#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/08/2008 01:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαν δεν ντρεπόμαστε ….

Η γελοιότητα των καπηλευτών του Ολυμπιακού ιδεώδους δεν έχει όρια. Αν και γνωρίζουν ότι δεν έχουν κανένα νομικό έρεισμα να απαγορεύσουν στην Κατερίνα Θάνου να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, μέχρι τελευταίας στιγμής είναι αποφασισμένοι να τις σπάσουν τα νεύρα και την ψυχολογία ώστε να καθηλώσουν τη συμμετοχή της σε ανυπόληπτες επιδόσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από το τρωκτικό αναμένεται να κοινοποιήσουν την απόφαση τους στις 12 Αυγούστου, μόλις μια ημέρα πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση της για το Πεκίνο! Τέτοιο ρεζιλίκι για την ΔΟΕ δεν έχει ξαναυπάρξει αφού ασχολείται εδώ και έναν μήνα με μια και μόνο αθλήτρια που στο κάτω κάτω θα πέρναγε δύο γύρους.  

Από την άλλη μεριά, όπως σημειώνει το http://www.olympia.gr/, οι ίδιοι κωμικοί φορείς της φαιδρότητας, καταλύουν κάθε έννοια διεθνούς δικαίου προβάλλοντας μια χώρα όχι με το αναγνωρισμένο της ακρωνύμιο (FYROM) αλλά με το επίκτητο ιμπεριαλιστικό της παρατσούκλι. Επειδή λοιπόν κύριοι της ΕΟΕ το Βέλγιο πέφτει μακριά, έχετε συνειδητοποιήσει τι γιαούρτι θα φάτε αν κάνετε τη διαγραφόμενη «κέντα»; Αποκλεισμός Θάνου - Παρέλαση "Μακεδονίας"; Αν το πετύχετε, τότε και εμείς δεσμευόμαστε να βγάλουμε στη φόρα το παρατσούκλι ενός από εσάς το οποίο είναι γνωστό μόνο σε ένα στενό συγκεκριμένο κύκλο. Χώρια τα γιαούρτια. 

Και το σκηνικό, για μας, ολοκληρώνεται με την εικόνα πλήρους υποταγής στην αμερικανική προπαγάνδα που για μια ακόμα φορά επέδειξαν χθες τα ελληνικά ΜΜΕ, με τις ανταποκρίσεις τους από το Πεκίνο. Κανένας δεν μπορεί φυσικά να ισχυριστεί ότι στην Κίνα τα πράγματα είναι μια χαρά. Το αντίθετο μάλιστα. Αλλά όχι και να παριστάνουν τα αμερικανάκια τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στην Ρωσία, ή την Κίνα, την ώρα που οι ίδιοι και οι εταίροι τους τα καταδυναστεύουν, δήθεν για να καταπολεμήσουν την τρομοκρατία. Έτσι, μεταξύ άλλων, τα ελληνικά ΜΜΕ μας έδειξαν, όπως σωστά επισημαίνει και το orfni.blogspot.com τις διαμαρτυρίες τριών (αριθμός «3») αμερικανών Ευαγγελιστών, ως απόδειξη του «κύματος» διαμαρτυρίας για την εφαρμογή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Κίνα. Πρόκειται φυσικά για ότι πιο συντηρητικό έχει να επιδείξει η αμερικανική κοινωνία, καθώς, μεταξύ των άλλων, υποστήριξαν και χρηματοδότησαν δύο πολέμους εναντίον του Ιράκ και έναν εναντίον του Αφγανιστάν, διαδηλώνουν εναντίον των αμβλώσεων κλπ. Και στο τέλος τα ελληνικά κανάλια πρόβαλαν και τις δηλώσεις του μεγάλου υπέρμαχου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Τζώρτζ Μπους. Έτσι, για να μη μας μείνει καμία αμφιβολία για τους εμπνευστές αυτού του είδους της «αντικειμενικής» ενημέρωσης. 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 08/08/2008 02:11:44

  Έχω πλήρη κατανόηση για τον Μπους, όταν επιχειρή να επιβάλη το σύστημα των ΗΠΑ στην Κίνα, όπως το προπαγανδίζουν οι πάστορες. Το ίδιο είπε και ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Μακ Κέιν στη διάρκεια της προεκλογικής εξτρατείας. Σκοπεύει να καταργήσει την κάλυψη του κόστους των αμβλώσεων από τα ταμεία ασφάλισης. Αλλά πρότεινε να καλύπτεται το Βιάγκρα, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν οι φεμινίστριες.
  Ο Μπους γνωρίζει πολύ καλά ότι μια μέρα θα του την πέσουν ένα δισεκατομμύριο Κινέζοι. Κρυφός του πόθος είναι, σε κείνη τη φάση, να έχουν πάρη Βιάγκρα.

 2. ολύμπιος avatar
  ολύμπιος 08/08/2008 08:56:33

  βρε παιδιά, μήπως το έχουμε παραχέσει με την αθλήτρια;

  όλοι μας έχουμε πειστεί για το τι έχει συμβεί.

  βλέποντας στην τελευταία ταινία του πωλ βερχόφεν την τύχη των ολανδέζων γυναικών που συνεργάστηκαν με τους γερμανούς στο β΄παγκόσμιο πόλεμο, για να εξασφαλίσουν κάποια προνόμια, τα ίδια σκεφτόμουν πως έπεπε να συμβούν και σε παρόμοιες περιπτώσεις στον αθλητισμό σήμερα.

  Να τις περιλούσουν με ένα καζάνι σκατά.

  όχι καζάνι αλλά γεμάτη καζάνα, 2 μέτρα χ 2 μέτρα χ 2 μέτρα!


  δεν είναι υγιής αντίδραση, η αντίδραση στις κινησεις της δοε, στην προσπάθεια που κάνει να φυλάξει τους αγώνες της, στο βαθμό που μπορεί, για δυσάρεστες φανερές περιπτώσεις.

