#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/03/2010 00:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σε πορεία αυτο-απομόνωσης η κ. Μπακογιάννη

Αυτό μόνο η Ντόρα μπορούσε να το πετύχει. Πήγε στην Θεσσαλονίκη για να κάνει μια πολυδιαφημισθείσα παρέμβαση και τελικά κατάφερε να φύγει πιο απομονωμένη από όσο πήγε.

Πως το κατάφερε αυτό; Στρεφόμενη με την ομιλία της ταυτόχρονα και εναντίον του Σαμαρά και εναντίον του Καραμανλή.

Έτσι από την μια αμφισβήτησε ευθέως την πολιτική στρατηγική του Α. Σαμαρά εναντιώθηκε στην «αυτοκάθαρση» και μίλησε για κύκλο εσωστρέφειας και για προεδρικούς συμβούλους που βλέπουν εσωτερικούς αντιπάλους.

Και από την άλλη άσκησε έντονη κριτική στις κυβερνήσεις Καραμανλή τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η βάση του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε ως παράταξη σήμερα, είναι γιατί ως κυβέρνηση δεν εφαρμόσαμε το πρόγραμμα μας, γιατί δεν υλοποιήσαμε την πολιτική για την οποία είχαμε δεσμευτεί και είχε ως βάση την ιδεολογία μας».

Ποια πολιτική πρότεινε ως αντιστάθμισμα Την πολιτική … Σαμαρά με άλλα λόγια (διαβάστε εδώ: http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1792487)

Κατάφερε επίσης κι ένα άλλο εκπληκτικό. Να είναι ο/η μοναδικός/η πολιτικός που πριν καν αρχίσει την παρέμβασή της σε ένα κορυφαίο κομματικό όργανο να ομολογεί ο/η ίδια/ος ότι είναι απομονωμένη/ος. Ιδού τι είπε στην αρχή της ομιλίας της:

Δεν σας κρύβω ότι προβληματίστηκα πάρα πολύ αν έπρεπε να έρθω σ΄ αυτό το προσυνέδριο  και να καταθέσω τις απόψεις μου. Ο κύκλος της εσωστρέφειας που εντάθηκε την τελευταία εβδομάδα μέσα στη Νέα Δημοκρατία δημιουργεί ένα ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον για οποιοδήποτε  στέλεχος θέλει με καθαρή τη συνείδηση του να συμβάλλει σ’  ένα καλύτερο αύριο, πρωτίστως για τη χώρα και βεβαίως για την παράταξη. Βρίσκομαι όμως εδώ και αναλαμβάνοντας τον κίνδυνο μικρόνοες και επιφανειακοί αναλυτές να διαστρεβλώσουν για μια άλλη φορά και τις προθέσεις και τα λόγια μου, πέντε λεπτά αφού σας μιλήσω.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 21/03/2010 00:43:05

  Έχει τον Καρατζαφέρη για να την υποδεχθεί. Ο μπαμπάς κανει τα ντίλια.

 2. ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ avatar
  ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 21/03/2010 00:48:18

  Mια χαρά τα είπε η Ντόρα, όσο κι αν σας πειράζει..Δημοσίευσε επιτέλους Φάκτορα τα σχόλιά μου....

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 21/03/2010 01:05:21

   Ποιος δίνει σημασία τι λέει αφού κάθε 24 τα αλλάζει ανάλογα με την κατεύθυνση του αέρα.

 3. χελιδόνι avatar
  χελιδόνι 21/03/2010 00:56:30

  Επίσης έχει τον Χατζηλαλάκη, τον συμμαθητή Χριστοφοράκο,τον Πρετεντέρη, την Τρέμη , καθώς και τον Παπαφλοξ τα Σαββατοκύριακα... Τι άλλο θέλει!

  • kopakampana avatar
   kopakampana @ χελιδόνι 21/03/2010 18:22:51

   ποιος ειναι αυτος ο ερμος ο παπαφλοξ?

