#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/04/2008 15:58
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σκληρή ερώτηση του ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση Ζαχόπουλου

Σύμφωνα με την κατάθεση του πρώην Γενικού Γραμματέα του ΥΠΠΟ στον ανακριτή, όπως αυτή είδε το φως της δημοσιότητας:

Ο «εκλεκτός» του Πρωθυπουργού Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού συναλλάσσεται με εκβιαστές, χωρίς να τους καταγγέλλει στη Δικαιοσύνη.
Δέχεται να συζητά με ανθρώπους που του προτείνουν την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ανεπιθύμητων προσώπων
Το Μαξίμου γνωρίζει τον εκβιασμό και την ύπαρξη του DVD πριν την παραίτηση Ζαχόπουλου, αλλά ούτε και αυτό απευθύνεται στη Δικαιοσύνη.
Προτεινόμενος χώρος για τις συναντήσεις με τους φερόμενους ως εκβιαστές ήταν και το Γραφείο Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ!
Η εισαγγελέας Πρωτοδικών στην οποία ανατέθηκε η διερεύνηση των οικονομικών πτυχών του σκανδάλου Ζαχόπουλου είναι το ίδιο πρόσωπο που από νωρίς γνώριζε από τον ίδιο τον κ. Ζαχόπουλο για τον εκβιασμό, και ενδεχομένως τις συνδιαλλαγές και το DVD, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν έχει ζητηθεί η εξαίρεσή της από την υπόθεση.  

Όπως επίσης αναφέρεται σε σημερινή ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, «αυτό είναι το σύστημα Μαξίμου, τις πρακτικές και τις μεθόδους του οποίου θα ζήλευαν και τα πιο διαβόητα παρακρατικά συστήματα ….Τα ηθικά και πολιτικά ζητήματα που εγείρονται είναι τεράστια. Είναι πρωτοφανές για την Ελληνική μεταπολιτευτική δημοκρατία, κρατικοί λειτουργοί και μάλιστα «εκλεκτοί» του Πρωθυπουργού, προκειμένου να βγουν από αδιέξοδα που λόγω της αυθαιρεσίας τους δημιούργησαν, να επιλέγουν, αντί για την προσφυγή στη Δικαιοσύνη, τις συνδιαλλαγές σε τέτοιο επίπεδο με ανθρώπους που φέρεται να προτείνουν ακόμα και δολοφονίες. Είναι πρωτοφανές για μία Κυβέρνηση Δημοκρατικού Κράτους να λαμβάνει γνώση τέτοιων υποθέσεων και να μην προσφεύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη…».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. rs avatar
  rs 22/04/2008 17:26:41

  Μάλλον θα χαθεί η "μπάλα" μέσα σ' ένα χάος λεκτικών διαπληκτισμών. Το θέμα δεν είναι εάν η ερώτηση είναι "σκληρή" αλλά ....που πήγαν τελικά τα χρήματα.Πιοί ήταν όλοι αυτοί στην λίστα ΥΠΠΟ; Τι είναι π.χ. η "Γλαυκώπης Αθήνη". Ο Ζαχόπουλος και οι λοιποί ήδη έχουν "καεί". Όταν όμως γνωστοποιηθούν και τα ονόματα όλων αυτών που βολεύονταν, για να μην πώ οτι ενδεχομένως τώρα να ...διαμαρτύρονται για την "διασπάθιση του δημοσίου χρήματος", τότε θα φανεί και το μέγεθος της διαπλοκής. Μαζί με τα "ονόματα" πρέπει να γίνουν γνωστοί και οι ...μικροαπατεωνίσκοι (τηρουμένων των αναλογιών)διοτι αυτοί αποτελούν το εν δυνάμει κοινό των κομματικών μηχανισμών.
  Όπως λέει και το ανέκδοτο "αυτά πρέπει να τα χτυπάς όσο είναι μικρά,γιατί εάν μεγαλώσουν μπορεί και να σε ...πατήσουν"

 2. bill avatar
  bill 22/04/2008 17:59:41

  Πόσα άρπαξε ο Σπανουδάκης και πόσα Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων αμφότεροι εκλεκτοί της χειρουργού Νατάσας?

 3. σαχλαμπούχλας avatar
  σαχλαμπούχλας 22/04/2008 17:59:56

  γιατί δε γράφετε κάτι για την εθνική ντρoπή της αποβολής μας από το πρωτόκολλο του Κυότο;

  δεν ξανάγινε στον κόσμο

  πάντως πρέπει να πήγε καρφωτή η δουλειά από πασόκο - πασόκους του υπουργείου!

 4. σαχλαμπούχλας avatar
  σαχλαμπούχλας 22/04/2008 18:23:47

  με νοιάζουν και τα δύο, με νοιάζουν όλα

  πειράζει τζιτζιφιόγκε;

  έτυχε να είναι στην εξουσία η νδ. και με το πασοκ τα ίδια θα γίνονταν, πάλι θα νόμιζαν πως μπορούν να κοροϊδέψουν ή να πάρουν προμήθειες...

 5. Theodore avatar
  Theodore 22/04/2008 22:17:38

  Καλα, μη φας, εχουμε γλαρο.
  Εσυ, να φερεις το δικο σου κομμα, να καθαρισει.
  Μου φαινεται οτι ζεις στον κοσμο σου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.