  Βάλτε στη θέση της αθλήτριας την αμερικανίδα που ομολόγησε. Αν θα βοηθούσε τους αγώνες και την ιδέα του ολυμπισμού η συμμετοχή της μάριον τζόουνς π.χ.

  είναι υγιές αυτό που κάνει η δοε τώρα, σε βάρος της αθλήτριας.

  κι ακόμα σκέφτομαι πως ίσως δε μας είπαν την αλήθεια οι εδώ εκπρόσωποί της, μετά την απόφαση της δοε στη γενεύη.

  ίσς για να μη ξεφτιλίσουν τελείως την αθλήτρια, κι αναγκαστεί να επιστρέψει συμβόλαια, έκαναν συμφωνία κυρίων για αποχώρησή της από το χώρο

  που τώρα η αθλήτρια, ίσως παραβιάζει, αφού δεν υπήρχαν υπογραφές.

  τουλάχιστον ο άλλος μεγάλος του σκανδάλου, διακριτικά έφυγε από το προσκήνιο. τιμά τα "γεράματά του".

  τα λαμόγια είτε είναι ξένοι είτε είναι έλληνες, πρέπει να κράζονται.

  ήδη το κράτος θα έπρεπε να είχε κάνει δημεύσεις περιουσιών που αποκτήθηκαν μετά την είσοδο στον αθλητισμό του συγκεκριμένου "τρίο" και να είχε παραπέμψει στο στρατοδικείο τους αθλητες βαθμοφόρους που πιάστηκαν ντοπαρισμένοι ή δυσφήμησαν εθνικά.

  η ιστορία των αθλητών είναι το απάνθισμα του καθεστώτος σημίτη, η εξαπάτηση, το ψέμα, η λαμογιά (σημίτης έφα στο ναό της πολιτείας, στο κοινοβούλιο: "αυτοί είμαστε")

  κι ακόμα οι επισκέψες των υπουργών της νουδού στα νοσκομεία στους αθλητές, θυμίζουν τη συνέχεια που χτίστηκε το κράτος της, στα ίδια υλικά και συνταγές σημίτη!

 3. Καραολύμπιος avatar
  Καραολύμπιος 08/08/2008 09:15:26

  Ολύμπιε επειδή σε αυτή τη χώρα ξιφομαχούμε με φαντάσματα, πες μου σε παρακαλώ αν ο Κεντέρης ή η Θάνου βρέθηκαν ποτέ ντοπαρισμένοι, παρ' όλο που σαν Ολυμπιονίκες πέρασαν όλα τα τεστ που υπήρχαν. Όταν το 2004 οι Αμερικανοί αθλητές προπονούντο στη βάση της Σούδας, το κλιμάκιο που πήγε να τους εξετάσει συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα. Αυτά είναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Από την άλλη, οι Αμερικανοί που θέλουν να παρουσιάσουν έναν ανώτερο πολιτισμό (ναζιστικής εμπνεύσεως) παραβιάζουν κατάφορα κάθε έννοια διεθνούς ή κοινωνικού δικαίου λειτουργώντας παράλληλα ως δημόσιοι κατήγοροι σε όποιον αντιτίθεται στα συμφέροντα τους.

 4. Basil avatar
  Basil 08/08/2008 09:34:59

  Το θέμα Θάνου δεν το βλέπω με συμπάθεια. Ο λόγος είναι το πρότυπο που προβάλεται στους παίδες. Κάντο και εσύ. Μόνο μην σε πιάσουν. Ας το αφήσουμε καλύτερα.
  Το θέμα ΦΥΡΟΜ είναι σοβαρό. Εδώ είχαμε πλεονέκτημα. Φαντάζεστε μια αποχή άρνηση της Ελλάδας να δώσει την ολυμπιακή φλόγα και να συμμετάσχει στο Πεκίνο με αφορμή τους φυρομιανούς του νικολάκη; Το έκαναν αυτό; Μάλλον όχι. Για να δούμε;

 5. anonymous avatar
  anonymous 08/08/2008 10:37:40

  Να επιτραπεί η συμμετοχή στη Θάνου πάραυτα. Το όνειρο μου είναι να τη δω να μπαίνει στο στάδιο με μηχανή που θα οδηγεί το άλλο καμάρι μας, ο Κεντέρης, σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής. Είναι οι καταλληλότεροι εκπρόσωποι της σημερινής Ελλάδας...

 6. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 08/08/2008 10:39:19

  Ο Τσέκος τώρα δικαιώνεται!

  Εμπρός στον αγώνα που χάραξε η ντόπα!!

  Αθλητές ντοπαρισμένοι ποτέ νικημένοι!!!


  ΥΓ. Ο Τρωκτικός δεν είναι κουμπάρος του Κεντέρη και αρχισυντάκτης του Τριανταφυλλόπουλου; "Τρωκτικό" και "Ολύμπια.γρ", πάντως, είναι κοινής ιδεολογικής άποψης και αλληλοτροφοδοτούνται. Τσέκος, Κεντέρης, Θάνου, Ιακώβου και "Άρση Βαρών" έχουν κοινό δικηγόρο, τον Δημητρακόπουλο, που αναδείχτηκε μέσα από εκπομπές τού "Ζούγκλα" και, αν δεν σας λέει τίποτα το όνομά του, είναι αυτός που ανέμιζε τα e-mails κάποιας Σου Λι και απειλούσε θεούς και δαίμονες από τον γυάλινο μπερντέ των 8, αν η αλήθεια του για την ...πλεκτάνη που είχε στηθεί σε βάρος της Άρση Βαρών, δεν γινόταν πιστευτή...

