22/11/2008 14:18
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σελίδες ημερολογίου ενός ευαίσθητου ρεπόρτερ

Σηκώθηκα από το κρεβάτι και πήρα ένα παγωμένο Sancerre από το ψυγειάκι του δωματίου. Το Hayat του Βερολίνου έχει το καλύτερο room service.

Εκείνη έγραψε λόγια αγάπης με την γλώσσα της στον καθρέφτη, μου έδωσε να πιω γουλιές με το ζεστό της στόμα και μου διάβασε στίχους του Πρεβέρ, του Τόμας και άλλων τύπων που με αφήνουν αδιάφορο.

Ένα μόνο πράγμα με ένοιαζε. Να την προετοιμάσω καλά για το ραντεβού με τον αποστάτη της Komitet Gosudarstvennoi Bezopasnosti, που όπως σας εξήγησα στο προηγούμενο είναι η KGB.

Από παλιά αυτή η σκοτεινή μυστική υπηρεσία είχε καταφέρει να διεισδύσει στο Άγιο Όρος και να το κάνει μυστικό κέντρο όλων των επιχειρήσεών της στην Ανατολική Λεκάνη της Μεσογείου. Εκεί συγκέντρωνε και όλο το μαύρο χρήμα από τα διάφορα λαθρεμπόρια που έκανε με κάτι Βούλγαρους κομμουνιστές και μετά το ξέπλενε αγοράζοντας οικόπεδα και εταιρίες υψηλής τεχνολογίας.

Όταν όμως έπεσε ο κομμουνισμός ο αριστερός ψάλτης της Μονής Βατοπεδίου, που ήταν στην πραγματικότητα συνταγματάρχης της KGB, διέφυγε στο Βερολίνο με όλα τα ονόματα των Ελλήνων πρακτόρων της.

Γι αυτόν είχαμε πάει στο Βερολίνο. (Η συνέχεια στο επόμενο)

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.