#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/10/2011 19:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σε Ιδιώτες και τα ... ΜΑΤ η αποκομιδή των απορριμμάτωνΟ Περιφερειάρχης Γ. Σγουρός "πέρασε" σήμερα από το Περιφερειακό Συμβούλιο την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη, για να δωθεί η αποκομιδή των σκουπιδιών σε ιδιώτες για λόγους ανωτέρας βίας.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βασίλης Κικίλιας καταφήφισε τη συγκεκριμένη απόφαση μιας και όπως τόνισε δημιουργεί ένα ακόμη πλαίσιο κοινωνικού αυτοματισμού. Κάλεσε τέλος όλους τους αρμόδιους να καθήσουν στο ίδιο τραπέζι διαλόγου, ζητώντας από τους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους να μαζέψουν τα σκουπίδια από τους χώρους που είναι κοινωνικά ευαίσθητοι και μαζικοί όπως οι πλατείες, τα νοσοκομεία, τα σχολεία.

Στο μεταξύ, σκληραίνει τη στάση της η κυβέρνηση στο θέμα των εργαζομένων στην καθαριότητα με τον υπουργό Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη να ανακοινώνει ότι όλοι οι εργαζόμενοι στους δήμους δεν θα πληρωθούν όσο διάστημα διαρκούν οι καταλήψεις.
Ο κ. Καστανίδης κάλεσε τους δημάρχους να αξιοποιήσουν τους ιδιώτες για την αποκομιδή των σκουπιδιών, ενώ ζήτησε τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. για να ανοίξουν οι ΧΥΤΑ Φυλής και Μαυροράχης.

Ξεκαθάρισε ακόμα ότι αν δεν ομαλοποιηθεί άμεσα η κατάσταση, θα επαναξεταστεί το συνολικό πλαίσιο καθαριότητας στους ΟΤΑ.

Τέλος, ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα για τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα στην ΚΕΔΚΕ.

Με άλλα λόγια η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους (αλίμονο αν πιάσει μια νεροποντή) και αναθέτει χωρίς διαγωνισμό την αποκομιδή των σκουπιδιών. Όπως έχει κάνει και με τη διαχείριση.

Και τελικά, τα ιδιωτικά απορριμματοφόρα θα αποθέτουν τα σκουπίδια στην χωματερή της Φυλής, με τη συμβολή των ΜΑΤ…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 13/10/2011 19:59:21

  Δηλαδή οι υπάλληλοι στην καθαριότητα απολύονται???????????????

