#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/01/2010 21:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σε καθεστώς μειωμένης εθνικής κυριαρχίας ...Σε καθεστώς μειωμένης εθνικής κυριαρχίας εισήλθε από χθες και επίσημα η χώρα, καθώς για πρώτη φορά μετά την τριπλή Κατοχή 1941-1944, ξένοι αξιωματούχοι εισήλθαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, απαίτησαν-και η απαίτησή τους έγινε άμεσα δεκτή-την λεπτομερή παρουσίαση σε αυτούς των νυν και μελλοντικών εξοπλιστικών προγραμμάτων της χώρας, της Νέας Δομής Δυνάμεων, των στρατοπέδων και των στρατιωτικών οχυρών κλπ και όλα αυτά υπό τον μανδύα των ελεγκτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!

Στα βήματα των προγόνων του της περιόδου 1941-1944 ο διευθυντής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Επιτροπής, Γερμανός, Γιούργκεν Κρέγκερ, μαζί με τον  τμηματάρχη αρμόδιο για τις ελληνικές υποθέσεις, τον Πορτογάλο  Ζοάο Ναγκουέρε επσκέφθηκαν χθες το ΥΠΕΘΑ και υπέβαλαν σε εξαντλητική ανάκριση τα επιτελεία των δύο υπουργών Άμυνας, οι οποίοι προφανώς για να αποφύγουν το όνειδος, είχαν αποχωρήσει όταν την πύλη της Μεσογείων διάβαιναν οι ξένοι ελεγκτές του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης (ΠΣΑ) που έχει υποβάλλει η κυβέρνηση. 'Ηταν και οι μοναδικοί υπουργοί που απουσίαζαν από το υπουργείο τους στην "επίσκεψη" των επιθεωρητών της Ε.Ε., χθες.

Ουδέποτε μετακατοχικά η χώρα έζησε μεγαλύτερο εξευτελισμό από αυτόν που συνέβη χθες όταν άφωνοι οι σύμβουλοι των υπουργών άκουσαν τον Γερμανό αξιωματικό (σ.σ.: εννοούμε αξιωματούχο) να απορρίπτει τα όσα σχέδια μείωσης του λειτουργικού κόστους παρουσιάστηκαν, το προσχέδιο του νέου νόμου περί προμηθειών, κλπ. Και να ζητά να του παρουσιαστεί ολόκληρη η επικαιροποίηση του ΕΜΠΑΕ, αναλυτικά με κάθε λεπτομέρεια για το κάθε πρόγραμμα, αλλά και το προσχέδιο για το ΕΜΠΑΕ 2011-2015!

Βέβαια εκτός όλων των άλλων τίθεται κρίσιμο θέμα παραβίασης των διαδικασιών τήρησης διαβαθμισμένων πληροφοριών, καθώς οι δύο αξιωματούχοι δεν ήταν διαβαθμισμένοι για να γίνουν κοινωνοί των απόρρητων στοιχείων που τέθηκαν στην διάθεσή τους. Τίθεται μείζον θέμα γι αυτούς οι οποίοι ενέκριναν την παροχή όλων αυτών των διαβαθμισμένων πληροφοριών σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα και μάλιστα ξένης εθνικότητας.

Μάλιστα ο Γερμανός ζήτησε λεπτομέρειες για τα κονδύλια που έχουν προβλεφθεί και επιπλέον έκανε παρατηρήσεις «Γιατί δεν προβλέπονται μεταχειρισμένα συστήματα» (προφανώς εννοεί αυτά που η χώρα του η Γερμανία έχει στις χωματερές για πούλημα σε τριτοκοσμικές χώρες)!

Τα στελέχη του υπουργείου «πάγωσαν», αλλά αναγκάστηκαν να δώσουν όλα τα στοιχεία, καθώς είχαν λάβει σαφείς εντολές να παρασχεθεί στους ελεγκτές ότι τους ζητηθεί!

Εκτός από τα εξοπλιστικά ο Γερμανός απαίτησε να κλείσουν τα στρατόπεδα που προβλέπεται να μειωθούν το συντομότερο δυνατό και ότι πρέπει να υπάρξει μείωση λειτουργικού κόστους κυρίως στα καύσιμα, όπως σημείωσε χθες το defencenet.gr κατά 12%, και να μειωθούν οι προβλεπόμενες προσλήψεις ΕΠΟΠ.

Το εντυπωσιακό είναι ότι απαίτησαν να έχουν λόγο και στη Νέα Δομή Δυνάμεων! Θεωρεί η Ε.Ε. ότι η Δομή Δυνάμεων είναι ιδιαίτερα υψηλή και θα πρέπει να μειωθεί!

Εδώ πλέον υπάρχει κρίσιμο πολιτικό ζήτημα ως προς την πολιτική λογική με την οποία επέτρεψαν στους ελεγκτές της Ε.Ε. να έχουν πρόσβαση στα απόρρητα στοιχεία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Το θέμα είναι κατ’εξοχήν πολιτικό. Οι αρμόδιοι υπουργοί Ε.Βενιζέλος και Π.Μπεγλίτης, πρέπει να πάρουν θέση, ειδάλλως η εθνική ευθύνη βαραινει και αυτούς.

Αντίδραση Βενιζέλου

Μετά την δημοσιοποίηση στο defencenet.gr του παραπάνω σημειώματος, ο  υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Η χθεσινή συνάντηση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποιήθηκε σε υπηρεσιακό επίπεδο, όπως ακριβώς είχε ζητηθεί, καθώς και η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι αντιπροσωπεία υπηρεσιακού επιπέδου.

Κατά την συνάντηση, που διεξήχθη σε φιλικό και δημιουργικό κλίμα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις διαδικασίες που πρέπει να εφαρμοστούν ώστε να διασφαλιστεί η αποτελεσματική εκτέλεση του ψηφισμένου κρατικού προϋπολογισμού που, μεταξύ άλλων, περικόπτει και τις συνολικές δαπάνες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας  κατά 6,6 %, με ιδιαίτερη έμφαση στις λειτουργικές δαπάνες οι οποίες περικόπτονται κατά 12,1% .

