#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/01/2011 18:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σε μισό εκατομμύριο (μόνο!) ανέρχεται ο αριθμός των παράνομων αλλοδαπών στην ΕλλάδαΣε 470.000 εκτιμά το ΕΛΙΑΜΕΠ τον αριθμό των μη νομίμων αλλοδαπών στη χώρα, αριθμός που επιδεικνύει μεγάλη ποσοστιαία αύξηση, σε δυο μόλις χρόνια. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής, στο πλαίσιο του προγράμματος Clandestino της ΕΕ, πριν από δυο χρόνια, οι μη νόμιμοι αλλοδαποί έφταναν σε 280.000.

Μιλάμε, λοιπόν, για ποσοστιαία αύξηση 60%. 

Από τις 470.000 των μη νομίμων οι 280.000 είναι Αλβανοί και άλλοι Ευρωπαίοι και οι υπόλοιποι προέρχονται από την Ασία και την Αφρική.

“Η κίνηση στα νησιά δεν μειώθηκε λόγω FRONTEX” σημείωσε ο κ. Μαρούκης “αλλά λόγω αποναρκοθέτησης του Εβρου και φθηνότερων τιμών για διέλευση από εκεί.(σ.σ. 3000 ευρώ η διαδρομή μέσω Αιγαίου, 300 ευρώ από Εβρο). Όποιος αποφασίζει να περάσει, θα περάσει, εκτός κι αν πεθάνει στο δρόμο”.

Μελετώντας την κατάσταση των μη νομίμων μεταναστών στη χώρα, ο κ. Μαρούκης τους έχει διαχωρίσει μεταξύ όσων οι κοινότητες διαβιούν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα και αυτών που δημιούργησαν “νεοσυσταθείσες” κοινότητες.

    Στην πρώτη ομάδα ανήκουν Αλβανοί, Πακιστανοί, Γεωργιανοί και Μπαγκλαντεσιανοί. Οι μη νόμιμοι Αλβανοί απασχολούνται στους ίδιους τομείς με τους νόμιμους ομοεθνείς τους και αντιμετωπίζουν παρεμφερή προβλήματα εξαιτίας της κρίσης. Μεταξύ των νόμιμων μεταναστών, μεγάλος αριθμός έχει απωλέσει τη νομιμότητα, εξαιτίας της ανεργίας και έχει εξαναγκασθεί να επιστρέψει. Αντίστοιχος μεγάλος αριθμός μη νομίμων, επιστρέφει στην Αλβανία και εισέρχεται παράνομα στην Ελλάδα, μόνο για βραχύχρονη, εποχιακή εργασία. Καθώς η οικοδομή έχει πληγεί από την οικονομική κρίση, οι Αλβανοί αναγκάζονται να αποχωρήσουν από τις κατασκευές,”παραδοσιακό” τομέα ενασχόλησής τους στην Ελλάδα, και κύριος τομέας απασχόλησης γίνεται, πλέον, για πολλούς ο αγροτικός τομέας.Οι μη νόμιμοι Πακιστανοί απασχολούνται στον αγροτικό τομέα, “παραδοσιακό” τομέα ενασχόλησης των ομοεθνών τους. Τα φαινόμενα εργασιακής εκμετάλλευσής τους, έχουν πληθύνει τα τελευταία χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό ότι το μεροκάματο των μη νομίμων Πακιστανών, από 25-30 ευρώ πέρσι, στον αγροτικό τομέα, έχει πέσει στα 6-15 ευρώ.

Οι Μπαγκλαντεσιανοί επιβιώνουν μεταξύ αγρών, πώλησης μικρο-αντικειμένων στο δρόμο και επαιτείας στα φανάρια. Ο κ. Μαρούκης δεν εντόπισε φαινόμενα εκμετάλλευσής τους από κυκλώματα.

