#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/06/2010 21:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σας παρακαλώ πολύ, αφήστε τον Μητσοτάκη να πάει στην ΕξεταστικήΠόνεσε πολύ ο Καρατζαφέρης που μετά τις αποκαλύψεις του Antinews η Εξεταστική Επιτροπή για την Ζήμενς θα καλέσει την ευρωβουλευτίνα του την κ. Νίκη Τζαβέλλα

Νέα στοιχεία για τις σχέσεις της κ. Τζαβέλα του ΛΑΟΣ με τον κ. Χριστοφοράκο

Η κ. Τζαβέλα του ΛΑΟΣ τι έκανε στην ατζέντα του κ. Χριστοφοράκου;

Όπως έλεγαν μέλη της εξεταστικής «ο Καρατζαφέρης σε μια προσπάθεια να αποφύγει την κλήτευση της Τζαβέλλα, πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της Ιntracom, αξιωματούχου των κυβερνήσεων Κώστα Μητσοτάκη και ανθρώπου που συνάντησε δεκάδες φορές τον Χριστοφοράκο, ρίχνει λάσπη και συκοφαντεί μέσω των διαχρονικών υποβολέων του. Η λάσπη του Καρατζαφέρη είναι τιμή για τη ΝΔ».

Σήμερα πάλι εξοργίστηκε ο αρχηγός που ο Σαμαράς τον είπε «εξαπτέρυγο» του ΠΑΣΟΚ. Και τι έκανε; Απειλεί να μας αποκαλύψει «πως ο Σαμαράς έριξε τον  Μητσοτάκη το 1993». Χα χα χαααα !!!

Προηγήθηκε βεβαίως ο βουλευτής του κ. Αϊβαλιώτης που όταν στην Εξεταστική τέθηκε θέμα κλήσης της κ. Τζαβέλα αναγκάστηκε να συμφωνήσει, αλλά ζήτησε να κληθεί και ο Μητσοτάκης με τον Κόκκαλη.

Και όπως μας πληροφορούν τα μπλογκς της Αγίας Οικογενείας, ο Κ. Μητσοτάκης έχει εξοργιστεί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Σήφη Βαλυράκη, που δεν τον καλεί.

Κατόπιν τούτου, αξιότιμα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής σας παρακαλώ θερμώς:  Καλέστε τώρα τον Μητσοτάκη. Και σας το υπόσχομαι. Θα διασκεδάσετε και θα διασκεδάσουμε πολύ.

Προηγουμένως όμως σας παρακαλώ διαβάστε κι αυτά για να είστε προετοιμασμένοι για τις ερωτήσεις:

Η ιστορία της Ζήμενς είναι η ιστορία της …διαπλοκής

Με τι ποσοστό συνέβαλαν τα κόμματα στην ανάπτυξη της διαπλοκής;

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στην Ζήμενς θα βρεις την Αγία Οικογένεια

Η Ζήμενς, ο Μητσοτάκης, ο Φλωράκης και «ο γιος του Πέτρου»

Μια ξεχασμένη συνάντηση στο Τόκιο

Αδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. aris. A avatar
  aris. A 06/06/2010 22:39:14

  Επιτέλους μου λύθηκε η απορία γιατί πέρνανε τηλέφωνο συνέχεια οι Μητσοτάκηδες τον Χριστοφοράκο.
  Σε εμένα ο πατέρας μου για να κοιμηθώ μου διάβαζε τον κακό λύκο.
  Η Ντόρα με τον Κυριάκο κοιμόντουσαν με τις ιστορίς του Χριστοφοράκου πως ο κακός Σαμαράς έριξε τον Μητσοτάκη.

 2. Ακυρος avatar
  Ακυρος 06/06/2010 23:05:20

  Πλεον του ρεντικόλου, η ξεφτίλα!

  Εχασε το παιχνίδι και τον πνίγει οτι ο Αντώνης δεν έπεσε στην παγίδα να είναι μεταξύ των νενέκων στις 5 Μαίου! οπως η Νδόρα! και κείνος!

