#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/12/2010 12:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σεξ, δια πάσα νόσο και …αστοχίαΔρα προληπτικά κατά του καρκίνου, βελτιώνει το καρδιαγγειακό και το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει το στρες και τον πόνο. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες, τα οφέλη του σεξ στην υγεία είναι σημαντικά.

1. Μειώνει το στρες: Ένα από τα μεγάλα οφέλη που έχει το σεξ στην υγεία, είναι η μείωση της πίεσης, που συνεπάγεται και μείωση του στρες. Στη μελέτη συμμετείχαν 24 γυναίκες και 22 άνδρες που έκαναν καθημερινά σεξ (όλοι μαζί; δεν διευκρινίζεται). Ειδικοί από πανεπιστήμιο της Σκοτία τους υπέβαλαν σε στρεσογόνες καταστάσεις. Όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα, όσοι έκαναν συχνά σεξ, μπορούσαν να διαχειριστούν καλύτερα μία κατάσταση που τους προκαλούσε στρες και διατηρούσαν την πίεσή τους σε φυσιολογικά επίπεδα. Σε άλλη μελέτη φάνηκε πως η συχνότητα της συνουσίας συνδέεται άμεσα με τη μείωση της συστολικής πίεσης σε άτομα που συζούσαν. Και οι δύο μελέτες δημοσιεύτηκαν στην επιστημονική επιθεώρηση Journal Biological Psychology.

Για το προαιώνιο ερώτημα «να ζει κανείς ή να συζεί» δεν εδόθη ακόμη απάντηση2. Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό: Σεξουαλική υγεία σημαίνει καλή φυσική κατάσταση. Όταν κάποιος συνουσιάζεται μία με δύο φορές την εβδομάδα έχει αυξημένα επίπεδα αιμοσφαιρίνης, η οποία προστατεύει από το κρυολόγημα και μεταδιδόμενες νόσους. Η έρευνα έγινε από το Πανεπιστήμιο του Wilkes.Όχι Wikileaks, Wilkes. Η ιδιωτεία είναι μεταδιδόμενη νόσος; Η μωροφιλοδοξία ίσως;

3. Αδυνατίζει: Τριάντα λεπτά σεξ (μαζί με τα προκαταρκτικά) καίνε περισσότερες από 85 θερμίδες, που σημαίνει σε περίπου έξι μήνες καίγονται περίπου 4.000 θερμίδες. Επιπλέον, σύμφωνα με την Patti Britton, σεξολόγο από την Αμερικανική Ομοσπονδία Σεξουαλικών Εκπαιδευτών και Θεραπευτών, «το σεξ είναι από τα καλύτερα είδη άσκησης».

Αν συνδυασθεί και με κολύμβηση, ή μπάσκετ, θα έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα. Εκτός αν σας αφορούν τα νέα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης, που σκίζει και από προκαταρκτικά.

4. Βελτιώνει το καρδιαγγειακό: Είναι λανθασμένη η εντύπωση που έχουν κάποιοι ηλικιωμένοι για την συνουσία, καθώς εκτιμούν πως εάν επιχειρήσουν μία πράξη, θα βρεθούν στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό. Ερευνητές από τη Βρετανία βρήκαν πως το σεξ, ακόμη και όταν το κάνουν συχνά οι ηλικιωμένοι, βοηθά το καρδιαγγειακό σύστημα και αποτρέπει εγκεφαλικά και καρδιαγγειακά επεισόδια. Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Epidemiology and Community Health.

Μην το πάρουν χαμπάρι οι γριές και ξεσαλώσουν. Θα θέλουν και αύξηση στη σύνταξη για ζαρτιέρες. Για την ώρα κέντρο της ζωής τους δεν είναι το σεξ, αλλά  η πρωινή εκπομπή του Αυτιά. Το κυκλοφοριακό μάλλον το δυσκολεύει, για τους αίλουρους που θέλουν σεξ στην Κηφισίας σε ώρα αιχμής.

5. Ανεβάζει την αυτοεκτίμηση: Σύμφωνα με μελέτη που έκανε το Πανεπιστήμιο του Τέξας, η αυτοεκτίμηση είναι ένας από τους 237  λόγους που κάνουμε σεξ. Μάλιστα, ακόμη και όταν κάποιος έχει αρκετά υψηλή αυτοεκτίμηση, μία καλή συνουσία τον ανεβάζει στα ύψη. Η μελέτη δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Sexual Behavior.