Οι υπηρεσιακοί παράγοντες έδωσαν όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που ζητήθηκαν στο πλαίσιο και των όσων είχαν τονιστεί στην ομιλία μου στη Βουλή κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού. Όπως είναι προφανές, ζητήματα που άπτονται της αμυντικής πολιτικής εκφεύγουν της κοινοτικής αρμοδιότητας γιατί ανήκουν στο σκληρό πυρήνα της κυριαρχίας των κρατών-μελών.

Τα στοιχεία της οικονομικής διαχείρισης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα είναι διαρκώς προσιτά για τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά και για το ελληνικό Κοινοβούλιο, στο πλαίσιο των αρχών της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας που διέπουν την εκτέλεση του Προϋπολογισμού».

Είναι σαφές ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τα χθεσινά πρωτοφανή γεγονότα σημειώνοντας σε μία άκρως θεωρητική τοποθέτηση ότι "Ζητήματα που άπτονται της αμυντικής πολιτικής εκφεύγουν της κοινοτικής αρμοδιότητας γιατί ανήκουν στον σκληρό πυρήνα της κυριαρχίας των κρατών-μελών", αλλά δεν διαψεύδει ότι τέθηκαν στην διάθεση των επιθεωρητών απόρρητα στοιχεία, ΕΜΠΑΕ κλπ.

Άλλωστε αυτοί που συμβούλευσαν τον υπουργό να εκδώσει την παραπάνω ανακοίνωση, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι "Ζητήματα που άπτονται της αμυντικής πολιτικής" σε μία χώρα είναι ακόμα και το βάρος των μερίδων τροφής που καταναλώνει το προσωπικό ημερησίως. Τα στοιχεία της οικονομικής διαχείρισης εκτός από αυτά που δημοσιοποιούνται στον Προϋπολογισμό του υπουργείου, είναι κρίσιμες πληροφορίες.

Πληροφορίες του defencenet.gr, αναφέρουν ότι όντως ο Ε.Βενιζέλος είχε διαφωνήσει με την παροχή των στοιχείων αυτών στους δύο επιθεωρητές, αλλά οι εντολές από το Μαξίμου και το υπουργείο Οικονομίας δεν άφηναν κανένα περιθώριο, πλην της παραίτησης...

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=10289&Itemid=139

(φωτογραφία που δημοσιεύσε το defence.net και υποτίθεται οτι αποτελεί διαφήμιση της τουρκικής εταιρείας κατασκευής πυράυλων ROKETSAN)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Β.Κ.Σ. avatar
  Β.Κ.Σ. 08/01/2010 21:29:04

  επιτέλους! κάποιοι λένε τα πράγματα με τ΄ ονομά τους! το δύστυχά μας είναι πως δεν είναι κόμματα αυτοί, το δυστυχημά μας είναι πως έχουμε κόμματα που δεν λένε τα πράγματά με τ΄ ονομά τους, το δυστύχημα είναι πως συντηρούμε μια ολιγαρχική δικτατορία δια της ψήφου μας κάθε τέσσερα χρόνια...
  καλό μας κουράγιο,
  και εις ανώτερα...

 2. remali avatar
  remali 08/01/2010 21:57:17

  η φωτογραφια της ρουκετοπληκτης; απο τουρκικους πυραυλους μαρκας roketsan ελληνικής βουλής θα περάσει στο ντούκου?
  εστω και ως διαφημιση?

 3. remali avatar
  remali 08/01/2010 22:01:01

  η φωτογραφια της βoυλης των Ελληνων να εχει πληγει υποτιθεται απο τoυρκικoυς πυραυλoυς μαρκας RΟΚΕΤSΑΝ θα περασει στο vτουκου?
  εστω και ως διαφημιση?

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ remali 08/01/2010 22:05:03

   Kαι τι θα τους πεις;Αφου πριν ενα χρονο καηκε πραγματικα η Αθηνα και η αστυνομια δεν εκανε τιποτα και μαλιστα καθιεθωθηκε και ατυπη γιορτη για να πανηγυριζεται το καψιμο.Οι Tουρκοι φταινε;
   Oσο για τη Βουλη οταν καποιοι επιτεθηκαν στο μνημειο του Αγνωστου Στρατιωτη ακριβως απο κατω η φρουρα διαταχθηκε να αποχωρησει.

   • Παναγιώτης avatar
    Παναγιώτης @ ψυχραιμια 09/01/2010 21:26:37

    Πόσο επίκαιρο το χτύπημα που έγινε πρίς από λίγο στη Βουλή, μας την πέσανε άραγε κιόλας οι Τουρκομαχαλάδες;

  • (Α)θανάσης avatar
   (Α)θανάσης @ remali 08/01/2010 22:22:50

   Θεώρησε πάτσι τις φωτοσοπαρισμένες φωτογραφίες της ΑγιαΣοφιάς χωρίς μιναρέδες και με σταυρό αντί για ημισέληνο που υπάρχουν σε δημόσια κτίρια στην Ελλάδα.

   • remali avatar
    remali @ (Α)θανάσης 08/01/2010 22:34:20

    δεν ειναι το ιδιο
    το μηνυμα της εικονας ειναι:
    οι ρουκετες (μας) χτυπουν το συνταγμα και τη βουλη την ελληνικη
    και το μηνυμα στα αγγλικα ειναι ευθεια προειδοποιηση επισης

   • (Α)θανάσης avatar
    (Α)θανάσης @ (Α)θανάσης 08/01/2010 22:41:19

    Πλάκα έκανα...