 4. Στέργιος avatar
  Στέργιος 21/03/2010 01:16:59

  Για τη Siemens είπε τίποτα; Για την Ουρουγουάη;

 5. fatfat avatar
  fatfat 21/03/2010 01:30:39

  μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι στην πραγματικότητα σημαίνει η "αυτοκάθαρση" για την οποία γίνεται λόγος τόσες μέρες?
  Μήπως σημαίνει ότι όσα στελέχη της ΝΔ πλήγωσαν τους ψηφοφόρους της, πρέπει να συναισθανθούν-καταλάβουν τα λάθη τους και να απέχουν οικειοθελώς από το κόμμα ή ακόμα και από την πολιτική για ένα χρονικό διάστημα?
  Εγώ πάντως πιστεύω ακράδαντα, ότι ελάχιστοι ως τώρα έχουν συναισθανθεί τα λάθη τους και τις παραλείψεις τους όσο η ΝΔ ήταν κυβέρνηση, και ακόμα λιγότεροι έχουν αποφασίσει οικειοθελώς να κάνουν στην άκρη ή να αποχωρήσουν για ένα διάστημα από την πολιτική σκηνή(δεν εννοώ να φύγουν από το κόμμα,αλλά να απέχουν).
  Για αυτό πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στον απλό κόσμο της ΝΔ να απομονώσει και να καταψηφίσει όσα στελέχη θεωρεί ότι τον πλήγωσαν και τον περιφρόνησαν, μέσω βέβαια από δημοκρατικές διαδικασίες(π.χ καθολική ψηφοφορία ανά εκλογική περιφέρεια για την ανάδειξη κομματικών στελεχών,υποψήφιων βουλευτών).
  Σε διαφορετική περίπτωση,θεωρώ πολύ πιθανό μετά κάποιο χρονικό διάστημα, τα ίδια στελέχη - επειδή έχουμε εμείς κοντή μνήμη και επειδή έχουν αυτά ακόμα και καλές διασυνδέσεις - να λάβουν κομματικές θέσεις ή να αναδειχθούν πάλι υποψήφιοι βουλευτές.
  Τέλος, δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να ισχυρίζεσαι ότι τα αλλάζεις όλα στο κόμμα, αλλά να αρνείσαι να υπάρχει πρόεδρος για καθορισμένη θητεία. Και όταν αυτή η θητεία λήγει, να γίνεται πάλι καθολική εκλογή από την βάση του κόμματος. Και στην οποία εκλογή βέβαια,να έχεις δικαίωμα ως απερχόμενος πρόεδρος να βάλεις ξανά υποψηφιότητα.

 6. Factorx avatar
  Factorx 21/03/2010 01:35:52

  "αυτοκάθαρση" σημαίνει οτι η ΝΔ θα κάνει μόνη της τις διαγραφές της.

 7. nbechr avatar
  nbechr 21/03/2010 08:14:12

  Είναι γνωστοί σε όλους οι Γραμματείς , Σύμβουλοι και Διευθυντές πού Διοίκησαν την χώρα μας μετά την απομάκρυνση τού Θοδωρή . Με ένα τηλέφωνο διόριζαν , απαιτούσαν υπογραφές από επικεφαλής Οργανισμών , εβαζαν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια να σαρώνουν ανάλογα με το αν πειθαρχούσε κάποιος σττίς εντολές τους.
  Δεν υπήρχαν Υπουργοι , αυτοί υπήρχαν ΜΟΝΟ.
  Και σήμερα ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ είναι Σαμαρικοί. Αυτοκάθαρση σημαίνει να ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ . Λευτέρης , Μενέλαος , Διονύσης , Γιάννης , Κώστας . Βούλιαξαν τον Καραμανλή , και θα βουλιάξουν και τον Σαμαρά.

  • Y. avatar
   Y. @ nbechr 21/03/2010 09:40:45

   Συμπτωματικά, τα ονόματα που παρέθεσες, συμπίπτουν με μερικά από τα ονόματα, για τα οποία έχω και προσωπικά την ίδια άποψη. Με το Γιάννης μόνο λίγο μπερδεύομαι.

  • Στέργιος avatar
   Στέργιος @ nbechr 21/03/2010 09:47:05

   Μα φυσικά, τώρα είναι όλοι σαμαρικοί.

   Κι αν αύριο μεθαύριο γίνει πρόεδρος τής ΝΔ η Αλέκα Παπαρρήγα, θα γίνουν όλοι παπαρρηγικοί. Η ΝΔ απομάκρυνε τους αγνούς ιδεολόγους από κοντά της. Τα στελέχη τής ΝΔ δεν έχουν ιδεολογία. Ή μάλλον έχουν, αλλά το ε τής ιδεολογίας τους γράφεται με €.

