09/02/2010 08:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σουφλιάς εναντίον Μητσοτάκη (και πάει λέγοντας)

Ότι στη Νέα Δημοκρατία δεν είναι αυτό που λέμε “μια ωραία ατμόσφαιρα” το ξέρουμε εδώ και καιρό. Αλλά να τσακώνονται για ψύλλου πήδημα ….κάποιος πρέπει να τους βάλει χαλινάρι.

Διαβάστε αυτό το παράδειγμα για να καταλάβετε:

Η Τίνα Μπιρμπίλη “θυμήθηκε” ότι είναι υπουργός Περιβάλλοντος και βρήκε χρόνο από τα ραντεβού με τους επιχειρηματίες για να πάει στον Ασωπό, τη βρομερότερη ίσως περιοχή της χώρας. Εκεί ανακοίνωσε μέτρα για την προστασία και την “κάθαρση” της περιοχής.

Έλα όμως που ξέχασε να μας πει ότι σχεδόν παρόμοια μέτρα είχε ανακοινώσει και ο Γ. Σουφλιάς από το φθινόπωρο του 2007.

Βγαίνει λοιπόν, μετά τις ανακοινώσεις της Μπιρμπίλη ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και χαρακτηρίζει θετικά τα μέτρα με τον αστερίσκο ότι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα.

Μόλις διαβάζει την ανακοίνωση ο Σαρακατσάνος από το... ησυχαστήριο των τελευταίων 4 μηνών “άναψε φωτιές”. Σου λέει “εγώ ανακοίνωσα τα ίδια μέτρα πριν δύο χρόνια και τώρα έρχεται ο Μητσοτάκης να κρίνει θετικές τις κινήσεις της Τ. Μπιρμπίλη ενώ θα μπορούσε να πει απλά ότι είναι μέτρα της Νέας Δημοκρατίας;”.

Πήρε λοιπόν ανάποδες, έστειλε ανακοίνωση από το γραφείο του όπου αναλύει τις δικές τους ενέργειες για τον Ασωπό σε μια εμφανή προσπάθεια να υπερασπιστεί το έργο του.

Μήπως είδατε να το κάνει αυτό άλλη φορά από τις εκλογές και έπειτα; Όχι φυσικά, απλά “πήρε ανάποδες” με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και γενικότερα την Αγία Οικογένεια.

Σαρακατσανέϊκη αντίδραση.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αλέξανδρος Ζήβας avatar
  Αλέξανδρος Ζήβας 09/02/2010 10:31:56

  ….. Ψηφίζονται νόμοι….,
  ν’ αλλάζουν, και, σύνορα….,
  μα, πάντα, οι δρόμοι
  γεμάτοι λασπόνερα….!

  Στα ίδια παζάρια
  οι ίδιοι ληστές….,
  το σήμερα, πάντα,
  να μοιάζει στο χτες….!

  ‘’Ρουφιάνοι και πόρνες’’
  της Γης μας οι ένοικοι….,
  ‘’Παλιάς Διαθήκης
  ουράνιοι μέτοικοι’’….!.....

  Γεια….: Αλέξανδρος Ζήβας,
  URL : www.alexandros-zivas.gr
  ….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

 2. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 09/02/2010 11:37:12

  Να,λοιπόν που διαψεύδεται και το αρχαίον σοφόν ρητόν (Ιώνων;Δωριέων;Μακεδόνων;Ινκας;Αζτέκων:Μαμελούκων;Θα σας γελάσω)πως κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.Αμ,βγάζει και παραβγάζει,όταν η τύφλα κι η μιζέρια τον τυφλώσει.

 3. Καππαδόκης avatar
  Καππαδόκης 09/02/2010 20:51:46

  Δεν ξέρω πώς θα έπρεπε να απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ξέρω όμως πως δουλειά του Σουφλιά δεν ήταν να εξαγγέλει μέτρα αλλά να τα εφαρρμόζει. Από το φθινόπωρο του 2007 έως το φθινόπωρο του 2009 που ο Ελληνικος λαός στερήθηκε των υπηρεσιών του, δεν έκανε τίποτα για το πρόβλημα του Ασωπού, αυτή είναι η ουσία του θέματος.

  • B.K.Σ. avatar
   B.K.Σ. @ Καππαδόκης 10/02/2010 00:31:20

   και δουλειά του Κυριάκου Μητσοτάκη να κάτσει να διαβάσει τί μέτρα πήρε η κυβέρνηση του κόμματος του μέχρι προσφάτως για το θέμα και τί ενέργειες έγιναν. Διότι αν κάποιος ασχολήθηκε με τον Ασωπό, αυτός είναι το κόμμα του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.