#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/12/2011 20:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σα δεν ντρέπεστε κύριοι βουλευτέςΣτα...μανταλάκια θα κρεμαστούν αύριο τα ονόματα των νυν και τέως βουλευτών και συνταξιούχων από τα δυο μεγάλα κόμματα που αξιώνουν αναδρομικές αυξήσεις στις συντάξεις τους οι οποίες κατά μέσο όρο ανέρχονται σε 250.000 ευρώ.

Περισσότερες από 250 είναι οι αγωγές των εθνοπατέρων μας που σπεύδουν στα δικαστήρια ζητώντας από το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή από τους πολίτες, ποσά που θα ξεπεράσουν τα 250.000.000 ευρώ αν δικαιωθούν, ενώ συνολικά 850 αγωγές εκκρεμούν στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Την ώρα που η χώρα ετοιμάζεται για στάση πληρωμών, που τα Μνημόνια έχουν διαλύσει τους πολίτες και που άλλοτε αξιοπρεπείς άνθρωποι ψάχνουν στα σκουπίδια ή ζητιανεύουν ένα κομμάτι ψωμί, οι εθνοπατέρες μας ζητούν ένα σκασμό λεφτά και μάλιστα αναδρομικά. Δεν αισχύνονται μάλιστα καθώς ζητούν και αποζημίωση για ηθική βλάβη ύψους 10-15 χιλ. ευρώ επειδή το Δημόσιο δεν τους έδωσε την αύξηση στις συντάξεις τους.

Μεταξύ των βουλευτών που έχουν και απαιτήσεις γιατί... υπηρέτησαν την πατρίδα είναι και ονόματα κάποιων που έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα ή που πλήγωσαν την παράταξη που τους ανέδειξε. Για παράδειγμα οι  Ακης Τσοχατζόπουλος, Τάσος Μαντέλης,  Πέτρ. Δούκας

Από τους 117 , οι 62 είναι πρώην βουλευτές της ΝΔ και 52 πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ .

Οι 52 πρώην και συνταξιούχοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν αγωγές και διεκδικούν αναδρομικά διαφορές αποδοχών είναι: Αλ. Ακριβάκης, Ιωάν. Ανθόπουλος, Ελένη Ανουσάκη, Παν. Αντωνακόπουλος, Γεωργ. Ανωμερίτης, Μαρία Αρσένη, Ιωαν. Βαθειάς, Ιωάν. Βαίνας, Βασ. Βασιλακάκης, Ηλ. Βλαχόπουλος, Χρ. Βοσνάκης, Αλέξ. Βούλγαρης, Δημ. Γεωργακόπουλος, Ιωάν. Γιαννακόπουλος, Μόσχος Γικόνογλου, Γκαλήπ Γκαλήπ, Ζορμπά (ευρωβουλευτής), Χρήστος Θεοδώρου, Ιωαν. Θωμόπουλος, Λάμπρος Κανελλόπουλος, Θεόδ. Κατσανέβας, Ελεονώρα - Νόρα Κατσέλη - Καλογεροπούλου, Ιωάν. Καψής, Θεόδ. Κολιοπάνος, Ευτ. Κοντομάρης, Βασ. Κοντογιαννόπουλος (1974-1993 ΝΔ και 1996-2000 ΠΑΣΟΚ), Σωκρ. Κοσμίδης, Θεόδ. Κοτσώνης, Δημ. Κουλουριάνος (ευρωβουλευτής), Φλώρος Κωνσταντίνου, Εμμ. Λουκάκης, Αναστ. Μαντέλης, Αλεξ. Μπαλτάς, Αθαν. Μπάτσος, Φραγκ. Παπαδέλλης, Ελισάβετ Παπαζώη, Ηλ. Παπαηλίας, Βασ. Παπανικόλας, Χρ. Σμυρλής - Λιακατάς, Ιωάνν. Σουλαδάκης, Σωτ. Στολίδης, Λεων. Τζανής, Ιωάνν. Τσακλίδης, Παντ. Τσερτικίδης, Βασ. Τσιλίκας, Αποστ. Τσοχατζόπουλος, Παν. Φωτιάδης, Αλεξ. Χρυσανθακόπουλος και Αναστ. Χωρέμης.