  Κουτοί; παρασυρμένοι;; ή πονηρίες κυνικοί;;;

 7. nik avatar
  nik 08/08/2008 10:42:27

  Πολλόι απο εμάς σας αρέσει να λέτε παραμύθια και αερολογίες.Κύριοι οι επιδόσεις που γίνονται δεν είναι για φυσιολογικούς ανθρώπους αλλά για βιονικούς.Η πρώτη χώρα της ντόπας είναι η ΗΠΑ ,και ακολουθούν οι υπόλοιποι.Δέσετε τα μάτια και την ένταση των αθλητών στους βατήρες κλπ,γράψτε οι δημοσιογράφοι τι γίνεται στο αθλητικό χωριό και πως εκτονώνονται κάθε βράδυ πηδόντας ο ένας την άλλη σαν κοκόρια τρελλαμένοι απο την ντόπα.Ποία Θάνου και πρότυπα και ιστορίες για αγρίους ,χωρίς ντόπα είναι σαν να πας ξυπόλυτος σταγκάθια.Αντε και στην υγεία των νέων ολυμπιακών ρεκόρ.

 8. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 08/08/2008 10:51:09

  @basil: καλώς τον! Αλλά μη λες τέτοια. Είναι πατριωτικά κι απαγορεύονται, ιδίως, την σήμερον ημέρα.

  @anonymous: ολόΣΩΣΤΟΣ!

 9. Tsoyknida avatar
  Tsoyknida 08/08/2008 11:10:21

  Ας μην υπερασπίζεται κανένας τη Κίνα.
  Σίγουρα οι Αμερικάνικη Κυβέρνηση είναι ο τελευταίος που θα μπορούσε να υπερασπίσει τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και η Κίνα (και χώρες σεαν την Κίνα) είναι αναπόσπαστο στοιχείο του συστήματος της παγκόσμιας απορρύθμισης. Ο καπιταλισμός τις δημιούργησε για να απορρυθμίσει εντελώς την κοινωνία!
  Το ότι οι δικτάτορες χρησιμοποιούν ακόμα το όνομα "κομμουνιστικό" και έχουν μετατρέψει την επαναστατική βία σε βία ενός πλήρως διεφθαρμένου τυράννου δεν λέει τίποτα....

 10. Basil avatar
  Basil 08/08/2008 11:22:17

  @ Νήπιος Γέρων

  Δεν το ήθελα. Μου ξέφυγε.
  Δεν θα το ξανακάνω.

 11. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 08/08/2008 11:46:47

  Λίγο καιρό αφότου η Τζόουνς πιάστηκε ντοπέ για τους Αγώνες του 2000, ο δικηγόρος της Θάνου έστειλε επιστολή στη ΔΟΕ «κύριοι ενημερώστε μας αν εκκρεμεί κάτι για την Θάνου αναφορικά με την περίοδο εκείνη». Πονηρή επιστολή, δεν είπε «φέρτε μας το μετάλλιο της Τζόουνς», απλή ερώτηση έκανε. Επιθετικό παίξιμο. Κάποιες πονηριές όμως όταν τις κάνεις χωρίς να σε παίρνει, σου επιστρέφονται δριμύτερες ανάλογα και πόσο κομπλεξικός είναι αυτός που έχεις απέναντί σου.
  Φυσικά και οι Θάνου-Κεντέρης δεν είχαν πιαστεί ντοπαρισμένοι ποτέ. Φυσικά και ο τρόπος που τους αποκλείσανε από τους Ολυμπιακούς της Αθήνας, ήταν για να πετάς αχλάδια.
  Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις το γεγονός, πως το φάρμακο που έπεφτε στην Ελλάδα ήταν μεγαλύτερο και από της Βουλγαρίας του Αμπατζιεφ και της Αν. Γερμανίας. Το είχαμε ξεσκίσει εντελώς απροκάλυπτα το θέμα. Οπότε σου λένε και τα αφεντικά «τι γίνεται εδώ, η μια κάνει βιονικούς χρόνους και ο άλλος αφήνει τους μαύρους πέντε μέτρα πίσω του». Δεν σου είπαμε να μη ντοπαριστείς, δεν σε κυνηγάμε εμείς σαν «στοά» αφού δεν είσαι «στη μαύρη λίστα» μας. Το θέμα είναι πόσο χρειάζεται να ντοπαριστείς κυρία Ελλάδα για να παρουσιάσεις αυτό που θέλεις, διότι κοντεύεις να σπάσεις όλα τα κοντέρ. Όταν το Spiegel σε έχει ξεσκίσει ήδη από τους Ολυμπιακούς του 2000, μην είστε τόσο προκλητικοί στους χρόνους και τις επιδόσεις σας, αφού δεν είστε ούτε Αμερική ούτε Κίνα ούτε Ρωσία. Δεν έγινε κατανοητό αυτό από κάποια κεφάλια.

 12. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 08/08/2008 12:18:32

  Σας υπενθυμίζω πως από τη ντόπα είχαμε 19 αθλητή/αθλήτρια της κολύμβησης νεκρό. Το θέμα δεν είναι η Θάνου αλλά το αν θα έχουμε καθαρούς αγώνες ή όχι. Ε δεν έχουμε και το κυνηγητό είναι επιλεκτικό. Τους παίρνει να κυνηγήσουν επιλεκτικά τον αδύνατο κρίκο που λέγεται Θάνου για να το παίξουν σκληροί και το πράττουν.

 13. mpampakis avatar
  mpampakis 08/08/2008 12:36:20

  Συγνώμη κιόλας, αλλά θα ήταν κάποιος σας περήφανος να εκπροσωπεί την χώρα του η Θάνου; Προσωπικά ντρέπομαι και για την πιθανότητα να πάρει το χρυσό της Τζόουνς από σπόντα. Δεν είμαστε σε αίθουσα δικαστηρίου εδώ, υποτίθεται ότι μιλάμε για αθλητικά ιδεώδη.