  • nbechr avatar
   nbechr @ nbechr 21/03/2010 10:19:51

   Τα πρόσωπα και γνωστά είναι και υπήρξαν οι αόρατοι φρουροί τού Καραμανλή πού μίλαγαν για λογαριασμό του .
   Ποιός Υπουργός τολμούσε να τούς παει κόντρα ;
   Τού βγάζανε τα παραπολιτικά το ένα μετά το άλλο.
   Καλά τον Γιάννη δεν κατάλαβες ;
   Αν είναι δυνατόν !!!!!

  • Y. avatar
   Y. @ nbechr 21/03/2010 12:51:56

   Προσωπικές διαδρομές φίλε nbechr,.....προσωπικές διαδρομές! Και δεν είναι οι μόνοι. Αν ήσουν χθες στη θεσ/νίκη, και μπορούσες να “αναγνώσεις” τα συμβαίνοντα, πολλά θα καταλάβαινες. Το βήμα του Προσυνεδρίου, οι περισσότεροι πλείστοι το είδαν σαν προεκλογικό φόρουμ των επερχόμενων εσωκομματικών, και των οψέποτε εθνικών.
   Αντώνη Σαμαρά, καλό το βαγγέλιο, αλλά χρειάζεται και το φραγγέλιο. Ειδάλως το πασόκ θα μας καθίσει για άλλα είκοσι χρόνια.

 8. καθρέφτης avatar
  καθρέφτης 21/03/2010 08:23:34

  "Εδώ καράβια χάνονται, παλιόβαρκες που πάτε".

 9. socrates avatar
  socrates 21/03/2010 09:21:44

  Μιά πτυχή του χαρακτήρα της Ντόρας μοιάζει πολύ με του Γιωργάκη.
  Πάσχουν και οι δύο από το σύνδρομο του "για όλα φταίνε οι άλλοι".
  Εκτός από γόνους πολιτικών τζακιών, το ίδιο σύνδρομο προσβάλλει κάθε αποτυχημένη μετριότητα όπως πρίγκιπες, καλλιτέχνες, ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφους, κλπ.

  • Στέργιος avatar
   Στέργιος @ socrates 21/03/2010 09:48:00

   Μόνο που η Ντόρα ετοιμάζεται για βεντέτα.

  • κοψοχέρης avatar
   κοψοχέρης @ socrates 21/03/2010 15:00:57

   Η artemis βγήκε για κυνήγι αλλά, δυστυχώς γι' αυτήν δεν υπάρχουν πια θηράματα (τελιώσαν τα κορόϊδα).
   Ο "αντωνάκης" που δεν προσκύνησε το μητσοτακέϊκο και το λαμπρακιστάν σήμερα είναι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και σύντομα θα είναι πρωθυπουργός.
   Άντε τώρα να μαζεύεται η παρέα της κωλοτούμπας, με μπροστάρη το Γιωργάκη, σύντροφο των χέρ-χέρι και δεκανίκι την πρώην αυτοκράτειρα (και νυν ξεπεσμένη απόγονο τζακιού).

 10. artemis avatar
  artemis 21/03/2010 09:31:20

  η ντορα εχει απομονωθει απο το συνεδριο και ο αντωνακης απο την ελληνικη κοινωνια βλ δημοσκοπησεις

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ artemis 21/03/2010 10:30:42

   Πολύ πειστικές οι δημοσκοπήσεις, τοσο που όταν τις επικαλούνται τα ορφανά της Ντόρας γίνονται πιστικότερες!

   Πιστεύεις ειλικρινά τις δημοσκοπήσεις;

   Να μου πεις αυτές πίστευε και η Ντόρα... από τους ίδιους μηχανισμούς στηρίζεται και αυτές οι δημοσκοπήσεις. Δεν ξέρω και δεν λέω ότι προηγείται η ΝΔ αλλά αυτή η διαφορά είναι μούφα.