Τη δεύτερη ομάδα αλλοδαπών αποτελούν οι “νεοσυσταθείσες” κοινότητες Αφγανών, Σομαλών, Αλγερινών, Μαροκινών και προερχομένων από κράτη της δυτικής και υποσαχάριας Αφρικής. Προσδοκία τους είναι να φύγουν προς άλλα κράτη της δυτικής Ευρώπης. Εργάζονται περιστασιακά, είτε στην επαρχία βγάζοντας ελάχιστα χρήματα είτε στην Αθήνα, πηγαίνοντας στις πιάτσες όπου προσφέρουν χειρονακτική εργασία σε τιμή ευκαιρίας. Ζουν με δανεικά από φίλους, με πίστωση από μικρομάγαζα άλλων αλλοδαπών ή από συγγενείς που στέλνουν χρήματα από το εξωτερικό. Κάποιοι ασχολούνται με το υπαίθριο μικρο-εμπόριο, με βασική πελατεία άλλους μετανάστες.

Οι άνθρωποι αυτοί στοιβάζονται ( 2-3 οικογένειες) σε μικρά δωματιάκια το χειμώνα και μένουν έξω το καλοκαίρι. Τρέφονται, όταν προλαβαίνουν, μια φορά την ημέρα από τα συσσίτια της Εκκλησίας και ΜΚΟ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Σομαλή μητέρα με δυο παιδιά, δυόμισι και ενός έτους, που επί 2,5 χρόνια τρέφονται με ένα πιάτο σκέτο ρύζι ή φασόλια. Οταν υπάρχει, δίνει το βράδι ένα μπουκάλι γάλα σκόνη. Στην Πάτρα, όπου, κατά κύριο λόγο, συγκεντρώνονται ενήλικες, τρέφονται από τα σκουπίδια και υπάρχει μικρή βοήθεια από σχολείο εκμάθησης γλώσσας για ενηλίκους. 

    Είναι θύματα εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας, συστηματικής βίας και εκκαθαρίσεων από ακροδεξιές ομάδες. Ενας μικρός αριθμός ασυνόδευτων ανηλίκων και νέων έχει εμπλακεί στο εμπόριο ναρκωτικών και στην μικρο-εγκληματικότητα, όπου τα ποσοστά της εμπλοκής τους αυξάνονται όσο περνά ο καιρός.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 14/01/2011 18:31:35

  Κάπου είχα δει ένα βιντεάκι που εξηγούσε πως με τον τρέχοντα ρυθμό γεννητικότητας στη Δυτική Ευρώπη (1,3 παιδιά), με τον τρέχοντα ρυθμό γεννητικότητας των μαύρων και των μουσουλμάνων μεταναστών (8.1 παιδιά), και με τον ρυθμό της συνεχιζόμενης μετανάστευσης από Αφρική και Μ. Ανατολή προς τα εδώ, το 2050 η Δυτική Ευρώπη θα είναι στη πλειοψηφία της μουσουλμανική, και μερικές χώρες όπως π.χ. η Γερμανία και η Ελλάδα κ.ά. θα είναι καθαρά μουσουλμανικές.
  Άλλωστε το είχε πει και ο Καντάφι σε ανύποπτο χρόνο, πως στο εγγύς μέλλον η Ευρώπη θα εξισλαμιστεί χωρίς πόλεμο, και χωρίς βία.

  • GSV avatar
   GSV @ Strange Attractor 14/01/2011 18:33:32

   Θεωρεις Strange Attractor οτι ειδικα η Γερμανια θα επιτρεψει κατι τετοιο?

   Ασε εμας στην Ελλαδα, εμεις ειμαστε ΄΄ προοδευτικα΄΄ μυαλα!!

   • ΛίγκαΤουΒορρά avatar
    ΛίγκαΤουΒορρά @ GSV 14/01/2011 19:16:41

    Τα ίδια λέμε και για την Αγγλία... «Θα επιτρέψει η Αγγλία να γίνει κάτι τέτοιο;»

    Εν τέλει όμως η ζημιά συντελείται και αργότερα, επιτρέψουν δεν επιτρέψουν, πισωγύρισμα και δραστικά μέτρα δεν θα υπάρχουν...