 14. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 08/08/2008 12:46:03

  Mpampakis oχι, όπως δεν είμαστε περήφανοι για τίποτα από όσα καταφέρνουν συμπολίτες μας, ειδικά επαγγελματίες αθλητές. Χαρούμενοι για αυτούς κάποιες φορές ίσως. Περήφανοι είμαστε μόνο για όσα καταφέρνουμε οι ίδιοι για τους εαυτούς μας.
  Εκτός αυτού τι σημαίνει «ντρέπομαι για τη Θάνου», δηλαδή υπάρχουν άλλοι αθλητές για τους οποίους είσαι περήφανος, σε αντίθεση με τη Θάνου η οποία δεν αξίζει τον σεβασμό σου? Έχεις χωρίσει τους πρωταθλητές σε ντοπαρισμένους και καθαρούς?

 15. ολύμπιος avatar
  ολύμπιος 08/08/2008 12:58:15

  επιμένω σε αυτό..

  βλέποντας στην τελευταία ταινία του πωλ βερχόφεν την τύχη των ολανδέζων γυναικών που συνεργάστηκαν με τους γερμανούς στο β΄παγκόσμιο πόλεμο, για να εξασφαλίσουν κάποια προνόμια, τα ίδια σκεφτόμουν πως έπεπε να συμβούν και σε παρόμοιες περιπτώσεις στον αθλητισμό σήμερα.

  Να τις περιλούσουν με ένα καζάνι σκατά.

  όχι καζάνι αλλά γεμάτη καζάνα, 2 μέτρα χ 2 μέτρα χ 2 μέτρα!

 16. ολύμπιος avatar
  ολύμπιος 08/08/2008 13:19:55

  και νομίζω πως και η υπόθεση του εφοπλιστή και του υπουργου που αναφέρεται στον τύπο τελευταία, όταν φτάσει στο ακροατήριο, ίσως θα πρέπει μέσα στοι δικαστήριο, με κάποιο γερανάκι να ανυψώσουν την ίδια καζάνα.

 17. Jiovani avatar
  Jiovani 08/08/2008 13:23:29

  Η Θάνου και ο Κεντέρης πιάστηκαν στα πράσα και έκαναν κάτι εξωφρενικά καραγκιοζιλίκια για να τη σκαπουλάρουν, οι άλλοι πρωταθλητές μας δεν πιάστηκαν. Δεν είναι το ίδιο.
  Ποιός θέλει να ξαναδούμε τη Θάνου και τα τα ξαναθυμηθούμε όλα αυτά;

 18. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 08/08/2008 13:38:37

  Jiovani τα καραγκιοζιλίκια αυτά, ήταν εντολές υψηλά ισταμένων όμως. Αυτές τις οδηγίες ήξεραν να δώσουν όταν η ΔΟΕ τους τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια, αυτές έδωσαν. Δεν είναι σωστό να προσωποποιούμε στη Θάνου και στον Κεντέρη, δεν δρούσαν μόνοι τους, για ότι έκαναν έρχονταν σε συνεννόηση με συγκεκριμένο κόσμο.
  Εκτός αυτού, όταν λες πως αν βλέπαμε τον Κεντέρη και τη Θάνου θα χαλαστούμε, αυτό έχει την έννοια πως υπάρχουν άλλοι που όταν τους δούμε στο βάθρο θα μας φτιάξει ως θέαμα?

 19. plax avatar
  plax 08/08/2008 13:57:00

  θα τα σπασω ολα!ΟΛΑ!
  μα να μην αφηνουν το καμαρι μας την κατερινουλα να τρεξει?τοσα χρονια ντοπες τοσα χρονια στερησεις και να μην το εκτιμησουν.θα πρεπει επιτελους να σταθουν διπλα στο δραμα των αθλητων.θα πρεπει να καταλαβουν οτι επιλεγουν το δυσκολο δρομο και αντι να κανουν μια επεμβασουλα αλλαγης φυλου παλευουν χρονια ολοκληρα να γινουν τραβελια με αγνα φαρμακακια.για να ειμαστε εμεις περιφανοι που εχουμε τα καλυτερα τραβελια.τη στιγμη μαλιστα που το κρατος τους δινει κατι ψωροεκατονταδες χιλιαδες ευρω για τα προσωπικα τους εξοδα.να πιουν εναν φραπε βρε παιδι.
  δεν φτανει που τρωνε τη ζωη τους στα κουλουαρ.δεν φτανει που τρεχουν αφιλοκερδως.δεν φτανει που διαιωνιζουν το ολυμπιακο ιδεωδες με τον πιο εμφατικο τροπο εμεις τους κυνηγαμε.
  κανονικα θα επρεπε να επιτρεπουν και μηχανοκινητα βοηθηματα στους αγωνες.καποτε πρεπει να σπασει το φραγμα των 9 δευτερολεπτων στο κατοσταρι.να πεσει στα 4.να μπορουν να σηκωνουν αυτοκινητα στην αρση βαρων να εχει και πιο πολυ θεαμα.
  ειναι ντροπη και αισχος να στηριζετε αυτα τα ζωα.ειτε φταινε ειτε οχι δεν με νοιαζει.πιαστηκαν ντοπε και αυτο μετραει.κανανε ρεκορ με ντοπα και αυτο μετραει.και στα διαφορα γκραν πρι ας τρεχουν.ποιος ασχολειται.στους ολυμπιακους ομως ανθρωπος που πηρε ντοπες δεν θα πρεπει να συμμετεχει ποτε.λεφτα και διαφημισεις απο τους αθλητες θα πρεπει να καταδικαζονται.η υπαρχει ενα ιδεωδες και να το ακολουθεις ατοφιο η κλειστο το μαγαζι καλυτερα.αφαιρεσε την ολυμπιακη ιδεα απο τους αγωνες και βαφτισε τους παγκοσμιους αγωνες να εισαι συνεπης σε αυτα που πουλας.

 20. Kraepelin avatar
  Kraepelin 08/08/2008 14:26:28

  Εγώ θέλω να είμαι δίκαιος. Είδα αλλαγές στη Θάνου. Δεν έχει πλέον ακμή. Αλλά το μουστάκι, μουστάκι.