Από την πλευρά της ΝΔ οι 62 πρώην βουλευτές που κατέθεσαν αγωγές είναι: Νικ. Αγγελόπουλος, Παν. Αδρακτάς, Θεοδ. Αναγνωστόπουλος, Απ. Ανδρεουλάκος, Ιωαν. Βαληνάκης, Δημ. Γαλαμάτης, Σταυρ. Δαϊλάκης, Γεωργ. Δεικτάκης, Θεοφ. Δημοσχάκης, Πέτρ. Δούκας, Ελεύθ. Ζαγορίτης, Σοφία Καλαντζάκου, Ηλ. Καλλιώρας, Γεώργ. Καλός, Κρινιώ Κανελλοπούλου, Αναστ. Καραμάριος, Αντ. Καρπούζας, Θεόδ. Κασίμης, Νικ. Κατσαρός, Θεόδ. Κατσίκης, Σταυρ. Κελέτσης, Κεφαλογιάννης, Αθηνά Κόρκα - Κώνστα, Βασ. Κορκολόπουλος, Ιωάν. Κοσμίδης, (ευρωβουλευτής), Ανδρ. Κουτσούμπας, Γεώργ. Κωνσταντόπουλος, Θεόφ. Λεονταρίδης, Μιχ. Λιάπης, Αναστ. Λιάσκος, Λεων. Λυμπερακίδης, 'Αρια Μανούσου-Μπινοπούλου, Πέτρ. Μαντούβαλος, Παν. Μελάς, Αντων. Μπέζας, Μιχ. Μπεκίρης, Νικ. Νικολόπουλος, Γεώργ. Ορφανός, Βασ. Παππάς, Αριστ. Παυλίδης, Ιωάνν. Πλακιωτάκης, Αδάμ Ρεγκούζας, Γεώργ. Σαλαγκούδης, Δημ. Σαμπαζιώτης, Παν. Σκανδαλάκης, Θεοδ. Σολδάτος, Σπ. Σπηλιωτόπουλος, Αριστ. Σταθάκης, Νικ. Σταυρογιάννης, Αποστ. Σταύρου, Πέτρ. Τατούλης, Ιορδ. Τζαμτζής, Νικ. Τσιαρτσιώνης, Κων. Τσιπλάκης, Αριστ. Τσιπλάκος, Σάββας Τσιτουρίδης, Γεώργ. Τσούρνος, Παρθένα Φουντουκίδου - Θεοδωρίδου, Αντ. Φούσας, Χρ. Φώλιας, Ηλ. Φωτιάδης και Ευγέν. Χαϊτίδης.

Παραιτήθηκαν από τις αγωγές οι Μ. Λιάπης (ΝΔ), Λ. Τζανής (ΠΑΣΟΚ), η χήρα Π. Κοσιώνη (ΣΥΝ, ΚΚΕ). Στο ΕΣ προσέφυγαν, μεταξύ άλλων, οι Α. Αγγελούσης, Β. Μπρακατσούλας, Μ. Θεοδωράκης, οι κληρονόμοι Ι. Σκουλαρίκη κ.λπ. ενώ γνωστοποιήθηκε ότι παραιτήθηκε των διεκδικήσεων η χήρα Πλασκοβίτη, ο Στ. Παναγούλης και επρόκειτο να υποβάλουν κι άλλοι παραιτήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. TopGunZ avatar
  TopGunZ 11/12/2011 20:52:33

  Συγχαρητήρια στα εξυπνοπούλια που τους σταύρωσαν!!! Και δε βγάζω τον εαυτό μου, αφού μία φορά από τις 3 βουλευτικές αναμετρήσεις την έκανα την κουτουράδα με έναν τους...