Πριν κοκορευτείτε για τα επιτεύγματα σας, ρωτήστε και τον χρήστη για ένα follow up. Επίσης για όσους νόμιζαν ότι σεξ κάνει κάποιος για ευχαρίστηση, για χρήματα, για κοσμήματα, λόγω έρωτα, υποχρέωσης, οίκτου, συμπόνιας, υπάρχουν άλλοι 230 λόγοι. Το «καλή συνουσία» σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους το ίδιο;


6. Βελτιώνει την εμπιστοσύνη: Κάνοντας σεξ αυξάνει η ορμόνη οξυτοκίνη, η οποία ονομάζεται και ορμόνη της αγάπης. Και αυτό διότι βοηθά στη δόμηση στενών συναισθηματικών σχέσεων με το άτομο που προκαλεί την έκκρισή της. Η ίδια ορμόνη συνδέεται και με το αίσθημα της γενναιοδωρίας. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν κάποιος μας ικανοποιεί σεξουαλικά, μπορούμε να φτάσουμε σε ακρότητες γενναιοδωρίας. Η ίδια ορμόνη, επίσης, είναι η ορμόνη του μητρικού φίλτρου. Η μελέτη έγινε από τα Πανεπιστήμια του Pittsburgh και της North Carolina.

Σε λίγο θα μας πουν ότι βελτιώνει και την τραπεζική πίστη. Η οξυτοκίνη φταίει λοιπόν και όχι το νερουλιασμένο μυαλό των γέρων που γράφουν σπίτια στα «πιπίνια». Πάντως σε χάπι θα κάνει μεγάλο σουξέ η οξυτοκίνη. Ένα χάπι, ένα χάπι, να γιατρεύει την αγάπη.

7. Μειώνει τον πόνο : Σε περιπτώσεις που η οξυτοκίνη αυξάνει απότομα, αυξάνουν και οι ενδορφίνες, ορμόνες που βοηθούν στην αντιμετώπιση του πόνου. Έτσι, όταν κάποιος έχει πονοκέφαλο, αρθρίτιδα ή συμπτώματα προεμμηνορυσιακού συνδρόμου, μπορεί να τα αντιμετωπίσει κάνοντας σεξ. Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Bulletin of Experimental Biology and Medicine.

Η παλιά δικαιολογία («παράτα με έχω πονοκέφαλο») δεν ισχύει πλέον. Αντίστροφα μπορεί κανείς να κάνει τον ερασιτέχνη γιατρό. Εξέταση, έλεγχος του ασθενούς και επιτόπια θεραπεία αναλόγως ευρημάτων.

8. Μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη: Η συχνή εκσπερμάτωση, ειδικά σε άτομα άνω των 20 ετών, λειτουργεί ως προληπτική θεραπεία καρκίνου του προστάτη. Όπως προέκυψε από την μελέτη ο κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη σε όσους εκσπερμάτωναν συχνά, ήταν μειωμένος κατά 35%. Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση British Journal of Urology. Σε έτερη μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Journal of the American Medical Association βρήκαν πως όταν κάποιος εκσπερματώνει 21 ή περισσότερες φορές το μήνα, μειώνει δραματικά τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη.

Δηλαδή σου λέει, σκουριάζει το εργαλείο από την αχρησία. Δως του να καταλάβει. Βγαίνουν και 9 ρεπό στο μήνα. Μάλλον από εκεί θα προέρχεται η φράση του ..Βόλου τα εννιάμερα.


