίων δεν θα αλλάξει με το Βοσκόπουλο και τον Κωστόπουλο εκτός βεβαίως αν πιστεύουμε σοβαρά ότι οι έλληνες της Ελληνικής μακεδονίας θα γίνουν σλαβομακεδόνες....

 3. Lakis, Malaga avatar
  Lakis, Malaga 04/06/2008 09:45:03

  Αυτά που λέει ο Evlatis περί μειονότητας του ελληνικού στοιχείου ΔΕΝ ευσταθούν!

  Το Ελληνικό στοιχείο ήταν πάντα εκεί. Οι διάφοροι "αλεξιπτωτιστές" που ήρθανε εκεί πέρα και εγκαταστάθηκαν δεν χαρακτηρίζονται ως μειονότητα!

  Πάνω σε κάτι τέτοιες δηλώσεις Ελλήνων πατάνε οι Σκοπιανοί και οι λοιποί εγχώριοι και ξένοι πλιατσικολόγοι...

  Όπως έλεγε η Δαμανάκη οτι οι Βούλγαροι Κομιτατζήδες που έσφαζαν και λεηλατούσαν δεν ήτανε τρομοκράτες αλλά ήτανε "σύντροφοι" από τη Βουλγαρία που ήρθανε στην Μακεδονία για να βοηθήσουν τους Έλληνες αγρότες να κάνουν τη γεωργική επανάσταση επειδή στέναζαν από τους Έλληνες Κεφαλαιοκράτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Όταν έχεις "Έλληνες" να κάνουν τέτοιες δηλώσεις τί τους θέλεις τους εχθρούς...

  Ίδιο είναι το θέμα των Τσάμηδων.
  Οι λεγόμενοι "Τσάμηδες" είναι Αλβανοί τους οποίους έφερε από την Αλβανία ο Αλή Πασάς τους οποίους εγκατέστησε σε σπίτια Ελλήνων που ζούσαν χιλιετίες στην περιοχή που πρηγουμένως είχε σφάξει!

  Αυτοί οι Αλβανοί ήτανε οι λεγόμενοι "Λιάπηδες" που στελεχώναν το στρατό του Αλή Πασά και μετέπειτα όλον τον τούρκικο στρατό εως το 1912 που απελευθερώθηκαν τα Γιάννενα.
  Στην συνέχεια μπήκανε στις υπηρεσίες Εβραίων καθότι ως γνωστόν στα Γιάννενα υπήρχε μεγάλη εβραϊκή κοινότητα.

  Μέχρι το 1949 ο ένδοξος στρατηγός Ζέρβας εκκαθάρισε τον τόπο από αυτούς και τους έστειλε από εκεί που ήρθαν δηλαδή στην Αλβανία.

  Με την βοήθεια Ελλήνων αριστερών (!!!) οι Τσάμηδες προσπαθούν εντελώς ανυπόστατα να θέσουν θέμα μειονότητας!

  Ως γνωστόν η ελληνική Αριστερά τρέφει ιδιαίτερη αγάπη προς τους Αλβανούς οι οποίοι ήτανε συνεργάτες των Τούρκων, των Ιταλών, των Γερμανών και γενικώς όλων όσων προσπάθησαν να κατακτήσουν την Ελλάδα...

  Αυτό που με εκπλήσσει είναι οτι υπάρχουν "Έλληνες" τέρατα μόρφωσης και καθηγητές Πανεπιστημίου που τους υποστηρίζουν (γαμώ τα γράμματα που έμαθαν)!!!

 4. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 04/06/2008 11:19:44

  Lakis, Malaga,

  οι κομμουνιστές και οι χριστιανοί είναι "ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ". Η ιδεολογία τους δεν αναγνωρίζει εθνικά σύνορα, ή φυλετικά όρια. Με την έννοια ότι δεν δεσμεύεται απ' αυτά, διαχέεται οριζοντίως και καθέτως, με τελικό ζητούμενο την κάποτε κατάργησή τους. Δικαίωμά τους να πιστεύουν ό,τι θέλουν, φυσικά, και δικαίωμά μας η κριτική του. Εσύ, φίλε, τι πρεσβεύεις, ιδεολογικοπολιτικά; Κατάλαβα ότι είσαι αντι-κομμουνιστής, αλλά έχω και την διαίσθηση από τα συμφραζόμενα, ότι ΔΕΝ είσαι και αντι-χριστιανός, όπως οφείλει ένας "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ". Δεν είμαι σίγουρος, όμως, και γι' αυτό ρωτάω.