 21. plax avatar
  plax 08/08/2008 14:43:46

  αα μην ξεχασω.οπως σχολιασα και σε αλλο αρθρο καλα θα κανει το πεκινο να επιβαλει την αναγραφη του ονοματος μακεδονια ολογραφως στις στολες των σκοπιανων.δουναι και λαβειν ειναι η διπλωματια.τα σκοπια εκαναν σημαια τους τον ηλιο της ΒΕΡΚΙΝΑΣ οι κινεζοι να τους αναγνωρισουν το ονομα.

 22. rs avatar
  rs 08/08/2008 15:30:13

  Factor,
  δεν μπορεί κάποια σχόλια τ΄ανεβάζεις επίτηδες. Αναφέρομαι στην Θάνου φυσικά. Αν είναι δυνατόν ν΄ασχολούμαστε ακόμη, όχι μόνο με την Θάνου, αλλά με τέτοιου είδους "χημικό αθλητισμό".
  Αλήθεια θα μας ενημερώσει κάποιος τί έγιναν όλες οι κρατικές παροχές προς όλους αυτούς τους αθλητές που πιάστηκαν ντοπαρισμένοι;

 23. rs avatar
  rs 08/08/2008 15:37:52

  Όσο δε για το "Ολυμπιακό Ιδεώδες"; Τί να 'πείς γι' αυτό; Έχει μιά αρχοντιά μιά αριστοκτατική χάρη βρε αδελφέ!!!, Ακόμη και η καθαρευουσιάνικη εκφορά του λόγου...."ωδες" έχει μια μεγαλοπρέπεια.
  Εδώ ταιριάζει το "σαν δεν ντρεπόμαστε".

 24. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 08/08/2008 15:42:49

  Οτι και να εχει κανει η Θανου το μεμπτο (που αναμφιβολα εχει κανει) στην προκειμενη περιπτωση εχει δικιο βουνο!

  Πρωτον δεν νοειται σε κανενα δικαιο, διπλη ποινη για το ιδιο αδικημα. Η τιμωρια για το non show ηταν 2 χρονια αποκλεισμος και τελειωσε!

  Εγω βρισκω αξιεπαινη την προσπαθεια της να πιασει το οριο, γνωριζοντας οτι δεν εχει την παραμικρη δυνατοτητα να κυνηγησει διακριση!!! Το κανει για να αποδιξει οτι πανω απ ολα ειναι αθλητρια και εχει υποσταση! Σ αυτο της λεω Μπραβο!

  Η δε ΔΟΕ ας μην το παιζει Ερυθρος Σταυρος...Προς ερυθριασμα ειναι οι συμπεριφορες πολλων εκ των εκλεκτων αθανατων μηδε εξαιρουμενου του δικου μας Λαμπη Νικολαου που τον ειχε κραξει ο ιδιος ο αδελφος του οταν στο Τοκυο 99% ειχε ψηφισει Ατλαντα αντι Αθηνας...

  Αν απαριθμησουμε καποια απ τα σκανδαλα της ΔΟΕ η Θανου θα καταλειξει σε εικονοστασι...

 25. mesas avatar
  mesas 08/08/2008 15:43:20

  η τελευταία παράγραφος άψογη!
  αυτό είναι επίπεδο!

  για τη Θάνου, η ερώτηση πάντοτε είναι η ίδια: θα παίξουμε όπως παίζουν οι άλλοι ώστε ο λαός που διψάει για διακρίσεις να ξε-διψάσει; ή αρχαίο πνεύμα αθάνατο;
  (οι Ελ να μας ενημερώσουν εάν υπήρχαν ντόπες στους αρχαίους Ολυμπιακούς...)

  ΟΤΑΝ Ο ΤΖΕΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ (1) ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΕΠΤΑ (7) ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ...

  Μην μπερδεύεστε, ο Τζέκος ήταν, οι Θάνου-Κεντέρης με αυτόν κέρδιζαν

  ο Ξένος Δάκτυλος το θέτει σωστά

 26. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 08/08/2008 15:44:58

  Κανένας δε πιάστηκε ντοπέ. το μαγείρεψαν έτσι ώστε να μη μπορούν να τους πιάσουν ούτε να θεωρούνται ότι δε ν εμφανίστηκαν στον έλεγχο. Αυτό σημαίνει ότι κρατάνε όλες τις παροχές και ότι δε θεωρούνται ντοπέ. Επειδή όμως είχε γίνει ολόκληρο σόου με το θέμα θέλουν να κάνουν τους σκληρούς. Δικαίως θα έλεγα αν όμως το έκαναν έναντι όλων. Αντί αυτού κυνηγάνε μόνο τους αδύναμους κρίκους.

 27. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 08/08/2008 15:54:41

  Ποιοι δεν ειναι ντοπε? Ιδου το ερωτημα. Χθεσινο πρωτοσελιδο της 24 Ωρες Λωζαννης ηταν οτι ο Πασκαλ Ρισαρ, Ελβετος χρυσος Ολυμπιονικης στην Ατλαντα προ 12ετιας στην ποδηλασια ηταν ντοπε...Αν κανουν ερευνα DNA μπορει και ο Λουης να ηταν...(για να μην παμε στην αρχαιοτητα)
  Η ουσια ειναι ποσα ενας λαος ειναι ετοιμος να ανεχθει απο την (αθλητικη) ηγεσια προκειμενου να εχει διακρισεις...Σε καποιες χωρες πολλα σε αλλες ελαχιστα. Στα δε ολοκληρωτικα καθεστωτα δεν τους ρωτανε καν...

