#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/12/2010 20:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: Το διαβόητο «πολυνομοσχέδιο» επιτείνει την ύφεση και διογκώνει το έλλειμμαΣτην σημερινή ομιλία του στις παραγωγικές τάξεις της Θεσσαλονίκης ο Αντώνης Σαμαράς, επέκρινε με σφοδρότητα το πολυνομοσχέδιο που προωθείται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, λέγοντας ότι όχι μόνο δεν λύνει τα προβλήματα, αλλά αντίθετα διευκολύνει τις περικοπές μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Αναφερόμενοπς στο θέμα της συναίνεσης, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να συμφωνήσει με τον Πρωθυπουργό . Μάλιστα συνδύασε την απόφασή του αυτή και με την κίνηση να δοθούν μόνο, όπως είπε, 11 λεπτά στη Ν.Δ. να επιχειρηματολογήσει στη Βουλή επί του νομοσχεδίου:

«Το διαβόητο «πολυνομοσχέδιο» που ψηφίζεται αύριο στη Βουλή δεν λύνει τα προβλήματα. Απλώς διευκολύνει τις περικοπές μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Λύνει ένα «ανύπαρκτο» πρόβλημα και επιτείνει την ύφεση. Ενώ διογκώνει το έλλειμμα...

Αυτά τα μέτρα δεν λαμβάνονται ποτέ σε περιόδους βαθιάς ύφεσης. Ιδιαίτερα, όταν πρόκειται για μέτρα που θα φέρουν νέα υποχώρηση των τζίρων και των φορολογητέων εισοδημάτων, μειώνοντας τα έσοδα του κράτους...

Τι θα φορολογήσει η κυβέρνηση, όταν κι άλλες επιχειρήσεις θα κλείσουν, καθώς θα πέσουν ακόμα περισσότερο τα έσοδά τους;

Το «πολυνομοσχέδιο» δεν αποκαθιστά την ευελιξία. Επιβάλλει την πλήρη «απορρύθμιση».

Δηλαδή, διευκολύνουν τις επιχειρήσεις να προσαρμοστούν με συρρίκνωση, ενώ τους απαγορεύουν να προσαρμοστούν με ανάπτυξη.

Εμείς θέλουμε να προσαρμοστούν οι επιχειρήσεις προς τα πάνω: με Ανάπτυξη και με δημιουργία θέσεων εργασίας, που θα βοηθήσει όλους: και την οικονομία συνολικά και το δημόσιο ταμείο. Όχι με συρρίκνωση....»

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο, επικρίνοντας την κυβέρνηση και για το περιεχόμενό του και για τη διαδικασία του κατεπείγοντος, που ακολουθεί για την ψήφισή του, η οποία δίνει μόνον 11 λεπτά λόγου στην Αξιωματική Αντιπολίτευση. Η Νέα Δημοκρατία, ως υπεύθυνη Παράταξη, θα στηρίξει μεμονωμένες διατάξεις, που κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά θα ζητήσει, ταυτόχρονα, την απόσυρση ή την τροποποίηση άλλων ρυθμίσεων, που αντί να προωθούν την Ανάκαμψη και την Ανάπτυξη της Οικονομίας, τη βυθίζουν στη συρρίκνωση και την ύφεση».

Εξάλλου, ο υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ,  Ιωάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το πλέγμα των νέων ρυθμίσεων δεν είναι αποκρουστικό μόνο για τους εργαζόμενους, αφού συμπιέζει ακόμη περισσότερο τους ήδη χαμηλούς μισθούς και αφαιρεί σταδιακά τις δικλείδες προστασίας τους. Είναι απωθητικό ακόμη και για τις ίδιες τις επιχειρήσεις, αφού δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα ωφεληθούν εν τέλει. Τι οφέλη, άραγε, να έχουν από απογοητευμένους και χαμηλής παραγωγικότητας εργαζομένους;».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Zio avatar
  Zio 13/12/2010 20:46:28

  Δλδ δεν έχει καταλάβει ότι μας έχουν στην πρέσα της τεχνητής (λόγω ευρώ) εσωτερικής υποτίμησης, ότι είμαστε σε διαδικασία ελεγχόμενης πτώχευσης, ότι διεξάγεται ένας νομισματικός πόλεμος, ότι γίνονται ήδη (και θα γίνουν και άλλα) χίλια δύο πράγματα πάνω μας για τα οποία δεν έχουμε καμία σχέση?