    • ΛίγκαΤουΒορρά avatar
     ΛίγκαΤουΒορρά @ ΛίγκαΤουΒορρά 14/01/2011 19:17:33

     «Πισωγύρισμα ΧΩΡΙΣ δραστικά μέτρα δεν θα υπάρχει» εννοούσα.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Strange Attractor 14/01/2011 18:52:27

   να το βιντεάκι σου - για να το δούνε κι άλλοι ...

   h**p://www.youtube.com/user/friendofmuslim

   • ΛίγκαΤουΒορρά avatar
    ΛίγκαΤουΒορρά @ δρόμος 14/01/2011 19:14:40

    Έως ότου αντιληφθούν τι πάει να γίνει -κάπως αργά- και ξεκινήσουν νέες Σταυροφορίες τον 21ο αιώνα. Εκεί θα οδηγηθούμε στο τέλος...

    Μεγάλες μάχες πάλι στο εσωτερικό της Ευρώπης θ΄ανοίξει... Όχι Ασία, Αφρική...

    Εντάξει, είμαι υπερβολικός!...

 2. GSV avatar
  GSV 14/01/2011 18:31:38

  Το θεμα δεν ειναι ποσοι ειναι! Οσοι και να ειναι, ειναι πολλοι!!

  Το θεμα ειναι τι κανουμε? Λιγο η κριση στην Ελλαδα, λιγο οι συνθηκες εξαθλίωσης που βιώνουν, σε λίγο θα γίνουμε ζουγκλα!! Σε λιγο δεν θα κυκλοφορει αδεσποτο στους δρομους! οσο μακαβριο και αν ακουγεται, ειναι γεγονος! Η πεινα μπορει να οδηγησει τον ανθρωπο σε πραξεις περα απο καθε φαντασια!

  Η Ελλαδα δεν αντεχει αλλο!

  Θα μας σωσει ο φραχτης στον Εβρο!! κοτοπουλο δεν θα ξαναχαθει!! Θα μπορει ο κοσμος να κοιμαται ησυχος!!!

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ GSV 14/01/2011 18:56:12

   Αν δεις το πιό πάνω βίντεο, θα καταλάβεις τι να κάνουμε: παιδιά!

   (Βρε σεις, μπας κι έχει δίκιο ο Μπουτάρης? για πάρτε το αλλιώς ... )

 3. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 14/01/2011 18:45:26

  Όχι, ξαναδείτε το παρακάτω απόσπασμα για τους αλγερινομαροκινοσουδανοσομαλούς λάθρο, και σκεφτείτε: από ποιας χώρας την άνεση έγραψε το "πόνημά" του ο συντάκτης;

  "...Ζουν με δανεικά από φίλους, με πίστωση από μικρομάγαζα άλλων αλλοδαπών ή από συγγενείς που στέλνουν χρήματα από το εξωτερικό. Κάποιοι ασχολούνται με το υπαίθριο μικρο-εμπόριο, με βασική πελατεία άλλους μετανάστες..."

  Δηλαδή, αυτοί οι άνθρωποι:
  -δεν κλέβουν
  -δεν ληστεύουν
  -δεν κάνουν πρεζεμπόριο
  -δεν κάνουν σωματεμπορία
  -το "μικρο-εμπόριο", δηλ. "αμπρέλα, αμπρέλα" που λέει και ο ΒΙΣ, δεν είναι λαθρεμπόριο!

  Μήπως γράφει από την Ελβετία ο συντάκτης της έκθεσης; Από κανά σαλέ τού Γκστάαντ;

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Αυριανιστής 14/01/2011 18:56:14

   Κι εγώ που πάντα νόμιζα ότι έρχονται εδώ ως οικονομικοί, και καλά μετανάστες, για να στέλνουν χρήματα στις οικογένειές τους, τώρα μαθαίνω ότι τους στέλνουν αυτές γκριν ντόλαρς από τη Σομαλία, το Σουδάν, το Μαλί, κλπ. Έχουμε δηλαδή και εισροή συναλλάγματος!!!!! Ε τότε, να μείνουν.

   • anonymous avatar
    anonymous @ Strange Attractor 14/01/2011 19:13:04

    Μάλλον τους στέλνουν λεφτά συγγενείς από την Ευρώπη, περιμένοντας να πάνε να τους βρουν.