 11. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 21/03/2010 09:57:15

  Ο 'πωλών τοις μετρητοίς',πρέπει ν'αρχίσει σοβαρά ν'ανησυχεί.Πόσο βέβαιος είναι άραγε, ότι το κόμμα του (εφ'όσον δεν έχει ως τότε απορροφηθεί από το Πασόκ) θα πάει στις επόμενες εκλογές με αρχηγό τον ίδιο;

 12. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 21/03/2010 11:10:38

  H Nτορα ομως εθεσε πολιτικο ζητημα για την παρελθουσα κυβερνηση που δεν εχει τεθει.Δεν απετυχε επειδη καποιοι εκλεβαν αλλα επειδη δεν εφαρμοσε φιλελευθερο προγραμμα.Η επιμονη σε σκανδαλα ευνοει το ΠΑΣΟΚ το οποιο θελει να περασει την εικονα οτι το προβλημα ειναι τα σκανδαλα και οχι ο κρατισμος.

 13. ευτυχια avatar
  ευτυχια 21/03/2010 11:49:43

  Η Ντόρα έχασε το τρενο γιατι αργησε πολυ να κανει κριτική. Φοβουμενη οτι θα κατηγορηθει γι αυτό που είναι δηλαδη κόρη του πατερα της, συνταχθηκε πληρως με την Κυβερνηση Καραμανλή με αποτεκλεσμα να καταστρεψει το πολιτικο της μέλλον. Δυστυχώς. Γιατι η ιδια και πολυ αξιολογότερη του Καραμανλή έίναι και θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο τα επόμενα χρόνια ακριβώς γι αυτό που είναι:κορη του πατέρα της.Δυστυχώς όμως η ελληνική Κοινωνία που μαστίζεται απο τις μεταπολιτευτικές ιδεοληψίες δεν δίνει ούτε καν τον λόγο σε προσωπικότητες όπως του Κων.Μητσοτάκη και δεν παραδέχεται οτι ενω επι Κυβέρνησής του εγιναν προσπάθειες και ειπωθηκαν αλήθειες, καταστράφηκαν απο τους συνδικαλιστές όπως ο Πρωτόπαππας κι ο Κανελόπουλος, στους οποίους σε αντίθεση δίνει ακόμα τον λόγο.Το στερεότυπο του "καντεμη"και του "αποστάτη"που δημιουργήθηκε απο όλον αυτόν τον αριστερό συρφετό που πούλησε και τη μάνα του για μια θεσούλα κι ενα επίδομα, κυνηγάει και την Ντόρα.Ο Μητσοτάκης δεν είπε ποτέ ψέμματα: εγω τον θυμάμαι σε συνέντευξή του να λέει οτι το ύψος του ελλείμματος είναι 700 δισ (επι Καραμανλή)κι όλοι να τον βρίζουν γιατι υποτιθεται οτι ειχαμε μια δυνατή Οικονομία. Κι ειναι ο ΜΟΝΟΣ πρωην Πρωθυπουργός "εν ζωή" που δεν διστάζει κι εχει την υπευθυνότητα και τα κότσια να δίνει συνεντευξεις και να "απολογειται¨για την Διακυβέρνησή του.Κι ενω μιλαει με επιχειρήματα, του απάντανε βρίζοντας τον "εν χορώ". Που είναι ο Σημίτης κι ο Καραμανλής?

  • Κοντή Λίζα avatar
   Κοντή Λίζα @ ευτυχια 21/03/2010 14:19:49

   Τι πίνεις και δεν μας δίνεις Ευτιχία(-ε);

   Αυτός δεν ήταν που έλεγε ότι --μετά από δέκα χρόνια όλοι θα έχουν ξεχάσει (το όνομα)--; Όταν κάνεις τόσο χονδροειδή σφάλματα στις πολιτικές εκτιμήσεις σου πως θες να σε παίρνουν στα σοβαρά μετά;

   Να γράφεις πιο συχνά γιατί μας κάνεις και γελάμε εδώ. Μην χάνεσαι...