9. Δρα προληπτικά κατά της ακράτειας ούρων: Για τις γυναίκες, οι ασκήσεις στους μυς της πυέλου, γνωστές και ως Κέγκελ, κατά τη διάρκεια της συνουσίας, εκτός του ότι προσφέρει περισσότερη ευχαρίστηση και στους δύο, δρα προληπτικά ως προς τη μείωση εκδήλωσης ακράτειας ούρων σε μεγάλη ηλικία.Στη λογοδιάρροια δεν μας λέει αν έχει επίδραση. Αφήστε τη Μέρκελ και πιάστε την Κέγκελ.  Να γίνει δηλαδή, της εξεδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα.10. Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου: Η οξυτοκίνη που απελευθερώνεται με τον οργασμό, βοηθά ιδιαίτερα στις διαταραχές του ύπνου. Η καλή ποιότητα ύπνου, από την πλευρά της, επιφέρει αρκετά άλλα ευεργετικά αποτελέσματα, όπως είναι η σωστά ρυθμισμένη πίεση, καλή ταχύτητα μεταβολισμού άρα καλύτερο δείκτη μάζας σώματος.

Άρα όποιος κοιμάται σαν μοσχάρι περνάει καλά. Αντίθετα όσοι στριφογυρίζουν στο κρεβάτι σαν το αρνί στη σούβλα ας ασχοληθούν λίγο με το άθλημα. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι απαιτεί τη φυσική παρουσία τουλάχιστον δύο ανθρώπων. Η web εφαρμογή δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί…Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 11/12/2010 12:17:06

  Δεν διαφωνώ. Αμα βρω γ.....
  Μόνο που έχω να .... από το 1997. Για αυτό πονάω παντού άραγε;

 2. Κάποιος avatar
  Κάποιος 11/12/2010 12:18:42

  Οπως είχε πει και οΤζιμάκος :

  Κόκκινοι σταυροί στις πόρτες
  μπάτσοι και φρικιά στις κόντρες
  και χιλιάδες παπάκια
  με βενζίνα στην άσφαλτο

  Γκόμενες όλο καμάρι
  όλοι οι άντρες πρώην φαντάροι
  μια ζωή θητεία,
  ξεφτίλα και βόλεμα

  Γ@μ@τε γιατί χανόμαστε

  Φυλακές ψυχιατρεία,
  εργοστάσια νεκροταφεία
  και το βράδυ στις ταβέρνες
  ρετσίνα κι αντάρτικα

  Καταναλωτικά γουρούνια
  μας κρεμάσανε κουδούνια
  αν δεν μπεις στο κοπάδι,
  πίσσα και πούπουλα

 3. tiramola avatar
  tiramola 11/12/2010 12:25:37

  Λες για αυτό να είμαι τόσο ισορροπημένος?

  • factorx avatar
   factorx @ tiramola 11/12/2010 12:45:09

   Εμ βέβαια, όλα τα έχετε εσεις οι πασόκοι. Λεφτά, γκόμενες, κυβέρνηση....

   • κριτικόςλόγος avatar
    κριτικόςλόγος @ factorx 11/12/2010 12:46:52

    Και πές τους να μην κάνουν και πολλά παιδιά factorx..

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ tiramola 11/12/2010 22:47:40

   Είναι γνωστό πάντως ότι ο ...τουμπεκής... κανελώνει το ρυζόγαλο...

 4. I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ avatar
  I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ 11/12/2010 12:27:22

  "Το καλό σεξ είναι αυτό που όταν τελειώνει, ανάβει τσιγάρο ο γείτονας".

 5. κριτικόςλόγος avatar
  κριτικόςλόγος 11/12/2010 12:34:45

  Δεν κοιτάμε και για κανα καρκίνο του προστάτη καλού κακού... προληπτικά το λέω..

 6. Ακροβολιστής avatar
  Ακροβολιστής 11/12/2010 12:38:50

  Γι' αυτό μας ...αγαπάει η κυβέρνηση. Γιά το καλό μας, γιά να μην ασθενήσουμε και να μας τα παίρνει στο διηνεκές.

