«Σπάει» στα δύο η ΔΗΜΑΡ - Αποχωρούν 111 στελέχη που υπογράφουν κείμενο στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ
03/09/2015 15:38
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Σπάει» στα δύο η ΔΗΜΑΡ - Αποχωρούν 111 στελέχη που υπογράφουν κείμενο στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ

Eκατόν έντεκα στελέχη της ΔΗΜΑΡ από όλη την Ελλάδα με κοινή τους δήλωση εκφράζουν την ανοιχτή διαφωνία τους για την εκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ασκούν κριτική στην ηγεσία για αντιδημοκρατικές μεθόδους ξένες πρός την ανανεωτική αριστερά και τη ΔΗΜΑΡ και θεωρούν ότι το τρίτο μνημόνιο αποτελεί παράγοντα σταθεροποίησης της πολιτικής και της οικονομίας στη χώρα.

Καλούν τα μέλη και τους οπαδούς της ΔΗΜΑΡ να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ενώ τάσονται υπέρ της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και δηλώνουν ότι αποχωρούν από την ΔΗΜΑΡ.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Petit Nicolas avatar
    Petit Nicolas 03/09/2015 16:10:41

    Πω πω! Πολύ στενάχωρο.Τώρα δηλαδή από το 0,49% που έλαβε η Δημάρ τον Ιανουάριο θα πάει το 0,245% στο Σύριζα και το άλλο 0,245% στο Πασόκ; Τρελά καζάντια!

  2. λαέρτης avatar
    λαέρτης 03/09/2015 17:02:05

    μιλάμε ότι η αχρηστερά σε αυτές τις εκλογές τα σπάει!!!!! Τι ήθος !!! Τι αξιοπιστία!!!!! Τι συνέπεια!!!!! Ότι λαμόγιο είδε άδεια καρέκλα, έτρεξε σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.