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Strange Attractor 14/01/2011 23:31:10

    Kαλώς ήρθε το (σομαλο)δολλάριο...
    Η Western Union έχει παράρτημα στο Μογκαντίσιου; Ή μήπως τα στέλνουν τα λεφτά με Paypal;
    Μήπως τα έχουν στην κοιλιά προβάτων, σαν αυτά που έσφαζαν σε κάτι ταράτσες στον Άγιο Παντελεήμονα, αφού πρώτα τα είχαν...ικανοποιήσει σεξουαλικά; Το κατήγγειλαν κάτοικοι αυτόπτες μάρτυρες, διότι τόσο το gangbang orgy, όσο και η σφαγή του αντικειμένου του πόθου συνέβη παρουσία κοινού σε ταράτσα...
    Μετά έπεσαν λέει επάνω κάτι ΜΚΟ, κάτι Κούρκουλοι και κάτι Κούρτοβικ και το θέμα θάφτηκε...

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ ΒΙΣ 14/01/2011 23:31:58

     Οι έρευνες του ΕΛΙΑΜΕΠ είναι πάντοτε έγκυρες. Αφού το λέει και η "Καθημερινή"...

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Αυριανιστής 14/01/2011 20:33:15

   Χα!

  • skeptiki avatar
   skeptiki @ Αυριανιστής 14/01/2011 23:15:43

   Αυτό το "πίστωση" τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει.... Κοίτα να δεις που κάνουν και δόσεις οι σωματέμποροι

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Αυριανιστής 14/01/2011 23:26:50

   Δεν διαβάσατε ένα άρθρο που έγραψε στην "Καθημερινή της Κυριακής" ένας φωστήρας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που λέει ότι με τους Σομαλούς εδώ έχουμε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μπίζνες ως χώρα με το Κέρας της Αφρικής;
   (Το κέρατό τους θα έλεγα...)
   Δηλαδή, καταλαμβάνουν ένα πλοίο οι σομαλοί πειρατές και εμείς ως Ελλάδα παίρνουμε ποσοστό από τα λύτρα.
   Για άλλου είδους μπίζνες με το "Κέρας", χλωμό το βλέπω...

 4. tomy avatar
  tomy 14/01/2011 18:48:05

  την βαρκουλα τους-ασχετα αν την σκισανε με προτροπη των πρακτορων της ΜΙΤ- και πισω οπως ειρθαν.

 5. Ghost avatar
  Ghost 14/01/2011 18:52:53

  @GSV
  14/01/2011 στις 6:33 pm

  Στην Γερμανια οι μουσουλμανοι μεταναστες ειναι περισσοτεροι απο τους υπολοιπους μεταναστες και στο μελλον θα γινουν ακομη περισσοτεροι.
  Οπως και στην Γαλλια και στην Αγγλια.

  Σχετικα με τον "φραχτη" στον Εβρο, οτι και να βαλουν θα τους βαζουν "καποιοι" στη χωρα, η περιοχη του Εβρου με τον φραχτη θα θυμιζει την μεξικανικη πολη "Juárez" στα συνορα ΗΠΑ-Μεξικο... αλλα ενταξει, ειναι καλο μετρο δεν ξερουμε ομως αν θα καλητερεψει την κατασταση. Θα θελει πολυ καλη αστυνομευση

  • GSV avatar
   GSV @ Ghost 14/01/2011 19:40:02

   Φιλε Ghost,

   Οι μουσουλμανοι εχουν ενα πλεονεκτημα και ενα μειονεκτημα! Το πλεονεκτημα τους ειναι οτι λογω θρησκειας και πολιτισμου γεννουν πολλα παιδια εν αντιθεσει με τη γερασμενη Ευρωπη!

   Το μεγαλο τους μειονεκτημα ειναι οτι δεν μπορουν να προσαρμοστουν στον Ευρωπαικο (Δυτικο) πολιτισμο! Αποτελεσμα αυτου ειναι η αυτο-γκετοποιηση τους! Αυτο εχει ως συνεπεια το τρομερα χαμηλο βιωτικο και μορφωτικο τους επιπεδο (επι συνολου του πληθυσμου)! Το παραπανω γεγονος λειτουργει ως τροχοπεδη διοτι δεν τους επιτρεπει να ανελιχθουν στη κοινωνια!