 7. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 11/12/2010 12:54:54

  Κάποιος πάει σε έναν ανδρολόγο
  Ο γιατρός τον ρωτάει:
  «Ποιο είναι το πρόβλημα σας;»
  «Δεν μπορώ να κάνω σεξ γιατρέ μου».
  «Καλά καλά, πάρτε αυτό το χαπάκι και θα δείτε αποτέλεσμα».
  Την άλλη μέρα πάει στο γιατρό ο ασθενής και του λέει «Τίποτα γιατρέ. Δεν μπορώ να κάνω σεξ»
  Καλά, πάρτε δύο χαπακια και θα δείτε αποτέλεσμα σίγουρα» του λέιε ο γιατρός
  Την τρίτη μέρα ξαναπάει στο γιατρό και του λέει «Τίποτα γιατρέ. Ούτε χτές κατάφερα να κάνω σεξ»
  Αφού απηύδησε πια ο γιατρός, είπε στην γραμματέα του να οδηγήσει στο δωμάτιο τον ασθενή για να τον προετοιμάσει για εξέταση.
  Ξαφνικά ακούστηκαν φωνές πάθους από το δωμάτιο. Τρέχει ο γιατρός και βλέπει τον ασθενή να την έχει πέσει στη γραμματέα έχοντας προχωρήσει στα περαιτέρω!
  «Ρε φίλε εσύ δεν μας έλεγες ότι δεν μπορείς να κάνεις σεξ;»
  «Άμα βρω... μπορώ!».

 8. ΧΡΗΣΤΟΣ COMES BACK avatar
  ΧΡΗΣΤΟΣ COMES BACK 11/12/2010 13:10:09

  Aμα τα ¨μωρα" ειναι σαν αυτα των πιο πανω φωτογραφιων, δεν παθαινεις τιποτα ειτε διαβασεις τους Επιστημονες, ειτε οχι...Αλλιως, οσο σεξ και να κανεις δεν εγγυαται ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

 9. κριτικόςλόγος avatar
  κριτικόςλόγος 11/12/2010 13:12:04

  Πηγαίνει κάποιος στο γιατρό και τον ρωτάει όλο αγωνία:

  -Γιατρέ, η γυναίκα μου γέννησε παιδί κοκκινομάλικο.
  -Ε, και ποιό είναι το πρόβλημα;
  -Μα δεν έχουμε κοκκινομάληδες στην οικογένεια, ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου.
  Αγωνιώ μήπως δεν είναι δικό μου το παιδί.

  Ο γιατρός, αφού ήλθε σε δύσκολη θέση ως προς το θέμα της οικογένειας, του κάνει μερικές ερωτήσεις.

  _Με συγχωρείτε αλλα πρέπει να σας κάνω μερικές ερωτήσεις. Οι σχέσεις σας με την σύζυγο είναι σε τακτική βάση; Καθημερινές ας πούμε;
  -Oχι, κάθε άλλο.
  _Εβδομαδιαιες μήπως;
  _Ούτε γιατρέ.
  _Μηνιαίες;
  _ Mπά δεν..
  _Ετήσιες τότε;;
  _Ακριβώς γιατρέ.

  Πετάχτηκε τότε επάνω ο γιατρός και του λέει θριαμβευτικά:
  -Μήν στεναχωριέστε αγαπητέ μου κύριε, είναι απο τη σκουριά !

 10. TopGunZ avatar
  TopGunZ 11/12/2010 13:26:07

  Μια και αρχίσαμε:
  Είναι δύο τύποι στον ανδρολόγο και, όπως πιάνουνε συζήτηση, διαπιστώνουνε ότι και οι δύο έχουνε παραπλήσιο πρόβλημα, το χρώμα του πέους τους, του ενός είχε γίνει πράσινο και του άλλου κόκκινο. Μπαίνει πρώτος ο "πράσινος" και κάθεται καμιά ώρα μέσα. Βγαίνει και λέει στον άλλο "άντε, θα περιμένω να βγεις κι εσύ να τα πούμε". Προς έκπληξή του, ο "κόκκινος" βγαίνει σε 5 λεπτά! Τον ρωτάει τι και πως, οπότε του απαντάει ο άλλος "Ε ρε φίλε, το ίδιο είναι να βγάλεις τη μούχλα με το να καθαρίσεις λίγο κραγιόν?

 11. Brain avatar
  Brain 11/12/2010 13:44:51

  Συμφωνα με την τελευταια απο απογραφη, ανιστοιχουν 3 γυναικες σε 1 αντρα.
  Αναρωτιέμαι λοιπόν, ποιός κερατάς ...έχει 6!!!

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Brain 11/12/2010 14:51:19

   Βάλε 9 φίλε μου, βάλε 9.