  ΥΓ. Έχω μείνει έκπληκτος από την πολύ καλή χρήση της ελληνικής που κάνεις, σε σχέση με το ότι ΔΕΝ έχεις ζήσει- πάει σχολείο εδώ. Απόδειξη πως όποιος αγαπάει κάτι το κάνει καλά, όσο αντίξοες συνθήκες κι αν συναντήσει, -ε;

 5. τσιπ&ντέιλ avatar
  τσιπ&ντέιλ 04/06/2008 11:55:54

  Οι λεγόμενοι “Τσάμηδες” είναι Αλβανοί τους οποίους έφερε από την Αλβανία ο Αλή Πασάς τους οποίους εγκατέστησε σε σπίτια Ελλήνων που ζούσαν χιλιετίες στην περιοχή που πρηγουμένως είχε σφάξει!

  ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ
  Έλληνες εξισλαμισμένοι, που δε θέλησαν να αφήσουν τα χωράφια τους στην ανταλαγή του 1922.
  Μετά το ζήτημα περιπλέχτηκε.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΒΑΝΟΙ - ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.

 6. Lara avatar
  Lara 04/06/2008 12:08:11

  Συμφωνω απολυτα με το ιστορικο μορφωτικο αναβλυσμα γεγονοτων του Lakis, Malaga
  και συμπληρωματικα θα διερωτηθω κι εγω, γιατι τοσος Ανθελληνισμος μεσα στους κολπους του ΚΚΕ,
  εφοσον το κομμουνιστικο συστημα θεωρειται απο καιρο παραλυτο μεσα στο λικνο γεννεσης του.
  Τα εναπομειναντα αποσπιθα ειναι απιθανο να βαλουνε φωτια, αναζωπυρωνοντας λαθη του παρελθοντος.
  Λαρα,

 7. GreekMacedon avatar
  GreekMacedon 04/06/2008 13:24:21

  @evlatis

  Φίλε μου αντί να διαβάζεις για τη Μακεδονία από την Ελευθεροτυπία... κάνε μόνος σου μία έρευνα.
  Οι Έλληνες στην Μακεδονία ΗΤΑΝ πάντα η πλειοψηφία. Αν δηλαδή εξαιρέσουμε τους Τούρκους... η επόμενη εθνότητα σε μέγεθος ήταν οι Έλληνες. Οι Τούρκοι ήταν περίπου το 50% του πληθυσμού, οι ΈΛληνες το 25% και όλοι οι υπόλοιπο, Σέρβοι,Βούλγαροι,Αλβανοί ήταν όλοι μαζί το 25%.
  Η Σλαβομακεδονική μειονότητα δεν υπήρξε ποτέ. Υπήρχαν Βούλγαροι,Έλληνες ,Σέρβοι κι Αλβανοί.
  Προέκυψαν εξ αυτών ανάμιτοι πληθυσμοί με διαφορετικές αναλογίες εθνοτήτων αλλά αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι μέσα σε 100 χρόνια επιμιξίας γεννάται ένα ΝΕΟ έθνος.
  Ήδη ενώ δεν παραδέχεσαι Βοσκόπουλους ,Κωστόπουλος επανλαμβάνεις τη ανπόδεικτη προπαγάνδα τους. Και λέγε-λέγε έμεινε κάτι το οποίο διαδίδεις κι εσύ ως αληθινό.
  Αν θέλεις ιστορικά στοιχεία για τη Μακεδονία
  μπες εδώ http://history-of-macedonia.com/wordpress