  • Βελισσάριος avatar
   Βελισσάριος @ remali 09/01/2010 02:06:37

   Παιδιά, ψυχραιμία, η φωτογραφία δεν είναι διαφήμιση της Roketsan αλλά φώτοσοπ τούρκων εξυπνάκηδων.

   http://www.enkripto.com/2010/01/blog-post_09.html

   Η ιστοσελίδα του Γκουριώτη δεν είναι ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει στο χώρο της αμυντικής ενημέρωσης.

 4. parsifal avatar
  parsifal 08/01/2010 22:12:25

  Η διαφημιζόμενη εταιρεία είναι η κατασκευάστρια των τακτικών βαλλιστικών βλημάτων "YILDIRIM" (κεραυνός) με βεληνεκές 150 χλμ για την εκδοση 1 και 300 χλμ. για την εκδοση 2. Προέρχονται απο τοπική συναρμολόγηση των κινεζικών J-600/611 και εχουν βελτιωμένα χαρακτηριστικά ακριβείας (αδρανειακή καθοδήγηση) με CEP (Circular Error Probability)15 μ. υπεραρκετή για να προκληθεί το αποτέλεσμα της φωτογραφίας σε στόχους 200 - 300 χλμ. απο τις Τουρκικές ακτές...Ενδεικτικώς η απόσταση απο πιθανές θέσεις εκτοξεύσεως (το σύστημα ειναι κινητό) δυτικά της Σμύρνης εως την Αθήνα είναι της τάξεως των 240 χλμ. και οι διατιθέμενες συστοιχίες Patriot PAC3 (με πιθανότητα κατστροφής των βλημάτων) μόνον 3 σε Κερατέα, Κατσιμίδι και Σκύρο.
  Βούτυρο η κανόνια ?

  • Αχιλλέας avatar
   Αχιλλέας @ parsifal 09/01/2010 01:09:44

   Θα ελεγα αντιπροσωπος της raytheon (νομιζω ειναι η κατασκευαστρια των patriot) με προσβάσεις σε γνωστα γραφεια για την προμηθεια ακομα περισσότερων Α/Α συστηματων που καταρριπτουν τους τουρκικούς.
   Ετσι για να μπορω απο το κοτερο μου να αλειφω ενα παχυ στρωμα βουτηρου στο φρεσκο ψωμί. Και βουτηρο λοιπόν και κανόνια.

 5. Soustom avatar
  Soustom 08/01/2010 22:14:35

  Σού τήν έφερε ξανά ο Γιωργάκης Βενιζέλο!!!Θα σε κατατρέχει πάντα, ή πολιτική "ρετσινιά",ότι επί Υπουργίας σου γιά πρώτη φορά από τόν πόλεμο και μετά,ΞΕΝΟΙ υπάλληλοι & αξιωματούχοι μελετούσαν λεπτομερώς τά στοιχεία τού Εθνικής Αμύνης.Αντε να δικαιολογηθείς τώρα στήν Θεσσαλονίκη.Γιατί και αν τό θέλεις εσύ, και τά media πού σε στηρίζουν τώρα, να τό θάβετε,θάρθει ή στιγμή πού θα παίζει τό θέμα ανάλογα κατα πώς βολεύει τίς εσωτερικές κομματικές σας ισσοροπίες.Ο ΓΑΠ θάχει τό πάνω χέρι,καί όποιες αστείες (πολιτικές)δικαιολογίες και άν εκφέρεις.... ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!.Κρίμα,όχι γιατί σε λυπάμαι ή ψηφίζω, αλλά γιατί θά μπορούσες να γίνεις ανέξοδα "ήρωας" στα μάτια τών συμπατριωτών σου,και ελπίδα τού αρχηγικού εγώ σου.Και λίγη αισιοδοξία στούς Πασόκους (συμ)πατριώτες......
  Λίγος ρε Ευάγγελε....λίγος!!

 6. μιζα avatar
  μιζα 08/01/2010 22:20:47

  Επιτελους,υπο επιτηρηση οι "εθνικα κυριαρχοι",υπευθυνοι για την πιθανη
  χρεωκοπια της χωρας ,πρωτη φορα στην ιστορια της εν καιρω ειρηνης.
  "Σε καθεστως μειωμενης εθνικης κυριαρχιας",οι ταλιμπαν της λεηλασιας της χωρας,δεν θα μπορουν πια ελευθερα να ξεσκιζουν τα δημοσια ταμεια και
  να φυγαδευουν τα λεφτα στην Ελβετια..οι πατριωτες.
  Με θλιψη διαπιστωνω οτι οι μονοι που πραγματικα ενδιαφερονται να μην χρεωκοπηση η χωρα ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.
  Αυτοι θελουν τα λεφτα τους.
  Οι δικοι μας "κυριαρχοι των δημοσιων ταμειων" τα εχουν ασφαλισμενα στο εξωτερικο.

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ μιζα 08/01/2010 22:29:10

   Οχι και πρωτη φορα.Και επι Τρικουπη χρεωκοπησε το 1893 εν καιρω ειρηνης και επι Βενιζελου το 1931 παλι εν καιρω ειρηνης.

 7. μιζα avatar
  μιζα 08/01/2010 23:01:34

  Μερικα χρονια μετα την "ειρηνικη" μικρασιατικη καταστροφη και το κραχ του
  29.
  Απαντησε "ψυχραιμα" στο σχολιο μου.
  Ποιους εμπιστευεσαι περισσοτερο τωρα,εδω που φτασαμε.
  Τους υπαλληλους των δανειστων μας?
  Που εχουν αμεσο υλικο συμφερον να σωθει η χωρα για να παρουν τα δανεικα.
  η
  Τους Ελληνες υπευθυνους για την καταντια μας?
  Οι οποιοι εχουν εξασφαλιση για χιλια χρονια τους κληρονομους τους
  με χαρτια και χρυσο,στην Ελβετια.