 28. ολύμπιος avatar
  ολύμπιος 08/08/2008 16:02:33

  πώλ φερχόφεν, μαύρο βιβλίο, καζάνι με σκατά στο κεφάλι, θάνου, μπκακογιάνναινα,

  λέξεις κλειδιά στην τωρινή ελλάδα

 29. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 08/08/2008 16:11:32

  Πάντως, κοιτάζοντας τώρα την παρουσία της τελετής έναρξής, δίνουν κάπως την εντύπωση ότι στον σχεδιασμό παρενέβη και το «psychological warfare division» του MPSSC

 30. Αθ. Κλάρας avatar
  Αθ. Κλάρας 08/08/2008 16:37:42

  Γνωρίζετε πόσο αξίζει μία φωτογραφία ενός αρχηγού κράτους δίπλα σε έναν Ολυμπιονίκη ?
  Η ίδια η πολιτεία στηρίζει την ντόπα και εάν πιαστεί στα πράσα εύκολα βρίσκει έναν αποδιοπομπαίο τράγο, όπως συνέβη με τον Ιακώβου. Η Θάνου, ο Κεντέρης και τόσοι άλλοι σίγουρα γνώριζαν τι ‘έπιναν’ και δεν είναι άμοιροι ευθυνών.
  Το να λέμε αφού οι άλλοι ‘πίνουν’ γιατί να μην δικαιούμαστε να ‘πίνουμε’ και εμείς, ή να υποστηρίζουμε ότι η WADA είναι επιλεκτική στις εφόδους της για να μας εξαφανίσει από το παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα, σίγουρα δεν μας τιμά, αυτά είναι παιδικά επιχειρήματα.
  Γεγονός είναι ότι υπάρχει μία ολόκληρη βιομηχανία αναβολικών που δρα ανενόχλητα και κερδίζει υπέρογκα ποσά σε βάρος της υγείας των αθλητών, με απώτερο στόχο μια ( ντοπαρισμένη )εθνική υπερηφάνεια.

 31. ο νοών....νοείτω avatar
  ο νοών....νοείτω 08/08/2008 16:42:19

  Επειδή λοιπόν δεν πιάστηκαν "ντοπέ" οι αθλητές μας δεν έχει δικαίωμα η ΔΟΕ να τους τιμωρήσει.
  Επειδή δεν εμφανίσηκαν για έλεγχο τιμωρήθηκαν με δύο χρόνια αποκλεισμό.
  Αφού δεν ήτανε ντοπέ γιατί δεν εμφανίστηκαν;
  Αφού δέχτηκαν την τιμωρία συνομολόγησαν ότι έφταιγαν στο μέτρο της μη εμφάνισης.
  Η συνδιαλλαγη βρωμάει.

  Όσον αφορά την άποψη που λέει ότι η Θάνου είναι αθλήτρια και προσπαθεί να αποδείξει κάτι (τι;)
  ας ζήτήσει πρώτα μία ειλικρινή συγγνώμη από όλους εμάς που παρασυρθήκαμε και ζητωκραυγάζαμε ωσάν παιδάκια στις επιτυχίες της, και μας αποζημίωσε με ένα εκθαμβωτικό σε λάμψη χαστούκι που δεχτήκαμε από τα τερτίπια της το 2004, και εμείς ως μεγαλόψυχοι θα τη συγχωρήσουμε.

  Αλλά σαν αθλήτρια δεν θα την συνυπολογίζουμε πλέον.

  Γιατί μπορεί να έτρεχε σαν τον άνεμο, αλλά σαν τον άνεμο έτρεχε και τρέχει η αλλαζονεία της και η απαίτησή της να την δεχτούμε ξανά ωσάν να μην συνέβη τίποτα.

  Κα Θάνου την επόμενη φορά που θα θελήσετετε να παραστήσετε την αδικημένη, σας ζητώ να μην επικαλεστείτε την αγάπη και την στήριξη του Έλληνα πολίτη.

  ΥΓ. Για όποιον ενδιαφέρει στην αθλητική εφημερίδα Φίλαθλος, αρθρογραφεί εδώ και 8 χρόνια (δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το 8), ο Ντόπερμαν που ασχολείται μόνο με το ντόμπινγκ. Διαβάστε τον έστω και μία φορά, και είμαι σίγουρος ότι δεν θα ξαναασχοληθείτε με το θέμα.

 32. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 08/08/2008 17:16:14

  "Τα είδα με όλα"!!!

  ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ


  Δημοκράτες οι Κινέζοι, παίδες! Τον Γλύξμπουργκ με την κυρία του είχαν γκρο-πλαν, όταν πέρναγε η ελληνική ομάδα!?! Ο δημοκρατικότατος, δε, Κωστάλας και η αγωνίστρια της βούρτσας Μυτηλιναίου, εκπροσωπόντας επάξια την "χουντική" ρουσοπουλο-καραμανλική ΝΕΤ, άχνα! γαγργάρα!! μώκο!!! Με τι απασχολιόταν εκείνη την ώρα "ο στόμας" τους, άραγες; Ρε, τι γίνεται! Promotion τού Γλύξμπουργκ από την ...κομμουνιστική Κίνα!Βασιλευόμενος Κομμουνισμός!

  Παρεμπιπτόντως, αν ο σημαιοφόρος μας ήταν Έλληνας, εγώ είμαι ...Αμπχάζιος. Ρε! θα μας τρελάνουν τούτοι δω, πριν μας εξαερώσουν~~~ ~~~

  Καλά, χάθηκε ένα παιδί, πχ, από την εθνική Μπάσκετ; Μια απ' αυτές τις κούκλες του πόλο; Τον ...Μπουμπλή της πάλης βρήκαν να κάνουν σημαιοφόρο; Είναι δυνατόν ο σημαιοφόρος της Ελλάδας να μην μιλάει ...ελληνικά; Συμπαθέστατο το παλληκάρι, προφανώς, φιλέλληνας και αθληταράς, αλλά όχι, ρε, παιδάκι μου, και ...μογγολικής καταγωγής η ελληνική φυλή! Ποιος τα σκέφτεται όλα αυτά τα σουρεαλιστικά, άραγε; Ο ...Λουδοβίκος των Κατωγείων;

 33. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 08/08/2008 17:17:44

  "Ο νοών...νοείτω" ο Γαλούπης όμως επισημαίνει σταθερά επίσης, πως οποιοσδήποτε ζητωκραυγάζει σαν παιδάκι επιτυχία σύγχρονου Ολυμπιονίκη, αποτελεί μέρος του καρκίνου