 2. factorx avatar
  factorx 11/12/2011 21:06:41

  Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν το όνομα του κ. Σάββα Τσιτουρίδη σε κατάλογο βουλευτών και πρώην βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά από το ελληνικό δημόσιο, ο πρώην υπουργός έκανε την παρακάτω δήλωση:

  “Με έκπληξη είδα το όνομά μου να περιλαμβάνεται σε κατάλογο βουλευτών και πρώην βουλευτών που διεκδίκησαν αναδρομικά από το ελληνικό δημόσιο. Από τον Μάρτιο του 2010 έχω παραιτηθεί από κάθε διεκδίκηση διαφοράς αποδοχών μου από την Βουλή των Ελλήνων. Συνεπώς οι όποιες διαρροές με ονόματα βουλευτών και πρώην βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά δεν με αφορούν.
  Εις ότι φορά ειδικότερα την θέση μου για την όποια αποζημίωση και για τα όποια προνόμια πρέπει να απολαμβάνουν τα μέλη του εθνικού κοινοβουλίου, έχω καταθέσει επανειλημμένα προτάσεις για έναν ορθολογικό επανακαθορισμό τους προς τα κάτω, λαμβάνοντας υπόψη την σημερινή δημοσιονομική κατάσταση της χώρας.”

 3. Νίκος avatar
  Νίκος 11/12/2011 21:10:24

  Μόνο στον Τσοχατζόπουλο να δώσουμε παιδιά, να πάρουν και οι άλλοι το μήνυμα.

  • manos avatar
   manos @ Νίκος 11/12/2011 21:13:26

   Χα χα χα χα χα χα χα,

   Ωραίο Νίκο, συμφωνώ.
   Αλλά και ο Κατσανέβας τι σου λέει?

  • madprof avatar
   madprof @ Νίκος 12/12/2011 00:02:11

   Επίσης στον Λιάπη και τον Δούκα, να τα βοηθήσουμε τα "καλόπαιδα"!

 4. The Saint avatar
  The Saint 11/12/2011 21:23:44

  Mας κλέβουν μπροστά στα μάτια μας...
  Μας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας...
  Μας απαξιώνουν μπροστά στα μάτια μας...
  Μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ καθημερινά...
  Και εμείς τι κάνουμε?
  ΕΙΜΑΣΤΕ και ΠΟΛΥ Μ@Λ@κ€$
  Ως εκ τούτου καλά μας κάνουν...

  • madprof avatar
   madprof @ The Saint 12/12/2011 00:20:00

   Εγώ αν ήμουν άνεργος θα καλούσα, από το Internet, καθημερινά σε διαρκή γενική συνέλευση τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μου να κάνουμε "παράσταση" έξω από τις μεζονέτες τους, τα λαδρόνια!
   Μπράβο στον Κολλάτο που το ξεκίνησε, γιατί ατόνισε; ενώ θα έπρεπε να έχει θεριέψει και να βρει περισσότερους κοινωνικούς αγωνιστές αρωγούς;
   Ενώ θα έπρεπε, ειδικά με αυτά που ζούμε, να είμαστε ενωμένοι πέρα από κόμματα και ψευδο-ιδεολογίες!
   Διαίρει την πλέμπα και βασίλευε!

 5. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 11/12/2011 21:28:40

  Να τους τα δώσουμε ...με ένα όρο.

  Να ισχύουν και για τους ...πατέρες του έθνους μισθολογικά ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ότι ισχύει και για τα ...παιδιά τους

 6. alakran avatar
  alakran 11/12/2011 21:30:53

  Mπράβο στον Τσιτουρίδη και σε όσους άλλους αρνήθηκαν να διεκδικήσουν αναδρομικά συντάξεις.
  Ντροπή και πάλι ντροπή για τους υπόλοιπους!

  • Theo avatar
   Theo @ alakran 12/12/2011 05:02:50

   Ντροπη σε ολους τους υπολοιπους.
   Και επειδη ειμαι απο την Πιερια ντροπη στον Γεώργ. Κωνσταντόπουλο.

   Θελει να ξανακατεβει και παλι.
   Για να εχει δικαιωμα να ξαναδιεκησει και αλλες αποζημιωσεις.
   Και να ηταν κανενας που ειχε αναγκη....

 7. Μπαμπης avatar
  Μπαμπης 11/12/2011 21:30:58

  Αυτό είναι το πολιτικό ήθος στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία.Αίσχος αλλά είμαι περίεργος να ακούσω τον αντίλογο.Για ορισμένους από αυτούς πάντως είναι σα ν ακούς γαύρο να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα.