 12. Nεφέλη avatar
  Nεφέλη 11/12/2010 13:47:31

  ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΗΜΕΝΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ (ΚΥΠΡΙΟΥ)
  ΓΙΑ ΤΕΣ ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
  Προς γεναίκαν!
  Τον χρόνον που επέρασεν, επάσκησα να κάμω μιτά σου την δουλειάν 365 φορές. Εκατάφερα 18! Δηλαδή πάνω-κάτω μιάν κάθε είκοσι μέρες!

  Τες 347 εν τα εκατάφερα επειδή:

  . 45 φορές ήσουν ποσταμένη (παντές τζι είπα σου να τσαππίσεις)
  . 39 φορές δεν είσιες διάθεση
  . 37 φορές ήσουν «πιασμένη»
  . 35 φορές είσιες στενοχώρια
  . 24 φορές επόνες την τζιεφαλήν σου
  . 23 φορές επύρωνες (εβάλαμεν σου τζιαι έαρκοντίσιον!)
  . 19 φορές είπες ότι ενύσταζες
  . 18 φορές έπρεπεν να σηκωστείς πρωϊν
  . 10 φορές τα σεντόνια ήταν καθαρά τζι έν έθελες να ξιμαρίσουν
  . 9 φορές εφοάσουν ότι εν να μας ακούσει η μάνα σου
  (ζιεί τρία φλάτ που κάτω μας)
  . 8 φορές εφοάσουν αμπα τζι ακούση μας ο γείτονας
  . 5 φορές εφοάσουν αμπα τζιαι ξυπνήσουμεν το μωρό
  . 5 φορές ήσουν αναστατωμένη γιατί ο Γιάγκος απάτησεν την Βίρνα!
  . 5 φορές έκαμες πως εν άκουσες
  . 5 φορές εν έθελες να χαλάσεις το μαλλί σου που ήτουν του κομμωτηρίου
  . 5 φορές έκρουσες που τον ήλιον τζι επόνες την ράσσιην σου
  . 4 φορές εδκιάβαζες ''Αρλεκιν'' τζι έβαλες τα κλάματα
  . 16 φορές είπες μου ''Μα σήμερα;''
  . 14 φορές είπες μου ''Μα τωρά;''
  . 12 φορές είπες μου ''Μα πάλαι;''

  Τες 18 φορές που εδέχτηκες, η δουλειά εν ήτουν ''σόϊν'', γιατί:

  . 1 φοράν εφοήθηκα πως εχτύπησα σε γιατί άκουσά σε τζιαι εκούγκας
  . 2 φορές εδιάκοψες για να λιμάρεις το νύσιην του ποδκιού σου που
  εκοράκαν πάς το σεντόνιν.
  . 3 φορές εσκέφτηκα να σε ξυπνήσω να σου πώ.. ετέλειωσα!!
  . 3 φορές είδες ραϊσματα πάνω στο ταβάνιν τζι αθυμήθηκες πως θέλει
  βάψιμον
  . 4 φορές εκόλλησες πας την καρκόλαν τζι εν ετάρασσες
  . 5 φορές είπες μου ''Χάτε τέλειωνε'' τζιε είσες παράπονον που μετά εν
  είχα όρεξην να συνεχίσω.
  Τωρά ρωτώ σε..
  ΕΝΝΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΙΩ ΑΝ ΠΑΩ ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΕΣ;;;;;

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ Nεφέλη 11/12/2010 22:58:46

   χαχαχα Νεφέλη τρομερό χαχαχαχα

 13. Λεωνίδας avatar
  Λεωνίδας 11/12/2010 13:51:03

  Πάει παππούς στον ανδρολόγο.
  - Γιατρέ μου έχω πρόβλημα, το πέος μου είναι πορτοκαλί.
  - Αποκλείεται, για να δω. Αμάν πώς τα κατάφερες έτσι; Ξέβαψε κάνα εσώρουχο, έφαγες πολλά καρότα;
  - Μπα, τίποτα.
  - Δε μου περιγράφεις τις συνήθειές σου μήπως βγάλουμε άκρη;
  - Τι συνήθειες γιατρέ μου, ε να, όλη μέρα βολοδέρνω στα καφενεία.
  - Και το βράδυ;
  - Α το βράδυ γιατρέ μου βλέπω τσόντες στο σπίτι και τρώω γαριδάκια.