  Βλέπετε τον Καραμανλη το "έπαιξε" κάνοντας να αρνείται τα προφανή μη και τον πουν δεξξό και χάσει η βενετια Βελόνι όπως τον είχε πείσει το κεντροαριστερό κολοφούσι που τον επνιγε. Ρουσόπουλοι, Τατουληδες, Σπηλιωτοπουλοι, Σουφλιάδες Ντορες κλπ!
  Τώρα τί θα γίνει, θα πεί τον Αντώνη Δεξξό; Κι εκείνος θα σκιαχτεί!!!!!!

  Ωστε το "καλλίτερο βιογραφικό έβερ", στην Επιτροπή!!!
  Επιτέλους!

  • Tassos avatar
   Tassos @ Ακυρος 07/06/2010 00:18:32

   Νενέκος, Τσολάκογλου , διαλέγει και παίρνει ο βαψομαλλιάς.

   • χελιδόνι avatar
    χελιδόνι @ Tassos 07/06/2010 00:25:20

    Ο βαψομαλιάς μιλάει μόνο όταν του το διατάζει ο Ιζνογκούντ!

 3. DARK-BLUE avatar
  DARK-BLUE 06/06/2010 23:46:27

  Και το όνομα αυτού....." ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ".... όποιος βρει τι είναι αυτό, κερδίζει 3 μέρες διακοπές στα Χανιά.

 4. NIKOS X. avatar
  NIKOS X. 07/06/2010 08:19:15

  ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ", ΤΟΥ ΑΘ. ΣΤΡ.. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ. ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΑΙΙΚΟ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΑΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ "ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ",ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΛΙ ΓΑΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΑ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ" ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ.

 5. socrates avatar
  socrates 07/06/2010 09:02:02

  "ο Κ. Μητσοτάκης έχει εξοργιστεί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Σήφη Βαλυράκη, που δεν τον καλεί"
  Α χα χα χο χο χο!
  Η Ελληνική Τρόϊκα (Παπανδρέου-Καρατζαφέρης-Μητσοτάκη) είναι απίθανοι τύποι, τελικά.
  Φέρνουν γέλιο χωρίς κάν να το επιδιώκουν.

 6. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 07/06/2010 09:47:08

  Το ότι επιθυμεί σφόδρα ο επίτιμος να πάει να καταθέσει για τη ΜΙΖΕΝΣ, είναι ένα από τα καλύτερα ανέκδοτα που κυκλοφορούν εσχάτως!
  Θα "αποδειχθεί" πως το περιεχόμενο των αμέτρητων συναντήσεων μεταξύ των μελών της οικογένειας και του Μιζοφοράκου, αφορούν στην μακροσκελή "εξομολόγησή" του και στις "ικεσίες" του για συγχώρηση!
  Μέχρι και "μικροδωράκια" τους έδινε για να γλυκάνει τον πόνο που τους προξένησε το 93'!!!
  Θερμοπαρακαλούμε τον πρόεδρο της εξεταστικής να τον καλέσει οπωσδήποτε, για να δούμε και εμείς οι δύσπιστοι τη μεγαλοψυχία του!

 7. tiramola avatar
  tiramola 07/06/2010 10:05:42

  Ότι θα πέσει πολύ γέλιο είναι σίγουρο...

 8. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 07/06/2010 10:20:54

  Εξεταστική επιτροπή είναι αυτή;
  Περιμένουμε να μάθουμε εμείς την αλήθεια από αυτούς τους ανθρώπους;
  Με αυτές τις διαδικασίες;
  Με αυτούς τους εξεταζόμενους;

  Απλώς βλέπουμε, στην χιλιοστή παραλλαγή του, το έργο "Ποιο κόμμα έχει τις λιγότερες ευθύνες για τον σπαραγμό της χώρας". Το trailer της ταινίας παίζεται κάθε βράδυ στα κανάλια εδώ και 20 χρόνια.

  Μόνο μία εξεταστική επιτροπή αποτελούμενη από κληρωτούς πολίτες πλαισιωμένους από εμπειρογνώμονες και με ένα χρονικό όριο τουλάχιστον ενός έτους, δεδομένου του όγκου της υπόθεσης, θα μπορούσε να έχει κάποιες ελπίδες.