 14. ΑΡΗΣ Θ avatar
  ΑΡΗΣ Θ 21/03/2010 13:43:41

  Κατ΄ αρχήν να επαναλάβω - με τον κίδυνο να γίνω κουραστικός- την πολλές φορές διατυπωθείσα άποψη μου ότι το να τα βάζουμε με τη Μπακογιάννη ό,τι κι αν κάνει ό,τι κι αν πει 1.είναι άδικο 2. συσκοτίζει την ουσία πιθανώς χρήσιμων απόψεων 3. κάνει κακό στην παράταξη (και στον Σαμαρά)
  Παρακολουθώντας διαδικτυακά το Προσυνέδριο έχω την αίσθηση ότι η Μπακογιάννη έκανε την πιο πολιτική και επί της ουσίας ομιλία:Μίλησε για την ανάγκη να συγκεκριμενοποιηθεί το ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ,ξεκαθάρισε ότι "Ευθύνη έχουμε όλοι", ανέφερε για κρατικίστικες και λαικίστικες απόψεις που κατά καιρούς επικράτησαν,επεσήμανε ότι δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα του μηδενισμού του έργου της κυβέρνησης Καραμανλή,μίλησε για την διαχωριστική γραμμή "Δημιουργίας- Πρασιτισμού " που διατρέχει οριζόντια την κοινωνία μας, τόνισε ότι πρέπει να εξασφαλίσουμε κυριαρχία στις ιδέες και ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να γίνουμε μία κανονική Ευρωπαική χώρα. Σε τίποτα από αυτά δεν νομίζω ότι έχει διαφορετική γνώμη ο Σαμαράς, νομίζω πάντως ότι μιλάει γι αυτά πολύ πιο γενικόλογα.
  Οι προτάσεις της για τα οργανωτικά (θέσπιση θητείας για τον Πρόεδρο, εξ ολοκλήρου αιρετό το 15 μελές κορυφαίο όργανο του κόμματος) έστω κι αν διαφωνώ για το πρώτο και έχω σοβαρές επιφυλάξεις για το δεύτερο δεν μπορεί να πει κανείς ότι στερούνται μιας συνεπούς λογικής.
  Αντί λοιπόν να μηδενίζουμε ό,τι λέγεται από τη Μπακογιάννη και να προσπαθούμε να τα ερμηνεύσουμε με βάση τις εικαζόμενες προθέσεις της καλύτερα θα ήταν να συζητήσουμε επί της ουσίας.
  Για τα περί "αυτοκάθαρσης" δεν μπορώ να αποφύγω τον περιρασμό να σας παραπέμψω στο ομώνυμο άρθρο (17 Μαρτίου) στο αγαπημένο μου firiki2010
  http://firiki2010.wordpress.com/

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ ΑΡΗΣ Θ 21/03/2010 14:40:21

   Φυσικα και ηταν η πιο πολιτικη η ομιλια της Μπακογιαννη και εκεινη που εθεσε ξεκαθαρα το ζητημα της ιδεολογιας.
   Το σημειο που μου αρεσε ηταν αυτο που ειπε οτι ακουγες στελεχος της ΝΔ και δεν ηξερες αν ανηκει στη ΝΔ ή το ΚΚΕ.
   Ο Σαμαρας ειναι πιο γενικος γιατι εκφραζει πολλους λαικοδεξιους που ειναι κουμπωμενοι απεναντι στο φιλελευθερισμο ασχετα αν δεν το λενε.

 15. ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ avatar
  ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 21/03/2010 14:38:13

  Επιτέλους επικρατεί μια μετριοπάθεια. Η ΝΔ χρειάζεται αγώνα για να βρει τον εαυτό της και μας έχει ανάγκη όλους...

 16. ευτυχια avatar
  ευτυχια 21/03/2010 14:59:21

  Kοντη Λιζα, Αυτο ακριβώς ειναι το προβλημα: το οτι εσυ και οι ομοιοι σου εχουν τετοια αισθηση του χιουμορ, που γελάνε με τις αποψεις των άλλων, αντι να τις συζητάνε με επιχειρήματα.Οσον αφορά τις δηλώσεις του Μητσοτάκη για το όνομα και γω τις απορριπτω και δεν απολογούμαι για λογαριασμό του. Αν διάβαζες ποιό προσεκτικά το σημείωμα θα καταλάβαινες τι ακριβώς λέω και δεν θα πάθαινες παράκρουση μόλις άκουγες το όνομά του. Δεν χάνομαι - αν και πολυ θα το ήθελες γιατι το υπαγορευει η μισαλλοδοξία σου.
  Υ.Γ. 1.Αν εχεις αγνωστες λέξεις και δεν καταλαβαινεις τι λέω, μπορεις να επανελθεις.2. Ετσι κι αλλιως περιμένω να συναντησω "καθε καρυδιάς, καρύδι" στα blogs και δεν μου κανεις εντυπωση.