 34. Νἰκος avatar
  Νἰκος 08/08/2008 17:28:44

  Νηπιε Γεροντα,
  ο επι κεφαλης (μογγολος) ειναι στα πλαισια του πολυπολιτισμου. Ολοιοι ιδιοι (Αμερικανοι) δεν ειμαστε;

 35. Καραολύμπιος avatar
  Καραολύμπιος 08/08/2008 17:29:35

  Λαμπράκης - Μπόμπολας - Τεγόπουλος - Αλαφούζος πέρασαν από αντιντόπινγκ τον Κεντέρη και τη Θάνου και τους έβγαλαν θετικούς. Ευχαριστούμε ευεργέτες που εκΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ τον Ελληνικό και παγκόσμιο αθλητισμό. Συγχαρητήρια και σε όλους αυτούς τους Ελληνάρες που πονούν πραγματικά τον τόπο και δεν επιτρέπουν στη Θάνου να τον εκπροσωπεί. Χορέψτε Ελληνάρες. Σας βαρούν το ντέφι οι δημιουργοί α λα κάρτ συνειδήσεων. Όχι στη συνωμοσία του Τριανταφυλλόπουλου, του κουμπάρου Τρωκτικού, της γκόμενας Ολυμπία.γρ, φάκτορΧ, των νεφελίμ, σεραφείμ κλπ κλπ

 36. Tzέρυ Λουις avatar
  Tzέρυ Λουις 08/08/2008 17:55:43

  Ντροπή σου να υπερασπίζεσαι τη Θάνου, που κανονικά θάπρεπε να είε δικαστεί για το ψευτοατύχημα, ντροπή σου να υπερασπίζεσαι τη φασιστική Κίνα.

 37. Jiovani avatar
  Jiovani 08/08/2008 17:58:20

  Ώστε λοιπόν η Θάνου και ο Κεντέρης έπεσαν θύματα των μεγάλων σκοτεινών συμφερόντων και τώρα η Θάνου προσπαθεί να κάνει μιά καινούρια αρχή, αλλά τα σκοτεινά συμφέροντα για κάποιους -σκοτεινούς και φυσικά αδιευκρίνιστους λόγους- δεν θέλουν να ... σκίσει στους αγώνες. Σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν μερικοί - μερικοί, γιατί με τέτοια επιχειρήματα...

  ΥΓ Τα καραγκιοζιλίκια τα έκαναν για να σώσουν τα προνόμιά τους. Μπορεί να τα έσωσαν, αλλά ξεφτυλίστηκαν. Το κάθετί έχει και το κόστος του.

 38. ο νοών....νοείτω avatar
  ο νοών....νοείτω 08/08/2008 18:05:29

  @Ξένε Δάκτυλε,
  Συμφωνώ και επαυξάνω, απλά το σχόλιο ήταν σε δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο γιατί περιλαμβάνει την πλειονότητα των Ελλήνων που από τη μία ηθελημένα αγνοούν την πραγματικότητα, και από την άλλη αναζητούν σε τέτοια γεγονότα, (Ολυμπικά μετάλλια, πρωτιές σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα κ.λ.π), την χαμένη αξιοπρέπειά και εθνική τους υπερηφάνεια.
  Τι κρίμα!!!

  Η υποσημείωση ουσιαστικά ανεδείκνυε το ειρωνικόν του πράγματος.
  Σε κάθε περίπτωση πολύ σωστή η επισήμανσή σου.

 39. ο νοών....νοείτω avatar
  ο νοών....νοείτω 08/08/2008 18:18:51

  @καραολύμπιε,
  Δικαίωμά σου να υπερασπίζεσαι όποιον σε έχει πείσει, ή όποιον νομίζεις ότι αδικείται.
  Εάν για σένα η κριτική απέναντι σε Θάνου και Κεντέρη σημαίνει ότι χορεύουμε στο ντέφι των δημιουργών....τότε να σωπάσουμε για να ακούγονται μόνο οι πραγματικοί γνώστες και συνειδητοποιημένοι.
  Μίλα λοιπόν αποκάλυψε τα σχέδιά τους και κάνε μας να ζητήσουμε συγγνώμη απο αυτούς που αδικήσαμε.
  Μέχρι τότε θα ήθελα να επισημάνω ότι υπάρχουν σοβαρότερα θέματα που χρειάζεται να υπερσπιστούμε σε σχέση με το παρόν θεμα.

 40. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 08/08/2008 18:34:44

  Ξενος Δακτυλος

  Σωστος! Γαλουπης και Μπαζινας ειναι οι απολυτοι γνωστες του αντικειμενου,και ηθικοι Ανθρωποι. Αρα
  για να μην ζητανε το κεφαλι της Θανου κατι θα ξερουν...

  Ενδεχομενως την τιμωρια των 2 πιο γνωστων πρωταθλητων μας(Κεντερης Θανου) την ανταλλαξουμε με αλλα *βρωμικα* μεταλλια με το σκεπτικο οτι η ΔΟΕ επιασε μεγαλα ψαρια. Η Φλορανς Γκριφιθ Τζοινερ πεθανε,αλλοι εχουν παραμορφωθει,προχθες πιασθηκε η ρωσσιδα πρωταθλητρια των 1500μ εχοντας ανταλλαξει τα ουρα της με αλλη πρωταθλητρια!!!

  Τι ψαχνουμε να βρουμε, ας χαρουμε τους Αγωνες και μακαριοι οι πτωχοι το πνευμα...

  Αλλοιως, ολοι βουρ στην Σχολη Σταυρακου να μαθουμε υποκριτικη!!!!!