  κι αν θέλεις ενημέρωση σχετικά με τις τρρέχουσες εξελίξεις μπες εδώ

  http://macedonia-greece.blogspot.com

  Είναι προφανές ότι δεν ξέρεις από Μακεδονία, ούτε ζεις εκεί οπότε είναι φρόνιμο να διαβάζεις περισσότερο, να ενημερώνεσαι και να μην επαναλαμβάνεις την προπαγάνδα συγκεκριμένων κέντρων με "έγκυρο" μανδύα όπως Νίκος Δήμου, Μανδραβέλης,ΙΟΣ,Ρεπούση,Τάκης Μίχας κι άλλοι τέτοιοι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ opinion-makers του State Department

 8. Lakis, Malaga avatar
  Lakis, Malaga 04/06/2008 17:30:41

  Γέροντα,

  γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία όπου είχαμε δίγλωσσο σχολείο και μαθαίναμε ελληνικά. Το Λύκειο ήταν αμιγώς ελληνικό.


  Στην Ισπανία ήρθα και εγκαταστάθηκα πριν 10 χρόνια.

 9. evlatis avatar
  evlatis 04/06/2008 18:12:40

  Φίλε Greek macedon μόνο από το ψευδώνυμο που χρησιμοποιείς δηλώνεις ότι υπάρχουν και μακεδόνες που δεν είναι έλληνες.Τώρα όσον αφορά τις διαπιστώσεις σου ή τις συμβουλές σου για τις γνώσεις μου στο θέμα μακεδονία ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω. Τύποι όπως εσύ ή ο Βοσκόπουλος ήσαστε του ίδιου φυράματος που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να περνάτε την ώρα σας για να δείξετε ο ένας στον άλλο ποιος είναι ο γνήσιος απόγονος του αλεξάνδρου ξεχνώντας την πραγματικότητα. Βεβαίως τύπους σαν εσάς ψάχνουν οι ΗΠΑ για να κάνουν την πολιτική τους στα βαλκάνια και μετά φωνάζετε σαν τις "μωρές παρθένες" ότι σας αδίκησαν......

 10. GreekMacedon avatar
  GreekMacedon 04/06/2008 19:12:28

  evlatis
  Ναι δυστυχώς για τη μισή υφήλιο...οι Μακεδόνες ΔΕΝ μπορούν να είναι Έλληνες διότι την αποκλειστικότητα θα την πάρουν οι Σκοπιανοί.
  Εμείς ξέρουμε ποιοι είναι οι Μακεδόνες... εσύ φρόντισε να ενημερωθείς. Το ποιοι ευνοούν τις ΗΠΑ φαίνεται από τα πεπραγμένα του καθενός. Κι όταν εσύ κάθεσε και μας λες για τη μειονότητα της Μακεδονίας στην οποία ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ... καταλαβαίνεις φαντάζομαι ποιος από τους δύο είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟΣ αλλά και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ λόγω άγνοιας.
  Για την Μακεδονία ΑΣΕ να μιλάνε οι Μακεδόνες και ΔΕΝ εννοώ τους άσχετους τύπου Ψωμιάδη κι Άνθιμου... διότι στην Μακεδονία των 2.500.000 ζουν ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟΙ. Οι ναταβατζήδες που ΕΣΥ εμπιστεύεσαι για την ενημέρωσή σου επιλέγουν να φτάνουν στα αυτιά σου ΜΟΝΟ οι ΑΣΧΕΤΟΙ και ΓΡΑΦΙΚΟΙ.

 11. evlatis avatar
  evlatis 04/06/2008 19:35:30

  φίλε GreekMacedon μου φαίνεται ότι δεν κατάλαβες τι έγραψα. Εγώ δεν είπα για μειονότητα στη μακεδονία αλλά ότι οι έλληνες ήταν μειονότητα το 1912 στη μακεδονία. Αλλά επειδή βλέπω ότι είσαι πραγματικός μακεδόνας και καρδάσης πως ανέχεσαι το Βοσκόπουλο και τους άλλους του ουράνιου τόξου να δηλώνουν ότι είναι μειονότητα και βρωμίζουν τη μακεδονία σου....