   Η Ευρωπη δεν θα γινει ποτε μουσουλμανικη ηπειρος διοτι πολυ απλα ειναι πολυ πιο ανεπτυγμενη πνευματικως (μπορειτε να το πειτε και φιλοσοφικως)! Παντα θα ειναι λογω πολιτισμου, ηθων και παραδοσεων που επιτρεπουν την απαλοιφη παροπιδων.

   Ενα ρεαλιστικο σεναριο βλεπω (ως κατοικος χωρας της Βορειας Ευρωπης) ! Μεμονωμενα γεγονοτα ξενοφοβιας που λαμβανουν χωρα στις ημερες μας θα γινουν πολυ πιο εντονα και ευρειας κλιμακας στο εγγυς μελλον. Ο καθε πολιτισμος, το καθε εθνος διαθετει ενα υποσυνειδητο συστημα αυτοπροστασιας το οποιο ενεργοποιειται σε καταστασεις εκτακτου αναγκης και ισως παιρνει ακραια μορφη.

   Υπαρχει ενα κλασσικο ιστορικο παραδειγμα που μπορει να δωσει πολλες απαντησεις. Οταν οι ρωμαιοι κατελαβαν την Ελλαδα εδαφικως, ο Ελληνικος πολιτισμος κατελαβε τον Ρωμαικο! Γιατι? Διοτι επροκειτο για ανωτερο πολιτισμο!

   Θεωρει καποιος οτι ο Ισλαμικος πολιτισμος ειναι ανωτερος του Δυτικου βασιζομενος σε κριτηρια οπως αξια της ζωης, ατομικη εκφραση και ελευθερια, θρησκευτικη αναζητηση?

   Θεωρει καποιος οτι παιδια μουσουλμανων δευτερης γενιας η τριτης γενιας ακολουθουν πιστα τον αυστηρο και αποξενομενο ισλαμικο τροπο ζωης?

   Αξιζει να συζητησει καποιος για το Ισλαμ με μουσουλμανους δευτερης η τριτης γενιας που εχουν γεννηθει στην Ευρωπη! Απο προσωπικη εμπειρια θεωρω οτι δεν υπαρχει υπαρκτος κινδυνος!

   Εν κατακλειδι πρεπει να παρθουν πολιτικες αποφασης ωστε να αποφευχθει η ενεργοποιηση του ενστικτου της εθνικης αυτοπροστασιας διοτι ισως και να προκληθει μη αντιστρεπτη κατασταση με τρομερες συνεπειες!

   • anonymous avatar
    anonymous @ GSV 14/01/2011 20:11:05

    εχει ενεργοποιηθει...

   • firiki2010.wordpress.com avatar
    firiki2010.wordpress.com @ GSV 14/01/2011 21:50:16

    Mια μικρή παρατήρηση στο: "Θεωρει καποιος οτι παιδια μουσουλμανων δευτερης γενιας η τριτης γενιας ακολουθουν πιστα τον αυστηρο και αποξενομενο ισλαμικο τροπο ζωης?" Νομίζω ότι οι πιθανότητες η δεύτρη τρίτη γενιά μουσουλμάνων να ακολουθήσουν τον ισλαμικό τρόπο σωής είναι ευθέως ανάλογες με τον αριθμό τους. Εφ' όσον είναι λίγοι έχουν εντονότερη ανάγκη ενσωμάτωσης και βεβαίως είναι ευκολότερο και για την κοινωνία "υποδοχής" να αναπτύξει τους σχετικούς μηχανισμούς. Αν όμως γίνουν μια διακριτή ομάδα με δικούς τους "θεσμούς" και τον δικό τους χώρο- το γκέτο- τα πράγματα αλλάζουν.
    Ο παραλληλισμός με τον Ρωμαικό και τον Ελληνικό πολιτισμό νομίζω ότι δεν παίζει. Ισλάμ και Δύση έχουν διαφορετικές κλίμακες αξιών και νομίζω ότι μερικές φορές δεν το αντιλαμβανόμαστε πλήρως.
    Και για ποιο λόγο να μην ενεργοποιηθεί το ένστικτο εθνικής αυτοπροστασίας? Δεν είναι απαραίτητη προυπόθεση για αντιμετώπιση του προβλήματος ? Ή δεν υπάρχει πρόβλημα?