  Που είναι ο έλεγχος της κυβέρνησης? οκ, δεν θες να προτείνεις λύσεις σοβαρές για την έξοδο από την κρίση (γιατί αν πιστεύει κανείς ότι θα βγούμε από την κρίση με τα 7 βήματα που πρότεινε, τότε μάλλον τα πε για να τα πεί...), άσκησε τουλάχιστον έλεγχο στην κυβέρνηση και σε όσα κάνει!

  Το να λες ότι τα μισά απ όσα έχει κάνει το πασοκ θα τα κάναμε και εμείς και ότι αυτά τα μέτρα κάνουν αυτά και εκείνα, δε νομίζω ότι με αυτά κάνεις αντιπολίτευση.

  Ξεσκέπασε μία Σήμενς, από τις δεκάδες που δημιουργούνται καθημερινά, κατήγγειλε ένα Βατοπέδι (πραγματικό, σαν αυτά που γίνονται καθημερινά), και μην αμύνεσαι ΣΥΝΕΧΩΣ ακολουθώντας τον ΓΑΠ στις επιθέσεις του!

  Δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι τη θεματολογία την ΟΡΙΖΕΙ ο ΓΑΠ και αυτός απλά παίρνει θέση?

  Ο ψηφοφόρος της ΝΔ εκτός από σοκαρισμένος και απογοητευμένος απ όσα έγιναν, δεν παύει να είναι κάτοικος της Ελλάδας ο οποίος και αυτός πλήττεται καθημερινά από την πράσινη λαίλαπα και εξαθλιώνεται συνεχώς!

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΑΜΑ?

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ?

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΛΠΙΔΑ?

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΣΠΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΑΣ?

  Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο εξόδου από την κρίση. γιατί αν υπήρχε πραγματικά, θα υπήρχε και πραγματικό σχέδιο πτώσης της Χούντας και επιστροφή στην εξουσία ούτως ώστε ΤΟΤΕ να εφαρμοστεί το σχέδιο σωτηρίας.

  Δεν είναι καθόλου καλής ποιότητας η αντιπολίτευση που γίνεται, ο ψηφοφόρος είναι εξαγριωμένος από αυτά που ζεί αλλά και ξενερωμένος με αυτά που βλέπει όταν κανείς δεν τον στηρίζει ουσιαστικά, κανείς δεν του δίνει όραμα και ελπίδα.

  Και ο αναποφάσιστος ξύνει το κεφάλι του να ξεχωρίσει πρώτα και κατόπιν να καταλάβει τις επιλογές που έχει.

 2. κράτιστος avatar
  κράτιστος 13/12/2010 20:59:09

  Ο Σαμαράς ακολουθεί μια αμφιλεγόμενη πολιτική συναίνεσης κυρίως σε θέματα εσωτερικής πολιτικής. Εξακολουθεί να περιστοιχίζεται από Παναγιωτόπουλος και διάφορους άλλους αποτυχημένους του παρελθόντος και επιτρέπει να βγαίνουν στο "γυαλί" άνθρωποι που καταψηφίστηκαν για την πολιτική τους.
  όσο περνάει ο καιρός χάνει την ευκαιρία να αλλάξει πράγματα στην ΝΔ και να εκφράσει μια άλλη πολιτική.
  κρίμα γιατί είναι και πατριώτης

