Σαμαράς: Στα χέρια του λαού το μέλλον της χώρας
18/05/2014 23:27
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: Στα χέρια του λαού το μέλλον της χώρας

Θετικά χαρακτήρισε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών για τη ΝΔ ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς

Θετικά χαρακτήρισε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών για τη ΝΔ ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς. Από τα γραφεία του κόμματος στην λεωφόρο Συγγρού, όπου είχε σύσκεψη με τους συνεργάτες του ο κ. Σαμαράς δήλωσε:

«Κάθε κάλπη έχει τη δική της σημασία. Κι ασφαλώς, ξεχωριστή σημασία έχουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Δε θέλω να σταθώ στα πολύ θετικά κι αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα, που είχε η παράταξή μας στην περιφέρεια και στους δήμους. Ούτε και θα σταθώ απέναντι σε εκείνες τις επιλογές των τοπικών κοινωνιών που ήταν διαφορετικές από τις δικές μας. Την προσεχή Κυριακή ολοκληρώνεται η διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών. Την προσεχή Κυριακή, όμως, έχουμε ταυτόχρονα τη μάχη των ευρωεκλογών. Μια μάχη από την οποία η Ελλάδα πρέπει να δείξει ότι έχει τη σταθερότητα που της αξίζει και που έχει κερδίσει με τις θυσίες του Ελληνικού λαού. Και είναι στο χέρι των Ελλήνων με την ψήφο τους είτε να συμβάλλουν, ώστε να υπάρχει για τον Ελληνικό λαό η βεβαιότητα ότι θα πάμε μπροστά με σταθερά βήματα, είτε να αφήσουν τη Χώρα να ξανακυλήσει προς τα πίσω. Ευχαριστώ πολύ».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.