 2. ataktos avatar
  ataktos 13/10/2011 20:03:42

  Ν 3164/03 / Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ/ ΑΝΟΙΚΤΗ (TEΛΙΚΑ) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ, προεκλογικά ...
  Κύριε Κ.
  Σας επισυνάπτω το δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΥΠ.ΕΣ μετά από σύσκεψη του κ. Νάκου με ΕΣΚΔΝΑ, ΚΕΔΚΕ, ΤΕΔΚΝΑ στις 20/05/09.
  Επίσης σας επισυνάπτω, γιά πρόσθετη ενημέρωσή σας, και ένα κείμενο από το διαδίκτυο (ΟΧΙSTAXYTA) που θεωρώ ότι είναι μία αρκετά καλή παρουσίαση-σύντομη επισκόπηση της συνεχούς- διαχρονικής- διακομματικής οικονομικής απάτης και οικολογικού εγκλήματος στην διαχείρισης των αστικών αποβλήτων, σκουπιδιών και λυματολάσπης στην χώρα μας.
  Παράλληλα σας ενημερώνω ότι υπάρχουν και δηλώσεις (26/05/09) του κ. Παυλόπουλου κατά την επίσκεψή του στα Λιόσια όπου εγκαινίασε το νέο κέντρο ανακύκλωσης σύμμεικτων υλικών συσκευασίας ΚΔΑΥ, το τέταρτο που προστίθεται στην λίστα για το λεκανοπέδιο, πανάκριβο κατασκευαστικά και λειτουργικά, αλλά και τουλάχιστον ύποπτα αναποτελεσματικό όπως το ΕΜΑΚ των Λιοσίων και τα υπόλοιπα 3 ΚΔΑΥ (Μαρούσι, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα)
  Η αναποτελεσματικότητα αυτών ΚΔΑΥ οφείλεται στο ότι τα ‘’ανακυκλώσιμα’’ μαζεύονται σύμμεικτα στους μπλε κάδους και δεν γίνεται διαλογή στην πηγή (δηλ.στα σπίτια) σε ξεχωριστούς κάδους κατά τα επιτυχημένα ευρωπαικά πρότυπα.
  Τα ΚΔΑΥ παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιούν πανάκριβες και σχετικά προηγμένες τεχνικές μεθόδους έχουν περιορισμένη μέγιστη απόδοση.
  Δηλώνεται μία απόδοση 70% που σημαίνει ότι το 30% πάει για ταφή αλλά και το 70% είναι αμφίβολο σαν αποτέλεσμα ανάκτησης επειδή είναι χαμηλής ποιότητας (χαρτί που περιέχει πλαστικά, πλαστικό που περιέχει και χαρτιά) και έτσι μειωμένης εμπορικής ζήτησης, που έχει σαν τάση την κατάληξή τους στα ΧΥΤΑ.
  Τα δεδομένα αυτά ήταν προφανώς αναμενόμενα και επαληθεύονται από τα καταγεγραμμένα αποτελέσματα αυτής της ‘’σύμμεικτης’’ μεθόδου διαχείρισης για τα σκουπίδια και τις συσκευασίες που βασίζονται στην μηδενική και περιορισμένη, αντίστοιχα, συμμετοχή του πολίτη…..πράγμα αντίθετο με την ουσία της νομοθεσίας και των σχ. οδηγιών της Ε.Ε. που ζητάει πρόληψη – καταπολέμηση του προβλήματος στην πηγή – κομποστοποίηση και διαχωρισμό στην πηγή πράγμα που απαιτεί την συμμετοχή του πολίτη.
  1./ Οι κ.κ. Νάκος και Παυλόπουλος (μαζί με τα προεδρία των ΚΕΔΚΕ, ΤΕΔΚΝΑ, ΕΣΚΔΝΑ….) πιέζουν και απαιτούν την επιβολή του ν.3164/03 με την εφαρμογή του
  περιφερειακού σχεδιασμού για την διαχείριση των σκουπιδιών για το λεκανοπέδιο της Αττικής.
  2/ Η Ε.Ε. έκανε αναστολή της χρηματοδότησης (75% από το ταμείο συνοχής) διότι έχει αμφιβολίες ως προς την τήρηση των ‘’ειδικών όρων’’ της σχ.σύμβασης.
  (η απόφαση αυτή εξακολουθεί, ευτυχώς, να υφίσταται παρά τις αντίθετες προσπάθειες και την επίθεση του κ. Παπαδημούλη προς την κ.Huebner στο
  Ευρωκοινοβούλιο…βλ. σχετικά μου μηνύματα).

  3/ Η ‘’κατάσταση με τους ειδικούς όρους’’ στην σύμβαση για την κατασκευή και λειτουργία ΧΥΤΥ, απορρέοντας από την ισχύουσα ευρωπαική
  Νομοθεσία, απαιτεί την λήψη ικανών μέτρων για την πρόληψη, ανακύκλωση, κομποστοποίηση, μείωση των βιοδιασπώμενων αποβλήτων που θάβονται κ.α.
  Η ουσία και η απαίτηση της ευρ.νομοθεσίας είναι ο ακριβής ορισμός του προβλήματος, ποσοτικά και ποιοτικά, έτσι ώστε τα έργα ΧΥΤΥ να είναι όσο το δυνατόν
  μικρότερα , λιγότερο γαιοβόρα και όσο το δυνατόν λιγότερο σπάταλα οικονομικά και οικολογικά για την κατασκευή τους και την λειτουργία τους.

  4./ Η χώρα μας συμφωνα με τα στοιχεία της EUROSTAT και σε πρόσφατο σχ. Άρθρο του ECONOMIST η χώρα μας αναφέρεται ως παγκόσμιο παράδειγμα προς
  αποφυγή έχοντας ήδη καταστρέψει υπερτριπλάσιες (επιεικώς) αναλογικά εκτάσεις για ταφή σκουπιδιών από τον ευρωπαικό μέσο όρο.
  5./ Από το 4./είναι προφανές ότι το πρόβλημα των σκουπιδιών έχει να κάνει με την λάθος διαχείριση και όχι με την ανεπάρκεια των χώρων ‘’υγειονομικής’’ ταφής που προωθεί ο ν.3164/03 .
  Αυτήν την απαράδεκτη απάτη έπρεπε να την είχατε περιγράψει, να την είχατε καταγγείλει και παράλληλα να την είχατε αξιοποιήσει σαν διαγνωστικό εργαλείο εντοπισμού διαφθοράς-διαπλοκής με στόχο την λήψη μέτρων θεραπείας και μέσα στο κόμμα σας .