  • Orestios avatar
   Orestios @ κράτιστος 13/12/2010 21:35:34

   Μηδένα προ του τέλους

 3. Kennan avatar
  Kennan 13/12/2010 21:25:27

  Ο Σαμαράς ακολουθεί μια πολιτική ΔΙΑΛΥΣΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. Δεν είναι ανόητος να ζητήσει να φύγει το ΠΑΣΟΚ εδώ και τώρα και να φάει αυτός την χλαπάτσα. Και στο μεταξύ ανασυγκροτεί το μπ....που παρέλαβε απο τον Κωστάκη και τη Ντόρα.
  Όποιος έχει μυαλό και βλέπει μακρυά καταλαβαίνει. Πχ η κόντρα που έγινε σε άλλες αναρτήσεις για τις ΔΕΚΟ. Στην αρχή το ΠΑΣΟΚ δεν συμπεριέλαβε μεσα τις ΔΕΚΟ του Χρηματιστηρίου, δηλαδή εκείνες των προνομιούχων. Με την επιμονή όμως της ΝΔ συμπεριελήφθησαν τελικά και οι προνομιούχοι του ΠΑΣΟΚ. Ποια θα είναι τα αποτελέσματα; Για σκεφτείτε λίγο πιο ψύχραιμα.

  • Orestios avatar
   Orestios @ Kennan 13/12/2010 21:34:55

   +1000

  • tiramola avatar
   tiramola @ Kennan 13/12/2010 22:03:00

   "Δεν είναι ανόητος να ζητήσει να φύγει το ΠΑΣΟΚ εδώ και τώρα και να φάει αυτός την χλαπάτσα"..
   Μπράβο τώρα πιάνεις το νόημα...
   +10000000 από μένα.

   • Orestios avatar
    Orestios @ tiramola 13/12/2010 22:08:34

    Τιραμόλα κάνεις αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ?
    Πάλι κοψοχέρης?

   • ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
    ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ @ tiramola 13/12/2010 22:36:36

    Για τα ελικόπτερα διαφυγής από τη χώρα θα κάνεται διαγωνισμό ή με απευθείας ανάθεση στη Ζημενς όπως πάντα;

    • Orestios avatar
     Orestios @ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 13/12/2010 22:48:58

     Θα είναι ευγενική χορηγία.
     Μαζί με τις καταθέσεις σε τσουβάλια.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Kennan 13/12/2010 22:35:52

   Kennan, μόλις προ ολίγου άκουσα τον Στ. Κούλογλου, κατά τη διάρκεια τηλεμαραθώνιου της ΕΤ1, να ζητάει την εξαίρεση της ... πρώην προβληματικής και νυν κερδοφόρας ΕΡΤ από τα μέτρα ... χαχαχαχαχα... πόσο δίκιο έχεις...

   • Orestios avatar
    Orestios @ δρόμος 13/12/2010 22:43:22

    Οι ΠΑΣΟΚοι προβλέπω να εισβάλλουν στην Ιπποκράτους και να τα κάνουν γης μαδιάμ.

  • Kostas D avatar
   Kostas D @ Kennan 14/12/2010 02:35:21

   Κενναν,
   διαφωνω στο εξης,
   -Δεν είναι ανόητος να ζητήσει να φύγει το ΠΑΣΟΚ εδώ και τώρα και να φάει αυτός την χλαπάτσα.-

   Σ' αυτο ΔΙΑΦΩΝΩ κάθετα..!!
   Ετσι οπως υπέθεσες, θα σκεφτοταν ενας φυγόπονος τη στιγμή που το καράβι παει να βουλιαξει....
   (Αυτου του τύπου η σκέψη, αρχισε να περναει στο μυαλό κάποιων πολιτων, απο το πασοκ και τα μμε , ΟΤΑΝ ενώ λυσσασμένα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ζητουσαν εκλογες, έκανε την κίνηση ο Καραμανλής πήγε σε εκλογες πρόωρες μιας και με 151 ούτε τα τότε ΗΠΙΑ μετρα δε μπορούσε να πάρει, αλλα και να κερδιζε οι αλήτες του Πασοκ θα εριχναν την κυβερνηση τότε, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ καθε μέρα, με την εκλογη του ΠτΔ...
   Συνεπώς εκαναν τα πάντα να παρουσιασουν τον Καραμανλη δήθεν φυγόπονο που τάχα "δραπετευει".... τη στιγμή που τα ΜΜΕ ζητουσαν ομως εκλογες.. Λοιπον οι μαφιοζοι του Πασοκ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.. Και ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ!!)