 12. Σπύρος avatar
  Σπύρος 04/06/2008 23:58:25

  Kωστόπουλος-Βοσκόπουλος και ΄Αντεξουσιαστές΄αντάμα.
  Οι μάσκες έπεσαν για μιάν ακόμα φορά..
  Θλιβεροί αφασικοί υποταγμένοι ,δεκανίκια τής εκάστοτε εξουσίας εκπροσωπούν οτι πιό θλιβερό παράγει η Πατρίδα..
  Για τον Βοσκόπουλο φυσικά δεν ισχύει η λέξη Πατρίδα γιατί ο ίδιος δηλώνει ΄Μακεδόνας΄ και όχι Ελληνας..
  Οσο και νά τούς προωθούν συγκεκριμένες φυλλάδες θα παραμείνουν ασήμαντη μειοψηφία.

 13. GreekMacedon avatar
  GreekMacedon 05/06/2008 01:56:45

  @evlatis
  Ακριβώς αυτό είπες ... ότι οι Έλληνες ήταν μειοψηφία ... κι αυτό είναι απόλυτα ανακριβές και κατά σύμπτωση θα το βρεις να διατυπώνεται σε κείμενα του Βοσκόπουλου,του Νίκου Δήμου,του Μανδραβέλη και του Μίχα. Μπορείς να δεις αυτή τη Γαλλική απογραφή των σχολείων της Μακεδονίας εδώ >>
  http://bp1.blogger.com/_2oeLbEhyIs8/R2104GYe8fI/AAAAAAAAAtY/NEPImcA9CBY/s1600-h/frenchcensus.jpg

  όπου εκτός των άλλων θα διαπιστώσεις ότι η πόλη των Σκοπίων ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήταν στην Μακεδονία.

  Πριν έρθουν οι πρόσφυγες...στα όρια της ιστορικής Μακεδονίας η μεγαλύτερη κοινότητα ΜΕΤΑ την Τουρκική ... ήταν η Ελληνική.
  Τα δεδομένα αλλάζουν εάν θεωρείς όπως οι ΣΚκοπιανοί ότι η Μακεδονία έφτανε στο Δούναβη.
  Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας των Σκοπίων είναι τόσο Μακεδόνες όσο και οι κάτοικοι του Αφγανιστάν.
  Η Μακεδονία ελπίζω να ξέρεις ότι συμπεριλαμβάνει τους νομούς Γρεβενών,Κοζάνης,Ημαθίας,Πιερίας,Θεσσαλονίκης,Χαλκιδικής,Σερρών και Καβάλας... όπου ακόμα και οι Σλάβόφωνοι ήταν μειοψηφία σε σχέση με τους Ελληνόφωνους ή και ανύπαρκτοι. Τέλος εάν στη Μακεδονία δεν ήταν Ελληνική η πλειοψηφία των κατοίκων τότε θα υπήρχαν εκατοντάδες ΞΕΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ και ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ. Ακόμα και οι Βουλγαρικές εκκλησίες που υπήρχαν στην Μακεδονία ιδρύθηκαν μετά το 1850 για καθαρά ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. Νωρίτερα όλοι οι Μακεδόνες...εκκλησιάζονταν σε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και προφανώς έλεγαν το πιστεύω στα Ελληνικά.Καθόλου τυχαία οι Βούλγαροι έσφαξαν ΟΛΟΥΣ τους σλαβόφωνους ιερείς διότι αυτοί ως μορφωμένοι δεν επέτρεπαν τους αμόρφωτους σλαβόφωνους να παρασυρθούν και να δηλώσουν Βούλγαροι.
  Και για όλα αυτά ... δεν θέλει να διαβάσεις πολύ ... απλά να σκεφτείς λογικά. Και διαβάζοντας θα μάθεις ότι υπήρχαν χιλιάδες σλαβόφωνοι που συμμετείχαν στον Μακεδονικό αγώνα και νωρίτερα υπήρχαν σλαβόφωνοι Μακεδόνες που πολέμησαν τους Τούρκους το 1821 στη Νότια Ελλάδα (Βλέπε πχ Αγγελή Γάτσο και το τάγμα του) για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε αυτό το κράτος που τώρα διαλύουμε.
  Τον Βοσκόπουλο τον ανέχονται λιγότεροι από 3000 Μακεδόνες δηλαδή περίπου ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ κατοίκους της Μακεδονίας. Στην Μακεδονία υπάρχει περί το 1.000.000 ΓΗΓΕΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ αλλά στις εκλογές ... ο Βοσκόπουλος πήρε... τα τρία τους... διότι οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ξέρουν καλά τι παίζει.
  Με τους άσχετους του ΣΥΡΙΖΑ από τα Βόρεια Προάστια είναι που καταθέτουμε τα όπλα.
  Οι περισσότεροι των μειονοτικών...δεν έχουν πείσει για την διαφορετικότητά τους ... ούτε καν τα αδέρφια τους. Εμείς τους μειονοτικούς τους ξέρουμε, μιλάμε μαζί τους και τους συναντάμε κάθε μέρα. Ξέρουμε ακόμα και τους προγόνους τους και γνωρίζουμε για τι καρνάβαλους πρόκειται.
  Αν όμως τρεις μειονοτικοί, έρθουν στην Αθήνα με έξοδα του ΝΑΤΟ, και πουνε τις παπαριές τους... δυστυχώς ΠΟΛΛΟΙ θα τις πιστέψουν διότι δεν έχουν ιδέα τι παίζεται με αυτούς.
  Αυτοί που για Νίκο Δήμου είναι ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ... είναι κάτι τρωκτικά του Δημοσίου που γυρνούν με τζιπ των 100.000 ευρώ, που έχουν κάνει τεράστια περιουσία, που τσιμπάνε αμέτρητες επιδοτήσεις και μετά έχουν το θράσσος να ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ την Ελλάδα για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
  Εκτός από Μακεδόνας ...είμαι κυρίως ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ και μου στοιχίζει διπλά η πλαστογράφηση της Ιστορίας, η διάδοση ψεμμάτων, η αφαίμαξή του ιδρώτα μου που καταλήγει στις τσέπες τους και τέλος η ΔΙΧΟΝΟΙΑ που θέλουν να σπείρουν στην Μακεδονία μιλώντας, χωρίς ίχνος ντροπής, για ΚΑΘΑΡΗ ΦΥΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ που εξελλήνισαν βίαια οι μπασταρδεμένοι αρβανιτόβλαχοι που αποτελούν την Ελληνική φυλή.

