#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/12/2009 13:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σε 250.000 νέους ψηφοφόρους προσβλέπει το ΠΑΣΟΚΣύμφωνα με τις διατάξεις του νομοσχεδίου για τους μετανάστες (http://www.antinews.gr/?p=28838) αποκτούν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές περίπου 250.000 ομογενείς και αλλοδαποί υπήκοοι τρίτων χωρών. Στη συγκεκριμένη κατηγορία, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, ανήκουν περίπου 80-90.000 μετανάστες και 155-160.000 ομογενείς κυρίως από την Aλβανία και δευτερευόντως από την πρώην Σοβιετική Άνωση.

Για να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να εγγραφούν σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, που θα συνταχθούν στους δήμους μέχρι τις 30 Ιουνίου 2010. Δικαίωμα εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους θα έχουν όσοι διαμένουν νόμιμα στη χώρα για μία πενταετία ή είναι κάτοχοι «Eιδικού Δελτίου Tαυτότητας Oμογενούς». Eπίσης, θα μπορούν να εγγραφούν όσοι αλλοδαποί είναι κάτοχοι άδειας διαμονής αορίστου χρόνου ή δεκαετούς διάρκειας. Oι ομογενείς ή οι μετανάστες που καλύπτουν τα κριτήρια της νόμιμης πενταετούς παραμονής στη χώρα και έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, θα μπορούν να εκλεγούν στα δημοτικά συμβούλια της χώρας, δίχως να έχουν το δικαίωμα να αναδειχτούν στις θέσεις του δημάρχου και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Φυσικά , με το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, κανείς δεν θα μπορεί να ελέγξει τι πραγματικά θα γίνει. Πόσα δηλαδή εκλογικά βιβλιάρια θα βγουν και σε ποιους θα δοθούν.

Με δεδομένο ότι οι μετανάστες διάκεινται ευνοϊκότερα προς το ΠΑΣΟΚ λόγω της στάσης τους απέναντί τους, καταλαβαίνουν στη ΝΔ τι πάει να γίνει;

Θυμάστε τις ελληνοποιήσεις επί Σημίτη;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Gooofy avatar
  Gooofy 23/12/2009 13:40:28

  Μονο οι της πρωην ΕΣΣΔ είναι 300.000

 2. nasos avatar
  nasos 23/12/2009 13:47:48

  Έχουν βγει στην πιάτσα οι Πασοκιστανοί και προσπαθούν να μας πείσουν για το Δίκαιον του πράγματος,επειδή λέι το ίδια συμβαίνει και στας Ευρώπας.
  Τους διαφεύγει βέβαια πως εκεί παίρνουν ιθαγένεια-και αφού τους περνάνε από ψιλή κρισάρα-μόνο οι ΝΟΜΙΜΑ ελθόντες,και όχι ο κάθε Ταλιμπάν που μπήκε στην Χώρα παράνομα.
  Ακόμα και στην Πατρίδα του Πολυτισμού,την Βρετανία,ουδείς διαννοείται να πει να δίνονται ιθαγένεις στους λαθρομετανάστες,ιθαγένειες δίνονται σε όσους έχουν έλθει νόμιμα στη χώρα.
  Το να λαμβάνει ιθαγένεια μέσα πέντε χρόνια ο κάθε Ταλιμπάν λαθρομετανάστης,μόνο στην χώρα του Γιωργάκη (θα) γίνεται.

  • Δημήτρης avatar
   Δημήτρης @ nasos 23/12/2009 15:28:53

   Μη δίνεις μεγάλη σημασία σε ανούσια πράγματα όπως το διεθνές δίκαιο.

 3. ΟΔΥΣΣΕΑΣ avatar
  ΟΔΥΣΣΕΑΣ 23/12/2009 13:50:08

  Ούτε η κοινωνική ενσωματωση όσων μπορεί να απορροφήσει η ελληνική οικονομία και κοινωνία τους ενδιαφέρει, ούτε τα παιδάκια που ξέρουν αυτή τη χώρα για πατρίδα, ούτε η δημιουργία μια σύγχρονης ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής, με όρους και προϋποθέσεις διαμονής και εργασίας, ούτε τίποτα.

  ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ
  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΚΕΤΟ ΔΥΝΑΤΟ

 4. Kostas avatar
  Kostas 23/12/2009 14:05:52

  Αγαπητέ Φακτορα,
  Έλεος πια (συγγνώμη για την έκφραση) με το σίριαλ αυτών των καταχωρήσεων. Το καταλαβαίνω ότι υπάρχει ένα κενό σήμερα στα blogs για την έκφραση αυτών που βρίσκονται στο κεντρο-δεξιό έως ακροδεξιό χώρο, όπως επίσης καταλαβαίνω ότι με την διαδικασία εκλογής Σαμαρά ένα μεγάλο μέρος συμπολιτών μας από τον συγκεκριμένο χώρο κινητοποιήθηκε για πρώτη φορά τόσο έντονα και μπόρεσε να εκφραστεί στο antinews με μοναδικό τρόπο (και είναι προς τιμήν του antinews που έδωσε αυτό το βήμα). Επιπλέον καταλαβαίνω οτι με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η κίνηση στο antinews και πιθανά να μπορεί να δώσει καλύτερες διαφημίσεις και πιθανά μία πιο βιώσιμη προοπτική σε αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνεις.

  Απλά αναρωτιέμαι όμως αν τελικά αξίζει το κόπο για όλους εμάς τους υπόλοιπους (που είμαστε ίσως πιο "μετριοπαθείς" και πιο "ψύχραιμοι" σε αυτά τα ζητήματα) να συνεχίσουμε να διαβάζουμε όλο αυτό το κυκεώνα σχολίων που κατά κανόνα δεν βασίζεται σε επιχειρήματα ούτε βοηθάει σε ένα πολιτισμένο διάλογο (μάλλον περιχαρακώνει και οδηγεί σε ιδεοληψίες και φανατισμό).

  Με άλλα λόγια σκέφτομαι αν αξίζει κανείς να συνεχίσει να συμμετέχει σε αυτήν την Κοινότητα Ανθρώπων που από τότε που ξεκίνησε μέχρι σήμερα διέφερε από τα υπόλοιπα blogs στο ότι μπορούσε κανείς (στις περισσότερες περιπτώσεις) να εκφράσει ή ακόμη περισσότερο να διαβάσει απόψεις που κατατίθονταν με ψυχραιμία και με μία λογική ακολουθία από τους συμμετέχοντες.

  Σε κάθε περίπτωση πάντως σε θαυμάζω για την υπομονή σου (να διαβάζεις όλα αυτά που γράφονται από τους συμμετέχοντες σε αυτήν την Κοινότητα).

  • Factorx avatar
   Factorx @ Kostas 23/12/2009 14:31:21

   1. Οι διαφημιστικές δεν καλοβλέπουν τα σχόλια γιατί φοβούνται μην βρίζουν τους πελάτες τους (γι αυτό και οι γνωστοί καλοθελητές επιτίθεντο στο antinews επειδ'η τόλμησε να βάλει διαφήμιση). αρα το καρφάκι σου είναι άστοχο
   2. Ποιοί είστε εσείς οι υπόλοιποι άραγε; Αναγνώστες κυριλέ λαμογίων και χειροκροτητές μεγάρων που απεχθάνεσθε τον "χυδαίο όχλο"
   3. Δεν πήραμε κανέναν απο το αυτί για να μας διαβάζει. ο δρόμος ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα αγαπητέ;
   4. Στην περίπτωση που το σχόλιό σου είναι καλόβουλο σε πληροφορω οτι αυτο που γ[ινεται εδω΄αποτελεί μια ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΠΕΠΤΗ ΟΜΩΣ.
   5, Χρόνια Πολλά