 8. Panagiotis avatar
  Panagiotis 11/12/2011 21:41:18

  Όσο βλέπουν τα κορόϊδα, εμάς δηλαδή, να μη κάνουμε τίποτα ουσιαστικό, και να περιμένουμε τα μέτρα φορά τη φορά, θα μας ξεβρακώσουν κιόλας δημοσίως! δυστυχώς η Τουρκοκρατία μας άφησε και αυτό το υπόλοιμα, της "υπομονής'', που είναι η επανάσταση;

 9. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 11/12/2011 21:58:06

  Κι ο Θοδωράκης; κι ο Βασιλάκης; μπράβο βρε, μας κάνετε περήφανους...

  • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
   ΝΙΚΟΛΑΣ @ ΕΥΑ 11/12/2011 23:06:47

   Πριν από ένα χρόνο (;) όταν έσκασε η ιστορία αυτή, ο ίδιος ο Μ.Θεοδωράκης δ'ηλωσε ότι παραιτείται της αγωγής του, όπως κάναν και άλλοι. Αν πράγματι το έκανε δεν το ξέρω. Αν παραιτήθηκε πραγματικά πρέπει να αναφερθεί..

   • ΕΥΑ avatar
    ΕΥΑ @ ΝΙΚΟΛΑΣ 11/12/2011 23:22:20

    Αχ, Νικόλα παρεξήγηση...είναι τα μικρά ονόματα δύο βουλευτών της πόλης μου, που ένας εξ αυτών ήταν και υπουργός επί ΝΔ...Και μετά έβαλε το γιο του υποψήφιο...κι εκλέχθηκε το 2004...

 10. Δικερως avatar
  Δικερως 11/12/2011 22:05:47

  Παιδια ο καταλογος αυτος ειναι χρησιμοτατος.Ανεκτιμητος θα'λεγα.
  Με αυτον ανα χειρας κι ενας βλαξ ακομα θα μπορουσε να ψηφισει σωστα.
  Ναναι καλα η βουλημια και η ξεδιαντροπια τους.

 11. factorx avatar
  factorx 11/12/2011 23:29:30

  Ο Βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης κ. Κεφαλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  « Δημοσιεύτηκε πίνακας συνταξιούχων και εν ενεργεία βουλευτών που έχουν καταθέσει αγωγές στα διοικητικά δικαστήρια και το Ελεγκτικό Συνέδριο διεκδικώντας από το Δημόσιο αναδρομικά διαφορές αποδοχών, καθώς και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη.

  Επειδή στο πίνακα αυτόν αναγράφεται πιστεύω εκ παραδρομής και το όνομα «Κεφαλογιάννης» δηλώνω ότι ουδέποτε κατέθεσα, οποιαδήποτε αγωγή κατά του Δημοσίου σε οποιοδήποτε δικαστήριο της Χώρας.»

 12. me avatar
  me 11/12/2011 23:42:31

  Δεν φταίνε μόνο οι ίδιοι αλλά και τα κόμματα (κυρίως ΠΑΣΟΚ - ΝΔ) που δεν βρήκαν νομικό τρόπο να ψηφίσουν νόμο ώστε να μην μπορούν να τα διεκδικήσουν. Από την άλλη στα δύο κόμματα κάποιοι είναι ακόμη στελέχη, κάποιοι ή τα παιδιά τους θα πολιτευτούν στις επόμενες εκλογές. Ποιά η επίσημη θέση των κομμάτων;
  Το λιγότερο που περιμένω από την ΝΔ είναι να βρεθούν εκτός λίστας στις επόμενες εκλογές, αλλά δεν...
  Πάντως Δημητράκη (εσύ που είσαι στην λίστα...) ψήφο από μένα δεν ξαναβλέπεις.

  • Μανιάτης avatar
   Μανιάτης @ me 11/12/2011 23:55:46

   Μα αυτοί είναι τα κόμματα. Αυτοί ο θλιβερός θίασος της φοαρσοκωμωδίας
   "Προεδρευομένη Δημοκρατά της Ελλάδος".

