14/03/2008 18:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σοβαρότατη καταγγελία για παραμάγαζο στην Αστυνομία

Το χάος και την απαράδεκτη κατάσταση εντός της Αστυνομίας, όπου ακόμα και μερίδα συνδικαλιστών έχει στήσει τα «παραμάγαζά» της, αναδεικνύει η σημερινή ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ). Αφού επικεντρώνει την προσοχή της στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, την οποία η ΠΟΑΣΥ έχει διαγράψει από μέλος της, αναφέρεται στον πρόεδρό της Ένωσης, κ. Ι. Μακρή, σημειώνοντας πως, ανάμεσα στα άλλα, «η αιτία της διαγραφής ήταν: Η λειτουργία εταιρείας με την επωνυμία «Executive Security φύλαξη προσώπων, χώρων, αναζητήσεις-παρακολουθήσεις» από τον ίδιο, στην οποία μάλιστα «χρησιμοποιεί» αστυνομικούς, ειδικών μάλιστα αποστολών, γεγονός παράνομο, παράτυπο και αντιδεοντολογικό που εκθέτει την Αστυνομία, το συνδικαλιστικό κίνημα και τον άνθρωπο αστυνομικό».

Η καταγγελία είναι σοβαρότατη και εύλογα γεννώνται τα ερωτήματα: Πόσοι αστυνομικοί δούλεψαν για την εταιρεία και σε ποιες διευθύνσεις και Υπηρεσίες του υπουργείου Δημόσιας Τάξης υπηρετούν; Μήπως υπήρχαν πρόσωπα, τα οποία απασχολούνταν στις διευθύνσεις της Δημόσιας και της Κρατικής Ασφάλειας και έχουν πρόσβαση σε φακέλους πολιτών; Είναι μόνον αστυνομικοί της ΕΛΑΣ ή είναι και αποσπασμένοι στην ΕΥΠ; Όταν η Ελλάδα έχει καεί από το μείζον σκάνδαλο των υποκλοπών, είναι φυσικό ότι το να γίνονται παρακολουθήσεις για λογαριασμό ιδιωτών από αστυνομικούς, δεν μπορεί παρά να προκαλεί τουλάχιστον τρόμο. Είναι προφανές ότι ο η νέα ηγεσία της αστυνομίας, πρέπει να επιληφθεί αμέσως του θέματος, να διασταυρώσει τις καταγγελίες, και εφόσον αυτές ισχύουν, να πέσει βαρύς ο πέλεκυς.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. e-"κοινή" γνώμη avatar
    e-"κοινή" γνώμη 14/03/2008 19:54:47

    Την περασμένη εβδομάδα, στην εκπομπή του Ζούγκλα, ένας πρώην παράνομος- μπράβος από την Πάτρα που έχει εγγράφως καταγγείλει το εκεί κύκλωμα και είναι φυλακή διάφοροι απ' αυτό, κατήγγειλε ότι α ν τ ι σ τ ρ ά τ η γ ο ς της Αστυνομίας, που συνταξιοδοτήθηκε ήδη, ήταν εγκέφαλος του όλου του κυκλώματος. Ήταν γύρω στις 2, στο τέλος, δηλαδή, της εκπομπής. Ο καταγγέλλων ρώτησε, ο άνθρωπος, για να πει το όνομα, αφού διευκρίνισε "εγώ τα έχω καταθέσει και δεν έχω πρόβλημα να τον κατονομάσω και δω". Ο "έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον" "Δημοσιογράφος" της φτωχικής Εκάλης "το έκανε γαργάρα". Μήπως υπάρχουν τίποτα δημοσιογράφοι μη …αλήτες και μη ρουφιάνοι, εδώ, τριγύρω;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.