Σαμαράς:Τώρα που η πατρίδα μας σηκώθηκε στα πόδια της, να μην κυλήσει ξανά
06/01/2015 13:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς:Τώρα που η πατρίδα μας σηκώθηκε στα πόδια της, να μην κυλήσει ξανά

Την ευχή η πατρίδα μας να συνεχίσει να στέκεται όρθια στα πόδια της, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την Καβάλα αμέσως μετά την κατάδυση του τιμίου σταυρού στο λιμάνι της Καβάλας.

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε υγεία σε όλους τους Έλληνες «και προκοπή στην πατρίδα μας τώρα που σηκώθηκε στα πόδια της να μην κυλήσει ξανά».

Ευχές για υγεία και φώτιση αλλά και συγχαρητήρια έδωσε ο πρωθυπουργός σε όλους τους κολυμβητές που αψηφώντας το τσουχτερό κρύο έπεσαν στη θάλασσα για να ανασύρουν το σταυρό. Ιδιαίτερα στον 35χρονο τυχερό Δημήτρη Γιαννικόπουλο, υπάλληλο του ΟΑΕΔ Καβάλας, που ανέσυρε το σταυρό ο κ. Σαμαράς του ευχήθηκε κάθε καλό στη ζωή του.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων που τέλεσε ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Προκόπιος στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καβάλας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 06/01/2015 13:41:49

  Ο Σαμαράς εκκλησιάστηκε και πήγε ορθά και στην ακολουθία του Αγιασμού και την ρίψη του Σταυρού στη θάλασσα. Τον Τσίπρα που δεν πάτησε το πόδι του στο ναό αλλά πήγε και πήρε και το περιστέρι να το πετάξει στον Αγιασμό, πόσος φαρισαϊσμός τον δέρνει; Κανονικά δεν έπρεπε να του δώσουν το περιστέρι αλλά η πολύ διπλωματία κάποιων θολώνει τα νερά. Ο Μητροπολίτης Πειραιά πάντως ήταν πιο πίσω παρακολουθώντας από απόσταση διαχωρίζοντας τη θέση του από το θέατρο του Τσίπρα...

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Γεώργιος Τ. 06/01/2015 14:10:16

   Πολύ σωστός! Αν τον ρωτήσει δε κάποιος τί συμβολίζει το περιστέρι που άφησε αυτή την ημέρα,τι θα πεί;...,μόνο την Περιστέρα ξέρει...

 2. η Dimi avatar
  η Dimi 06/01/2015 15:35:47

  Αλέξης Τσίπρας: Άθρησκος, Άθεος και Θεομπαίχτης.

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ η Dimi 06/01/2015 20:12:32

   Oι έξοχοι λόγοι του κορυφαίου εκπροσώπου της νεοελληνικής λογοτεχνίας και πάντα επίκαιρου Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη: «Ἄγγλος ἤ Γερμανός ἤ Γάλλος δύναται νά εἶναι κοσμοπολίτης ἤ ἀναρχικός ἤ ἄθεος ἤ ὁ,τιδήποτε. Ἔκαμε τό πατριωτικόν χρέος του, ἔκτισε μεγάλην πατρίδα. Τώρα εἶναι ἐλεύθερος νά ἐπαγγέλλεται, χάριν πολυτελείας, τήν ἀπιστίαν καί τήν ἀπαισιοδοξίαν. Ἀλλά Γραικύλος τῆς σήμερον ὅστις θέλει νά κάμει δημοσίᾳ τόν ἄθεον ἤ τόν κοσμοπολίτην, ὁμοιάζει μέ νάνον ἀνορθούμενον ἐπ’ ἄκρων ὀνύχων καί τανυόμενον νά φθάσει εἰς ὕψος καί φανεῖ καί αὐτός γίγας. Τό ἑλληνικόν ἔθνος, τό δοῦλον, ἀλλ’ οὐδέν ἧττον καί τό ἐλεύθερον, ἔχει καί θά ἔχει διά παντός ανάγκην τῆς θρησκείας του.» ••• “Σήμερα η Αγία μας Εκκλησία βιώνει μία αναγέννηση, η αθεΐα δεν είναι πλέον της μόδας, έχοντας σχεδόν περάσει στην παρανομία.” {Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιλαρίων, Μόσχα. ~Ρομφαία} ••• Aλέξης Τσίπρας: “ Όταν Μεγαλώσω Θα Τάζω Διορισμούς Καθηγητών Στον Αγιασμό” http://www.thestival.gr/media/k2/galleries/123034/tsipras.jpg

   • Ο Λούμπεν avatar
    Ο Λούμπεν @ η Dimi 06/01/2015 23:23:30

    Οι Άγγλοι, λέει, και οι άλλοι, έκτισαν πατρίδα και τώρα έχουν την πολυτέλεια να κάμουν τους άθεους και κοσμοπολίτες. Το ελληνικό έθνος θα έχει δια παντός ανάγκη την θρησκεία. Ασφαλώς δεν πρέπει να ήταν και πολύ αισιόδοξος ο Παπαδιαμάντης όσον αφορά τον στόχο να γίνει και η δική μας πατρίδα μεγάλη κάποτε.

