#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/12/2010 16:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς προς Γιούνκερ: Μόνο με ανάπτυξη η έξοδος από την κρίσηΤην άποψη ότι τα μέτρα λιτότητας δεν πρέπει να είναι παρατεταμένα, προκειμένου να υπάρξει αναπτυξιακή προοπτική, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλες τις χώρες της ΕΕ, εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς στον επικεφαλής του Eurogroup και πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε κατ' ιδίαν συνάντηση που είχαν σήμερα στις Βρυξέλλες, λίγο πριν την έναρξη της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Στην πενηντάλεπτη συνάντηση που είχαν οι δύο πολιτικοί άνδρες, ο κ. Σαμαράς ενημέρωσε τον κ. Γιούνκερ για την κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας, τονίζοντας την ανάγκη κοινωνικής συνοχής, η οποία, όπως είπε, έχει διαταραχθεί από τα αυστηρά μέτρα λιτότητας που εφαρμόζονται στη χώρα.

Εξάλλου, ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την αντίθεσή του με την "κατά περίπτωση" συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στο μόνιμο μηχανισμό σταθερότητας της ευρωζώνης, όπως αποφασίστηκε στις 28 Νοεμβρίου από τους υπουργούς Οικονομικών, λέγοντας ότι τα προβλήματα της ευρωζώνης είναι προτιμότερο να λύνονται εντός της ΕΕ. Σε γενικές γραμμές, ο κ. Σαμαράς δήλωσε σύμφωνος με τις μεταρρυθμίσεις που προωθούνται στην Ευρώπη, σημειώνοντας ωστόσο ότι η Ελλάδα πρέπει να δρα, αναλόγως, σε περίπτωση που οι μεταρρυθμίσεις αυτές δυσχεραίνουν τη θέση της στις διεθνείς αγορές.

Τέλος, ο κ. Σαμαράς τάχθηκε υπέρ της έκδοσης ευρωομολόγων, επιδοκιμάζοντας την άποψη που εξέφρασε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, περί χρηματοδότησης μεγάλων έργων υποδομής στην ΕΕ, μέσω ενός είδους ευρωομολόγων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. η Dimi avatar
  η Dimi 16/12/2010 17:35:15

  Ελληνική Κρίση - Goldman Sachs και Deutsche Bank

  EIMAΣΤΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ TΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ;
  Τι Σημαίνει Αυτό;
  Πως μπορεί να είναι αυτό δυνατόν;

  Mήπως υπερβάλλουμε;
  Mήπως υποφέρουμε από σενάρια συνωμοσιολογίας;
  Yπάρχει μήπως ένας απλός τρόπος
  Ν’αποδείξουμε ότι δεν είμαστε;

  Nαι!

  Oλα άρχισαν την εποχή του Ναπολέοντα.. Κι ακόμα νωρίτερα..

  ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ
  ΑΙΓΥΠΤΟΣ
  ΕΛΛΑΔΑ
  ΡΩΜΗ

  Τα πάντα είχαν κι έχουν να κάνουν με την ΙΣΧΥ!

  Οι πρώτες Τράπεζες που δημιουργήθηκαν, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν
  τις απώλειες, τις οποίες οι χώρες τους είχαν υποστεί από τους πολέμους.

  Ναι! Ετσι προέκυψαν και οι Rothschilds, οι οποίοι κυβερνούν την Αγγλία, σήμερα. Αυτό συνέβη πριν πολλά χρόνια, την εποχή του Ναπολέοντα. Κι αυτό, συνεχίζεται, μέχρι σήμερα.

  Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος
  Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος
  Πόλεμοι .. Πόλεμοι .. Πόλεμοι ..

  Πόλεμοι, γιά τη δημιουργία Χρήματος!
  Πόλεμοι, γιά την απόκτηση του Χρήματος!
  Πόλεμοι Απο-Πληθυσμού, ως λύση του Υπερ-Πληθυσμού
  Πόλεμοι γιά Δουλικούς Οικονομικούς Εγκλωβισμούς

  ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ!

  Εκεί λοιπόν, όπου οι πόλεμοι Δεν είναι αμιγώς κερδοφόροι, γίνεται στροφή, στις παλαιές και δοκιμασμένες μεθόδους, δηλαδή στους,

  ΔΟΥΛΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ, ΜΕΣΩ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΩΝ ΧΡΕΩΝ!!