 17. ellen avatar
  ellen 21/03/2010 15:16:01

  Μεταξύ άλλων λέει:

  "στη Νέα Δημοκρατία δημιουργεί ένα ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον για οποιοδήποτε στέλεχος θέλει ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ να συμβάλλει σ’ ένα καλύτερο αύριο"...

  Σόρρυ αλλά Ντόρα και συνείδηση ;;; απο πού κι ως πού; αν είχε εστω και λίγη απο δαύτη θα ντρεπόταν για όσες τρικλοποδιές έβαζε και συνεχιζει να βάζει στο κόμμα και κατ'επέκταση στον Ελληνικό λαό, απο όποιο πόστο κι αν συμμετείχε...γιατί συμμετείχε ..δεν ήταν ..καλεσμένη για να μην ήξερε τι παιζόταν...και να θέλει να κρυφτεί πίσω απο το δάχτυλο της ,δεν μπορεί γιατι ακόμη κι αυτό είναι ...large and old!!!!

 18. Πολίτης της Μπανανίας avatar
  Πολίτης της Μπανανίας 21/03/2010 15:26:39

  Αυτήν αν πεθάνει ο Μητσοτάκουλας θα την ξεχάσουν και οι πέτρες.

  Το ξερό της το κεφάλι την έφαγε, και το γεγονός οτι έχωνε την μύτη της εκεί που δεν έπρεπε. Χειρότερη και απο τον GAP είναι.

 19. fatfat avatar
  fatfat 21/03/2010 17:01:46

  @ factorx...μου γράφεις ότι “αυτοκάθαρση” σημαίνει οτι η ΝΔ θα κάνει μόνη της τις διαγραφές της.....γιατί υπήρχε περίπτωση να την κάνει κάποιος άλλος, π.χ να την κάνει το ΠΑΣΟΚ ή το ΚΚΕ και όχι η ΝΔ?
  Ποιος από την ΝΔ θα τις κάνει αυτές τις περιβόητες διαγραφές?
  Προσωπικά ο κύριος Σαμαράς(ως πρόεδρος),το όργανο που ορίζει σχετικά το καταστατικό του κόμματος, το επικείμενο συνέδριο του κόμματος ή κάποιος άλλος?
  Και -το σημαντικότερο - πότε τελικά θα γίνουν αυτές οι διαγραφές?
  Και αυτοί που πλήγωσαν και περιφρόνησαν τον κόσμο της ΝΔ και την παράταξη, δεν έχουν ονοματεπώνυμο? Γιατί δεν γίνεται ονομαστική αναφορά σε αυτούς, παρά μόνο αόριστη?
  Μήπως περιμένουμε να συναισθανθούν τις τεράστιες ευθύνες τους και να αποχωρήσουν οικειοθελώς?
  Ή μήπως κάποιοι μίλησαν απλώς για "αυτοκάθαρση", έγινε κάποια συζήτηση ή αναφορά για αυτή και το θέμα έκλεισε?

 20. Factorx avatar
  Factorx 21/03/2010 17:07:59

  @fatfat, σκλεφτεσαι πολύ κοινότυπα. Καμια πρωτοτυπία. Δεν ειναι αναγκη να τους διαγράψει. Μπορει απλως να τους αφήσει εξω

 21. fatfat avatar
  fatfat 21/03/2010 17:18:11

  @ factorx...σωστό και αυτό που μόλις μου ανέφερες.....αν όμως δεν διαγράψει κανέναν, ίσως περάσει η εντύπωση στον κόσμο ότι δεν μπορεί (να διαγράψει)....και τελικά τότε μόνο αυτός θα είναι χαμένος....

 22. Kώστας Θ. avatar
  Kώστας Θ. 22/03/2010 08:51:24

  Όπως έμαθα, η Ντόρα τοποθέτησε μικρές ομάδες οπαδών της σε διάφορα σημεία της αίθουσας για να ξεκινούν τα χειροκροτήματα.. Παλιά μου τέχνη..
  Πολύ το χειροκρότημα για τον ΚΚ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.