   • Kostas avatar
    Kostas @ Factorx 23/12/2009 15:18:04

    Φάκτορα άστοχη η απάντηση σου.
    Δεν ζουν όλοι αυτοί που σε διαβάζουν (και διαβάζουν και αυτό το blog) σε κυριλέ σαλόνια ούτε είναι φορείς συμφερόντων (και το σχόλιο μου σαφέστατα δεν υπηρετεί τέτοιους σκοπούς). Απλά προσπαθώ να αναρωτηθώ αν σε αυτή τη χώρα μπορεί κανείς να βρει ένα χώρο όπου μπορεί συζητήσει με επιχειρήματα και ψυχραιμία.
    Όσο για την ελληνική κοινωνία θέλω να πιστεύω ότι την γνωρίζω αρκετά καλά (αφού ούτε σε ιδιωτικά σχολεία πήγα, ούτε σε κλειστά club ήμουν θαμώνας, ούτε είχα κάνα μπαμπάκα να με συντηρεί και να μου τα έχει έτοιμα στο πιάτο).
    Στο τέλος όμως δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να συνεχίσουμε να συντηρούμε/ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση ή να προσπαθούμε να την αλλάξουμε (δηλαδή να προσπαθούμε να μάθουμε να συζητάμε). Αυτό καλό είναι να το σκεφτούμε όλοι μας. Εγώ τουλάχιστον πιστεύω ότι πρέπει.

    • B.K.Σ. avatar
     B.K.Σ. @ Kostas 24/12/2009 00:40:21

     Kώστα από το 2002 που παρακολουθώ το ελληνικό διαδίκτυο τολμώ να ισχυρισθώ πως έχω μια σχετικά ασφαλής εμπειρία. Δεν έχω συναντήσει κανένα πόρταλ, φόρουμ συζητήσεων, μπλογκ, που να έχει τέτοια επίπεδο σχολιαστών εξ αρχής και διαρκώς. Όσοι δεν έχουν τα φώντα της διάρκειας έρχονται, ρίχνουν τις βολές τους και αποχωρούν. Το άθλημα της αντιπαράθεσης και της συζήτησης που διεξάγεται σε ετούτον τον διαδικτυακό τόπο είναι πρωτοφανές και τολμώ να προβλέψω πως θα είναι αντικείμενο μελέτης στα πανεπιστημιακά τμήματα επικοινωνίας. Η συμβολή του Φάκτορα είναι κρίσιμη και αποδεικνύεται με την απάντηση που σου έδωσε. Επειδή προσωπικά δεν ανήκω στους αξιόλογους σχολιαστές προσπαθώ να με συγκρατώ, και δεν τα καταφέρνω όπως θέλω, αλλά επειδή διαβάζω χρόνια το αντινέα, ξέρω ποιού σχολιαστή δεν θα χάσω με τίποτα το σχόλιό του, και θ΄ αρχίσω να διαβάζω έναν νέο σχολιαστή με προσοχή μόνον εάν παραμείνει πάνω από ένα μήνα και αφού τον μελετήσω θα τον κατατάξω ή όχι στο κλαμπ αυτών που διαβάζω επισταμένως ή όχι. Το πρόβλημα είναι πως με την τελευταία πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα κινητοποίηση των ενεργών πολιτών λόγω της νεοδημοκρατικής εκλογικής διαδικασίας αυξήθηκε ογκωδώς αυτό το κλαμπ αυτών των σχολιαστών εδώ, με αποτέλεσμα να καταντά καθημερινός γολγοθάς η ενδελεχής επισκόπηση του Αντινέα. Επέλεξα να σχολιάζω στο ελάχιστο αλλά και πάλι το πεντάωρο το θέλω. Και όπως σε καλεί και ο ΒΒΒ θέλουμε να διαβάζουμε επιχειρήματα και δείχνεις πως ενδιαφέρεσαι για την υπο αυτούς τους όρους συμμετοχή στην συγκεκριμένη Κοινότητα.

    • loretta avatar
     loretta @ Kostas 24/12/2009 00:57:54

     ειλικρινά αγαπητε KOSTAS αν σε ενοχλουν τα σχολια καποιων και ο τροπος τους οπως ο δικος μου πχ...δεν εχεις παρα να μας προσπερασεις και να ασχοληθεις η να απαντησεις σαυτους που ανταποκρινονται στα δικα σου standars ...οποια και αν ειναι αυτα...κατα τα αλλα νομιζω οτι ολοι εχουν το δικαιωμα εκφρασης και βρισκω τον ΦΑΚΤΟΡΑ εξαιρετικα δημοκρτικο και ομολογω πως πολλες φορες και εγω αναρωτιεμαι πως μας ΑΝΕΧΕΤΕ ΟΛΟΥΣ συμπεριλαμβανω και εμενα ως ΣΧΟΛΙΑΣΤΡΙΑ πρωτίστως.


