19/04/2011 21:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σιγά το UFO που ανακάλυψαν στην ΡωσίαΜια σημαντική ανακάλυψη έκαναν, όπως ισχυρίζονται, οι Ρώσοι οι οποίοι λένε ότι  βρήκαν στα παγωμένα βουνά της Σιβηρίας έναν... εξωγήινο, ένα UFO. Η είδηση κάνει  το γύρο του κόσμου, αλλά εδώ στην Ελλάδα δε θα πρέπει να μας εξέπληξε καθόλου.  Υπάρχουν τόσοι εξωγήινοι στην κυβέρνηση και τον κρατικό μηχανισμό που η είδηση

από τη Ρωσία ούτε μονόστηλο δεν πιάνει.

Διότι μόνο κάποιοι εκτός της γης αυτής δε βλέπουν τα τόσα σοβαρά λάθη που έχουν κάνει μέσα σε πολύ λίγους μήνες, και συνεχίζουν να τα κάνουν. Εκτός κι αν πρόκειται για... εξωγήινο σχέδιο. Όπως και πέρυσι, που διέψευδαν ότι  θα έλθει το ΔΝΤ, έτσι και φέτος, που διαψεύδουν την αναδιάρθρωση αλλά που όλο και πλησιάζει.

Και την ίδια στιγμή που τα επιτόκια έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ, οι αγορές προεξοφλούν αναδιάρθρωση, οι ξένοι πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση, η κυβέρνηση κάνει συσκέψεις για τις αποκρατικοποιήσεις και για τον τουρισμό. Όχι ότι δεν είναι σοβαρά θέματα αυτά, αλλά είμαστε τόσο απροετοίμαστοι που μοιάζουν με κωμωδία.

Την ώρα που η κυβέρνηση σπαράσσεται από εσωτερικές συγκρούσεις και η οικονομία είναι ένα βήμα πριν την χρεοκοπία, ο κ. Παπανδρέου κάνει σύσκεψη για το τι θα πει στη συνέλευση του ΣΕΤΕ για τον τουρισμό. “Ζει το μύθο του” κι αυτός.

Όμως, μόνο εδώ θα μπορούσαν να μαζευτούν τόσοι εξωγήινοι σ' αυτή την κυβέρνηση για να βουλιάξουν το καράβι αύτανδρο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. manos avatar
  manos 19/04/2011 23:18:49

  Εχει εδώ μπόλικους και ζωντανούς μάλιστα.
  Κάποιοι είναι και πιό χοντροί οπότε θα υπάρχει και υλικό για εξετάσεις.
  Ενα πρόβλημα θα είναι η τηλεμεταφορά στο μητρικό σκάφος, γιατί μπορεί να μπλοκάρει ο διακτινισμός.
  Beam me up Scotty.

 2. Φακ Κωστας avatar
  Φακ Κωστας 19/04/2011 23:43:31

  Τι είναι αυτό? εξωγήινο πλαγκτόν?

 3. extra muros avatar
  extra muros 20/04/2011 12:03:53

  (Ο διάλογος των Ρώσων, γύρω στο 1:00)

  -Ιγκόρ, σίγουρα ρε συ, θα βρούμε το μπελά μας...
  -Όχι ρε βλάκα, μη μασάς, δεν θα καταλάβουν τίποτα, να δεις που θα θέλουν κι άλλο. Πέρσι το Πάσχα να δεις τί τους πούλησα...
  -Μαααα...
  -Έλα τώρα λέμεεεεε... να! το έχω "σφραγίσει" κιόλας!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.