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ μιζα 08/01/2010 23:17:45

   Δεν καταλαβαινω ομως την αναγκη διευκρινισης.Φυσικα και το κραχ του 29 οδηγησε στη χρεωκοπια της Ελλαδος του 31.Περιεργως ομως καποιοι παριστανουν οτι το κραχ του 2008 (Lehman Βrothers και οσα συμβαινουν παγκοσμιως ) δεν εχουν σχεση με αυτα που γινονται στην Ελλαδα τωρα.
   Λοιπον ειτε φταιει μονος του ο Βενιζελος για το 1931 και μονο του ο Καραμανλης ή και ο ΓΑΠ για τα σημερινα ή ΟΛΟΙ δε φταινει μονοι τους.
   ΕΔω που φτασαμε εμπιστευομαι μια κυβερνηση την οποια περιεγραψα σε ακποιο αλλο ποστ απο σοβαρους ανθρωπους και των δυο κομματων καθως και τεχνοκρατες.
   Να μην τα λεω παλι και ξυνω πληγες - αφου δεν μπορουμε να την εχουμε θα φαμε επιτροπους.

  • ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ avatar
   ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ @ μιζα 08/01/2010 23:24:49

   Περικοπὲς στὸ ψωμί μας καὶ στὸ ψωμὶ τῶν παιδιῶν μας, θὰ κάνουμε, κύριε. Περικοπὲς στὰ ὅπλα μας, στὴν ἐθνική μας ἀνεξαρτησία, στὴν ὑπερηφάνεια καὶ στὴν τιμή μας, ΟΧΙ.

   Ἂς σταματήσῃ ἐπὶ τέλους αὐτὴ ἡ λαϊκίστικη βλακεία, ὅταν δὲν εἶναι ὕπουλη προπαγάνδα, μὲ τὶς δῆθεν περιττὲς στρατιωτικὲς δαπάνες. Τὶς δαπάνες γιὰ ὅ,τι πολυτιμότερο ἔχουμε. Τὶς μόνες ἀποδοτικὲς δαπάνες στὸ ἑλλαδικὸ κράτος. Οἱ ὁποῖες, ἀπὸ τὸ 2004 περίπου ἔχουν ἤδη μειωθεῖ σχεδὸν στὸ μισό, φέρνοντας τὴν ἄμυνα τῆς χώρας στὰ πρόθυρα τῆς διαλύσεως. Μὲ ἀποτελέσματα, ἀπὸ τὴν προφανὴ ὑποχωρητικότητα σὲ ὅλα τὰ ἐθνικὰ θέματα μέχρι, πρὸ παντός, τὴν καταβαράθρωσι αὐτοῦ τούτου τοῦ αὐτοσεβασμοῦ μας.

   Βεβαίως, μιὰ χώρα ἡ ὁποία κατὰ τὸ ἐξουσιαστικὸ κατεστημένο της δὲν εἶναι ἑλληνικὴ καὶ μπορεῖ νὰ τὴν νέμεται ὁ κάθε ἀλλοδαπὸς καὶ ἡμεδαπὸς κάφρος ἀδιακρίτως, ἀσφαλῶς δὲν χρειάζεται καὶ ἐθνικὴ ἄμυνα, ἀφοῦ δὲν ἔχει κάτι ἐθνικὸ γιὰ νὰ προστατέψῃ. Ὁπότε, ναί, τότε ὁ στρατὸς εἶναι περιττός. Ἀλλὰ κάποιοι θέλουν νὰ τὸν καταργήσουν ἐκ τῶν προτέρων, γιὰ νὰ ἐπιταχύνουν τὸ πρῶτο...

  • ident avatar
   ident @ μιζα 09/01/2010 00:28:25

   Η Μήτση Κωνσταντάρα έπεσε στα "ξένα χέρια". Δεν θα πάρει όμως "πόδι".

 8. ΓΙΩΡΓΟΣ avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ 08/01/2010 23:16:23

  Γιατί ΒΕΝΙΖΕΛΟ πρόδοσες τις προσδοκίες ,όσον σε ψήφισαν στις εκλογές για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, σε θέλαμε ελεκτή και προστάτη από τον Αμερικανοτραφούμενο προθυπουργό μας,έχασες μοναδική ευκαιρία να δείξεις τις ηγετικές σου ικανότητες και τι έγινε αν έχανες το υπουργείο ,θα κέρδιζες την εκτίμηση όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ που δεν γουστάρουν να βλέπουν Γερμαναράδες να σουλατσάρουν στο πεντάγωνο ,όπως έκαναν οι προγονοί τους πρίν 70 χρόνια.

  • popolaros avatar
   popolaros @ ΓΙΩΡΓΟΣ 08/01/2010 23:22:52

   άρε ρε μπένι, βιάστηκες.
   Δεν μπορούσες να περιμένεις 2-3 μέρες.

 9. popolaros avatar
  popolaros 08/01/2010 23:21:24

  Το βαρέλι δεν έχει πάτο, από ότι φαίνεται.
  Κοινοτικοί υπάλληλοι,τμηματάρχες και βοηθοί προισταμένων και λοιποί ανθύπατοι, ελέγχανε τα απόρρητα κονδύλια ΕΜΠΑΕ.
  Δεν υπάρχει ένας σοβαρός της κυβέρνησης να αντιδράσει.
  Γειά σου ρε Jeffrey με τις ξένες παρέες σου, που τους άνοιξες την κερκόπορτα.

  • ident avatar
   ident @ popolaros 09/01/2010 00:30:06

   Λες να βρήκανε και τα κονδύλια για τους δημοσιογράφους; Αυτά κι αν είναι εθνικά απόρρητα.

 10. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 08/01/2010 23:56:01

  Αυτή την φώτο την αφιερώνουμε σε κάτι δήθεν προδευτικούληδες αριστερούληδες που μιλούν για προσέγγιση για το πόσο δημοκράτες είναι οι νέοι ηγέτες, και από την άλλη κάτι βούρλα προβληματίζονται αν χρειάζεται στρατός στο κεφάλι τους πρέπει να πέσει ο νέος YILDIRIM.