 41. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 08/08/2008 18:35:49

  Ούτε σκοτεινοί, ούτε αδιευκρίνιστοι οι λόγοι, τους εξηγήσαμε. Δεν πας έτσι να κάνεις τέτοια σκηνικά για τα where-abouts αθλητών διοργανώτριας χώρας, ήταν ξεκάθαρο τι έγινε. Όσο απομυθοποιημένα κι αν ειναι τα μετάλλια, τα ρεκόρ και η ιδέα της «εθνικής υπερηφάνειας», δεν μπορείς να μιλάς έτσι για προνόμια και υλικά αγαθά που κάποιοι άνθρωποι κερδίζουν με απίστευτα σκληρή προπόνηση και σοβαρότατες παραχωρήσεις στη βιοχημική τους ακεραιότητα. Το ότι το κάνουν ενσυνείδητα, δίνει στην συναλλαγή ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα από πλευράς τους. Αν θέλεις να κράξεις κάποιους «κακώς έχοντες», υπάρχουν τόσοι και τόσοι άλλοι χειρότεροι. Τους Ολυμπιονίκες, απλά δεν τους επικροτούμε

 42. Καραολύμπιος avatar
  Καραολύμπιος 08/08/2008 19:17:53

  Νοών, το μόνο σκοτεινό σε αυτό τον τόπο / πλανήτη είναι οι τσέπες των πολυεθνικών και τοπικών παραρτημάτων τους. Και δε χρειάζεται συνωμοσιολογία για να το παραδεχτούμε. Τα αλογάκια τύπου Λιούις και Γκρίφιθ παράγουν τόσα, που είναι καταστροφή να βγαίνουν Κεντέρηδες και Θάνου και να χαλάνε την πιάτσα (ΟΠΩΣ και αν βγαίνουν). Αν εσύ πιστεύεις πως Λαμπράκης, Μπόμπολας κλπ κάνουν λειτούργημα, τότε πάσο. Ας επιστρέψουν όμως πρώτα τις υπερτιμολογήσεις (Χ7) των δημοσίων έργων αν έχουν την καλοσύνη.

 43. ο νοών....νοείτω avatar
  ο νοών....νοείτω 08/08/2008 19:26:01

  @καραολύμπε,
  Σύμφωνοι, αλλά μακριά από εμένα ταυτοσημία με Λαμπράκης,Μπόμπολας, Τεγόπουλος... και οι παραφυάδες τους. Αν λάθος κατάλαβες μπορεί να φταίω και εγώ.
  Αν αυτοί κάνουν λειτούργημα εγώ ετοιμάζομαι αύριο για να περπατήσω στον Άρη.

 44. ο νοών....νοείτω avatar
  ο νοών....νοείτω 08/08/2008 19:34:32

  @Ξένε Δάκτυλε,
  Το γεγονός ότι, "για προνόμια και υλικά αγαθά που κάποιοι άνθρωποι κερδίζουν με απίστευτα σκληρή προπόνηση και σοβαρότατες παραχωρήσεις στη βιοχημική τους ακεραιότητα...."
  δεν τους απαλλάσει από το δηλητήριο που βάζουν μέσα τους εν γνώσει τους και εν γνώσει του ότι γίνονται πρότυπα σε παιδάκια αλλά και σε "μεγάλους..".

  Σκοπός δεν είναι να κράξουμε αυτούς ενώ όπως πολύ σωστά λες υπάρχουν ένα σωρό άλλοι.
  Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μέινουν στο απυρόβλητο.
  Άλλωστε ο καθένας μας κρίνεται από τη στιγμή που αποφασίζει να εκτεθεί.

 45. ο νοών....νοείτω avatar
  ο νοών....νοείτω 08/08/2008 20:03:53

  Δυστυχώς και άλλος αθλητής βρέθηκε θετικός στο πρώτο δείγμα.
  Το δάσος αποκαλύπτεται. Το δέντρο ορθώνεται.

 46. Jiovani avatar
  Jiovani 09/08/2008 10:47:51

  Εμένα πάντως καθόλου δε μου άρεσε η προσπάθεια αβανταρίσματος της Θάνου, ως σύμβολο και ανάκτησης σεβασμού που δεν της ανήκει. Δεν θεωρώ αποδεκτό σύμβολο βιοχημικά πρεζόνια, είναι δικαίωμά μου και το είπα. Με ενόχλησε όμως η επίθεση που με χαρακτηρίζει "Ελληνάρα" έστω και συλλήβδην μαζί με τους πολλούς άλλους που είχαν την ίδια ή παραπλήσια γνώμη και η προσπάθεια να μας βάλει δίπλα στο Λαμπράκη κλπ σε μιά συνωμοσία, που μάλλον είναι ευφάνταστο εύρημα και φυσικά από πουθενά δεν προέκυψε.
  Είμαι παλιός αθλητής, τον καιρό που δεν παίρναμε σκονάκια κι ας πατώναμε, αλλά οι αθλητές ήταν γήινοι άνθρωποι και μπορούσαν να σταματήσουν τον αθλητισμό όταν αυτοί ήθελαν και όχι όταν η ντόπα απειλούσε τη ζωή τους. Δεν με εκπλήσσει που κάθε μέρα σκάει και ένα νέο κρούσμα ντόπιγκ, ούτε θα διαμαρτυρηθώ επειδή αφορά έλληνα [τότε θα ήμουν ίσως ελληνάρας] και φυσικά δεν αναζητώ κάποια σκοτεινή διεθνή συνωμοσία πίσω από όλα αυτά για να αποστασιοποιηθώ. Δεν προσκυνώ ψεύτικα είδωλα και χάρτινους ολυμπιονίκες. Θεωρώ ότι κάνουν αθέμητο ανταγωνισμό σε όσους είναι ή προσπαθούν να παραμείνουν σωστοί. Φυσικά δε με συγκινούν οι γελοίες φανφάρες και τα χολυγουντιανά υπερθεάματα και αν η Κίνα πιστεύει ότι μέσω αυτών θα βελτιώσει τη διεθνή εικόνα της, πρόβλημά της. Κάποια στιγμή η μπόχα θα ξεχειλίσει τόσο πολύ που όλα αυτά τα "αποσμητικά" δε θα μπορούν να την κρύψουν, ίσως τότε κάτι μπορεί να γίνει...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.