  Σας καλώ, όσοι ενδιαφέρεστε να ΕΜΒΑΘΥΝΕΤΕ... να επισκεφθείτε τα

  http://history-of-macedonia.com/wordpress

  και

  http://macedonia-greece.blogspot.com

  για να καταλάβετε ότι ΔΕΝ έχουμε σκοπό να τρελαθούμε επειδή οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν στα Σκόπια το όνομα προκειμένου να τους πάρουν και τα βρακιά που δεν έχουν.
  Για τα Σκόπια ...το όνομα σημαίνει ΕΛΠΙΔΑ για έξοδο στη θάλασσα. Με τις ΗΠΑ στις πλάτες... αυτή η ελπίδα έγινε πεποίθηση και τα δικά μας νεύρα...τεντώνονται διότι στη Μακεδονία έχουμε θαμμένους τους προγόνους μας, ξέρουμε την ιστορία από πρώτο χέρι κι όχι από τον Κυριακάτικο τύπο και η άρνηση μας να παρδώσουμε το όνομα δεν είναι θέμα εθνικισμού ή εγωισμού αλλά έχει καθαρά να κάνει με την ιστορική και την επιστημονική αλήθεια την οποία ΔΕΝ μπορούμε να αρνηθούμε επειδή αμερικάνικες εταιρίες έχουν επενδύσει στα μέρη τους.

 14. GreekMacedon avatar
  GreekMacedon 05/06/2008 02:03:03

  Για να καταλάβετε ... πως προέκυψαν τα τελευταία 100 χρόνια άνθρωποι που...δήλωναν "Μακεδονική" εθνικότητα... δείτε αυτό το video...

  http://www.youtube.com/watch?v=joF2ZSjeJ1k

 15. GreekMacedon avatar
  GreekMacedon 05/06/2008 02:06:44

  Και κλείνω αφού σας παρακαλέσω να διαβάσετε αυτή τη διαμαρτυρία και συλλογή υπογραφών που αφορά την φιλοσκοπιανή προπαγάνδα που εισάγουν στην εκπαίδευση.

  http://macedonia-greece.blogspot.com/2008/05/blog-post_31.html

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.