  Ετσι να ενημερώσω τους εν λόγω κυρίους ότι το νέος πύραυλος εκ Μογγολίας θα έχει εμβέλεια που μπορεί να πλήξει ακόμα και την πρωτεύουσα.

 11. ident avatar
  ident 09/01/2010 00:36:37

  Ο καλός ο φίλος στα δύσκολα φαίνεται. Με μια σωστή ασφαλιστική κάλυψη (έναντι παντός κινδύνου) το 1% του ελλείμματος ήδη το εξαφανίσαμε.

 12. Αχιλλέας avatar
  Αχιλλέας 09/01/2010 00:43:59

  Aλήθεια μπήκε κανεις στον κόπο να στειλει ενα email στην εταιρια; Η συγκεκριμενη δεν υπάρχει αναρτημενη στο site της εταιρίας. Θα με ενδιεφερε να μαθω που αναρτηθηκε. Αλλο να την εφτιαξαν και να την αναρτησαν χρηστες απο καποιο φορουμ και άλλο να υπάρχει σε επισημο site.
  Βεβαια μπορει να ειναι και εγχωριας παραγωγής με οτι αυτο συνεπάγεται...
  Εαν η φωτο την εχει εντοπίσει καποιος αναρτημενη σε άλλο site θα παρακαλουσα να μας το γνωστοποιησει.

  Εγω πάντως θα ιδρυσω κατασκευαστικη εταιρια για να φτιάξω καταφυγια. Τρελλα χρήματα......

  • γώγος avatar
   γώγος @ Αχιλλέας 09/01/2010 02:51:03

   http://www.network54.com/Forum/248068/thread/1262792257/last-1262806238/SCALP+NAVAL

  • Νικόλας avatar
   Νικόλας @ Αχιλλέας 09/01/2010 02:58:24

   έχεις κεφάλαια για αυτή σου την κίνηση;Θες συνέταιρο;

 13. bugtrottel avatar
  bugtrottel 09/01/2010 02:00:45

  Αν αληθευουν τα αναφερόμενα θα πρέπει άμεσα να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία εναντίον αυτών που έδωσαν στοιχεία του ΕΜΠΑΕ στους κοινοτικούς υπαλλήλους, οποιονδήποτε βαθμό και αν έχουν. Είναι γνωστό ότι εντολή, απόπουδήποτε και αν προέρχεται, δεν εκτελείται αν βλάπτει το εθνικό συμφέρον. Και η δημοσιοποίηση απόρρητων εγγράφων απαγορευεται ακόμη και σε συμμάχους, επισύρει δε την ποινή της κάθειρξης σε καιρό ειρήνης. Δεν θέλω όμως να πιστεψω ότι έγινε κάτι τέτοιο.

 14. Baroso avatar
  Baroso 09/01/2010 02:20:32

  Συγνώμη ρε παιδιά αλλά μήπως είναι το υπουργείο εθνικής άμυνας κανά δωμάτιο με όλα τα αμυντικά σχέδια και στρατηγικές φόρα παρτίδα και όποιος μπεί μέσα τα βλέπει όλα και δε το ξέραμε? Μήπως να σοβαρευτούμε? Έλεος πραγματικά!

 15. μαρικα avatar
  μαρικα 09/01/2010 02:34:58

  Ο Βενιζελος επρεπε αμεσως να παρετηθη,τωρα θα εχει την ρετσινια του προδοτι οπως και ο Παγκαλος.

 16. Factorx avatar
  Factorx 09/01/2010 02:38:00

  Σοβαρά ε; Δηλαδή οι Τούρκοι εξυπνάκηδες είναι απλως καλαμπουρτζήδες και να μην τους παίρνουμε στα σοβαρά;

  • γώγος avatar
   γώγος @ Factorx 09/01/2010 02:49:16

   ακριβώς. Γιατί να πάρεις στα σοβάρα 13χρονα που παιζουν με το photoshop στις ελληνοτουρκικές "αρένες" του διαδικτύου; αν ρίξεις μια ματία εδώ θα καταλάβεις
   http://www.network54.com/Forum/248068/

   • Νικόλας avatar
    Νικόλας @ γώγος 09/01/2010 02:54:29

    Ο Χριστός και η Παναγία!!!
    Ελπίζω όλοι αυτοί εκεί μέσα να είναι μειοψηφία και από τις δύο πλευρές του Αιγαίου.

   • ident avatar
    ident @ γώγος 09/01/2010 03:04:47

    Το καλό "παιχνίδι" δεν το κάνουν τα 13χρονα αλλά τα 40χρονα και 50χρονα που πατάνε πάνω στα παιχνίδια των μικρών για να στήσουν τη δική τους παρτίδα. Έχουμε πολύ καλούς εικονογράφους στην Ελλάδα και πολλούς και πολύ πρόθυμους καταναλωτές εικονογραφημένων.

  • Βελισσάριος avatar
   Βελισσάριος @ Factorx 09/01/2010 13:07:18

   !!!

   Δεν κατάλαβα σε ποια από τις δύο παρατηρήσεις απαντάς με αυτό το ενοχλημένο ύφος.

   Σε ότι αφορά το πρώτο, είπα ότι, σε αντίθεση με την εντύπωση που επικρατεί (και που δημιούργησε εσφαλμένα ένα αναξιόπιστο ελληνικό μέσο), η προκλητική φωτογραφία δεν είναι της κρατικής τουρκικής εταιρείας αλλά τούρκων πολιτών. Δεν είπα ούτε ότι οι τούρκοι είναι φίλοι μας, ούτε ότι η φωτογραφία είναι όμορφη. Νομίζω ότι η διαφορά της σημασίας μεταξύ του να προέρχεται η φωτογραφία από κρατική εταιρεία, και από το να προέρχεται από τούρκους πολίτες είναι μάλλον σαφής.