   Ο Σαμαρας οπως και ο οποιοσδήποτε σωστός ηγέτης, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η
   ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ/ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!
   ο οποιοσδήποτε πασόκος όμως θα ήθελε να περάσει η "φουρτούνα"
   και να ερθει μετα να κυβερνήσει.... Αυτη την υπόθεση την έκανες
   επηρρεαζόμενος απο πασοκικές αντιλήψεις που πέρασαν μεσω των
   μμε σε πολυ κόσμο..
   Θελω να καταλήξω οτι ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ετσι..

   ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ και οι πασοκικες κουτοπονηριες, δε
   χωρουν...
   ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!
   ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.... δεν εχουμε χρόνο για αναλυσεις και χασιμο..
   ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

  • Κράτιστος avatar
   Κράτιστος @ Kennan 14/12/2010 09:30:39

   Πως ανασυγκροτεί το κόμμα ρε μεγάλε?
   με Πάνο, Πάκη και Μανώλη?

   Σιγά μην σκίσει το καλσόν του

 4. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 13/12/2010 21:45:40

  ‘Αν κρίνω από όσα μας ξεφούρνισαν απόψε τα παπαγαλάκια στα νυχτερινά δελτία ειδήσεων, αύριο πρέπει να περιμένουμε να ανοίξουν μύτες μέχρι και κεφάλια. Ότι προσφέρεται για τσούγκρισμα.

  Κρίμα που αυτή η χώρα δεν θα μπορέσει ποτέ να σταθεί ΜΟΝΗ της στα πόδια της. Κρίμα που ο λαός της ποτέ δεν ψήφισε για το κοινό συμφέρον αλλά για το ίδιον όπως νόμιζε με όσα του έλεγαν.

  Στην περίπτωσή μας το τέλος είναι ορατό. ‘Η φθάνουμε ξεβράκωτοι με τον ΓΑΠ και τους παρατρεχάμενούς του μέχρι την 4η δόση ή διακόπτουμε κάθε σχέση με το ΔΝΤ εδώ και τωρα, πετώντας με τις κλωτσιές έξω τόσο το ΔΝΤ όσο και τον ΓΑΠ με όλο του το σόϊ για να βρεθούμε όσο πιο νωρίς γίνεται στην – ούτως ή άλλως – αναμενόμενη πτώχευση, η οποία θα αναγκάσει τους εταίρους μας, ευρωπαίους και υπερατλαντικούς, να αλλάξουν στάση για να αποφύγουν τις συνέπειες..

  ‘Αν και αύριο δεν διαβάσω ή ακούσω το σύνθημα «ΓΙΩΡΓΟ φύγε από την χώρα μας όσο είσαι ακόμα ζωντανός» θα σημαίνει άλλη μία θεατρική παράσταση των συνδικαλιστών σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

  ΠΕΛΙΑΣ

 5. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 13/12/2010 21:46:22

  ‘Αν κρίνω από όσα μας ξεφούρνισαν απόψε τα παπαγαλάκια στα νυχτερινά δελτία ειδήσεων, αύριο πρέπει να περιμένουμε να ανοίξουν μύτες μέχρι και κεφάλια. Ότι προσφέρεται για τσούγκρισμα.

  Κρίμα που αυτή η χώρα δεν θα μπορέσει ποτέ να σταθεί ΜΟΝΗ της στα πόδια της. Κρίμα που ο λαός της ποτέ δεν ψήφισε για το κοινό συμφέρον αλλά για το ίδιον όπως νόμιζε με όσα του έλεγαν.

  Στην περίπτωσή μας το τέλος είναι ορατό. ‘Η φθάνουμε ξεβράκωτοι με τον ΓΑΠ και τους παρατρεχάμενούς του μέχρι την 4η δόση ή διακόπτουμε κάθε σχέση με το ΔΝΤ εδώ και τωρα, πετώντας με τις κλωτσιές έξω τόσο το ΔΝΤ όσο και τον ΓΑΠ με όλο του το σόϊ για να βρεθούμε όσο πιο νωρίς γίνεται στην – ούτως ή άλλως – αναμενόμενη πτώχευση, η οποία θα αναγκάσει τους εταίρους μας, ευρωπαίους και υπερατλαντικούς, να αλλάξουν στάση για να αποφύγουν τις συνέπειες..

