Σε κοινό ψηφοδέλτιο με το κόμμα «Πράσινοι - Αλληλεγγύη» θα κατέβει τελικώς,η ΔΗΜΑΡ στις εκλογές
04/01/2015 19:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σε κοινό ψηφοδέλτιο με το κόμμα «Πράσινοι - Αλληλεγγύη» θα κατέβει τελικώς,η ΔΗΜΑΡ στις εκλογές

Με προτεινόμενο τίτλο του ψηφοδελτίου «Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά», το διαρκές συνέδριο της ΔΗΜΑΡ αποφάσισε την κοινή εκλογική κάθοδό της με το κόμμα «Πράσινοι - Αλληλεγγύη» στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε αμέσως μετά την απόφαση με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου ότι η συνεργασία θα βασίζεται «σε κοινό πρόγραμμα, με συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις, με πολιτικό περιεχόμενο διεκδικήσεων για την κοινωνία, για την Ελλάδα, για τους πολίτες αυτού του τόπου. Με ένα πρόγραμμα υπεύθυνο, με ένα πρόγραμμα το οποίο διεκδικεί την πολιτική αλλαγή στη χώρα, με σταθερότητα και ευθύνη».

Οι λεπτομέρειες της εκλογικής συνεργασίας θα δημοσιοποιηθούν μετά το πέρας των συνομιλιών αντιπροσωπειών των δύο κομμάτων, τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

  1. medikios avatar
    medikios 05/01/2015 02:35:11

    Ακόμα και τους Οικολόγους Πράσινους με τους οποίους ήθελε να κατέβει του έκλεψε ο Τσίπρας. Κανένα δεν ενδιαφέρει πλέον η ΔΗΜΑΡ. Όσο μικρότερο ποσοστό πάρει, τόσο το καλύτερο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.