Σαμαράς: Σε 2,5 μήνες καταστρέφεται ότι χτίζαμε επί 2,5 χρόνια
11/04/2015 14:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: Σε 2,5 μήνες καταστρέφεται ότι χτίζαμε επί 2,5 χρόνια

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σε δυόμισι μήνες καταστρέφεται ότι χτίζαμε επί δυόμισι χρόνια.

Εμφανίζονται και πάλι κουκουλοφόροι, καταλήψεις, λαθρομετανάστες παντού, επεισόδια, ακόμα και επαφές με τρομοκράτες.

Όμως μια χώρα η οποία πέρα από τα οικονομικά της προβλήματα, έχει τον πολίτη τηςνα ζει με την ανασφάλεια και το φόβο, δεν μπορεί ούτε να προκόψει ούτε να πατήσει γέρα στα πόδια της.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. οδυσσεύς Κ. avatar
  οδυσσεύς Κ. 11/04/2015 19:19:38

  . Δυστυχώς ως κυβέρνηση αποτύχαμε να τους εμποδίσουμε να μας πάρουν την εξουσία. Και τώρα ως αντιπολίτευση αποτύχαμε να τους εμποδίσουμε μέσα σε 2,5 μήνες να καταστρέψουν ότι χτίζαμε επί 2,5 χρόνια. Ενα θαύμα μόνο μπορεί πλέον να μας σώσει και να μας φέρει την Ανάσταση...

  • Παράξενος avatar
   Παράξενος @ οδυσσεύς Κ. 14/04/2015 11:39:46

   Για να μην πάρει την εξουσία ένα κόμμα σαν το σύριζα έπρεπε να αναχαιτιστεί το κύμα του μηδενισμού που σαρώνει την ελληνική κοινωνία σε όλη τη μεταπολίτευση, με αυξανόμενη ένταση τα τελευταία χρόνια. Όμως, στη ΝΔ δε γνωρίζουν καν την ύπαρξη του φαινομένου (στη δε αριστερά το γνωρίζουν και το τροφοδοτούν συνέχεια, ανομολόγητα βέβαια). Η κοινωνιολογική ανάλυση των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα είναι φτωχότατη. Νομίζουμε, βολικά, ότι όλα είναι θέμα 'οικονομίας'. Αλλά ούτε και στην οικονομία κάνουμε αυτά που θα έπρεπε. Εξαιτίας του μηδενισμού. Στη Δύση έχουν προλάβει να φτιάξουν δομές και συστήματα. Έτσι, λειτουργούν οι βασικές υπηρεσίες (παραγωγή, αστυνόμευση, περίθαλψη, κ.λ.π.) παρόλο που και εκεί έχουν πλέον τεράστια κοινωνικά προβλήματα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.