  ‘Αν και αύριο δεν διαβάσω ή ακούσω το σύνθημα «ΓΙΩΡΓΟ φύγε από την χώρα μας όσο είσαι ακόμα ζωντανός» θα σημαίνει άλλη μία θεατρική παράσταση των συνδικαλιστών σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

  ΠΕΛΙΑΣ

  • spiros avatar
   spiros @ ΠΕΛΙΑΣ 14/12/2010 07:43:25

   Συμφωνώ απόλυτα. Η τακτική του βγαίνει του Σαμαρά και πολύ σωστά προσπαθεί να φέρει σε στάση μάχης τα πράσινα παιδιά .

 6. azxc avatar
  azxc 13/12/2010 21:50:57

  Δηλαδή, διευκολύνουν τις επιχειρήσεις να προσαρμοστούν με συρρίκνωση, ενώ τους απαγορεύουν να προσαρμοστούν με ανάπτυξη.

  Εμείς θέλουμε να προσαρμοστούν οι επιχειρήσεις προς τα πάνω: με Ανάπτυξη και με δημιουργία θέσεων εργασίας, που θα βοηθήσει όλους: και την οικονομία συνολικά και το δημόσιο ταμείο. Όχι με συρρίκνωση….»
  Άρα δεν θα ψηφίσει την οριζόντια μείωση;;; Γιατί αν το κάνει, ταυτίσθηκε στη συνείδηση των ανένταχτων με την κυβέρνηση του μνημονίου...

  • Orestios avatar
   Orestios @ azxc 13/12/2010 21:54:25

   Μα δεν το κάνει.
   Οι ανένταχτοι απλά δέχθηκαν την επίδραση της προπαγάνδας άκριτα και αντιδρούν με συναισθηματισμό.

 7. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 13/12/2010 22:12:42

  Αν η σύμβαση με την Τρόικα, τον Μάιο, ήταν η κηδεία του συστήματος της μεταπολίτευσης, αυτόν τον μήνα μπαίνει και η ταφόπλακα. Το πράσινο πουλοβερ ξηλώνεται...

  • Λαζαρος avatar
   Λαζαρος @ Strange Attractor 14/12/2010 00:49:48

   τα μμε ομως στηριζουν γιωργακη...και τα μμε επηρεαζουν αρκετα προβα...εννοω ατομα

 8. tiramola avatar
  tiramola 13/12/2010 22:18:39

  Αν νομίζεις παίδαρε ότι θα δείτε κυβέρνηση με τα μυαλά που κουβαλάτε μερικοί γράψε μου...

  • Orestios avatar
   Orestios @ tiramola 13/12/2010 22:27:05

   Πότε πέφτει η κυβέρνηση τιραμόλα?

 9. sawas avatar
  sawas 13/12/2010 22:25:44

  σχέση η σύμπτωση?

  h**p://greece-salonika.blogspot.com/2010/12/blog-post_3226.html

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ sawas 13/12/2010 22:31:00

   Καμιά φορά, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται, σαν 2 τρένα στο σκοτάδι.

 10. Λαζαρος avatar
  Λαζαρος 14/12/2010 00:46:49

  σαφως το προβλημα δεν ηταν η περικοπη μισθων και συνταξεων...ηταν και η περικοπη μισθων και συνταξεων αλλα των υψηλων κλιμακιων..το προβλημα ηταν η καταργηση θεσεων που απλα υπαρχουν για να υπαρχουν και να κανουν δυσλειτουργικη την οικονομια...ο περιορισμος των διορισμων σε δημους νομαρχιες και δημοσιο...η προσληψη ολων μεσω ασεπ..ο ελεγχος ολων στα προτυπα ιδιωτικων επιχειρησεων....η καταπατηση της φοροδιαφυγης και της σπαταλης..οι 13 χιλ οργανισμοι που λενε πως κυκλοφορουν...η οργανωση αστυνομιας,στρατου και παιδειας με δυτικα νοοτροπια...τετοια πραγματα
  τωρα γιατι τσεκουρεψαν και οσους παιρνουν 1000 και 1200 ευρω...για αμεσα αποτελεσματα προφανως...αλλα αυτα μας τελειωσαν...