     κατα τα αλλα....ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ..ειτε των ιδιων αντιληψεων ειτε διαφορετικων!!

  • Blimblomblim avatar
   Blimblomblim @ Kostas 23/12/2009 15:10:15

   Νομίζεις τώρα ότι εσύ έγραψες σχόλιο που βασίζεται σε επιχειρήματα; Για γράψει κάποιο επιχείρημα πρώτα και μετά μας εξηγείς γιατί οι υπόλοιποι δεν γράψαμε επιχειρήματα;

   Φυσικά, επιχειρήματα δεν υπάρχουν παρά μόνον η απαξίωση της αντίθετης άποψης.

  • Ένας Τυχαίος avatar
   Ένας Τυχαίος @ Kostas 23/12/2009 18:06:34

   Κώστα σταμάτα να ψάχνεις για "χώρους" και ξεκίνα να ψάχνεις για "ανθρώπους"!

   Αν εδώ βρίσκεις ανθρώπους ν' αναταλάξεις ιδέες και απόψεις με σοβαρότητα και ψυχραιμία να το κάνεις!

   Αν κάποιοι σ' ενοχλούν, αγνόησέ τους!

 5. Blimblomblim avatar
  Blimblomblim 23/12/2009 15:12:59

  ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι 250.000 αυτοί που θα αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου. Πρόκειται για αισχρό ψέμμα, για να γίνει πιο ευπεπτη η αλλοίωση του εκλογικού σώματος. Να πουν τάχα "να, κοιτάξτε, δεν είναι πάρα πολλοί". Οι νόμιμα διαμένοντες στη χώρα αλλοδαποί είναι 8,1% του πληθυσμού, μας είπαν πολύ πρόσφατα. Δηλαδή, επί 11.000.000, εννιακόσιες χιλιάδες άνθρωποι. Πώς θα ψηφίζουν μόνον 250.000 από αυτούς;

  Το χειρότερο όλων είναι ότι δεν πρόκειται μόνον για αυτούς του 900.000. (άντε, 700.000, αν βγάλουμε έξω τους ανήλικους). Το χειρότερο είναι ότι με τις συνεχείς νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών, το νούμερο αυτό θα αυξάνεται συνέχεια.

  Άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος: Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Αυτή τη στιγμή, στον πατριωτισμό των Πασόκων. Υπάρχει;

  • Ένας Τυχαίος avatar
   Ένας Τυχαίος @ Blimblomblim 23/12/2009 18:09:09

   Να αλλάξουμε και το Σύνταγμα!

   Η τήρηση του συντάγματος επαφίεται στο μυαλό που κουβαλαέι ο καθένας μας!

  • ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
   ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ @ Blimblomblim 23/12/2009 18:31:03

   Η κυβερνηση θελει να προκαλεσει νεο εθνικο διχασμο!

 6. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 23/12/2009 15:19:22

  Η μετριοπάθεια καί ή ψυχραιμία σέ αυτά τά ζητήματα,οδηγούν σέ απώλειες καί σέ καταστάσεις μή αναστρέψιμες,ιδιαιτέρως ή μετριοπάθεια.

 7. Σαος avatar
  Σαος 23/12/2009 15:27:57

  Στο Κέντρο Εκπαίδευσης που παρουσιάστηκα για την στρατιωτική μου θητεία πριν κάποια χρόνια είχαμε έναν από τους «ομογενείς» του Σημίτη. Κυριολεκτικά όμως «ομογενής» του Σημίτη καθότι ήταν ένας ρώσος πιθανόν εκ της Σιβηρίας, με σχιστά μάτια (πως λέμε Κινέζος) και ο οποίος όποτε μίλαγε (σπαστά) ελληνικά έλεγε «Γαμώ το Έθνος σας» και «Γαμώ την Σημαία σας»! Δεν έχω αμφιβολία πως ο εν λόγω μογγόλος είναι ψηφοφόρος του ΓΑΠ ή του Τσίπρα. Αυτά τα ολίγα για τους «νέους πατριώτες» του ΓΑΠ! Να τους χαίρεται! Εμείς να δούμε που θα πάμε αν θεριέψουν όλοι αυτοί και αναγκαστούμε να φύγουμε...

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Σαος 23/12/2009 19:19:53

   Σε πολλές περιοχές της χώρας έχουν ήδη θεριέψει και στην ουσία κάνουν κουμάντο.