   • me avatar
    me @ Μανιάτης 12/12/2011 00:10:27

    Μεγάλη και η δική μας ευθύνη αγαπητέ.Εμείς τους βγάζαμε...

 13. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 11/12/2011 23:45:56

  Υπάρχει λόγος να έχουμε Βουλή;
  Όχι, αν δεν αλλάξει όλο το νομικό πλαίσιο της χώρας. Η Ελλάδα έχει το πιο άρρωστο νομικό καθεστώς στην ΕΕ.
  Γιατί να ψηφίσουμε; Για να βουλευτούν πάλι κάποιοι;
  Βριζουμε τους Γερμανούς, τους τραπεζίτες κτλ.
  Κι όμως η σαπίλα είναι εδώ. Πρώτα στο Μέγαρο της Δημοκρατίας...
  Στους πρωταγωνιστές του θλιβερού θιάσου.
  Τελικά μήπως αυτοί που αγωνιούν περί περιορισμού της εθνικής κυριαρχίας και κραυγάζουν κατά των εχθρών της πατρίδας είναι ακριβώς οι απολαμβάνοντες την καταστροφή της χώρας!

  • Μπαμπης avatar
   Μπαμπης @ Μανιάτης 12/12/2011 10:20:28

   Μήπως γενικότερα φίλε τα μεγαλύτερα εγκλήματα εις βάρος αυτής της χώρας έγιναν από αυτούς που κρύβονταν πίσω από πατρίδες σημαιές θρησκείες και άλλα σπουδαία προς λαική κατανάλωση? Ιστορική συνέπεια λέγεται αυτός ο κατάλογος της ντροπής.Πρώτος διδάξας ο πρώτος πρωθυπουργός της χώρας Ι. Κωλέττης.

 14. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 12/12/2011 00:01:45

  Μπράβο και στον Λιάπη που παραιτήθηκε. Ο Ιωάννης Πλακιωτάκης είναι εν ενεργεία βουλευτής. Έχει ασκήσει αγωγή; Να ρωτηθεί

 15. Anna avatar
  Anna 12/12/2011 00:54:15

  Σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς ρίχνετε το ανάθεμα σ΄αυτούς και βεβαίως καλά κάνετε. Γιατί όμως δεν έχετε την γενναιότητα να πείτε ένα μπράβο στους υπόλοιπους, σ΄αυτούς που είχαν το δικαίωμα της προσφυγής και δεν το άσκησαν? Δεν είναι όλοι ίδιοι. Ας μην τους απαξιώνουμε όλους! Θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να δούμε και μια λίστα με αυτούς που αρνήθηκαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα, σεβόμενοι το χρήμα του ελληνικού λαού!

 16. foros avatar
  foros 12/12/2011 01:19:38

  Όσοι παραιτήθηκαν των αξιώσεών τους έπραξαν απλώς τα αυτονόητα. Δεν χρειάζεται να δώσουμε συγχαρητήρια στους ανθρώπους που κατέστρεψαν την Ελλάδα είτε με τις πράξεις τους είτε με την απραξία τους. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πάτος στο βαρέλι που λέγεται Ελλάδα όσο αυτά τα ρεμάλια διεκδικούν έστω και ένα ευρώ.
  200 βουλευτές- 2 τετραετίες-1 ταμείο ασφάλισης (σύνταξη από τον επαγγελματικό τους φορέα)- ασυμβίβαστο βουλευτή-υπουργού( ο βουλευτής να μην μπορεί να γίνει υπουργός πλην ελαχίστων εξαιρέσεων π.χ άμυνας, εξωτερικών, δημόσιας τάξης, εσωτερικών)
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΤΗ Ν.Δ