   Υπάρχει αντίρρηση σε αυτό;

   Σε ότι αφορά το δεύτερο, να επαναλάβω ότι η ιστοσελίδα του Γκουριώτη ΔΕΝ είναι αξιόπιστο μέσον, κι έχει υποπέσει επανειλημμένως σε σοβαρά λάθη, ακριβώς επειδή αλιεύει ειδήσεις από ανοικτά φόρουμ (όπου είναι αναξιόπιστες) δεν τις διασταυρώνει, και δε διευκρινίζει καν την προέλευσή τους, ώστε να μπορεί κάποιος να σταθμίσει τη σοβαρότητά τους.

   Επειδή δεν παριστάνω το φιλότουρκο ή οτιδήποτε σχετικό, μη δίνεις στην ανάρτησή μου χροιά που δεν έχει.

 17. Factorx avatar
  Factorx 09/01/2010 02:40:23

  Είναι εντελώς άσχετο εδω ποιος γραφει το συγκεκριμένο σάιτ που ανέβασε το ζήτημα. Μπηκαν ξένοι ελεγκτές στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, ή οχι; Εστω και συμβολικά έχει τεράστια σημασία το θέμα

 18. loretta avatar
  loretta 09/01/2010 02:46:30

  το επομενο διαγγελμα του GAP θα λεει και επισημα πλεον ΕΛΛΗΝΕΣ κατεβαστε τα και στηθητε....!!

  ε ρε γλεντια που ερχονται με αυτη την κυβερνηση θα γελαει και ο καθε πικραμενος !!

  ελεος χριστιανοι ελεος.

  • Νικόλας avatar
   Νικόλας @ loretta 09/01/2010 02:49:54

   Κρίμα γιατί όποτε πάω Βρυξέλλες περνάω πολύ ωραία.
   Πλέον όταν ακούω αυτό το όνομα μόνο αυτή η εικόνα μου έρχεται στο μυαλό.
   Κατάντια απλά.

  • ident avatar
   ident @ loretta 09/01/2010 03:12:52

   Έτσι είναι η δικαιοσύνη της ιστορίας. Όταν δεν κατεβάζεις εγκαίρως ιδέες έρχεται η ώρα που θα κατεβάσεις παντελόνια.

 19. Paris avatar
  Paris 09/01/2010 04:15:44

  Όταν ο Wolf έχει κέφια....απλά δεν παίζεται ο άνθρωπας....

  http://jimmy278.blogspot.com/2010/01/power-game-part36-where-is-this-piece.html

  • Blimblomblim avatar
   Blimblomblim @ Paris 09/01/2010 05:07:43

   Πράγματι! Ευχαριστώ για την ανακάλυψη του πολύ ενδιαφέροντος αυτού μπλογκ. Έχει και μια πολύ ωραία λεξιπλασία εκεί πέρα: "Ξενόφιλοι". Άπαιχτο!

 20. Νίκος avatar
  Νίκος 09/01/2010 11:07:41

  Blimblomblim, το "ξενοφιλοι" ειναι το λιγοτερο. το προβλημα ειναι οτι ειναι ξενηλατες συνειδησεις.

 21. Orestios avatar
  Orestios 09/01/2010 12:22:05

  Ευτυχώς που το GAP κάνει με την πολιτική του "εθνικά υπερήφανη" την Ελλάδα. Ευτυχώς που με αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο θα έχουμε ισχυρή φωνή και θέση στην παγκόσμια σκηνή. Τέτοια χαϊλίκια με το GAP.

 22. BananiaGr avatar
  BananiaGr 09/01/2010 17:46:41

  Πληροφορούμαι απο το τρωκτικό, που το πληροφορήθηκε απο το πρώτο θέμα, οτι γίνεται διαδήλωση υπέρ του Πατριάρχη στην Κων/πολη απο προοδευτικές οργανώσεις στην Τουρκία που αντιτίθενται στην επεκτατική πολιτική της χώρας τους και ζητούν να ξορκιστούν τα φαντάσματα των παλιών εγκλημάτων της Τουρκίας, κατά του στρατού τους, της Εργκένεκον κλπ.

  Είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ αν σκεφτούμε πως οι προοδευτικοί στην Τουρκία υπερασπίζονται ουσιαστικά πράγματα που δικαιώνουν την Ελλάδα και αυτά που λέμε ιο περισσότεροι εδώ, κατά των εκάστοτε εχθρικών τουρκικών κυβερνήσεων, όταν την ίδια ώρα οι ''προοδευτικοί'' στην Ελλάδα, χαρακτηρίζουν τα ίδια θέματα ταμπού και φασιστικά και αγωνίζονται για τα ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετα, τασσόμενοι ουσιαστικά με την εχθρική συμπεριφορά της επίσημης στρατοκρατούμενης τουρκίας όλα αυτά τα χρόνια! Την ίδιας τουρκίας που οι προοδευτικοί της τουρκίας πολεμούν και κυνηγιούνται!

  Φοβερό δεν είναι;; Οι προοδευτικοί της τουρκίας πιο κοντά στα δίκαια της Ελλάδας, απο τους προοδευτικούς εδώ.

  Πως να τα συλλάβει ο νούς μας αυτά διάολε, πως; (?)(!)

  • Soustom avatar
   Soustom @ BananiaGr 09/01/2010 18:41:55

   Iσως αυτό να σού δίνει απάντηση πώς παίζεται τό παιχνίδι...

   από το www.enet.gr
   " Του ΜΠΑΜΠΗ ΜΙΧΑΛΗ
   Τουρκία «παίζει» η Moody's, που αναβάθμισε χθες την πιστοληπτική ικανότητα της γειτονικής χώρας μεταξύ άλλων και για την ικανότητά της στη διαχείριση των επιπτώσεων του χρηματοπιστωτικού κραχ.
   Ο διεθνής οίκος αναβάθμισε συγκεκριμένα την πιστοληπτική της ικανότητα σε Ba2 από Ba3, ενώ άλλαξε και το outlook της από θετικό σε σταθερό...."