  ΤΕΡΑΣΤΙA ΧΡΕH, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΚΡΑΤΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν’ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!!

  Τα Πράγματα Είναι Απλά.
  Δεν πρόκειται γιά κάποιο περίπλοκο Σύστημα.

  Ας εξηγήσουμε λοιπόν, με απλά λόγια, τι ακριβώς συνέβη στην Ελλάδα.

  Το κρίσιμο «Εργαλείο» στο παιγνίδι κατά της Ελλάδας, είναι ένα πολύ πρόσφατο Οικονομικό Προϊόν. Είναι το νέο, μικρό, παιγνίδι τους και ονομάζεται CDS (Credit Default Swaps).

  Δηλαδή, πρόκειται γιά συμφωνηθέντα «Ασφάλιστρα Κινδύνου», σε περίπτωση ΜΗ αποπληρωμής του Χρέους, λόγω χρεοκοπίας της Χώρας-Δανειολήπτη (Ελλάδα).

  Δηλαδή, η ΤΡΑΠΕΖΑ (Goldman Sachs), με την αγορά Eλληνικών Ομολόγων (Greek State Bonds) ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ το ποσό που έδωσε στην ΑΛΛΗ Τράπεζα (Deutche Bank), η οποία είναι υποχρεωμένη να της δώσει αυτή τα χρήματα της, σε περίπτωση χρεωκοπίας του Κράτους-Δανειολήπτη (Ελλάδα). Οταν δηλαδή, το Κράτος αυτό, αδυνατεί είτε την εμπρόθεσμη εξόφληση των Ομολόγων του όταν αυτά λήξουν να έχει κάνει, είτε στο ενδιάμεσο, τους Τόκους να έχει πληρώσει.

  Εξυπακούεται, βεβαίως, όσο πιό επισφαλής η οικονομική κατάσταση μιάς Χώρας, τόσο υψηλότερα τα απαιτούμενα από τη ΤΡΑΠΕΖΑ «Ασφάλιστρα Κινδύνου», γιά τη διασφάλιση του Χρέους..

  Σοκαριστικό στοιχείο είναι ότι μόνο Τρεις Τράπεζες Γίγαντες: οι Γερμανικές Deutche Bank και Gοldman Sachs καθώς και η Αμερικανική J.P. Morgan/CHASE (David Rochefeller!!), είναι αυτές, οι οποίες ελέγχουν το 75%! της Παγκόσμιας Αγοράς των CDS.

  TI ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

  Στα μέσα Ιανουαρίου 2010, και 10 ημέρες ΠΡΙΝ η Ελλάδα βρει Αγοραστές γιά το 5ετές Κρατικό Ομόλογό της, η Deutche Bank, εκδίδει Εκθεση-Φωτιά, με την οποία Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κατάρρευσης της Ελληνικής Οικονομίας.

  ΑΜΕΣΩΣ, ΜΕΤΑ:

  To Tμήμα CDS της Γερμανικής Deutche Bank, κινητοποιείται! Και απαιτεί υψηλότερα «Ασφάλιστρα Κινδύνου» γιά το Ελληνικό Χρέος, εφόσον, λέει, η Ελληνική Οικονομία ευρίσκεται σε κατάσταση Υψηλού Κινδύνου, σύμφωνα με Μελέτες, τις οποίες συνέταξε η ίδια η Τράπεζα, δηλαδή, η.. Γερμανική Deutche Bank.

  Τα Διεθνή ΜΜΕ, ως «παπαγαλάκια» των κερδοσκόπων κραυγάζουν ότι η Ελληνική Οικονομία, καταρρέει. Με το απληροφόρητο κοινό να τρομοκρατείται. Kαι με τους «Γνώστες Ειδικούς», να έχουν πάρει το μήνυμα ότι, Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, οδεύει ολοταχώς και κατ’ευθείαν προς το «Οικονομικό Γδάρσιμο» (Economic Chafing)...

  Και τότε, η ίδια Γερμανική Deutche Bank, μαζί με τη Γερμανική Goldman Sachs, αναλαμβάνουν τη ΠΩΛΗΣΗ των Ελληνικών Ομολόγων! Προωθόντας τα, σε «Επίδοξους Αγοραστές» (Prospective Buyers)! Δηλαδή, στους ίδιους καλλιεργητές του κλίματος πανικού και απαξίας της Ελληνικής Οικονομίας, ώστε να διευκολυνθούν, οι κερδοσκοπικές τους επιθέσεις κατά της Ελλάδας!..