  Θραξ Αναρμόδιος

 9. loretta avatar
  loretta 07/06/2010 15:33:07

  ας παει επιτελους να γελασει ο καθε πικραμενος...αντε ας παει...!! Ειναι ενας τροπος να ΑΥΤΟΕΞΟΝΤΩΘΕΙ.

 10. Veiler Sword avatar
  Veiler Sword 13/09/2010 19:34:00

  Ο Αθεϊσμός στην Ελλάδα είναι ένα διαρκώς αυξανόμενο κίνημα. Ένας στους τρείς Έλληνες δεν αποδέχεται πλήρως κάποια οργανωμένη θρησκεία (έχει ενστάσεις είτε προς το ιερατείο, είτε έχει αμφιβολίες για ασυνέπειες και ανακολουθίες στα ίδια τα ιερά κείμενα - πχ αντικρουόμενη - αντιφατική καταγραφή γεγονότων στα διαφορετικά Ευαγγέλια - είτε ορίζει διαφορετικά απ' την επίσημη θρησκεία μια θεία υπόσταση (πχ ο Χριστός ώς μόνο θεία φύση)). Ένας στους δέκα Έλληνες δεν πιστεύει σε κανένα θεό ή θρησκευτική έκφραση (π.χ. ούτε στον αμινισμό, σαμανισμό κ.α.). Οι άθεοι είναι μια καταπιεσμένη μειονότητα στην Ελλάδα, λόγω του άμεσου δεσμού κράτους-εκκλησίας.

  Ο Έλληνας μαθητής υποχρεούται να παρακολουθεί το πρωί προσευχή, πράγμα καθαρά προπαγανδιστικό και καταπιεστικό για ένα μη τριτοκοσμικό κράτος. (φανταστείτε τι αντίδραση θα υπήρχε αν καθε πρωί γινόταν στα σχολεία αθειστική προπαγάνδα αντι για χριστιανική). Επίσης σε κάθε αρχή νέας σχολικής χρονιάς γίνεται υποχρεωτικά ορθόδοξος αγιασμός, πράγμα που ταυτίζει το κράτος με την ορθοδοξία και απομονώνει κοινωνικά μουσουλμάνους και αθέους σαν να είναι το "μαύρο πρόβατο" για το Ορθόδοξο Χριστιανικό κράτος.

  Λόγω αυτής της πλήσης εγκεφάλου από νεαρή ηλικία, ο μέσος Έλληνας έχει μάθει να μην σέβεται τον αλλόθρησκο και να μην κατανοεί την έννοια της ανεξιθρησκείας.

  Οι άθεοι όπως και άλλες μειονότητες στην Ελλάδα καταπιέζονται και στιγματίζονται στον Ελληνικό στρατό, γιατί η προσευχή και η ορθόδοξη παράδοση είναι επιβεβλημένη για μια ομαλή θητεία.

  Σε κάθε δημόσια κτήριο (σχολείο, δημαρχείο, στρατολογία, δικαστήριο, αστυνομία κ.α.) υπάρχει εικόνα της ορθόδοξης πίστης.

  Ο άθεος στην Ελλάδα στιγματίζεται πολλές φορές ως κομμουνιστής ή αναρχικός, δηλαδή ως "πολιτικός αθεϊστής" ενώ σύμφωνα με στατιστικές μελέτες ο Έλληνας άθεος μπορεί να ανοίκει σε οποιαδήποτε κοινωνική ή πολιτική ομάδα. Φυσικά ή σκληρή ορθόδοξη πολιτική του κράτους, αναγκάζει τους Έλληνες αθέους να συσσωρεύονται γύρω απ' τα λίγα πολιτικά κόμματα και κινήματα που υπερασπίζονται ανεπιτυχώς τα δικαιώματά τους.

  • (A)θανάσης avatar
   (A)θανάσης @ Veiler Sword 13/09/2010 19:43:29

   Σε είπανε κομμουνιστή πουθενά και σε πείραξε?

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Veiler Sword 13/09/2010 19:47:18

   Έχει σχέση αυτό το σχόλιο με την ανάρτηση;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.