   "...Η ικανότητα της κυβέρνησης και της χώρας γενικότερα να ανασυντάσσεται όταν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικές οικονομικές και χρηματοοικονομικές κρίσεις, δείχνει ότι η Τουρκία έχει προσεγγίσει ένα υψηλότερο επίπεδο ανθεκτικότητας», τονίζει χαρακτηριστικά στην έκθεσή του ο διεθνής οίκος...."

  • ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
   ΝΤΑΝΤΟΝ @ BananiaGr 09/01/2010 18:46:07

   Σε , σας πληροφορώ , φίλε και φίλοι ότι μόλις πριν ένα χρόνο είχα δημοσιεύσει εδωμέσα την πληροφορία ( ¨αποκλειστική¨ είδηση και δημοσίευση για τα κατευθυνόμενα -κουφά ¨αριστερά-δεξιά¨ μ.μ.ε. της Ελλάδας ) ότι συνελήφθησαν στην στρατοκρατούμενη κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο 4 Τουρκοκύπριοι Αριστεροί φοιτητές με την κατηγορία ότι έγραφαν συνθήματα στον τουρκικό τομέα της Λευκωσίας , όπως

   "ΕΞΩ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ Κ Α Τ Ο Χ Η Σ "

   Σκληρή δίωξη Τουρκοκύπριων αριστερών φοιτητών http://www.antinews.gr/?p=3494

   Σήμερα σε/σας πληροφορώ ότι στην Τουρκία έγιναν τις τελευταίες μέρες μαζικές κινητοποιήσεις από Αριστερούς νεολαίους με κεντρικό αίτημα να κλείσει η Αμερικανική στρατιωτική βάση του Ιντσερλίκ.

   Η στρατοχωροφυλακή συνέλαβε πολλά νέα παιδιά και κινητοποίησε - προέτρεψε - ¨ψευτοεθνικιστές¨ πολίτες να τα ¨Λιντσάρουν¨ στους δρόμους κατά την διαδικασία προσαγωγής τους στα Α.Τ.

   Η ενέργεια αυτή προκάλεσε κύμα διαμαρτυριών και εκδηλώσεων συμπαράστασης ( με καταγγελίες και συλλογή υπογραφών ) σε πολλές πόλεις της Τουρκίας με ποιο ¨Σλόγκαν-Σύνθημα¨ νομίζεται ;

   Ας το διαβάσουν οι Έλληνες ¨προοδευτικοί - αριστεροί¨ :

   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ -ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ( ! ) ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΟΧΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ - ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ( ! )

   Για φαντάσου να υπήρχαν σήμερα Έλληνες Αριστεροί ( και Αναρχικοί ) που να διαδήλωναν με το αίτημα : ¨ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ¨ !

   Βρε τους μακάκες τους Τούρκους Αριστερούς , είναι ¨εθνίκια¨ , δεν ασχολούνται με τα ¨σύγχρονα¨ προβλήματα , όπως η ¨αποδόμηση των σεξουαλικών φύλων ¨ και η καταπολέμηση της ¨καταπιεστικής ιεραρχίας¨ στα σχολεία...¨

   Υ.Γ. Η δεύτερη επίκαιρη είδηση δημοσιεύτηκε σε ρεπορτάζ του Γερμανικού
   Indymedia , και δεν αναδημοσιεύτηκε στο ¨ελληνικό¨.
   http://de.indymedia.org/2010/01/270528.shtml

   Ειδήσεις που αφορούν τον καθημερινό Τουρκικό φασισμό δεν δημοσιεύονται ευχάριστα στο ¨ελληνικό¨ indym. , διότι προφανώς αναπαράγουν τα ¨ελληνικά εθνικιστικά στερεότυπα¨ και συσκοτίζουν το ¨ελληνικό φασιστικό κράτος¨ που είναι ¨ομότιμο¨ , εάν όχι και χειρότερο , από το Τουρκικό , σύμφωνα με τους ¨καθηγητές της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης¨...

   • gretel avatar
    gretel @ ΝΤΑΝΤΟΝ 09/01/2010 19:19:06

    Διόρθωση: Εννοώ την «αμφισβήτηση του βιολογικού φύλου» της οποίας η κ. Μπάτλερ, ομιλήτρια στον «ΠΟΥΛΑΝΤΖΑ» στις 16 Δεκεμβρίου, είναι υπέρμαχος.

    Δες το σύνδεσμο:

    http://www.epohi.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4087&Itemid=39

  • abebab avatar
   abebab @ BananiaGr 09/01/2010 22:16:12

   Να βάλουμε το «προοδευτικούς» σε μερικές χιλιάδες εισαγωγικά όμως, για να μην τους παίρνει η μπάλα όλους!
   Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στους γνωστούς χώρους που υπογράφουν ομαδηδόν για συμπαράσταση στη δραγώνα, στους δραγώνους και τους δραγουμάνους.

   • BananiaGr avatar
    BananiaGr @ abebab 10/01/2010 03:36:47

    Εννοείται αγαπητέ, εννοείται. Αν και στην Ελλάδα κάτι τέτοια άτομα έχουν δώσει στον ''προοδευτισμό'' κακό όνομα. Μην ξεχνάς τους χαρακτηρισμούς και τις ταμπέλες που άνετα και εύκολα χρησιμοποιούν όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, προκειμένου να στοχοποιήσουν κυριολεκτικά και μεταφορικά.

    @Soustom και ΝΤΑΝΤΟΝ, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

 23. gretel avatar
  gretel 09/01/2010 19:04:23

  «…τα ¨σύγχρονα¨ προβλήματα , όπως η ¨αποδόμηση των σεξουαλικών φύλων ¨…»

  Χειροκροτώ ΚΑΙ υποκλίνομαι!

