17/05/2008 01:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σε λίγο θα ψάχνουμε κι εμείς στα σκουπίδια

Στο Παρίσι δημοσιογράφος κατέγραψε με κρυφή κάμερα καλοντυμένους χαμηλόμισθους πολίτες και όχι άστεγους να ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγα τρόφιμα. Αρκετοί παριζιάνοι πολίτες μετά το κλάσιμο των σούπερ μάρκετ, αναζητούν στα σκουπίδια όλων των ειδών τα τρόφιμα. Ακόμη και γιαούρτια. Φαίνονται μάλιστα και ικανοποιημένοι από αυτή την λύση που σε άλλες εποχές, δεν θα περνούσε καν από το μυαλό τους. Τροφές, απορρυπαντικά ακόμη και εμφιαλωμένα νερά μπαίνουν στις τσάντες των «ανώνυμων» πολιτών.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι πολίτες το έχουν πάρει απόφαση πως θα μετακινούνται ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή με τα πόδια. Η ιλιγγιώδη αύξηση στην τιμή της βενζίνης τους έχει κάνει να σκέπτονται ακόμη και το εάν θα κάνουν καλοκαιρινές διακοπές. Οι αποστάσεις είναι τεράστιες και η βενζίνη απρόσιτη. Μάλιστα πολλά ξενοδοχεία σε ηλιόλουστα θέρετρα δεν έχουν γεμίσει ούτε τις πισίνες τους αφού δεν αναμένεται να τα επισκεφθεί κανείς. Όσο για τα πάρκινγκ των αυτοκίνητων από το Σαν Φρανσίσκο μέχρι κα την Νέα Υόρκη είναι γεμάτα από σταθμευμένα αυτοκίνητα. Έπ’ αόριστον…

(Από τον Alpha)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αθανάσιος Ι. avatar
  Αθανάσιος Ι. 17/05/2008 04:19:13

  Δηλ.anonymous αυτοί όλοι που μέχρι σήμερα καρπώνονται τους λέμε ξύπνιους??!!!
  και τους μελλοντικούς θα τους ελέγξουμε??? .
  Μπράβο τέκνο μου ?
  Ακόμα «δουλεύεις» με υπερορίες και εγώ φορολογούμε ??
  αι καλη σου νυχτα !!!

 2. ΑΤΑΚΤΟΣ avatar
  ΑΤΑΚΤΟΣ 17/05/2008 04:32:34

  Factorx –και στο Ελλάδα πάντα και παντού σε αυτό το ντουνιά το φαινόμενο αυτό υπήρχε περισσότερο η λιγότερο .Το πρόβλημα είναι ότι εδώ και χρόνια τρώγαμε περισσότερα απ ότι παράγαμε (βλέπε τα σκουπίδια περιπτώσει Κουρουπιτού) αλλά με κάτι εξουσιαστές λέγαμε ότι κοροϊδεύουμε τους Φράγκους .Κάποτε θα ερχόταν απλά τώρα θα την φάνε αδίκως και πάλι οι «φτωχή» .Έτσι κάπως είναι η ζωή .Και μοναδική περίπτωση είναι η ενεργοποίηση όλων .Ενεργούς Πολίτες θέλει η Ευρώπη και παντού ανοργάνωτους ,κομματικοποιημένους ,θρήσκους και μη .

 3. ΑΤΑΚΤΟΣ avatar
  ΑΤΑΚΤΟΣ 17/05/2008 04:44:18

  Και κάτι anonymous σε αυτό τον ντουνιά (χρησμοδοτούμενους από εξουσιαστικό κορβανά) πάντα θα έχουμε θέλουμε δε θέλουμε !!!!
  Ας το κάνουν επώνυμα αν έχουν κόλα όμως !!!!

 4. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 17/05/2008 11:31:47

  Μεταφέρω:

  "Καλησπέρα σας,
  Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ως εργαζομένη σε κέντρο αποασυλοποίησης ανθρώπων με ψυχολογικές διαταραχές ότι έχουμε να πληρωθούμε από τον Δεκέμβριο του 2007 από το υπουργείο μας λένε θα πληρωθείτε!!

  Έχουμε βαρεθεί να το ακούμε, τα έξοδα μας τρέχουν κάθε μήνα, πολλοί συνάδελφοι κινδύνεψαν να χάσουν τα σπίτια τους. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί ας αποφασίσει το υπουργείο τι θα κάνει επιτέλους με τις δομές: θα τις κλείσει ή θα υπολειτουργούν γιατί χωρίς χρήματα δεν γίνετε αποασυλοποιηση!
  Φ.Φ."

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.