  ΟΜΩΣ, ΕΔΩ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ.

  ΕΔΩ, ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ!

  Η Ελληνική κυβέρνηση όπως και άλλες κυβερνήσεις, εξ αντικειμένου πλέον, υποχρεούνται να προστρέξουν στις Τράπεζες αυτές. Οι οποίες Τράπεζες, ελέγχουν την αγορά των CDS και οι οποίες, υπονομεύουν την Ελλάδα. Ενώ, ταυτόχρονα, εισπράττουν παχυλές προμήθειες από τα χρυσοφόρα Ελληνικά Ομόλογα!!!

  Τα οποία Ελληνικά Ομόλογα, οι πελάτες των Τραπεζών αυτών, αγοράζουν σαν τρελλοί με 6.2% επιτόκιο, πιστεύοντας στη πολύ καλά στημένη παραμυθία, περί επαπειλούμενης «Ελληνικής Χρεωκοπίας»..

  Τώρα στήνουν το νέο σκηνικό, γιά το νέο γύρο του δανείου ΔΝΤ, και τα νέα πλούσια «Βραβεία τους», τα οποία αυτό συνεπάγεται, βεβαίως..

  ~ΕuropeanHeart2010: Greek Crisis – Goldman Sachs και Deutsche Bank


  «CDS: A swap designed to transfer the credit exposure of fixed income products between parties.

  The Βuyer of a credit swap receives credit protection, whereas the Seller of the Swap Guarantees the credit worthiness of the product.

  BY DOING THIS, THE RISK OF DEFAULT IS TRANSFERRED FROM THE HOLDER OF THE FIXED INCOME SECURITY TO THE SELLER OF THE SWAP! ~Investopedia


  ΔΕΝ Ξεχνάμε να Θυμόμαστε ότι:

  O Mineiko-Chant Bilderberg, έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα
  O Mineiko-Chant Bilderberg, είναι ο πρωθυπουργός των:
  [1+1+1 (επιμήκυνση) + 22 (σουλτάνος)] = 25 Μνημoσύνων της Ελληνικής
  Κυριαρχίας και Τσέπης. Σε μόλις 14 μήνες και 12 ημέρες, μέχρι σήμερα.

  Ο Μineiko-Chant-Bilderberg, είναι ο προοδευτικός της «Κατ’Οίκον Xαύνας».
  Ο Μineiko-Chant-Bilderberg, ειναι ο ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ Απατρις, Μισέλληνας,
  και ελέω Mineiko δυνάστης αυτόκλητος μεγαλοτσιφλικάς, o οποιός εκχωρεί
  Ελληνικό Ουρανό, Γη και Θάλασσα κι απεμπολεί Κυρίαρχα Εθνικά Δικαιώματα, γιά να κοιμάται ήσυχος, λέει.

  ΔΕΝ Ξεχνάμε να Θυμόμαστε ότι ο πρόδρομός του:

  Ο κ. «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τις Η.Π.Α. για τα Ιμια!»
  Ο «εκσυγχρονιστής» και κατάρα της δήθεν ισχυρής Ελλάδας.
  Ο πρωθυπουργός του ΑΓΟΥΣ του Χρηματιστηρίου και «Χ.Α. η Μητέρα Ολων των Σκανδάλων» (1999-2000).
  Ο λογιστής και διαφημιστής κι εγγυτής του Χρηματιστηρίου και της αλγεινής ιδέας περί συστάσεως «Υπουργείου του Χρηματιστηρίου».
  Ο ηθικός αυτουργός αυτοκτονιών και διάλυσης οικογενειών, λόγω της Χρηματιστηριακής ΦΟΥΣΚΑΣ.
  Ο πρωθυπουργός του Colpo Grosso δημιουργικής λογιστικής και εισόδου της χωρίς εχέγγυα Ελλάδας, στην ΟΝΕ.
  Ο κ. Ααρών Μορδεχάϊ-Αβούρης-Σημίτης, ο βασικός παράγοντας μαζί με τον
  κ. Λουκά Παπαδήμο, πρώην Διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος και πρώην επικεφαλής οικονομολόγο της Federal Reserve Bank of Boston, στη διαμεσολάβηση της συμφωνίας με Goldman Sachs, γιά τα Credit Default Swaps (CDS).

