09/03/2010 16:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σε αναμμένα κάρβουνα οι υπουργοί

Πονηρή η κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου να νομιμοποιήσει συμβούλους και επιτροπές μέσα από το τελευταίο νομοσχέδιο του Γιάννη Ραγκούση. Οι υπουργοί δεν πιστεύουν ότι έγινε μόνο για να βρεθεί τρόπος να πληρώνονται οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού και φοβούνται περιθωριοποίησή τους. Κάποιοι είναι έτοιμοι να το θέσουν και ανοικτά το θέμα, μόλις ο Παπανδρέου επιστρέψει από την Αμερική. Για να δούμε…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 09/03/2010 16:40:36

  Σοβαρά;;;Φοβούνται περιθωριοποίησή τους;;;Κρίμα !!! Θ'άπρεπε σαν έτοιμοι από καιρό,να το ανέμεναν κάτι τέτοιο.Εκτός κι αν δεν αντελήφθησαν ακόμα, σε ποιό κόμμα υπηρετούν.

 2. anonymous avatar
  anonymous 09/03/2010 16:52:49

  Γραμμενους τους εχει.Και αυτους και τους βουλευτες.Δεν τους εμπιστευεται καν.Του χρησιμευουν μονο ως προπετασμα καπνου για να ασκησει αυταρχικη εξουσια.

 3. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 09/03/2010 17:08:46

  Αλήθεια βρε παιδιά εκείνη η περιβόητη εξαγγελία για ανάρτηση όλων των αποφάσεων που προκαλούν Δημόσια Δαπάνη στο διαδίκτυο τι έγινε;
  Γιατί προς το παρόν μόνο επιτροπές (γαι Ιθαγένεια, νομοπαρασκευαστικές κλπ) και συμβούλους ακούμε....

 4. Factorx avatar
  Factorx 09/03/2010 18:22:12

  Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Ζώης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
  «Η θεσμική διολίσθηση της Κυβέρνησης συνεχίσθηκε και χθες με την κατάθεση στο άσχετο νομοσχέδιο για την επιλογή προϊσταμένων στη Δημόσια Διοίκηση με κομματικά κριτήρια μιας τουλάχιστον περίεργης τροπολογίας.
  Ο Υπουργός Εσωτερικών, εν μέσω γενικότερης αναταραχής που προκλήθηκε από σύσσωμη την Αντιπολίτευση για την κομματική άλωση του Κράτους με μεθοδεύσεις κατεπείγοντος χαρακτήρα, κατέθεσε τροπολογία με την οποία παρέχεται στον Πρωθυπουργό η δυνατότητα να συγκροτεί επιτροπές και ομάδες εργασίας, οι οποίες θα αντιμετωπίζουν θέματα… με κρατικό απόρρητο ή εμπιστευτικό χαρακτήρα, να προβαίνει ακόμη και σε απευθείας αναθέσεις σε εταιρίες, στα μέλη των οποίων καταβάλλεται αμοιβή που καθορίζεται απευθείας από τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών!
  Ρωτούμε ευθέως τον κ. Πρωθυπουργό: Τι είδους συμφωνίες καλύπτονται μ’ αυτή την τροπολογία που κατατίθεται, κατά τη διάρκεια των κρίσιμων συναντήσεων, που έχει σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο για την οικονομία της Χώρας; Τι είδους απευθείας αναθέσεις εθνικών ζητημάτων σε ξένες εταιρίες έχει συνομολογήσει και ποια συμφέροντα εξυπηρετεί αυτή η τροπολογία;
  Ελπίζουμε, αυτή τη φορά, ο κ. Πρωθυπουργός που κόπτεται για τη διαφάνεια και τα νέα ήθη στη λειτουργία του Κοινοβουλίου να μας δώσει τις στοιχειώδεις εξηγήσεις».

 5. rally monkey avatar
  rally monkey 09/03/2010 22:41:57

  ναι τωρα και outsourcing του κυβερνητικου εργου
  ειναι πολυ μπροστα ..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.