Σαμαράς: Στην τρίτη ψηφοφορία να αποφύγουμε τον εθνικό κίνδυνο
23/12/2014 13:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: Στην τρίτη ψηφοφορία να αποφύγουμε τον εθνικό κίνδυνο

«Παρά τις όποιες διαφορές και την τρομοκρατία λάσπης του δίδυμου Τσίπρα - Καμμένου, και άλλοι βουλευτές σήμερα ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας» ανέφερε σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της δεύτερης ψηφοφορίας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Ευελπιστώ στην τρίτη ψηφοφορία να αποφύγουμε τον εθνικό κίνδυνο και την εθνική περιπέτεια. Εκεί δεν θα υπάρχει "παρών", αλλά θα υπάρχει ονοματεπώνυμο. Και ο κάθε βουλευτής θα τεθεί ενώπιος ενωπίω με τη αγωνία των Ελλήνων και το συμφέρον της πατρίδας» σημείωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Εκεί ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του και την ευθύνη της ψήφου του ως προς τις συνέπειες, τη σταθερότητα, την ομαλότητα και το μέλλον της πατρίδας. Στην τρίτη ψηφοφορία "παρών" δεν υπάρχει».

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. 23/12/2014 16:39:24

    Μια χαρά τα λες αλλά ποιος τα ακούει Πρωθυπουργέ. Ο Εθνικός κίνδυνος που ελοχεύει ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ ο οικονομικό-κοινωνικός. Πρέπει να κοιτάμε και πιο ανατολικά. Πράγμα που δυστυχώς, κοντόφθαλμα, δεν κάνουμε. Το 2012 το αποφύγαμε. Ο Θεός να βάλει το χέρι του και τώρα που με την απαραίτητη και επιτυχημένη κίνηση για συμφωνία έναρξης διαδικασίας καθορισμού ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου-Αιγύπτου-Ελλάδας οι γκρίζοι λύκοι έχουν λυσσάξει. Διαβάστε συναναγνώστες δηλώσεις Τούρκου ναυάρχου και δείτε τις κινήσεις της ΠΑ της γείτονος χώρας τις τελευταίες ημέρες με είσοδο οπλισμένων αεροσκαφών. Πάνω από όλα η εδαφική και εθνική ακεραιότητα της Πατρίδας. Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε σε λίγο καιρό. Όπως αποδείχθηκε με την απασχόληση και το ΑΕΠ που επανήλθαν σε θετική κατεύθυνση πολύ γρηγορότερα από όσο περιμέναμε ακόμη και οι αισιόδοξοι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.