#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/06/2008 00:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σιγά μην ασχοληθεί ο Άκης με ηλεκτρικές κουζίνες

Ο κ. Τσοχατζόπουλος εμφανίστηκε στο θέμα της εμπλοκής του στα «δωράκια» της Siemens πολύ «υπεράνω».Και όπως μας είπε, «τζάμπα ηλεκτρικές συσκευές και οικοσκευές» δεν έχει πάρει ποτέ. Ούτε με «μίζες» έχει σχέση ούτε με «δωράκια». «Στην οικοσκευή μου έχω αγοράσει και Miele και Siemens και Pitsos... Ως εκ τούτου δεν προσφέρομαι για συμψηφισμούς και καταγγέλλω αυτή την προσπάθεια αποπροσανατολισμού». Σαν να απευθυνόταν δηλαδή σε κατοίκους άλλου πλανήτη. Και στο θέμα τουλάχιστον της οικοσκευής συμφωνούμε μαζί του. Με τόσα λεφτά που, που του επέτρεψαν να κάνει βασιλικό γάμο εις Παρισίους, σιγά μην ασχολιόταν με ποια μάρκα κουζίνας ή πλυντηρίου πιάτων θα έβαζε στο σπίτι του. Όχι όπως κάτι άλλοι μίζεροι συνάδελφοί του που έφταναν στο σημείο να ζητούν ψυγεία, κομπιούτερ ή ακόμα και ψηφιακά τηλέφωνα από τη Siemens. Ο Άκης άλλωστε, είναι μερακλής. Δεν θα έπεφτε ποτέ τόσο χαμηλά. Ούτε, εξάλλου, εμείς πιστεύουμε ότι η αδελφή της πρώην γυναίκας του έπιασε δουλειά στη Siemens, επειδή το ζήτησε ως ρουσφέτι ο Άκης. Επειδή, λοιπόν, αυτά είναι μικροπράγματα και ήσσονος σημασίας θέματα δεν μας εξηγεί τώρα ο κ. Τσοχατζόπουλος και τα μείζονα;  Τις φήμες για παράδειγμα περί μιζών που έπεσαν για τα αμερικανικά αντιαεροπορικά συστήματα «Πάτριοτ» και το σύστημα τηλεπικοινωνιών των Ενόπλων Δυνάμεων, «Ερμής». Δεν είχε ακούσει τίποτα ο ίδιος, όσο ήταν στο υπουργείο;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Apostolos avatar
  Apostolos 14/06/2008 00:23:26

  Ο κ. Τσοχατζόπουλος είναι ανεκατεμένος με την ανάθεση των ελικοπτέρων Eurocopter για τον έλεγχο των Συνόρων. Η ανάθεση έγινε μέσω του ΥΠΑΝ, από τα ευρωπαικά κονδύλια. Το γαμήλιο ξενοδοχείο στο Παρίσι καλύφθηκε από τη Γαλλική Eurocopter.
  Επίσης, ο κ. Τσοχατζόπουλος ως Υπουργός Ανάπτυξης και η Βασούλα νωρίτερα επέβαλαν τη ΜΕΤΚΑ στα έργα της ΔΕΗ με υπερτιμημένα τιμήματα και μοιράζονταν τις μίζες. Η Ελλάδα καταδικάστηκε από το Ευρωπαικό Δικαστήριο για τις κομπινες της ΔΕΗ στην ανάθεση των έργων στη ΜΕΤΚΑ του Μυτιλιναίου, που του έδωσαν επίσης την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων στη Σίνδο, το Αλουμίνιον της Ελλάδος, κλπ. Βοήθησε και η Μπουρμπούλια...
  Η Νέα Δημοκρατία χωρίς ντροπή συνεχίζει τη διαφθορά του ΠΑΣΟΚ, η αντιπαράθεση με τους νταβατζήδες τελείωσε άδοξα στου Μπαιρακτάρη...

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 14/06/2008 08:28:30

  Να τον πάλι ο Μυτ. Και στην ενέργεια της ΔΕΗ πάνω πάνω και εδώ, βλέπω «τάση» και «ρεύμα». Η διαπλοκή στην ενέργεια είναι πιο χυδαία από τις άλλες (γιατί, χωρίς λογοπαίγνιο) στην ενέργεια πρέπει να παράξεις έργο.

  Και οι εικόνες ακριβώς ότι συνιστα ο γιατρός για κρισεις μεσηλικίας.

 3. ANToNIO B avatar
  ANToNIO B 14/06/2008 10:26:27

  Τώρα ο Άκης σας διαβάζει και γελάει απολαμβάνοντας συγχρόνως την θέα της Ακρόπολης από το σπίτι του, που βρίσκεται επί της Δ. Αρεοπαγίτου .
  Έχει αγοράσει τον πρώτο όροφο ενός από τα δέκα σπίτια που βρίσκονται επί της Δ. Αρεοπαγίτου και όπως λένε είναι από τους ακριβότερους δρόμους στην Ευρώπη.

 4. costas avatar
  costas 15/06/2008 22:09:04

  Ποιός θα το πίστευε ο Ακης με τα κουζινικά!!
  Μπράβο Άκη, και σε ανώτερα!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.