 3. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 06/01/2015 23:34:51

  Πριν από καιρό σε ένα σχόλιο μου, είχα επισημάνει χάριν αστεϊσμού, ότι ο Τσίπρας αν γίνει περισσότερο ..φιλοορθόδοξος Χριστιανός και λιγότερο φιλολαθρομετανάστης, τότε θα πιάσει πάνω από 40%! Δεν μένει λοιπόν παρά να τον δούμε τις επόμενες ημέρες να κηρύξει τον πόλεμο, στους ανά την Ελλάδα παρεπιδημούντες αποθήκες ψυχών (όπως τους προσονομάζει)!

 4. η Dimi avatar
  η Dimi 08/01/2015 00:43:15

  Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας, όχι μόνο κατά δήλωσή του άθεος, είναι. Αλλά και θεομπαίχτης και υποκριτής και ψηφοθήρας επικίνδυνος, είναι. Και έχει έμπρακτα αποδείξει ότι δύο γαϊδάρων άχυρα δεν έχει τη τόλμη στα προσωπικά του να μοιράσει. Ο μεγάλος του γιός ο Παύλος (έχει το όνομα του μακαρίτη παππού του), είναι αβάφτιστος. Και ο δεύτερος γιός του, ο Ερνέστο (προς τιμήν του Τσε Γκεβάρα) λέει, είναι κι αυτός αβάφτιστος. Την ίδια ώρα, ο άθεος και ασεβής κύριος Αλέξης Τσίπρας, διεκδικεί τη ψήφο των ιθαγενών για να κυβερνήσει την.. “Ελλάδα μου”, όπως λανθασμένα τον συμβούλεψαν να πει. Παραλείποντας να τον ενημερώσουν ότι, των Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλήνων η Ελλάδα, ΔΕΝ αναγνωρίζει και ΔΕΝ πρωθυπουργεύεται με “Συμφωνητικά Συμβίωσης κι Ελευθεριότητας”, αλλά, Αξιώνει αμέριστη προσοχή, σεβασμό, σύνεση και αποκλειστικότητα. Στον Πειραιά λοιπόν, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου και παρουσία του κ. Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των Υδάτων με τη ρίψη στη θάλασσα του Τιμίου Σταυρού, τον οποίο ανέσυραν παλικάρια των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Ο συνήθως παγωμένος κύριος Αλέξης Τσίπρας, μετά τον Αγιασμό των Υδάτων στον Πειραιά (τεράστια εκλογική περιφέρεια η Β’ Πειραιώς!), από το Δημοτικό Θέατρο, είπε: “Σήμερα είναι μία σημαντική ημέρα για την Ορθοδοξία! Μία λαμπρή γιορτή για τον Ελληνικό λαό! Να ευχηθούμε το φως της δικαιοσύνης και της αλήθειας να ζεσταίνει από εδώ κι εμπρός την πατρίδα μας.” Ανήκουστα πράγματα! Άραγε, ο Πάπας Φραγκίσκος, ή ο Βαρθολομαίος τον συμβούλεψαν να τα πει όλα αυτά; Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας, επιμελώς απέφυγε να λειτουργηθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Πειραιώς. Δικαίωμά του! Στη διάρκεια τελετής Αγιασμού των Υδάτων, όμως, προμελετημένα, πονηρά και σημειολογικά, άφησε ένα περιστέρι ελεύθερο να πετάξει. O ξένος Τύπος, εκτενώς αναφέρθηκε στον ασεβή και άθεο Τσίπρα ο οποίος απελευθέρωσε ένα περιστέρι και το σχετικό video έγινε viral. “Τρολάρουν τον Τσίπρα για τη σχέση του με τη θρησκεία.” (~Πρώτο Θέμα). Για όλους αυτούς κι αμέτρητους άλλους λόγους, τη Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015, ο προκλητικός κύριος Αλέξης Τσίπρας της αθεΐας, της ασέβειας, της αμετροέπειας, της υποτίμησης της νοημοσύνης μας τα επίχειρα, πρόκειται να εισπράξει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.