    • GSV avatar
     GSV @ firiki2010.wordpress.com 14/01/2011 22:03:31

     Σαφως και υπαρχει προβλημα! Απλα δεν εχει γινει τοσο εντονο στη καθημερινη κοινωνικη ζωη ωστε να ενεργοποιησει το ενστικτο της εθνικης αυτοπροστασιας! Εαν ενεργοποιηθει θεωρω οτι τα αποτελεσματα θα ειναι ευρειας κλιμακας και ακραιας μορφης. Γιαυτο θα πρεπει να βρεθει μια πολιτικη λυση αμεσα. Η Ευρωπη απο γη της επαγγελιας εχει καταντησει να ειναι τοπος μαρτυριου και για τους μεταναστες αλλα και για τους ιδιους τους κατοικους.

     Οσο για τον ισλαμικο πολιτισμο επιμενω ποτε δεν θα καταφερει να επιβληθει του δυτικου διοτι ειναι κατωτερος πνευματικως. Βασιζεται σε αξιες χτισμενες σε παραδοσεις και εθιμα και οχι στην ανθρωπινη διανοηση!

     • δρόμος avatar
      δρόμος @ GSV 14/01/2011 23:39:10

      όταν θα γίνουν πενταπλάσιοι αριθμητικά πήγαινε εσύ να τους μιλήσεις για αξίες και πολιτισμική υπεροχή ...

 6. λέων avatar
  λέων 14/01/2011 18:58:05

  Συστηματικής βίας και εκκαθαρίσεων από ακροδεξιές ομάδες?Πρώτη φορά το ακούω.Σε άλλη πόλη θα έγινε η έρευνα ,δε μπορεί.Μόνο για γέλια είναι τέτοιες μελέτες-εκτιμήσεις από προβοκάτορες ψευτοεπιστήμονες και τέτοιου είδους ιδρύματα .Που ακούστηκε ότι αλλοδαποί πέφτουν θύματα βίας!!!!! Μάλλον οι "κύριοι" που μελετούν τους ξενόφερτους μένουν σε άλλες γειτονιές και όχι στο κέντρο της Αθήνας. ΑΙΣΧΟΣ!!!!

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ λέων 14/01/2011 19:02:25

   Ο νεοταξίτικος ρόλος του ΕΛΙΑΜΕΠ, είναι γνωστός.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ λέων 14/01/2011 23:37:51

   Αμ το άλλο; Η "μικροεγκληματικότητα"; Ρίχνεις τη γιαγιά κάτω που πηγαίνει στην εκκλησία Κυριακή πρωί, της βουτάς τον σταυρό που ίσως ήταν κειμήλιο, παθαίνει σοκ η γιαγιά, άντε σπάει και κανένα πόδι, και αυτό το βαφτίζεις "μικροεγκληματικότητα". Τα διάφορα ΕΛΙΑΜΕΠ και άλλα καλοπληρωμένα ψευδοεπιστημονικά "Ινστιτούτα" του κ... και της "Καθημερινής".
   Η μητέρα μου, μετά από 2 τέτοια περιστατικά που έγιναν στην ενορία της Κυριακή πρωί, δεν πηγαίνει πια στην εκκλησία με σταυρό. Και δεν κυκλοφορεί γενικώς με σταυρό ή άλλο χρυσό κόσμημα (δώρα από τον μακαρίτη τον πατέρα μου, που ήταν καπετάνιος).

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ λέων 14/01/2011 23:39:57

   Από τις πολλές "εκκαθαρίσεις¨ από ακροδεξιές ομάδες, δεν μπορείς να περπατήσεις στην Αχαρνών ή την Ηπείρου χωρίς να πέσεις σε μάζωξη μαντιλοφορουσών μετά ανδρών και τέκνων, σε σημείο που χρειάζεται να αλλάξεις και πεζοδρόμιο (μη σε κατηγορήσουν και για παρενόχληση...). Αφήνω πια τη Λιοσίων...