  • κριτικόςλόγος avatar
   κριτικόςλόγος @ Λεωνίδας 11/12/2010 13:52:53

   :D :D

   • κριτικόςλόγος avatar
    κριτικόςλόγος @ κριτικόςλόγος 11/12/2010 13:58:26

    πάει , .. ξεκρέμαστοι μείναμε :(

 14. Greg avatar
  Greg 11/12/2010 13:52:10

  Προσκαλεί ο μούτσος τον καπετάνιο στα βαφτίσια του παιδιού του.
  Τον ρωτάει ο καπετάνιος:

  -Αλήθεια, έχεις παιδί; Πόσο χρονών είναι;
  -Δεν έχει κλείσει χρόνο, είναι δέκα μηνών.
  -Με κοροϊδεύεις; Αφού δύο χρόνια σ'έχω συνέχεια εδώ μαζί μου στο πλοίο.
  -Ε, έλειπα στα γαμήσια, να λείπω και στα βαφτίσια;

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ Greg 11/12/2010 22:59:59

   καλό, χαχαχα

 15. Y. avatar
  Y. 11/12/2010 21:52:36

  *ttp://www.youtube.com/watch?v=401ethZJfkU

 16. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 12/12/2010 00:24:00

  Μικρέ Οδυσσέα, πριν από ένα χρόνο ακριβώς, φίλος καλός και δάσκαλος, μου είχε στείλει το παρακάτω μήνυμα, ως μια προφητική προειδοποίηση για το «άγριο…» που μας επεφύλασσαν ο γιατρός Στρος, ο αθλητικός Ρεν και τα εδώ τσιράκια τους:

  [Όταν ο Ναζισμός εξαπλώνονταν στην Γερμανία και πριν ξεσπάσει ο Β΄ Π. Πόλεμος, ο Μπρεχτ έλεγε: «…έπιασαν τους ομοφυλόφιλους, εγώ όμως δεν ήμουν ομοφυλόφιλος και δεν φώναξα. Μετά έπιασαν τους εβραίους, αλλά εγώ δεν ήμουν εβραίος και δεν φώναξα. Μετά έπιασαν τους αριστερούς, όμως εγώ δεν ήμουν αριστερός και δεν φώναξα. Στο τέλος ήρθαν και έπιασαν και εμένα, όμως δεν είχε μείνει κανείς για να φωνάξει».
  Κόβουν τους μισθούς και τα επιδόματα των δημοσίων υπάλληλων και οι υπόλοιποι λένε καλά τους κάνουν γιατί τα ξύνουν, κάνουν το ίδιο στους πιλότους και κάποιοι λένε καλώς, ούτε αυτοί να εξαιρεθούν, αύριο θα κάνουν το ίδιο στους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα και κάποιοι θα πουν, καλά να πάθουν στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία πληρώνονται 3 φορές λιγότερο. Μόλις μπει το αγγούρι της Νέας Τάξης σε όλους μας, δεν θα υπάρχει πια κανείς να αντισταθεί και να φωνάξει...]

  Θαρρώ πως επαληθεύεται, αφού δεν προκύπτει κανένα από τα σημαντικά οφέλη που περιλαμβάνονται στη δική σου ανάλυση . Καμιά φορά οι επιστήμονες κάνουν παρατηρήσεις και καταλήγουν σε συμπεράσματα επιστημονικά, σε συνθήκες ιδανικές και πάντα εκτός Ελλάδας, προφανώς!

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ Αφροδίτη 12/12/2010 00:29:12

   Αφροδίτη εσύ μιλάς για κατά συρροή βιασμούς, όχι για σεξ

   • Αφροδίτη avatar
    Αφροδίτη @ Μικρός Οδυσσέας 12/12/2010 01:24:15

    Mετά τους κατά συρροή βιασμούς, υπάρχει διάθεση για σεξ; Είναι μια εύλογη απορία νομίζω και δεν ξέρω τί λένε οι επιστήμονες ερευνητές επ' αυτού. Πάντως ο δόκτωρ Στρος, δεν είναι ορθοπεδικός, όπως αρχικά πίστεψα (ένεκα γύψου), αλλά σεξολόγος με διαστροφικές τάσεις!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.