Σαν… μασονική στοά λειτουργούσε η Χρυσή Αυγή
10/04/2014 20:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαν… μασονική στοά λειτουργούσε η Χρυσή Αυγή

Σαν… μασονική στοά, όπως αυτές που καταγγέλλουν, δομήθηκε και λειτουργούσε η Χρυσή Αυγή, αποκαλύπτουν νέα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι του Χρήστου Παππά

Σαν… μασονική στοά, όπως αυτές που καταγγέλλουν, δομήθηκε και λειτουργούσε η Χρυσή Αυγή, όπως αποκαλύπτουν τα νέα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι του Χρήστου Παππά στα Γιάννενα.

Πρόκειται για χειρόγραφες σημειώσεις του νούμερο (όνομα και πράμα) 2 της εγκληματικής οργάνωσης ο οποίος με χαρακτηριστικό τρόπο περιέγραψε τη λειτουργία της Χρυσής Αυγής.

«Εσωτερική Πυραμίς» λέγεται το οργανόγραμμα ενώ όλες οι σελίδες έχουν και τα χαρακτηριστικά σύμβολα τον Ες Ες, δηλαδή το SS.

To όνομα της Χρυσής Αυγής ο Μιχαλολιάκος το εμπνεύστηκε από το «Ερμητικό Τάγμα (ή Τάξη) της Χρυσής Αυγής» (Hermetic Order of the Golden Dawn). Στο κεφάλαιο «Χρυσή Στοά» ο υπότιτλος που συνοδεύει αναφέρει: «Μυητική εταιρεία εκπομπός ομάς» της Χρυσής Αυγής. Το κεφάλαιο με τον τίτλο «Χρυσή Αυγή» διασαφηνίζεται ως «κίνηση για τη μελέτη της ευρωπαϊκής πολιτιστικής δημιουργίας». Και τέλος, ο «Λαϊκός Σύνδεσμος» αναλύεται ως «πολιτική κίνηση για την έρευνα της σύγχρονης ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής».

Υπάρχουν επίσης στοιχεία για τον διαχωρισμό μεταξύ «Χρυσής Αυγής» και «Λαϊκού Συνδέσμου», οι έξι Διευθύνσεις και τα Τμήματα αυτών των Διευθύνσεων είναι απολύτως ταυτόσημα με εκείνα που αναφέρονται στο κρυφό Καταστατικό της Χρυσής Αυγής, το οποίο τα ηγετικά της στελέχη απολογούμενα έχουν απορρίψει ως «ανύπαρκτο» ή «κατασκευασμένο».

Την ίδια στιγμή, καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας στην υπόθεση της δολοφονίας του Πακιστανού ποδηλάτη στα Πετράλωνα από δύο μέλη της Χρυσής Αυγής. Η πρόταση να καταδικαστούν προοιωνίζεται βαριά καταδίκη κι ένα μήνυμα στην εγκληματική οργάνωση.

[photo_1]

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Lichnee avatar
    Lichnee 11/04/2014 00:09:10

    Το σύμβολο αυτό δεν είναι το σύμβολο των SS φάκτορα αλλά το wolfsengel,σύμβολο της ομάδας werwolf,ομάδας αυτοκτονίας για σαμποτάζ πίσω από τις τάξεις των συμμάχων μετά την απόβαση της Νορμανδίας.Είναι απαγορευμένο στη Γερμανία πάντως και αυτό. Όχι ότι έχει φοβερή σημασία βέβαια,αλλά να,για την ιστορία.

  2. Επισκέπτης avatar
    Επισκέπτης 11/04/2014 18:18:50

    Η συνεχής ενασχόληση με την ΧΑ, μάλλον καλό της κάνει. Την κρατά πάντα στην επικαιρότητα. Η ΧΑ δεν καταπολεμάται με "αντιρατσιστικούς" νόμους, οι οποίοι μάλιστα αφήνουν εκτός ποινικοποιήσεως τις γενοκτονίες των Αρμενίων και των Ελλήνων του Πόντου και της Ιωνίας. Δεν καταπολεμάται με συντονισμένο "βομβαρδισμό" από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά). Καταπολεμάται μόνον με την καταπολέμηση των αιτιών, που την εκτρέφουν, ήτοι φτώχεια και λαθρομετανάστευση. Όλα τα άλλα είναι μάταια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.