 7. tomy avatar
  tomy 14/01/2011 19:06:15

  για τους Ελληνες θυματα των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ δεν ακουσες τιποτε κυριε λεων? η μηπως η ακοη σου ειναι επιλεκτικη?

  • λέων avatar
   λέων @ tomy 14/01/2011 19:52:08

   Μάλλον tomy δεν κατάλαβες τα γραφόμενά μου.ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ.

 8. Χαρίλαος avatar
  Χαρίλαος 14/01/2011 19:14:25

  Μήπως τα λένε σωστά? Γιατί αν στίς εκλογές που ερχονται δώσουν καμιά τρακοσαριά χιλιάδες ιθαγένειες για να ψηφίσουν, σε κανα χρόνο θα μας λένε ότι είναο μόνο 100.000...

  Χαρίλαος

 9. takis avatar
  takis 14/01/2011 19:37:11

  Factora syggnwmi gia to spam, alla rixe mia matia s' afto kai an vreite kati grapse kana arthro:

  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=16837&Itemid=139

 10. Κρης avatar
  Κρης 14/01/2011 19:57:59

  http://www.antinews.gr/?p=33636#comment-394695

  Το κοινωνικό προφίλ των μεταναστών στην Ελλάδα

  @@@

 11. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 14/01/2011 20:08:32

  Μόλις έπεσε η κυβέρνηση της Τυνησίας, ο Πρόεδρος Μπεν Αλι αρχηγός του σοσιαλιστικού κόμματος εγκατέλειψε την χώρα. Η κυβέρνηση της Τυνησίας έπεσε μετά εκτεταμένες ταραχές που κόστισαν την ζωή σε δεκάδες διαδηλωτές.
  Αντε και στα δικά μας, είναι έτοιμο το ελικόπτερο Γιωργάκη?

 12. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 14/01/2011 21:11:03

  τι λενε οι ανθρωποι...
  ωραια, να σφραγιζουμε με νουμερα απο το 0 - 470.000 ( εδωσα ενα παραπανω στο γνωστο... ) και οποιος ερθει για το 470.001 και μετα το στελνουμε πισω !! λυση??

  ΠΠ

 13. tomy avatar
  tomy 14/01/2011 21:22:49

  mea culpa που ελεγε και ο..μεγαλος ανδρεας ,λεων

 14. neotera avatar
  neotera 14/01/2011 21:41:47

  Το ΕΛΙΑΜΕΠ δεν είναι αμερικάνοι ? Οτι ανακοινώνουν πάντοτε την πολιτική τους των ΗΠΑ δεν εξυπηρετεί πάντα ? Μηδενικης εγκυρότητας σαν τα γκάλοπ των "νταβάδων" που σταμάτησαν "μαχαίρι" επί γιωργάκη, δεν είναι ?
  Οι μέρες τους των συντακτών της έρευνας να είναι 470, οι γκανταμιασμένοι που ρίχνουν λάδι στη φωτιά που μας καίει...))

 15. ΕΝΑΣ avatar
  ΕΝΑΣ 14/01/2011 23:04:20

  Το θεμα ειναι πως ειμαστε αναγκασμενοι εκ των πραγματων να τους διωξουμε.Μονο δεινα εχουν φερει και διχαζουν την κοινωνια μας,Τωρα,κατι ΕΛΙΑΜΕΠ και κατι τετοια παρατηρητηρια και υπατες αρμοστειες,αφου ειναι τοσο ευαισθητοι να τους παρουν στα σπιτια τους.Η συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων πολιτων δεν θελει τους λαθρομεταναστες ουτε ζωγραφιστους.Ας σεβαστει επιτελους το κρατος λιγο την πλειοψηφια.Αφου οπως μας λενε εχουμε δημοκρατια,να υπακουσουν στην πλειοψηφια του λαου και να τους στειλουν στον αγυρισο,μεχρι τα συνορα,ας τους κανουν οτι θελουν.