  και στηντ ελικη δεν γινεται να λειτουργεις ανταγωνιστικη οικονομια υποτιμωντας τα εισοδηματα ενος τμηματος του πληθυσμου...οταν εχεις δικο σου νομισμα ολα ιποτιμωνται..τωρα ειναι τελειως αδικο..η ανταγωνιστικοτητα σε χωρες χωρις πληθυσμιακη δυναμικη δημιουργουνται μεσω ανταγωνισιτκων πλεονεκτηματων,με πανεπιστημιακης εκπαιδευσης υψηλου επιπεδου και επιπροσθετα για την ελλαδα με μεσω της αναδιαρθρωσης του δημοσιου ...
  οχι οτι ο ιδιωτικος τομεας ηταν αγγελικα πλασμενος...και αυτος σε μεγαλο βαθμο κρατικοδιαιτος ηταν

  • Λαζαρος avatar
   Λαζαρος @ Λαζαρος 14/12/2010 00:48:00

   συγχωρειστε τα ορθρογραφικα...βιαστικος ημουν.καλο βραδυ να χετε.

 11. 11888 avatar
  11888 14/12/2010 01:15:40

  Κ.Σαμαρα τα ξερουμε ολα αυτα.Με τις διαπιστωσεις δεν χορταινει κανενα στομαχι.

 12. oxoxo avatar
  oxoxo 14/12/2010 02:41:05

  Στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά. Περιλαμβάνει φυσικά πολιτικές προτάσεις κι όχι μόνο διαπιστώσεις, όπως σκόπιμα προσπαθούν κάποιοι να παραπλανήσουν.

  http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=68444&Itemid=92

  • Δημήτρης avatar
   Δημήτρης @ oxoxo 14/12/2010 03:22:54

   Πράγματι, η ανάγνωση όλου του κειμένου δίνει πολύ διαφορετική εντύπωση.

 13. zackii avatar
  zackii 14/12/2010 07:23:00

  Καμμιά συναίνεση στο ΓΑΠ την Τρίτη από κανένα. Γιατί? Επειδή θέλει παρέα στο ελικόπτερο που θα την κοπανήσει?

 14. η Dimi avatar
  η Dimi 14/12/2010 09:51:40

  Θεωρώ ότι, σε χαλεπούς καιρούς ύφεσης και περικοπών, είναι φρόνιμο ν’αποφεύγονται αυτού του είδους οι συγκεντρώσεις στα Ballrooms DeLux 4στερων ξενοδοχείων. Η συγκέντρωση, άνετα θα μπορούσε να είχε γίνει σ'ένα από τα εξαιρετικά ποιοτικά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης. Οι ξεχειλωμένες κοιλιές των παραγωγικών δυνάμεων, είναι ώρα να μάθουν να διδάσκουν διά του παραδείγματος. Η Ν.Δ. οφείλει να είναι προσεκτική. Ιδιαίτερα στις λεπτομέρειες, που κάνουν τη μεγάλη διαφορά στο θυμικό των Πολιτών.

 15. Zio avatar
  Zio 14/12/2010 11:18:08

  εδώ μπορείτε να διαβάσετε κάποια σχόλια του κόσμου πάνω σε αυτό το θέμα, σε site οικονομικό όπου γράφουν όλοι, ανεξαρτήτου χρώματος, σε site που οι χρήστες έχουν περάσει τον ΓΑΠ γενεές 14 και τα πασόκια λουφάζουν.

  Η εικόνα δεν είναι καλή. Οι κινήσεις του ΓΑΠ, εντέχνως έχουν αλλοιώσει όλο το πολιτικό σκηνικό.
  Χρειάζεται έργο, χρειάζονται πράξεις. Ο κόσμος είναι οργισμένος, δεν είναι απλά αναποφάσιστος, πέρασαν αυτές οι εποχές.

  h++p://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=1980833&nid=1102775

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.