#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/02/2008 17:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σπ. Κλαδάς, ο άνθρωπος του βαθέως γαλάζιου κράτους

Ενώ όπως μας πληροφορούν τα συνεργεία της τηλεόρασης έχουν εγκατασταθεί έξω από την ΥΠΕΕ, καθώς αναμένεται πάλι παραίτηση Κλαδά, αναγνώστης μας ενημερώνει για τα εξής ενδιαφέροντα: Ο  κ. Κλαδάς είναι γνωστός στην κοινωνία της Λέσβου ήταν επί σειρά ετών κομματικός περιφερειάρχης της Ν.Δ. με «πλούσια» δράση. Την γνωριμία με την οικογένεια Βασιλέλη του την έκανε ο τότε Δήμαρχος Γέρας και Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου της Ν.Δ. και σημερινός Νομάρχης κ. Βογιατζής. Υπό εκκόλαψη βουλευτής ο κ. Βογιατζής είναι κι αυτός προσωπικός φίλος του Καραμανλή και ήταν μαζί στην ΟΝΝΕΔ όταν ο σημερινός Πρωθυπουργός ήταν πρόεδρος της. Ο «αδιάφθορος» κ. Κλαδάς λοιπόν έβγαινε τότε στα κανάλια και κατηγορούσε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και έστρεφε την οικογένεια που είχε χάσει ένα παιδί στην μικροκομματική αντιπαράθεση, για να δημιουργεί αναταραχή και να εισπράττει τα μπράβο του κ. Καραμανλή, που ετοιμαζόταν για Πρωθυπουργός. Όταν έκανε όση ζημιά μπορούσε (χρησιμοποιώντας την οικογένεια για να ανεβάσει τις κομματικές του μετοχές) την εγκατέλειψε και πήγε ως μάρτυρας υπεράσπισης της Εθνικής Τράπεζας. Μία μικρή λεπτομέρεια. Στο μεταξύ οι εκλογές είχαν γίνει, ο στόχος είχε επιτευχθεί, η γαλάζια γενιά ήταν εξουσία και ήταν έτοιμοι για το μεγάλο ρεσάλτο στο κράτος με «σεμνότητα και ταπεινότητα». Και επειδή θεωρώ ότι είστε σοβαρό έντυπο (ΣΣ είμαστε και blog, σύντροφε) για ψάξτε λίγο την παρουσία του κ. Κλαδά στα Ολυμπιακά Ακίνητα και κάτι εκπομπές που είχε κάνει ο εθνικός τηλεδικαστής για τα εγκαταλελειμμένα γήπεδα και πως οι εκπομπές σταμάτησαν ξαφνικά.

Κι εμείς επαναλαμβάνουμε: Σε τι ακριβώς είχε αναλάβει να συμβουλεύσει τον κ. Καραμανλή για τα ομόλογα ο κ. Κλαδάς;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιώργος Κούρβας avatar
  Γιώργος Κούρβας 12/02/2008 20:25:59

  "Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα": Καρα-αμαν-αλής, Ζαχόπουλος, Τσιτουρίδης, "Πανάγος", Κλαδάς...

  "Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΗ"

 2. Factorx avatar
  Factorx 13/02/2008 03:48:57

  Η κ. Βασιλέλη μιλώντας στον ALPHA είπε: «Στο μακρύ αγώνα μας συναντήσαμε ανθρώπους που μας στάθηκαν και ανθρώπους που μας εκμεταλλεύτηκαν και μας πρόδωσαν. Ο κ. Κλαδάς δυστυχώς ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, αφού με τη στάση του αυτή άφησε ανενόχλητους τους φονιάδες του παιδιού μας να δράσουν». Ο κ. Κλαδάς από την πλευρά του απάντησε κατά τη συνέντευξη Τύπου ότι «σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψω μια προσπάθεια αφιλοκερδούς προσφοράς, να μετατραπεί σε εργαλείο ψεύδους στα χέρια κοινών συκοφαντών. Θα προστατεύσω τον εαυτό μου και την αλήθεια με κάθε νόμιμο τρόπο». Ο προσκείμενος στη ΝΔ Νομάρχης Λέσβου Παναγιώτης Βογιατζής στήριξε τον κ. Κλαδά, λέγοντας ότι «το ενδιαφέρον του κ. Κλαδά ήταν να πάει ο μικρός Παναγιώτης στο Memorial για να γίνει καλά. Δεν το καταφέραμε, τελείωσε το θέμα για τον κ. Κλαδά».

  Οι γονείς του μικρού Παναγιώτη κατηγορούν σήμερα τον κ. Κλαδά, ότι δεν κινήθηκε όταν έπρεπε εναντίον της Εθνικής Τράπεζας, η οποία τον Αύγουστο του 2000 αρνήθηκε να τους δώσει μέρος από τα 103 εκατομμύρια δρχ. που είχαν μαζευτεί από έρανο, προκειμένου το 3χρονο αγγελούδι που έπασχε απο καλπάζουσα μορφή λευχαιμίας να μεταβεί εγκαίρως σε νοσοκομείο του εξωτερικού για θεραπεία. Οργισμένη η μητέρα του απαντώντας στους ισχυρισμούς του κ. Κλαδά την Τρίτη, είπε ότι «δεν μπορεί με το κάλυμμα της αφιλοκερδούς νομικής υποστήριξης, να αδρανεί επί 8 μήνες και να αφήνει τους εγκληματίες του παιδιού μου, να το οδηγούν ανενόχλητοι στον θάνατο». Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει ότι «δυστυχώς για τον μικρό Παναγιώτη το τέλος ήταν ήδη κοντά. Το τέλος του Παναγιώτη ήταν και το τέλος της δικής μου συμμετοχής στην υπόθεση».

  Αν και υποστηρίχθηκε ότι ο Σπύρος Κλαδάς υπήρξε μάρτυρας υπεράσπισης της Τράπεζας στον δικαστικό αγώνα της οικογένειας μετά τον θάνατο του παιδιού, ο ίδιος το διαψεύδει, λέγοντας ότι «ποτέ δεν κατέθεσα ως μάρτυρας σε αστική ή ποινική δίκη, που να σχετίζεται με την υπόθεση Βασιλέλη». Ο συνήγορος πάντως της οικογένειας Βασιλέλη Ευάγγελος Γκιγκιλίνης τονίζει ότι «μπορεί να μην εξετάστηκε ως μάρτυρας, είναι αληθές αυτό που αναφέρει, ωστόσο προτάθηκε και σίγουρα όταν η Τράπεζα τον πρότεινε για μάρτυρα, είχε τη συναίνεση του».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.