  Δ.Σ.ΔΑΜΑΣΚΟΣ

 3. zio7 avatar
  zio7 13/10/2011 20:20:29

  Χαρά που κάνει ο Κυριάκος...

  φίλοι, να ρωτήσω κάτι γιατί ίσως μου έχει διαφύγει και μου κάνει εντύπωση.
  Ανακοινώσεις επίσημες από ΝΔ για τη λίστα Κουσελά και για το χάρισμα του χρυσού στον Μπόμπολα απ τον συνήθη ύποπτο δοσίλογο ΠΑΠΑΚ, έχουν υπάρξει?

 4. Orestios avatar
  Orestios 13/10/2011 20:36:06

  Ο Σκαι θα κάνει πάρτυ.
  Back to bussiness

 5. elias30 avatar
  elias30 13/10/2011 20:47:37

  Έχει ακούσει κανένας κάτι για την Eurogendfor? Διάβασα οτι είναι ήδη στην Ελλάδα.

 6. Ένας avatar
  Ένας 13/10/2011 21:06:13

  Εγώ ξέρω έναν υπάλληλο που δουλεύει σε μεγάλο δήμο της χώρας.
  Δούλεψε στα απορριματοφόρα για ένα χρόνο και τώρα είναι σε γραφειάκι αραχτός και δουλεύει εμάς.

  • Chris Theocharis avatar
   Chris Theocharis @ Ένας 13/10/2011 21:19:03

   Και γω ξέρω άλλον ένα, και δεν εννοούμε το ίδιο φυσικά...δυστυχώς

 7. SATO avatar
  SATO 13/10/2011 21:43:18

  Και εγώ ξέρω άλλους 10.00 υπαλλήλους που επί 30 και πλέον χρόνια μαζεύουν τα σκ..ά μας χειμώνα- καλοκαίρι.

  • YANNIS avatar
   YANNIS @ SATO 14/10/2011 10:23:57

   Αυτη ειναι η δουλεια τους, οι ιδιοι την επελεξαν και γι αυτην 30 χρονια πληρωνονται!!!!!

 8. ierofantis avatar
  ierofantis 13/10/2011 22:04:16

  Πριν από 2 χρόνια οι Έλληνες εξαπατήθηκαν μεταξύ άλλων και με το ευφάνταστο σύνθημα “Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα”.

  Να ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Βάρβαρος Σοσιαλισμός.

  Μπράβο λεβέντη Υπουργέ των Εσωτερικών.

  Τον ακούσατε να λέει με ύφος επιλοχία για επιβολή του νόμου, την αναθεώρηση του καθεστώτος αποκομιδής σκουπιδιών, την συνταγματική επιταγή της προστασίας της Δημόσιας Υγείας και άλλα…

  Ανερυθρίαστα όσοι έχουν κάνει το Σύνταγμα και τους νόμους αυτής της χώρας κουρελόχαρτα, όσοι υπακούουν τυφλά και αυτιστικά τις επιταγές των Δανειστών, όσοι υπό το βάρος της ιστορικής τους ευθύνης, που σίγουρα θα τους οδηγήσει ενώπιον των φυσικών τους δικαστών, κραυγάζουν με διαταγματικού χαρακτήρα δηλώσεις και απειλούν σκουπιδιάριδες, που σε τελική ανάλυση, και παιδιά κομματικά να είναι, και βολεμένοι να είναι, μαζεύουν ρε τις σερβιέτες, τα κωλόχαρτα, τα σάπια και τα χαλασμένα που όλοι εμείς πετάμε αφειδώς στα σκουπίδια.

  Δεν τρώνε με χρυσά κουτάλια, δεν φοράνε κουστουμιές σινιέ, δεν δουλεύουν ωράριο κυριλέ, χώνονται στα σκατά για να μας έχουν καθαρούς, ξυπνάνε από τα άγρια χαράματα, δεν γνωρίζουν κρύα ή ζέστες, δεν τους πιάνουν μολυσματικές ασθένειες και βακτήρια από τα δικά μας σκουπίδια.

  Χίλια άδικα να έχουν οι σκουπιδιαραίοι, δεν μπορώ παρά να μην παραδεχτώ ότι τους πάνε για εξόντωση.

  Και αυτό δεν μπορώ να το ανεχτώ ως πολίτης και ως Έλληνας.

  • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
   Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ ierofantis 14/10/2011 13:32:16

   Μπορείς όμως σαν πολίτης και σαν Έλληνας φίλτατε Ιεροφάντη,να δέχεσαι
   αδιαμαρτύρητα τους εκβιασμούς και τις απειλές τους;
   Μπορείς να ανεχθείς,και για πόσο χρονικό διάστημα την κατάσταση αυτή στους δρόμους;
   Μπορείς σαν πολίτης και σαν Έλληνας,να καταπίνεις τα πάντα,ρίχνοντας
   το φταίξιμο πάντα στους κυβερνώντες;
   Η μνήμη μου δεν είναι και τόσο ρευστή,αλλά αν δεν κάνω λάθος,εδώ και 25
   χρόνια περίπου,οι ίδιες συντεχνίες οι ίδιες κοινωνικές ομάδες κάνουν άνω κάτω τη χώρα.Τα προνόμιά τους αυξάνονταν,τα κεκτημένα έβγαζαν ρίζες,αλά αυτοί ήταν πάντα στους δρόμους.
   Τότε δεν μπορούσα να τους καταλάβω.Δεν μπορούσα να καταλάβω πως
   τα κατάφερναν να παραλύουν το κράτος,και να δυσχαιρένουν τη ζωή
   των συνανθρώπων τους,πως τα κατάφερναν να ζητούν όλο και κάτι παραπάνω,και να παίρνουν πάντα αυτό που απαιτούσαν!
   Μετά την πάροδο εξαμήνου ή οκταμήνου πάλι στους δρόμους,για νέους αγώνες.
   Και μη τα ρίχνουμε στην αριστερά....πρασινογάλαζοι είχαν τον έλεγχο πάντα,στους αριστερούς έμεναν μόνο η οργάνωση και οι ιδεολογικές κορόνες.
   Τώρα έχουν όλα τα δίκια με το μέρος τους.
   Όλα αυτά που τους έδωσαν,και όλα αυτά που άρπαξαν με τις συνηθισμένες πρακτικές τους,τους τα παίρνουν πίσω με τη βία.
   Τους τιμωρούν.Τους λένε ότι το παραμύθι δε θα έχει αίσιο τέλος ως συνήθως.Τους απειλούν,όπως έκαναν και εκείνοι πριν λίγα χρόνια,και
   άρπαζαν τα πάντα,και δε χόρταιναν ποτέ.
   Τώρα οι όροι έχουν αντιστραφεί,και τους εκδικούνται.
   Τώρα μπορώ να κατανοήσω το φόβο τους,μέχρι και να τους συμπονέσω,
   τους δημόσιους υπαλλήλους,αλλά τώρα είναι αργά.
   Ας κοιτάξουν να τη βγάλουν με λιγότερα,κι αν είναι τελικά να λειτουργήσει κάτι σωστά σ'αυτόν τον τόπο ας είναι κι από ιδιωτικές επιχειρήσεις.Εγώ προσωπικά θέλω ένα αξιοπρεπές βιωτικό επίπεδο,
   και όχι πόλεμο πίσω από βουνά σκουπιδιών με τους ταξιτζήδες,τους
   εφοριακούς, τους πολεοδόμους,τους Δεητζήδες,τους δασκάλους,τους γιατρούς,τους κάθε είδους προμηθευτές (αυτοί τρώνε τα περισσότερα).
   Τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας δεν τους ξέχασα,γι'αυτούς θα
   γράψω το καλοκαίρι,κατά την περίοδο των διακοπών,τότε ντε που γεμίζει
   η Ελλάδα τουρίστες,και πέφτει κανά φράγκο παραπάνω.....

 9. vaggelis avatar
  vaggelis 13/10/2011 22:52:20

  αλλο ενα δωρακι στο ΜΠΟΜΠΟΛΑ?????

 10. lampros avatar
  lampros 14/10/2011 02:45:55

  Ε, όλοι άμα ξέρεις έναν, όλοι έτσι θα είναι.

  Προφανώς τα σκουπίδια σου τόσες δεκαετίες τώρα θα τα μαζεύουν φαντάσματα...

  Και εγώ ξέρω έναν που σχολιάζει στο διαδίκτυο τα κακώς κείμενα αλλά ο ίδιος είναι μεγάλη λέρα και λαμόγιο. Σημαίνει αυτό τίποτα ΓΕΝΙΚΑ; Με περιπτωσολογία δεν κάνεις πολιτική σκέψη, σούπα κάνεις.

  • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
   Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ lampros 14/10/2011 12:59:25

   Πιστεύω πως είναι πολλοί περισσότεροι αυτοί που δεν εργάζονται,γνωρίζω πολύ καλά τα ωράρια τους,όπως γνωρίζω επίσης πολύ καλά ότι μαζεύονται τα σκουπίδια
   επιλεκτικά,όσο παράξενο κι αν ακούγεται αυτό.
   Αυτό που γνωρίζουμε όλοι, είναι ότι εμείς τους πληρώνουμε για να κάνουν τη δουλειά τους σωστά,ενώ αυτοί μας απειλούν,μας εκβιάζουν μας εμπαίζουν διότι
   δεν θέλουν να χάσουν τα "κεκτημένα".
   Ο φόβος της χολέρας και της πανούκλας κάνει θαύματα
   μου φαίνεται!
   Ίσως να μην είναι πολιτική η σκέψη μου,με περιπτωσιολογία πάντως δεν έχει σχέση.

 11. jojo avatar
  jojo 14/10/2011 09:56:36

  Μηπως τελικα ο στοχος ειναι να πανε σε ιδιωτες?

  • Κωστας Ε. Χριστοδουλου avatar
   Κωστας Ε. Χριστοδουλου @ jojo 14/10/2011 10:16:00

   Σωωωωωωωπα !!!!!

 12. berbantis avatar
  berbantis 14/10/2011 10:01:07

  ΕΠ.ΑΝ.Α μεριά.....τόνοι απορριμμάτων "φυλάσονται" εντός αυτής με πληρωμένα όμως τέλη απόρριψης.......ζήτημα ημερών να δοθεί στον κυρ Γιώργο η διαχείριση των αστικών μαζί με τον Χ.Υ.Τ.Α και μετά......δωρεάν απόρριψη στην νέα του μπίζνα.....κέρδος εκατομμυρίων.....όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν

 13. Theoprovlitos avatar
  Theoprovlitos 14/10/2011 13:02:40

  ΠΟΙΕΣ ειναι οι εταιριες αυτες;
  ΠΟΤΕ συσταθηκαν;
  και ΤΙ προσωπικο απασχολουν;

  Κατι μου λεει πως θα ειναι τα Μωχαμεντάνια, τα οποια ΜΕ ΧΑΡΑ λειτουργουν ως απεργοσπαστικος μηχανισμος σε βαρος της τοπικης κοινωνιας και μερους Ελλήνων εργαζομενων, έχουν δεν εχουν δικιο.

  Και το συναλλαγμα απο τους μισθους τους, φυσικα εξαγωγη στο Πακισταν...

  • Theoprovlitos avatar
   Theoprovlitos @ Theoprovlitos 14/10/2011 13:21:13

   http://theoprovlitos.blogspot.com/2011/05/blog-post.html

 14. ΔΗΜΟΣ ΠΑΝΟΣ avatar
  ΔΗΜΟΣ ΠΑΝΟΣ 14/10/2011 14:30:58

  ΣΤΗ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΥΒΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ 80 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΙΧΟΙΖΕΙ 240 ΕΥΡΩ.
  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΠΑΤΑΛΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.
  ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΚΙΚΙΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΟΙΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ .
  ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ............

  • Theoprovlitos avatar
   Theoprovlitos @ ΔΗΜΟΣ ΠΑΝΟΣ 14/10/2011 14:54:43

   Μα καλα σοβαρολογουμε;

   TI προσωπικο απασχολουν οι "ιδιωτες"; Σκλαβους;
   Θα πληρωνουν οι ιδιωτες και το κοστος για την χωματερη ή μονο την αποκομιδη με Πακιστανους;
   Και από που προκυπτουν τα συγκεκριμενα κοστη που αναφερονται; Και ποιο εργο στην Ελλαδα απο ΙΔΙΩΤΗ εχει στοιχισει οσο η αρχικη προσφορα η οπιία ειναι κατα κανονα πλασματικη μεχρι να τσιμπίσει τη δουλεια;

   Και ΠΟΙΟΙ θα τα αναλαβουν. Η γνωστη κλικα και παλι;

   Γιατι την αναλανβανω και εγω τη δουλεια με 5 Πακιστανους απο τα φαναρια με 60 ευρω το κυβικο. Άλλο τωρα αν μου προκυψουν στη συνεχεια 180 ευρω εκτακτα εξοδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.