 8. kaliteriellada avatar
  kaliteriellada 23/12/2009 17:32:26

  kali tixi!

 9. FRIJOS avatar
  FRIJOS 23/12/2009 19:28:15

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΑΚΤΟΡΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΩΡΕ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ? ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕΜΑΣ ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΑΦΕΝΤΗ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ? ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΙΘΑΝΑΝΟΣ. ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ι.Κ.Α ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΝΑ ΤΟ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ.ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΚΟΥΝΕΛΟΒΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ. ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΗΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ . ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΩΤΣΟ Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ......!

  • Kostas avatar
   Kostas @ FRIJOS 24/12/2009 10:29:27

   Το σχόλιο του Β.Κ.Σ. παραπάνω με βρίσκει σύμφωνο πλήρως όπως και της Loreτta.
   FRIJOS όποιος έχει πιο μετριοπαθή άποψη στα "εθνικο πατριωτικά θέματα" δεν σημαίνει ότι είναι ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΡΗ (φαντάζομε αυτό βγαίνει από το τρεχαντήρι). Μπορεί να είναι απλά ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι η ένταση και ο φανατισμός μάλλον θολώνουν την εικόνα και τη συζήτηση παρά τη βοηθούν. Επίσης, το να είναι κανείς κεντρο-δεξιός σαφέστατα είναι δικαίωμά του και επιπλέον πιστεύω ότι είναι καλό για την συζήτηση και τον διάλογο (συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο για τους ακροδεξιούς όπως και τους ακροαριστερούς για τους οποίους πιστεύω ότι οι ιδέες τους και η συμβολή τους είναι άκρως αρνητική για την εξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας - Σαφέστατα όμως έχουν το δικαίωμα της γνώμης και της ελεύθερης έκφρασης κάτι φυσικά που οι ίδιοι, αν ήταν στο χέρι τους, δεν θα το επέτρεπαν στους άλλους).
   Καλά χριστούγεννα Παιδιά.

 10. dkfar avatar
  dkfar 25/12/2009 17:21:04

  Από τον σημερινό "καιρό" της Ελευθεροτυπίας, πάντα εύστοχος και με σοφία. "Η Ελλάδα θα γίνει πλουσιότερη όταν θα είναι τιμή της να έχουν τα διαβατήριά της οι 1.000.000 ξένοι, που μαζεύουν την παραγωγή της, χτίζουν τα σπίτια της και γηροκομούν τους γονείς της."

 11. Γιώργος avatar
  Γιώργος 26/12/2009 21:04:23

  Στην Βρεττανία οι λαθρομετανάστες δεν παίρνουν ιθαγένεια.
  Υπάρχει ζωντανό πρόγραμμα στην τν πως δουλεύει το αλλοδαπών, μονάδες του αλλοδαπών κάνουν ελέγχους σε Πακιστανικά/ Ινδικά εστιατόρια, Τούρκικα Κεμπάπ,
  Κινέζικα εστιατόρια, και όσοι εργαζόμενοι δεν είναι νόμιμοι συλλαμβάνονται επι τόπου. Το πρόστιμο στον εγοδότη ειναι £10.000 λίρες Αγγλίας.ΟιΑσιάτες δεν έχουν ιδέα απο Δημοκρατία και Ολυμπιακούς αγώνες και Ελλάδα.Ρωτάνε εαν η Ελλάδα είναι μουσουλμανική χώρα.Δεν έχουν καμμιά αφομίωση και σχέση με την Βρετταανική κοινωνία.Οι νεοσυρχόμενοι υποστηρίζονται απο τους παλιούς οικονομικά για να ανοίξουν κάποιο μαγαζί, και φέρνουν εν συνεχεία τις γυναίκες τους και άλλα μέλη της οικογένειας τους.Τα δε μαγαζιά αλλάζουν τακτικά χέρια, για να αποφεύγουν τους φόρους. Και απο αυτούς που είναι δεύτερης γενιάς ήταν και οι δύο τρομοκράτες γιατροί που είχαν προσπαθίσει με αυτοκίνητο Jeep να τινάξουν
  το αεροδρόμιο της Γλασκώβης.
  Και καλή αρχή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.