 16. Ghost avatar
  Ghost 14/01/2011 23:13:12

  @GSV
  14/01/2011 στις 7:40 pm

  Mακαρι να μην γινει η Ευρωπη σε κατι χρονια... μουσουλμανικη, δεν εχω προβλημα με τους μουσουλμανους αλλα μερικοι απο αυτους π.χ οι Τουρκοι που ζουνε Γερμανια, οχι οτι ολοι τους ειναι ιδιοι, αλλα καποιοι εχουν αποσχολησει αμετρητες φορες την αστυνομια, αμα εχεις ακουσει για τις ταραχες στο Βερολινο και στην Κολονια... θα καταλαβεις και για τα Getto στο Βερολινο.
  Που πιστευω οτι εχεις ακουσει το τι γινεται σε αυτη τη πολη σχεδον καθε μερα και οχι μονο εκει αλλα και σε αλλες μεγαλες πολεις της Γερμανιας.

  Anyway, συμφωνω με οτι γραφεις, η δικια μου αποψη ηταν λαθος.

 17. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 14/01/2011 23:51:06

  Πριν δέκα χρόνια είχαμε ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες (κυρίως Αλβανούς). Τώρα έγιναν μισό. Φαίνεται μας γελούν καθημερινά τα μάτια μας και τα αυτιά μας.

 18. anideos avatar
  anideos 15/01/2011 05:57:23

  Και ασφαλως καποιοι οι περησοτεροι στο Βερολινο ειναι 3της γενιας.

 19. κων/νος avatar
  κων/νος 15/01/2011 13:43:52

  Μετα κανεις κοιταζει απο που να αρχισει. ΕΛΙΑΜΕΠ. Φωτια και Τσεκουρι. Φωτια και Τσεκουρι. Φωτια και Τσεκουρι. Να παρουν και τις οικογενειες τους και να φυγουν, γρηγορα, οσο εχουν καιρο ακομη...

 20. sakis avatar
  sakis 15/01/2011 13:57:19

  Καλά όλοι αυτοί οι ψευτοανθρωπιστές δεν έχουν καταλάβει πως σε περίπτωση δημιουργίας ενός πολύ ισχυρού γκέτο μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και λόγω το ότι το Ισλάμ είναι κυρίως τρόπος ζωής που στηρίζεται στην επιβολή των πιστεύω του και όχι στην συνύπαρξη π.χ δέστε τι τραβάνε οι Χριστιανοί Κόπτες της Αιγύπτου αυτοί που θα δεχθούν τον μεγαλύτερο ρατσισμό και φασισμό θα είναι όλοι αυτοί που υπερασπίζονται όλες αυτές οι ''ανθρωπιστικές'' οργανώσεις δηλ. οι γυναίκες,οι άθεοι,οι αναρχικοί,οι άπιστοι και οι ομοφυλόφιλοι;Και οι θρησκόληπτοι του Ισλάμ δεν καταλαβαίνουν ούτε από ανθρώπινα δικαιώματα, ούτε από πλουραλισμό απόψεων, ούτε από κοινωνική αλληλεγγύη.Εκεί πέρνουν την χατζάρα και σε αποκεφαλίζουν και περιμένω πως και πως όταν κατασκευαστεί το περίφημο τέμενος στο Βοτανικό να γίνει σε κοντινή απόσταση καμιά παρέλαση gay parade που συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια για να δούμε ποιά θα είναι η αντίδραση των ''ανεκτικών'' μουσουλμάνων σε αυτό το θέαμα ή θα πρέπει να μετράμε κομμένα κεφάλια στους γύρω δρόμους;Ή θα μπορεί να περάσει κοπέλα με μίνι φούστα στην γύρω περιοχή και να μην την πάρουν στο κυνήγι ή αν είναι μάγκας ας πάει κάνας αναρχικός να πετάξει καμιά μολότωφ σε κάνα αυτοκίνητο να δούμε που θα βρεθεί το πτώμα του από τους ''ανεκτικούς'' αλλά ε'ιπαμε για όλα φταίνε οι ΄΄μπάτσοι'' και η ''ακροδεξιά'' και έζησαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.