 17. Evritis avatar
  Evritis 12/12/2011 09:16:02

  Οι αγωγές αυτές έγιναν πριν 2 χρόνια κυρίως από πρώην βουλευτές οι οποίοι πολλοί απ αυτούς είναι πλέον συνταξιούχοι και δεν ήταν υποψήφιοι στις προηγούμενες εκλογές ούτε πρόκειται να είναι στις επόμενες.
  Οι αγωγές βασίστηκαν στα αναδρομικά που πήραν οι ανώτατοι δικαστικοί, αφού οι μισθοί των δικαστικών έχουν άμεση σχέση με αυτούς των βουλευτών. Γιατί κανείς δεν μιλάει για τα εκατομμύρια ευρώ αναδρομικά που πήραν οι δικαστικοί αλλά μιλάνε μόνο γι αυτά που διεκδικούν οι πρώην βουλευτές? Γιατί τώρα ξαφνικά δόθηκε τόση διάσταση στο θέμα είναι άξιον απορίας και ειδικά επειδή η λίστα δημοσιεύθηκε τώρα από το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ γεννά πολλά ερωτηματικά τι σκοπό έχει.
  Πολλοί πρώην βουλευτές διαψεύδουν ή έχουν αποσυρθεί των διεκδικήσεων, άρα η λίστα είναι ανακριβής.
  Και τέλος για να είμαστε και ρεαλιστές ποιος λογικός άνθρωπος, ποιός απ' όλους εμάς θα μπορούσε να διεκδικήσει νόμιμα από το δημόσιο ή από την δουλειά του μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και δεν θα το έκανε?
  Και στο κάτω κάτω το ίδιο το δημόσιο και η δικαιοσύνη ας αποφασίσουν να μην τα δώσουν και τέλος. Προς τι λοιπόν όλος αυτός ο θόρυβος και τι σκοπούς εξυπηρετεί?
  Και επαναλαμβάνω γιατί κανείς δεν μιλάει για τα εκατομμύρια ευρώ αναδρομικά που πήραν οι ανώτατοι δικαστικοί, που κόβουν και ράβουν τους μισθούς στα μέτρα τους και φωνάζουμε γι αυτά που διεκδικούν οι πρώην βουλευτές, τα οποία τελικά όπως δείχνουν τα πράγματα δεν πρόκειται να τα πάρουν.

 18. Giorgos avatar
  Giorgos 12/12/2011 10:33:30

  Αυτό με το νόμιμο = ηθικό πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Όπως πρέπει να σταματήσει και αυτή η γελοιότητα με τις εξισώσεις των μισθών δικαστικών , πολιτικών , κλπ. Κάτι που ισχύει μόνο στην Ελλάδα, αλλά δεν βλέπω να ενοχλεί τους πολιτικούς μας , ή την τρόικα που μας έχει ζαλίσει (δικαίως μερικές φορές) για τα κλειστά επαγγέλματα, τους μισθούς και τις συντάξεις. Περιμένω τα οργισμένα σχόλια του Μ. Καψή για αυτούς που έχουν παράλογες απαιτήσεις την εποχή της κρίσης. (Ωπ! ξέχασα, είναι και ο μπαμπάς του)

  • Dee Jay Stelios avatar
   Dee Jay Stelios @ Giorgos 12/12/2011 11:43:40

   Φίλε Γιώργο και αν δεν απαντήσει ο μέγας εγκέφαλος του έθνους Μανώλης δεν πειράζει,υπάρχει και ο άλλος γιός, ο Παντελής ο μνημονιακός.Ε ρε σανίδα βρεγμένη που θέλουν όλοι τους.....

 19. k avatar
  k 12/12/2011 15:20:58

  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. ΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ? ΕΔΩ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 5000€ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ. ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΖΑ ΤΙΠΟΤΑ.

 20. ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ avatar
  ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 12/12/2011 18:02:19

  Π. Τατούλης: Από τις αρχές του 2010 έχω παραιτηθεί από κάθε διεκδίκηση διαφοράς αποδοχών μου από τη Βουλή των Ελλήνων

  Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σχολιάζοντας δημοσιεύματα που αναφέρουν το όνομα του σε κατάλογο βουλευτών και πρώην βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά από το ελληνικό δημόσιο, έκανε την παρακάτω δήλωση:
  "Από τις αρχές του 2010 έχω παραιτηθεί από κάθε διεκδίκηση διαφοράς αποδοχών μου από τη Βουλή των Ελλήνων και μένω έκπληκτος για το γεγονός ότι περιλαμβάνεται το όνομα μου σε κατάλογο βουλευτών και πρώην βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά. Συνεπώς δε με αφορά η όποια διεκδίκηση βουλευτών και πρώην βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά."

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.