  ΝΤΑΝΤΟΝ, προφανώς αναφέρεσαι στην πρόσφατη ημερίδα του Ιδρύματος «ΝΙΚΟΣ ΠΟΥΛΑΝΤΖΑΣ» με προσκεκλημένη την Τζούντιθ Μπάτλερ….

  Κάνω λάθος;

  • ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
   ΝΤΑΝΤΟΝ @ gretel 09/01/2010 19:22:05

   Όχι , Gretel , με προβληματίζεις με το παραμυθένιο σου ¨nick¨, άλλες , παρεμφερείς δημοσιεύσεις και πρωτοβουλίες είχα υπόψιν μου.

   Πάντως ο αείμνηστος Νίκος Πουλαντζάς είχε την την τιμιότητα , το θάρρος και την ευαισθησία να πάρει τα αξιόλογα βιβλία του υπό μάλης και αυτοκτόνησε. Ίσως και να προέβλεψε τα συνέδρια που θα του διοργάνωναν οι κληρονόμοι του , όπως και την τύχη των γραπτών του στην μεταμοντέρνα Αριστερά.

   • gretel avatar
    gretel @ ΝΤΑΝΤΟΝ 09/01/2010 19:41:50

    Είναι από την όπερα “Hansel του Gretel” του Humperdinck…
    Δηλαδή, μαζί με τον αδελφό μου τον Hansel τιμωρούμε τις κακές μάγισσες, όπως την Orella .
    Πήγαινε στην ανάρτηση για την Ελλάδα που «Ανήκει στην Ευρώπη (πλέον)» και δες τα τελευταία σχόλια… .
    Μετά πάτησε πάνω στο ψευδώνυμο “Orella”.

    • gretel avatar
     gretel @ gretel 09/01/2010 19:42:55

     Είναι από την όπερα “Hansel ΚΑΙ Gretel”

 24. ident avatar
  ident 09/01/2010 20:03:13

  Η βαγκνερική σχολή αυξάνεται και πληθύνεται. Μετά τον Parsifal ήρθε η Gretel. Αναμένονται προσεχώς οι Tantris και Wotan.

  • abebab avatar
   abebab @ ident 09/01/2010 22:04:08

   Τι δουλειά έχει ο Χάνσελ και η Γκρέτελ με τη βαγκνερική σχολή καλέ μου άνθρωπε;;;
   Πήγαινε να δεις αυτό που λέω παραπάνω στον ΝΤΑΝΤΟΝ και μετά θα μου πεις για…..σχολή… :)

   • ident avatar
    ident @ abebab 09/01/2010 22:19:21

    Το θέμα της όπερας δεν είναι βαγκνερικό, ο Χούμπερντινγκ όμως ήταν οπαδός του Βάγκνερ. Στα 24 του εντάχθηκε στην ομάδα "Orden vom Gral". Βοήθησε το ίνδαλμά του στο πρώτο ανέβασμα του Πάρσιφαλ και μετά το θάνατό του Βάγκνερ υπήρξε δάσκαλος του γιου του (και συνθέτη) Ζήγκφρηντ. Η πιο γνωστή του όπερα, παρότι απέχει πολύ από την πυκνότητα της βαγκνερικής γραφής, μαρτυρά αρκετές αρμονικές και θεματικές επιρροές από τη μουσική του Ριχάρδου.

    • abebab avatar
     abebab @ ident 09/01/2010 22:27:08

     Δεν το ήξερα! Μ’ έπιασες αδιάβαστο…. Σ’ ευχαριστώ!

 25. abebab avatar
  abebab 09/01/2010 22:11:03

  Ανησυχώ μη χαθεί η ελληνική γλώσσα, είπα κάποτε σε ένα γνωστό μου γερμανό.
  Γιατί, κι αν χαθεί τι έγινε, μου λέει.
  Εσένα δε θα σ’ ενδιέφερε αν χανόταν η γλώσσα σου; ρωτάω.
  Η Γερμανία είναι μεγάλη χώρα, ήταν η απάντηση…

 26. Dimi avatar
  Dimi 10/01/2010 10:10:33

  Eρωτήματα:

  1- Η Ελληνική Κυβέρνηση προτίθεται να υποβάλλει Αγωγή κατά της ROKETSAN γιά την κατάπτυστη Μαύρη Διαφήμισή της, στην οποία εμφανίζει το Σύμβολο της Ελληνικής Δημοκρατίας, την Βουλή των Ελλήνων, παραδομένη στις φλόγες από τους πυραύλους της, με τον υπότιτλο:
  "Σας υποχρεώνουμε να πληρώνετε υψηλότερα ασφάλιστρα πυρασφάλειας από το 1988"??

  2- Η Ελληνική Κυβέρνηση είναι ενήμερη γιά την εμετική, Μαύρη Προπαγάνδα των Σκοπιανών με την νέα ταινία/πρόκληση "Α Name is a Name"
  http://www.anameisaname.com/EN/index.html??

  3- Η Ελληνική Κυβέρνηση κατανοεί ότι και η Τουρκιά και τα Σκόπια, οι δυό αυτοί γείτονες/ψευτοπαλικαράδες/ιστορικοπλαστογράφοι, καίγονται να γίνουν μέλη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας άμεσα, γιά τους δικούς σκοτεινούς σκοπούς εις βάρος της Ελληνικής Οντότητας και Ιστορικής Υπαρξης??

  4- H Ελληνική Κυβέρνηση έχει την δυνατότητα να προστατέψει Αποτελεσματικά και να ενημερώσει τους αποσβωλομένους και πληγωμένους Ελληνες Πολίτες από τις συνεχείς επιθέσεις και προσβολές που καθημερινά υφίστανται??

  5- Eάν ΝΑΙ, πότε θα μάς ενημερώσει?

  6- Εάν ΟΧΙ, ποιός είναι ο λόγος ύπαρξής της?

 27. στ. τακης avatar
  στ. τακης 10/01/2010 19:19:40

  ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 700.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.