  Με τα οποία CDS, η μεν Goldman Sachs Θησαύρισε. Η δε, 5000χρονη Πατρίδα της Ευρώπης Ελλάδα, έγινε η επαίτης, η διεθνής χλεύη, το μαύρο πρόβατο, ΚΑΙ, πύλη της οικονομικής χούντας ΔΝΤ, ΚΑΙ, πύλη ανεξέλεγκτης εισόδου ΛΑΘΡΟ-αλλοδαπών-αλλοθρήσκων της Ε.Ε. ΚΑΙ, απείρων άλλων, πρωτόγνωρων αλγεινών.

  Ο κ. «πρέπει να ικανοποιήσουμε ικανοποιητικά. Το ΠΑΣΟΚ είναι δώ, δυνωμένο, ενατό».

  Η φωτιά και το τσεκούρι γιά τους προσκυνημένους, όπως προέτρεπε ο Ελευθερωτής του Γένους Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, δεν φαίνεται να είναι αρκετά, γιά να ξεπλυθει το ΑΓΟΣ!!! που προκάλεσαν και συνεχίζουν ακάθεκτοι κι ατιμώρητοι να προκαλούν στην Ελλάδα, οι Εθνοκτόνοι αχυράνθρωποι, νεοταξίτες φασίστες νεοναζί μαφιοκράτες του πρασινο-σοβιέτ.

  • Kostas D avatar
   Kostas D @ η Dimi 16/12/2010 22:13:52

   ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ!!!! ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Kostas D 16/12/2010 23:42:09

    Kostas D., Θερμά Ευχαριστώ!

    Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ Εκ των Εσω, σε 14 μήνες και 12 ημέρες (μέχρι σήμερα), Τιτανικού Mineiko-Chant-Bilderberg.

    329% σε 1 Χρόνο! η Εφιαλτική Αύξηση των ΛΑΘΡΟ-Μουσουλμάνων/Εποικιστών στην Ελλάδα http://bit.ly/feQQOm

    10,000 (Δέκα Χιλιάδες) τον ΜΗΝΑ! αυξάνονται οι ΛΑΘΡΟ-αλλοδαποί-αλλόθρησκοι στην Ελλάδα. Ποιος πληρώνει τα 10,000 Ευρώ για τον καθένα για να εισβάλλει εδώ;

    Η νεοταξική μαφιοκρατία στην Ελλάδα, κατήργησε συρματοπλέγματα και νάρκες στον Εβρο.

    Οι Ελληνες εγκαταλείπουμε τον ψυχοφθόρο καναπέ της ηττοπαθητικής αδράνειας. Γινόμαστε Ενεργοί Πολίτες.

    Ενημερωνόμαστε. Συνεργαζόμαστε. Διαδίδουμε στοιχειοθετημένη γνώση. Αφυπνίζουμε τους συνΕλληνες.

    Γινόμαστε Συν-Υπεύθυνοι της Mεγάλης ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, γιά την επιστροφή της Ελλάδας μας, στους Ελληνες.

    «Λίθος κυλινδόμενος το φύκος ου ποιεί!»
    Πέτρα που κυλάει, δεν χορταριάζει.
    ~Αρχαίo Γνωμικό για τη Δράση

    • Kostas D avatar
     Kostas D @ η Dimi 17/12/2010 02:18:10

     Να 'σαι καλα Dimi!!
     Εχω τρελαθει να φωναζω σε ΟΛΟΥΣ....
     ( δες σχολια μου εδω
     http://www.antinews.gr/?p=75697
     http://www.antinews.gr/?p=76035 )

     και το Βασικο ειναι πως αν δεν ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΩΡΑ, θα ερχονται καθε λεπτο και αλλα δεινα, κι ετσι θα καθομαστε ωρες να γραφουμε.....να αναλυουμε....να σχολιαζουμε.. κι ετσι
     α) Αποπροσανατολιζομαστε απο το στοχο μας που ειναι να ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
     β) Αυτοι , οση ωρα γραφουμε, συνεχιζουν την καταστροφη της Ελλαδας..

     • η Dimi avatar
      η Dimi @ Kostas D 17/12/2010 16:04:30

      Πολλές και Καλές οι Συνέχειες στη προσπάθεια την Ιερή, Κώστα.

      Υπομονή, Επιμονή και συνεχής η Στοιχειοθετημένη Ενημέρωση.

      Επειδή, ο Σιωπών Εστί Συναινείν.

