Σαμαράς: Nα αντλήσουμε διδάγματα ενότητας και συστράτευσης
27/10/2014 14:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: Nα αντλήσουμε διδάγματα ενότητας και συστράτευσης

«Το έπος του ’40, που καταγράφηκε στις πιο λαμπρές σελίδες της νεότερης ιστορίας μας, εμπνέει και διδάσκει. Δίνει σε όλους μας, τη δυνατότητα να αντλήσουμε διδάγματα ενότητας και συστράτευσης στην τελευταία μάχη για την έξοδο της Πατρίδας μας από τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση της μεταπολεμικής ιστορίας μας», επισημάνει ο Α. Σαμαράς στο μήνυμά του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Παράλληλα τονίζει ότι «οι Έλληνες τιμούμε στις 28 Οκτωβρίου εκείνους τους ήρωες που δεν δίστασαν να προσφέρουν, ακόμη και τη ζωή τους, για την Ελευθερία, τη Δημοκρατία και την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια. Εκείνους που αγωνίστηκαν κατά του φασισμού και του ναζισμού, αφήνοντας σε όλους μας ακατάλυτες παρακαταθήκες. Εκείνους που έκαναν τον Ελεύθερο Κόσμο να μιλά για το μεγαλείο και την προσφορά της Ελλάδας στους κοινούς αγώνες. Προχωρούμε τώρα, με πίστη στην Πατρίδα μας και εμπιστοσύνη στους Έλληνες, με στέρεα και σίγουρα βήματα, να πετύχουμε την ανάταξη της οικονομίας και την ανάταση της κοινωνίας μας.»

«Οι θυσίες που έγιναν από όλους αποδίδουν, ήδη, απτά αποτελέσματα. Η αρχή έγινε και κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει. Η νίκη στην αδυσώπητη αυτή σύγκρουση θα είναι για όλους τους Έλληνες. Γιατί όλοι οι Έλληνες θα μπορούμε πια να πορευτούμε σε νέους δρόμους προοπτικής και ελπίδας», καταλήγει ο κ. Σαμαράς.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σπαθάριος avatar
    Σπαθάριος 27/10/2014 17:57:54

    Μήπως θα έπρεπε να αντλήσουμε και διδάγματα για την αντιμετώπιση των Τουρκικών προκλήσεων σε Κύπρο και Αιγαίο; Και τότε υπήρχαν οικονομικά προβλήματα αλλα δεν αντιμετώπισαν την άμυνα λογιστικά. Δεν αποκτήθηκαν ισόποσα μέσα με του αντίπαλου που προκαλουσε τοτε αλλά οσα χρειάζονταν για να γράψουν σελίδες δοξας και όχι σελιδες κλάψας σε διεθνείς οργανισμούς. Και βέβαια δεν λειτούργησαν με λογική αλλα με γνώμονα την εθνική αξιοπρέπεια. Θα τους αντιγράψουμε ή θα αρκεστούμε σε ανακοινώσεις;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.