Σαμαράς: Πρώτη η ΔΑΠ, παρά τη βια των κουκουλοφόρων με τις πλάτες της κυβέρνησης
13/05/2015 22:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: Πρώτη η ΔΑΠ, παρά τη βια των κουκουλοφόρων με τις πλάτες της κυβέρνησης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, σχετικά με τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Για μια ακόμη χρονιά και για 29η συνεχόμενη φορά, η ΔΑΠ ΝΔΦΚ βγαίνει πρώτη δύναμη στα Πανεπιστήμια και στα Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.

Παρά το σκηνικό βίας των κουκουλοφόρων στις διάφορες Σχολές και την τρομοκρατία που προσπάθησαν να επιβάλουν, με τις πλάτες της Κυβέρνησης, η συμμετοχή άγγιξε τις 100.000 και η ΔΑΠ ΝΔΦΚ ανέβασε τη δύναμή της και στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ.

Ξεπερνάει το 45% στα Πανεπιστήμια και πλησιάζει το 60% στα ΤΕΙ.

Αυτό το αποτέλεσμα είναι η καλύτερη απάντηση για το καθεστώς οπισθοδρόμησης που προσπαθεί να επιβάλει η Κυβέρνηση στην ανώτατη εκπαίδευση.

Η πανεπιστημιακή κοινότητα, οι φοιτητές, οι σπουδαστές και ο λαός, θέλουν να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις που έχουν ξεκινήσει και όχι να πάμε πίσω στο χθες που χρεοκόπησε.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. radical avatar
    radical 14/05/2015 18:35:51

    για ποιο λόγο να επιτρέπονται οι πολιτικές δραστηριότητες στα πανεπιστήμια; Το αντικείμενο των πανεπιστημίων είναι να δίνουν κατάρτιση και όχι να παράγουν κομματόσκυλα και φοιτητοπατέρες. Πόσοι κομματικοί τελειώνουν το πτυχίο στην ώρα του;;;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.