 2. perastikos avatar
  perastikos 16/12/2010 21:59:01

  Dimi,
  γιατί τα σχόλιά σου αυτά δεν τα προωθείς, εστω ανωνυμα, στην προεδρία της δημοκρατίας, όλους τους βουλευτές και οχι μόνο?

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ perastikos 16/12/2010 22:56:30

   Perastikos, Ευχαριστώ πολύ!

   Τα άρθρα και οι αναρτήσεις Αntinews, διαβάζονται με μεγάλη προσοχή από τη Προεδρία της Δημοκρατίας, τους Βουλευτές, τα Πολιτικά Κόμματα και πλήθος κόσμου εντός και εκτός Ελλάδος.

   Τις εκάστοτε γραπτές επικοινωνίες με τους κρατούντες, τις κάνω πάντα Επώνυμα και με το θάρρος της γνώμης. Και τις στέλνω "Συστημένα και Με Απόδειξη Παραλαβής", ώστε να έχω και εγώ Απόδειξη, με την υπογραφή και το πλήρες όνομα του/της Παραλήπτη, ο οποίος/α υποχρεούται ν' απαντήσει και πράξει σύμφωνα με το Νόμο.

 3. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 16/12/2010 22:52:38

  Ο Σαμαρας παραμενει ευρωπαιστης οπως παντα.

 4. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 17/12/2010 08:18:49

  Για τη Dimi:
  Όπως πάντα είσαι exceptional. Μακάρι να ήταν οι κοινωνία μας γεμάτη από αξίες, ήθος, κουλτούρα σαν τα δικά σου. Τα θερμά μου συγχαρητήρια.

 5. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 17/12/2010 08:19:19

  ...η κοινωνία μας

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ Νίκος Θ. 17/12/2010 15:52:44

   Nίκο, Μέσα από τη καρδιά μου, αμέτρητες Ευχαριστίες γιά τα πάντα ζεστά κι ενθαρρυντικά σου λόγια.

   Οι Ενεργοί Πολίτες, αυξάνονται σταθερά και καθημερινά. Γινόμαστε, ο καθένας με τις δυνάμεις του, μέρος της Μεγάλης Ανατροπής, γιά πάρουμε πίσω την Ελλάδα που ΜΑΣ ανήκει.

   «Όχι! Όχι! Ποτέ μην αναγνωρίσεις τα σύνορα του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα! Ν΄ αρνιέσαι ό,τι θωρούν τα μάτια σου! Να πεθαίνεις και να λες: Θάνατος δεν υπάρχει!» ~Νίκος Καζαντζάκης

 6. Tassos avatar
  Tassos 17/12/2010 12:23:18

  Ο μόνος πολιτικός που πραγματικά θέλει να ξεφορτωθεί το ΔΝΤ είναι ο Σαμαράς. Ο Παπανδρέας το έφερε, η κόρη του Δράκουλα θα ήθελε να το είχε φέρει αυτή, ενώ οι βρυκόλακες της αριστεράς το θέλουν για να εξαθλιώνεται ο κόσμος και να παίρνουν κανα ψηφαλάκι. Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Θα τα σταθμίσει όλα στην κάλπη και θα το ρίξει δαγκωτό στον Σαμαρά.

  • Enzo avatar
   Enzo @ Tassos 17/12/2010 14:15:17

   ναι , θα το ριξει δαγκωτο αλλα δεν μας ειπες τι ωρα ομως

   • Tassos avatar
    Tassos @ Enzo 17/12/2010 14:25:46

    Θα πρέπει να είναι φρικτό το συναίσθημα για σας να δείτε τον πρώτο μεταπολιτευτικά εκπρόσωπο της λαϊκής δεξιάς να ορκίζεται πρωθυπουργός. Και ο γέρος Καραμανλής ήταν, αλλά αυτός θα πάρει σκάλπ. Θα ξεφτιλίσει διαπλοκή, αριστερά, θα έρθει Αρμαγεδών για όσους έκαναν την Ελλάδα κακόμοιρη.

    • Enzo avatar
     Enzo @ Tassos 17/12/2010 14:48:31

     μεχρι τοτε σκεπασε μου λιγο την πλατη με το παπλωμα να ριξω κανα υπνακο..
     και btw τασσουλη 3 ωρες ημουνα στην σειρα με τον γεροντα πατερα μου για να βγαλουμε τον σαμαρα για αρχηγο.
     απλα χορτασαμε απο λογια. thats all.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.